ewt ya bitiricilik düşük.bence forvetin en önemli özelliklerinden biri ki ztn öle.
ewt ya bitiricilik düşük.bence forvetin en önemli özelliklerinden biri ki ztn öle.
Çok teknik bir oyuncu sadece son vuruşları zayıf ama onuda ilerde geliştiriyor..
ben bi keresinde almistim hic isime yaramadi alma..!
oyuncu önermeye yazsan daha iyi olurdu
bende denedim gerçekten süper bir yetenek
1 oyuncu için konu açmayın
Hamburg a Acil Forvet Almam LazIm Takahara,Hugo Almeida,Kuranyi,Oberman war ama g0l Atamıyorum acil forvet lazım
luca toniiiii süper oynuyo valeri bojnovda çok iii al bunların birini pişman olmazsın
Toni kaldı sadece![]()
vucinic,pazzini,fred
Pazzini yi unutmustum onu almaya calısayım
toni fred kerlon
[SIGPIC][/SIGPIC]
Bu Hamburg un başkan cok cimri be kardesim![]()
sergey kisLi,kezman
super oynuolar
kezman bende:46 mac/39 goL
kisLi:33 mac/31 goL
Arkadaşlar bırakın ya.Buna adam falan önermeyin.Olm sen değil Kerlon,Fred,Pazzini Ronaldo yu Sheva yı bile alsan tısss
.Ligi altımda bitireceksin...
![]()
forvete gerek yok ailtonu oynat![]()
Omerdinho saka maka ailton da gol krallıgında 3. veya 4. yani atıyor ama hem hamburg ta kiralık hemde yaslı o yüzden adam arıorumOriginally Posted by Omerdinho
Korkunun ecele faydası yok lim10 kötü olacakOriginally Posted by Lim10
![]()
arkadşlar bu oyuncu leverkusenin alt yapısında oynuyor bitiricilik ve kafa 20 alan var mı bunu tavsiye edermisiniz almayı düşünüyorum da
Özellikleri iyi 17 yasında hemde güzel oyuncu
peki gsde oynayabilirmi
her oyuncu içi,n konu açmayın arkadaşlar
kaleci olarak
Gino Mommers Hollanda li PSV alt yapidan gercekten cok yetenekli 88 dogumlu 22 23 yasindan sonra her takimin banko kalecisi olur
sergey kisliy belarus lu oyuncu valla 3 oyun actim 3unde de degisik pozisyonlarda cikti. forvet ve orta saha genelde ama hepsinde de cok iyi idi.
rodrigo Tiui brezilyali muazzam forvet bildiginiz yeni adriano.
kerlon bunu herkes bilir ztn,bilmiyorsa da ogrensin gec ogrenirseniz 23 yasina fln geldigin de almak gercekten cok pahali olur am/fc her ikisinde de muthis.
lucas biglia benim de forumlardan ogrendigim ve paylasmak istedim dmc, kalitesini herkes bilir
wesley verhoek, amlr posizyonuna sahip hollandali genc ozellikle sol kanatta asist yapmayi sen bi topcu
carlos magno, iste yeni cafu, galatasarayda bi sezonda sadece lig maclarinda 21 asist yaparak kalitesini kanitlamistir.
porcellis o da cok kaliteli brezilyali fc bir kardesimiz tiui icin adriano dedik o da ronaldo olur o zmn.
marcelo tam adi Marcelo Vieira da Silva Junior bu da brezilyanin yeni carlos'u.
moutinho, Joao portekizli amc ne yapip ne edip almak lazim
Benden simdilik bu kadar yorumlariniz bekliyorum.
brezilya da reche diye bi cocuk var oldukca genc tavsıye ederım ozellıklerı super dıyebılırım kulup verıo da ufaklık gelmıo ıkna edebılırsenız kacırmayın derım
2 tane Türk Kaleci buldum oyunda çoğu kişinin dediği bir kaleci var Polat Keser bence bu iki kaleci çok iyi bir bakın derim
Üçkulak Ali
Kivrak Onur
bana fenerbahçe ye gelebilecek güzel bir dl söyleyebilirmisiniz?
türk veya yabancı fark etmez bi de 25 yaşını geçmemiş olsun
herta berlinde malik fathi var çok güzel bir oyuncu![]()
Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.
saolasın teşekkürler
Birde Salcido var meksikali.
malik fathi hemde türk statüsünde
anatoli todorov iyi bir golcü
alonso solis iyi bir amc
ivan bosnajk forvet ve amc