Snijder'i Ferguson çok istiyormuş. Ama karısından dolayı yanındakiler almasak mı diye aklını çelmeye çalışıyorlarmışKarısı Hollanda'nın Victoria Beckham'ı olarak adlandırılıyormuş.
Snijder'i Ferguson çok istiyormuş. Ama karısından dolayı yanındakiler almasak mı diye aklını çelmeye çalışıyorlarmışKarısı Hollanda'nın Victoria Beckham'ı olarak adlandırılıyormuş.
Gugıl amcaya baktım da, Allah sahibine bağışlasın, hatun taş
Sneijder'i ManU da izlemek büyük keyif olabilir aslında.. Bakalım yazın son bombasını ne zaman patlatacak ManU![]()
mustafa sarp"i verelim yeni bir scholes olabilir :F :F
saka bi yana manunun orta sahasindaki gobek oyunculari bana gore zayifladi scholes gitti cunki bence yasi genc iyi bir oyuncu almalari gerekir
Genk takımının 19’luk kalecisi Thibaut Courtois Chelsea’de
Chelsea, Belçika’nın Genk takımının 19 yaşındaki file bekçisi Thibaut Courtois’yı renklerine bağladı. Genç kaleci için 8 milyon Pound bonservis bedeli ödendiği ifade edildi.
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
İzlemedim tanımam etmem ama, Vilas Boas'ın gelmesiyle Chelsea'nın değişen bu transfer politikasını çok beğendim. Genç oyunculara yönelmeye başladı artık Chelsea, belki kendisini hiç bi maçta izlemeyeceğiz ama, yedek olacak bi kalecinin yaşlı olmasındansa, genç olup Cech'e baka baka bişiler öğrenmesi daha mantıklı.
Chelsea bu senede gümbür gümbür geliyor, hayırlısı bakalım.
Chelsea'ye 2005 yılında transfer olan Rajkovic, takımının formasını ilk kez giydi.
Slobodan Rajkovic, Chelsea'ye 2005 yılında 4.5 Milyon Euro karşılığında transfer olmuş ancak İngiltere'de çalışma izni alamadığı için Twente'ye kiralık olarak verilmiş ve Chelsea formasından uzak kalmıştı.
Genç oyuncunun kulübüne olan özlemi geçtiğimiz hafta oynanan Wycombe maçıyla birlikte sona erdi. İngiltere'de çalışma izni çıkan ve İngiliz devinin yeni teknik direktörü Andre Villas Boas'ın gözüne giren oyuncu, 3-0 kazanılan karşılaşmada ilk kez mavi-beyazlı formayı giydi.
22 yaşındaki genç oyuncu, Chelsea'nin dostluk maçları yapmak üzere Malezya'ya giden kamp kafilesinde de yer almayı başardı.
Habertürk
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
TAKİP ET!
Liverpool, Downing'in bonservisi için Aston Villa ile anlaştı.
Premier Lig'de geçen sezon ligdeki tüm maçlarda forma giyen ve 7 gol atan Downing için Liverpool ve Aston Villa'nın bonservis bedeli konusunda anlaşmaya vardığı ve futbolcunun sağlık kontrolünden geçeceği belirtildi.
İngiliz basını, Liverpool'un Downing için 20 milyon sterlin bonservis ödeyeceğini iddia etti.
Aston Villa, daha önce Liverpool'un yaptığı 15 milyon sterlinlik teklifi reddetmişti.
Kaynak : Spor3
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
TAKİP ET!
Premier Lig'de mücadele eden Arsenal'de, savunmayı güçlendirmek adına Blackburn Rovers'ın Kongolu defansı Christopher Samba'nın listeye alındığı iddia edildi.
İngiltere Premier Lig ekiplerinden Arsenal'in, Blackburn Rovers'ın Kongolu defansı Christopher Samba ile ilgilendiği iddia edildi.
The Sun gazetesine konuşan Christopher Samba da bu haberlerle ilgili bir takım duyumlar aldığını belirtirken; "Arsenal ile ilgili ne olur bilemem çünkü henüz ortada bir anlaşma yok ve bu benim problemim değil." diyerek topu kulübüne attı.
"An itibariyle halen Blackburn'ün futbolcusuyum ancak 'Şampiyonlar Ligi'nde oynamak istemiyorum' dersem bu da dünyanın en büyük yalanlarından birisi olur sanırım." diyerek Arsenal'e de göz kırpmayı ihmal etmedi.
Blackburn'de teknik heeytin yeni sezon için ne gibi planları olduğu hakkında fikri olmadığını belirten Samba şu anda sadece yeni sezona en iyi şekilde hazırlanmak için uğraştığını dile getirdi.
