devam devam
devam devam
Gidişat cok iyi. ŞL'yi al da baska bi takıma geç artık Alican.![]()
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Bende düşünmüyor değilim , kalecilere bosuna ücret ödüyoruz
Durmak yok
Birazdan ekliyeceğim ss'ler ile ikinci yenilgimizi aldık , Trabzon'dan , ara sıra yenilelim tadı cıksın niyetim var benimde alt liglerden bir takım almaya.
Teşekkürler Taylan , ŞL'yi alana kadar pes etmeyeceğiz ama bakalım![]()
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Şampiyonlar Ligi
1.Tur -İlk Maç-
Spor Toto Süper Lig
-28.Hafta-
Spor Toto Süper Lig
-29.Hafta-
Maçları dün gece oynadım ancak siteye girerken hata veriyordu bende ekleyemedim şimdi ekliyeyim , yorumlamaya gelirsek , Şampiyonlar Liginden başlayalım Almanya deplasmanında Elm,Wilson,Vukcevic cezalı Ceyhun,Rausch sakat ve Fierro'da Milli Takım Kampındaydı , yaklaşık 6 as oyuncumuzda yoksun çıktık stopere mecburiyetten 35'lik Servet'i koyduk buna rağmen gol pozisyonları yakaladık ama değerlendiremedik 89.dakikada 2.golü yedik , Almanlar bizden oyun olarak daha iyiydi.
28.Hafta maçında Kayseri ile oynadık maçın 3.dakikasında 10 kişi kaldık , rakipte hemen yanıt vererek 11.dakikada 10 kişi kaldı ve bizim hakimiyetimizde geçen bir maçta Fierro'nun dönüşü hissedildi attığı iki golle yıldızlaştı.
29.Haftada ise Trabzondaydık futbolcularımızı bazı bölümünü dinlendirmek istedik , kaleye Sinan Bolat'ı koyduk sağolsun Trabzon maç boyunca 3 şut attı kaleyi bulan şut sayısı 2 , Sinan Bolat ikisinide içeri aldı hatta azmetti birini kendi attı , tamamen şansızlık kokan bir maçtı ligdeki 2.yenilgimizi almış olduk böylelikle.
Leverkusen macında yapacağın çok bir şey kalmamış.Ts macıda çok üzücü olmuştur.O kadar baskın oynayıp yeniince daha da üzülüyor insan.
2.maçta yenersin Leverkusen'i.
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Spor Toto Süper Lig
-30.Hafta-
Bu maçta bu sene forma şansı bulamayan Ufuk'a şans verdik , Sinan'dan daha etkili oldugunu söyleyebiliriz gerçi antep'in net pozisyonu olmasada uzaktan atılan sutlarda dikkatliydi , maça gelirsek öyle ahım şahım bir oyun oynayamadık , ama geldiğimiz her pozisyonu golle sonuçlandırdık , rakibimize pozisyon vermedik yine net bir skorla galip geldik, gece lig ve avrupa maçlarını oynayıp eklerim büyük ihtimal.
Spor Toto Süper Lig
-31.Hafta-
Artık konuşmaya gerek yok herhalde lig maçları hakkında daha 18.dakikada 10 kişi kalmamıza rağmen yine durmadık üstelik birde penaltı kaçırdık , o ekrana sığmadı, ileride oynayan oyuncularımız müthiş işler yapıyor hem gol olsun hemde asist sayılarında olsun sene sonu bu oyuncuların istatistikleri paylaşacağım sizlerle , şimdi Leverkusen maçına giriyorum.
Şampiyonlar Ligi
1.Tur -Rövanş Maçı-
Rakibimize net bir şans vermeden , birde penaltı kaçırdığımız maçta 80.dakikadaki Vukcevic'in müthiş golüyle 3-1 yenerek çeyrek finale yükseliyoruz 4 tane net pozisyon bulduk ancak bunların 3 ünü değerlendirebildik , müthiş bir maçtan daha alnımızın akıyla ayrılıyoruz.
aaa çok güzel kura... PSG hem lyondan hem de interden biraz daha zor. Şansın yerinde olursa finalde olabilirsin
Kadrosu çok sağlam ancak takım ismi olarak bizden daha aşağılarda , yani 1970'de kurulmus bi takıma elenemeyiz herhalde![]()
...
avrupa maçlarında başarılar dilerimbende açılsam ah avrupaya
trasnfer çok fazla yapdım galiba ya
)
Deplasmanda saglam taktikle cık. İstanbul'da bitirirsin işi.
Futbolcu Bilgileri
PSG'nin kadrosu iyi mi bu sene? En son Arap Şeyh'i aldı diye hatırlıyorum kulübü. Oyuna finans yönünden bu yansıtılmış mı?
aynen miyaw sen kadroyu bir yerlere koydunda ben mi görmüyorum Mischievious41 arkadaşımız da kadroyu oturtmuşsun demiş. Alla alla!?
Yazarız ,ayıp ediyprsun.
Kariyerede 3 gündür devam edemiyoruz , işlerim vardı ancak bu akşam oynamayı düşünüyorum , maçlarımı yapıp ssleri eklerim büyük ihtimal.
Şampiyonlar Ligi
Çeyrek Final -İlk Maç-
Psg karşısında belkide fm hayatımın en ezik maçlarından birini oynadık , zaten maç boyunca bir tane pozisyon bulduk onuda golle sonuçlandırdık , inanın Psg inanılmaz oynadı maçın bu şekilde bitmesi bir fm mucizesi idi.
Spor Toto Süper Lig
-34.Hafta-
2015-2016 Sezonu
Spor Toto Süper Lig
-Puan Durumu-
2015-2016 Sezonu
Spor Toto Süper Lig
-Oyuncu İstatistikleri-
Görüldüğü üzere bu sene heryere biz damga vurduk 3 oyuncumuzun gol sayıları 56 , asist sayıları ise bir o kadar yüksek tam bir takım oyunu ortaya koyduk ancak üç sene gol kralı olan Fierro'nun bu ünvanı 1 golle Adebayor'a kaptırması iyi olmadı
2015-2016 Sezonu
Spor Toto Süper Lig
-Play-Off-
Şampiyonlar Ligi
Çeyrek Final -Rövanş Maçı-
İşte bu kadar , Fransa'daki maçta yokları oynamıştık ancak bu maçta bizim dediğimiz olacaktı ancak inanın böyle bir maç beklemiyordum Fransadaki oyundan sonra ancak çok iyi konsantre olduk maça ve istediğimiz skoru fazlasıyla aldık , rakibi bozguna uğrattık , Gre gizli kahramandı her gol oluşumunda onun ismi vardı , yarı finalde rakip İtalyan devi İnter.
![]()
Şuan oyunu açtım ve Psg maçını oynuyorum , rezalet bir oyun ortaya koyuyoruz elimiz kolumuz bağlandı sanki.
play-off larda başarılar![]()
6-2 çok iyi Alican. Ayrıca Adebayor Fener'e gelmiş. Zorlamıyor mu seni derbilerde![]()
Futbolcu Bilgileri
İnter'i elersen Finalde muhtemel rakiplerin kimler?