Aziz başkanda onları hiç konuşturmuyo ama![]()
Aziz başkanda onları hiç konuşturmuyo ama![]()
Ben programı izlemiyorum, hakikaten Hagi bitik diye getirdiler diyerek yine Galatasaray'a salça oldu mu ?
Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.
meirelesin transferinde araya tas koyan menajer kim, merak ettim? burdan cok haber cikar gazetelere :]
Valla programı izlemeye ayıracak vaktim yok, şöyle bir göz attım her sitede aynı minvalde şeyler yazılmış. 30 yaşındaki adam nasıl bitik oluyormuş, aynı kategoriye giren, girebilecek Aziz Yıldırım transferleri yıldız oluyor ama ? Çok garip.
Kelimelerimden rahatsızlık duyuyorsan, profilin altında uyarı butonu var, kullanmak ücretsiz üstelik.
Bu arada Güntekin'e çok kızdım. Devlet arazi verip stad yapıyor diyerek başkana attı topu tartışma çıkartmak için.İşini iyi yapıyor.
Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.
Başkan amatör sporlar konusunda çok güzel konuşuyor.
Hittler ve alman milli takımı örneği güntekine kapak oldu
Fenerbahçe stadı fenerbahçenın kendi malıdır
Aziz Yildirim: "Zamani gelince anlatacagim. Bizimle ilgili operasyonu yapanlar cok ama cok üzülecek."
Last edited by erdem344 : 13.Eylül.2012 at 23:30
Güntekin Onay harika bir yayıncılılık yapıyor çok cesur sorular soruyor tebrik ederim kendisini Fuat Akdağ çok pasif ve ürkek.
Dava hakkında konuşmaları bir kez daha Aziz başkana güvenimi, inancımı perçinledi, bu süreç geçsin bitsin yapacağı açıklamaları merakla bekliyorum.
Divan kurulu konuşması ve burada da verdiği fragmanlar bile takımımızın yönetimizin arkasında durmamızın ne kadar doğru olduğunu gösteriyor.
Yine her zaman ki gibi konuşulanları herkes hangi takımlı ise ona göre yorumluyor sosyal medyada falan![]()
2 buyuk proje hakkinda aciklamalar olabilr, reklam arasi verdi...
Görülen o ki aykut kocaman aziz yıldırım başkanlığı bırakana kadar hocamız olarak kalıcak
seneyede turnuva yapıcakmışız bjk biz 2 de yabancı takım bence on numara olur
Güntekin Onay'ın reklama gitmek için çabası, tepkileri komik dikkat edin![]()
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Aziz Yıldırım iyi saçmaladı.Mahkemede de kendini böyle savunduysa vay haline.
Projeler, FB havayolları ve 1 milyon üye değil mi ?
Fenercell 600.000 kişi olmuş
Senelerdir böyle , herhangi bir takımın başkanı çıksın konuşsun , başka hiç bir takım taraftarı kolay kolay izlemez , umursamaz.Fenerbahçe'nin başkanı bir çıkıyor , bütün takım taraftarları toplanıyor acaba ne diyecek diye , şike sürecinden önce de böyleydi hala da böyle , bu da takımımızın büyüklüğünü gösterir , iyi ki Fenerbahçeliyiz.
Bunun üzerindeki etkinin Fenerbahçe'nin büyüklüğü değil, Fenerbahçe'nin içinde bulunduğu makus durum olduğunu düşünüyorum. Konuşulan şey futbol olsaydı, Fenerbahçe Futbol Takımından bahsedilseydi bu kadar izlenmezdi.
Aziz Yıldırım'ın konuşması izlediğim kadarıyla - haliyle, doğal olarak - futboldan çok uzak, tamamen şike davası ve sonrasındaki ikili ilişkileri üzerineydi. Bu nedenle ilgi çekmesinin normal olduğunu düşünüyorum.
Aziz Başkanı çok seviyorum, fakat bu konuşmalarının büyük çoğunluğunun politikacı ağzıyla yapıldığını, sorulara dolaylı yollarla cevap verdiğini, hatta kıvırdığını da söylemeden edemeyeceğim. Mehmet Ali Aydınlar'la olan ikili ilişkisiyle ilgili soru üzerine anlattığı şeyler mesela, çok yersiz ve bana kalırsa anlatmak istemediği bazı şeyleri örtbas etmek için anlatılan basit ve gereksiz detaylardı. "Oğlunun mevlüdüne helikopterle gittim" vesayre şeyler, hoş değildi.
Dediğim gibi izlediğim kadarıyla ve okuduğum kadarıyla konuşuyorum, kullandığı dil çok keskin ve bana politikacıları andırıyor. Her ne kadar bu kulübün başına geçmiş en büyük başkanlardan biri olsa da onu dokunulmaz, mükemmel bir insan olarak görmek yanlış. Yaptığı konuşmaları, kullandığı dili doğru bulmuyorum. Rahmetli Özhan Canaydın'ı anmadan da edemeyeceğim, o da tam tersi kelimeleri çok özenle seçerdi, hakaretten ve kötü kelimeden kaçınmak için elinden gelen her şeyi yapardı![]()
Şu 1 milyon üye beni çok heycanlandırıyor.
Aziz Yıldırım bu tarz konuların altından kalkabilecek tecrübeye kesinlikle sahip.
Liderliğini yapacaktır bunun.
1,200 milyar dolar Fenerbahçe'nin kasasına girmesi inanılmaz bir olay olur.
Ve bunu aidatlar ile daimi hale getirmek..
Yalnız bunun sıkıntısı daha sonraki kongrelerde falan ortaya çıkabilir okullara seçim sandığı kurulur Fenerbahçe başkanlık seçimi için
Aziz Yıldırım'ın gücünü inancını azmini takdir ediyorum gerçekten bravo bu kadar darbe aldı hapis yattı.
Hiç bir yorgunluk bıkkınlık yok helal olsun kendisine gerçekten helal olsun.
2.projede yıllık 200 300 milyon dolarlık bir gelir olacak diyor 1 2 aya duyrulacak.
Futbol konusunda tercihlerini bazen eleştiriyorum kendisinin.
Ama gerçekten sevdası çok çok büyük.
Anlatılacak gibi değil.
Kendini adadı resmen bu klube.
Ben hapisten sonra formdan düşer diye bekliyordum, sonuçta hapis yatıyorsun ailenden uzaksın özgürlüğünü feda ediyosun uğruna ama kendisi çok daha büyük arzu ve iştahla görevinin başında.
Rakipler tarafından en ufak hatasının didiklenip hemen üstüne gidilmesi hiç sevilmemesi çok çok normal.
Benimde rakibimde böyle güçlü, klubüne sevdalı takımı için herşeyini verecek zeki iş bitirici bir LİDER olsa bende kıskanırım istemem kendisini.
Çok klişe ama ''varlığı dosta güven düşmana korku veriyor'' deniliyor ya işte tam karşısına Aziz Yıldırım'ın resmi konmalı
1 milyar dolar nakit paradan bahsetti.
1 milyon üye ve şuan ismini açıkalamdığı yılda 200 milyon dolar bırakacak proje. Çok ama çok merak ediyorum.
Eğer üyelik ücreti 1bin - 2bin TL gibi fiyatlara düşerse anında üye olabilirim.
FB havayollariymis iste obur proje, yukarda soylendi![]()
ama stadin altindaki bilgisayarlarda mi uretilir boyle bir proje, ondan emin degilim...
3 kusur saattir konusuyorlar, biraz daginik oldu gibi...
aziz yildirim da cumhurbaskani gibi, ucu de saygidan olecekler karsisinda :]