27 yaşındaki savunmacı 2003 yılında Fransa'nın Sedan takımında profesyonel olduktan sonra Hertha Berlin'e transfer olmuş oradan da 2007 yılında Blackburn'e gelmişti. Bu takımda kaptanlığa kadar yükselen Samba, Fransa doğumlu olamsına rağmen asıl vatanı olan Kongo Milli Takımı'nın formasını da giyiyor.
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
TAKİP ET!
1-2 Brezilyalı ile anlaştılar sandım.![]()
Arsene Wenger geçen sezon peşindeydi, bence Barcelona'ya gitmeli Samba.
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Otur oturduğun yerde.Ben Blackburn'u alıyorum fm'de kimle oynucam sonra.Jones'te gitti zaten![]()
Yeni sezonda güçlü bir kadro kurmak isteyen ancak henüz bir transfer yapmayan Arsenal'de teknik direktör Wenger, gözünü Valencia'daki Juan Mata'ya dikti.
U21 Avrupa Şampiyonası’nın yıldızlarından biri olan İspanyol futbolcu için İngiliz ekibinin, 15 milyon Euro’yu gözden çıkardığı öğrenildi. Mata’nın serbest kalma bedeli 20 milyon Euro.
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
TAKİP ET!
Faydalı olabilecek bir oyuncu bence kalietsine göre serbest kalma maddeside uygunmuş
Mata geliyorsa birileri de gidiyor demektir
Çok iyi olur.
mata gelsin de arshavin i alalım bizde![]()
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
Fabregas'ın yerine gelebileceği söyleniyor.
serbest kalma bedeli 20 milyon euro mu? çok az değil mi?
Arshavin'e 16 vereceğimize Mata'ya 20 verelim biz alalım.
Nigel Reo Coker (left), Chris Eagles (centre) and Tyrone Mears (right)dailymail
Coker ve Mears çok faydalı olur Boltona
eto'o bitmiş.
Chris Eagles ne yapacak merak ediyorum belki burada yapar o patlamayı![]()
İngiltere Premier Lig ekiplerinden Manchester City menajeri Roberto Mancini, bir orta saha ve bir sağ kanat oyuncusuna daha ihtiyacı olduğunu dile getirdi.
30 Temmuz 2011 Cumartesi - 17:31
Sporx.com dış haberler
Premier Lig ekiplerinden Manchester City'nin İtalyan teknik direktörü Roberto Mancini, zirveye oynamak için iki transfere daha ihtiyacı olduklarını dile getirdi.
The Sun'da yer alan açıklamalarda, "Eğer ligde ve Şampiyonlar Ligi'nde zirveye oynamak istiyorsak iki tane daha futbolcuya ihtiyacımız var." sözlerini kullanan Mancini bu transferler için çalışmalarının devam ettiğini de dile getirdi.
Geçtiğimiz günlerde Atletico Madrid'den Arjantinli forvet Sergio 'Kun' Agüero'yu 38 milyon sterline transfer eden Manchester City'de transferin bitmeyeceğinin altını çizen Mancini; "Transfer için çalışıyoruz. Bir orta saha ve bir de sağ kanat oyuncusuna ihtiyacımız var." şeklinde konuştu.
Mancini'nin hedefindeki isimlerin Arsenal'den Samir Nasri ve İnter'den Samuel Eto'o olduğu iddia edildi.
Araplar her mevkiinin en iyisini alıyorlar ama bi tane vasat üstü hoca getiremediler şu takımın başına
bende zengin klubün başında olsam transfere doymazdım
Doyumsuzlukta sınır tanımıyolar.
Bu "hangi iki" artık..
Mancini ile olacak iş değil.Bu tarz para babalarının satın aldığı kulüplerden bir tek Chelsea başarılı olabildi bugüne kadar.O da Jose'nin sayesinde.Bu yüzden bu tarz takımların başarılı olabilmesi için çok iyi hocalara ihtiyaçları var kesinlikle.Sadece yıldızı oyuncu almakla olmadığı çok açık ortada.
So what?
Saike
Boas City'e gelse işler çok değişik olurdu bu sene kanımca.
Bir sağ bek alırlarsa fena olmaz.Başka transfere ihtiyaçları yok daha doğrusu varda sonuçta bi sürü adam aldın.Dzeko'yu alacağına biraz daha zorlayıp eto'yu alsaydın.Şimdi 10 tane forvet aldıktan sonra yine forvet istemesi saçma olur diye düşünüyorum.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly