serbest aldım sonra serbest bırakıtım sonra parayı bastırıp aldım sonra daha yüksek bir fiyata sattım
enteresan bi hikaye oldu
![]()
serbest aldım sonra serbest bırakıtım sonra parayı bastırıp aldım sonra daha yüksek bir fiyata sattım
enteresan bi hikaye oldu
![]()
Haha senin oyun bozulmuş usta![]()
İyice cacık olmuş oyunlar.Transfer hikayesine mi güleyim, yoksa gol olmadan gol olmuş gibi skor verilmesine mi?
![]()
No Comment
![]()
4'lerde oynayanı görmüştüm de 3.3'ü de ilk defa gördüm![]()
Koskoca oyun Samed abi ile dalga geçiyor. Ne işin var abi Fransa'da, gül gibi NUFC dururken.![]()
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !
nerdeyse yenemiyodum be adamları
![]()
Uuu efsane kadro kurmuşsun amaHulk atmış iyi diyecektim, Mesut'u gördüm... Sonra Di Maria'yı, Bale'i, Ganso'yu, Neymar'ı... Sonra... Messi?!
onsekisizinci edit: Yuh Benzema'da sendeNe yaptın Real Madrid'le kulüpleri mi birleştirdiniz?
![]()
at hadi bari![]()
![]()
Zenginin malı züğürdün çenesini yorarmış derlerBu da benim gariban takım
Yıllık 7 milyon TL maaş ödüyoruz, yaklaşık 3mlyon €'ya tekabül ediyor sanırsamYedeği, ası, genci, rezervi 54 kişilik kadro
Ama küçümsemeyin geçen yıl son maçta Süper Lig şampiyonluğunu kaptırdım
![]()
Bende Kaka ve Messi'yi almıştım koç olarak.![]()
Bugünlerde en çok girdiğim yer burası oldu sanırım.Bu gidişte dahada çok girecez gibi.İlk pozisyonda kale bomboşken topu kaleciye nişanlıyor, 2. pozisyonda dejavu.ALLAH'tan yendim çıldırırdım yoksa.
![]()
- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"
- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."
artık her halde pek ilginç sayılmıyor ama kabus fikstür geldi 2. sezonda
edit: bi de sezonun ilk mağlubiyetinin 6 golle gelmesi baya kötü oldu![]()
ben oyunu açtım ve işsiz başladım sonrasında rastgele iş başvurusu yapmıştım blackburne gittim. taktiğimi falan yaptım blackburn'de Sonrasında sezon bitsin kendi takımımla devam ederim diye tatile çıktım sezon sonu tatilden döndüğümde asistan koçuydum takımınyani iki tane manager vardı istifa ettim sonra bana asistan manager demeye başladı..Oyunda asistan olabiliyor muymuşuz? Şimdi de istifa ettirmiyor gidemiyorum blackburn'den
![]()
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Ahmed Soukouna 65 bin sterlin
Önder Turacı 20 bin sterlin
Beşiktaş'ı 2-0 geriden gelip 4-2 yenmek paha biçilemez
![]()
anadolu takımlarına karşı böyle sonuçlar almıştım ama büyüklere karşı ilkd efa aldım derbi stresi mi ne takımı acaip fırçalıyorum takım da napsın kendini beyendirmeye çalışıyo herhal de
![]()
Zaten 12'de ki saçmalıklardan biride oyunculara bağırıp çağırmak, hadi koçum sen yaparsın demekten daha etkili![]()