...
Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri Hakkında Bilgi
Turnuva Belçika'da Yapılacak
10 Eleme Grubu bulunuyor
Grubunu ilk 2 sırada bırakan 20 takım turnuvaya direk katılacak
En iyi 3. olan 6 takım playoff maçları yapacak ve buradan gelecek 3 takımla beraber 24 takım turnuvayı oluşturacak.
...
Bulgaristan Maçı Kadrosu
En Önemli 3 Oyuncumuz
Last edited by ReaList : 23.Ocak.2012 at 22:43
...
Azerbeycan ligini aç bare![]()
Euro 2020 Elemeleri E Grubu 5.Maç
Last edited by ReaList : 24.Ocak.2012 at 01:00
...
...
Not: Kötü bir kura
...
Euro 2020 Elemeleri E Grubu 6.Maç
Last edited by ReaList : 24.Ocak.2012 at 01:01
...
Euro 2020 Elemeleri E Grubu 7.Maç
Last edited by ReaList : 24.Ocak.2012 at 01:01
...
İsveç maçından 1 puan alabilseymişsin çok güzel olurmuş ama onun dışında kendi evinde kazanman güzel
...
Mevcut durumda kupaya katılma şansı
Şuan grupta 10 puanla 3. sıradayız
En ıyi 3.ler sıralamasında kendi grubunuzda sonuncuyla oynadıgınız maçlar baz alinmıyorl
Onun için o sıralamada 10 degil 4 puandayız ve 10 grup 3.su arasında 9. sıradayız
Son Israil maçını kazanmak ve diğer ekiplerin puan kaybetmesini bekleyecez
Ipler bizim elimizde degil gerçi playofflara kalsak bile orda gelecek takım vs büyük bir şansa ihtiyacımız var
...
yok mu normal bir takım sana talip olan?
...
Maçlar süper fakat Dünya kupası grubundan çıkabileceğini sanmıyorum.Çok kötü bir kura olmuş.
Azerbaycan'da başarılar. Özellikle Ermenistan maçını kazanmak güzel olmuş.![]()
TariboWest
Ermenistan maçı manidar olmuş![]()
Üzülerek katılıyorum, Hırvatlar bu elemelerde kötü ama daha önceki şampiyonalarda çok başarılıydı yanılmyorsam Avrupa Şampiyonu da oldular (2016'da herhalde bakmam lazım) İspanya'ya zaten diyebilecek bir şey yok. Keşke orada da en iyi 3. kontenjanı olsaydı (:
Ermeniler'i yenmek büyük keyif oldu, şimdi İsrail deplasmanı var İsrail son maçlarda farklı yeniliyor defansları problemli umarım değerlendirebiliriz zor maç olacak.
...
İsveç maçı çok talihsiz olmuş be.
...
Fifa Dünya Sıralaması Açıklandı.
...
60.sıraya yükselmen güzel olmuş.Umarım birgün 1.'de olursun.
...
Neath kariyerine baktım da neler yapmışın öyle yawYalnız Brezilyalı oyuncular falan almışsın.Ben Avrupalı olmayan oyuncuları alamıyorum tabi milli takımda belli bi maç sayısına ulaşmamışlarsa.Gerçekte de vize problemi var Galler'de ama sende olmamış.Yamasını görmüştüm bi yerde onu mu kullandın?
Bence bir Azeri takımının başına geç ve altyapısına yüklen böylece milli takıma önemli yıldızlar kazandırabilirsin.
İsrail Maçı Aday Kadrosu Açıklandı
...
Milli takım kadrosunu aşiretlerden mi şeçiyorsunAdamların soyadları ya Mammadov ya Allahverdiyev yada Hüseynov
![]()
Ben oyunu 12.0.0 ile kurdum ve hala devam ediyorum. Sen vize sorunu var deyince şaşırdım çünkü ben Galler ligini oynarken ne vize sorunu vardı ne de yabancı sınırlaması. Yabancı transferi konusunda herhangi bir kural yoktu. Zaten takımın başarılı olmasında yabancı oyuncuların katkısı inanılmaz düzeyde yüksekti. Şimdi sende vize sorunu var ve bu büyük problem bence. Senin önünde bir set oluşturacaktır.
Oyunda azerbaycan ligi mevcut değil, takımın başına geçtikten sonra yeni sezon güncellemeleriyle oyuna 11-12 Azeri oyuncu daha katıldı. Her sezon böyle katılım olursa 2018 Dünya Kupasına katılma yolunda büyük bir adım atmış oluruz![]()
...
...