Ömer üründül v1324654789
![]()
Joe Hart sakattı yedek kaleci almadım kadroya 25. dakikada Adler de sakatlandı kaleye stoper olan Shawcross u koydum 75 dakika da 2 gol yedi sağolsun idare etti maçı
![]()
Sezonun ilk maçına geldi Galatasaray - Fenerbahçe maçı.
serbest aldım sonra serbest bırakıtım sonra parayı bastırıp aldım sonra daha yüksek bir fiyata sattım
enteresan bi hikaye oldu
![]()
Aman ben gibi olma.Benim oyun şaşırdı.Ben gol atmadan önce skoru 1-1 yazmıştı sonra gol attım.Şimdi 2-1 oldu.Galiba birazdan gol yiyeceğim
![]()
- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"
- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."
Haha senin oyun bozulmuş usta![]()
İyice cacık olmuş oyunlar.Transfer hikayesine mi güleyim, yoksa gol olmadan gol olmuş gibi skor verilmesine mi?
![]()
No Comment
![]()
4'lerde oynayanı görmüştüm de 3.3'ü de ilk defa gördüm![]()
Koskoca oyun Samed abi ile dalga geçiyor. Ne işin var abi Fransa'da, gül gibi NUFC dururken.![]()
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !
nerdeyse yenemiyodum be adamları
![]()
Uuu efsane kadro kurmuşsun amaHulk atmış iyi diyecektim, Mesut'u gördüm... Sonra Di Maria'yı, Bale'i, Ganso'yu, Neymar'ı... Sonra... Messi?!
onsekisizinci edit: Yuh Benzema'da sendeNe yaptın Real Madrid'le kulüpleri mi birleştirdiniz?
![]()
at hadi bari![]()
![]()
Zenginin malı züğürdün çenesini yorarmış derlerBu da benim gariban takım
Yıllık 7 milyon TL maaş ödüyoruz, yaklaşık 3mlyon €'ya tekabül ediyor sanırsamYedeği, ası, genci, rezervi 54 kişilik kadro
Ama küçümsemeyin geçen yıl son maçta Süper Lig şampiyonluğunu kaptırdım
![]()
Bende Kaka ve Messi'yi almıştım koç olarak.![]()
Bugünlerde en çok girdiğim yer burası oldu sanırım.Bu gidişte dahada çok girecez gibi.İlk pozisyonda kale bomboşken topu kaleciye nişanlıyor, 2. pozisyonda dejavu.ALLAH'tan yendim çıldırırdım yoksa.
![]()
- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"
- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."
artık her halde pek ilginç sayılmıyor ama kabus fikstür geldi 2. sezonda
edit: bi de sezonun ilk mağlubiyetinin 6 golle gelmesi baya kötü oldu![]()