Öldüm ya
![]()
Fenerbahçe kazanır
Berabere biter
Galatasaray kazanır
Öldüm ya
![]()
Eboue: Semih Kaya benim bebeğim.
Bence bu konuya bir kilit gelsede herkez kendi sohbet alanında konuşmaya devam etse:/
Gerçekten arkadaşlar bu tartışma uzar gider sonuna kadar sevinsin galatasaraylı arkadaşlar hakketiler karşı takıma laf atmadan yapabiliriz bunuda çok iyi...
Fatih Terim'den asrin ayari geldi yine
Fatih Terim bomba espiri yaptı.
Spiker: Hocam bir ilk yaşandı. 5. şampiyonluk vs.
Fatih Hoca: 6 değil mi? 2 defa şampiyon olduk.
Kendin gündeme getirdin.Ben çok tartışmak istemiyorum ama bizim oyuncularımıza öyle hitap edemezsin.Yaptıkları ayıptır,profesyonelliğe sığmaz ama onlarda insan.Sırf senin takımına ''laylaylaylaylay Fener'' dediler diye ''ahlak yoksunu'',''reziller'',''ahlaksız herifler'' diyemezsin.Hiç mi Galatasaray'a küfür etmedin ?
Edit: Bir daha belirteyim ben futbolcuların yaptıklarının savunmuyorum.Yaptıkları ayıp ve çok yanlıştı.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Işık niye yok arkadaş cidden çok kötü bir kupa töreni oldu Sabri reyiz oynamadan kupa kaldırdı haoh mis gibi
![]()
kardesim mesajini yeni gordum iyi dileklerin için tesekurler , laf dalasi bir yana fenerbahçeyide gerçekten can-i gonulden tebrik ederim muthis savastilar hele 3 temmuz sureci ile sahsen buralara gelemezler diyordum ama sasirttilar beni ve tum turkiyeyi , tekrar tebrikler umarim seneye yine çekisiriz.
karanlıkta kupa kaldırmak... çok komik oldu, farkında değiliz....
Allah'tan yine ligtv'nin kablolari kesilmedi.
Semih Kaya: Fatih Terim'e teşekkür etmek istiyorum. Beni yoktan var etti. Kimse adımı bile bilmiyordu. Bana şans verdi. İyi kullandım.
işte nromantik romantik kaldırdınız allah allah bide şikayet nediyolar teşekkür etmeniz lazım![]()
Biz 4 mac aldiysak acaba Fenerbahce kac mac ceza alir.
Gerci ne kadar alirsa alsin Fenerbahcenin sayesinde bizde aftan nasibimizi aliriz. Hani temiz temiz baslamak icin seneye her sene niyetleniyorya TFF.
Stadın ışığını yakmayan, kupanın alınmasını engelleyen kim ise Türkiye'ye bir ayıp daha yaşattı.
Galatasaray kupayı gidip Avustralya'da da alabilirdi. İşin güzel tarafı maçın son ana kalmasıydı. Fenerbahçe Denizli'de kaybetti ama şampiyonluktaki rakibi Denizlispor değildi. Trabzonspor'a kaybetti ama şampiyonluktaki rakibi Trabzonspor değildi.
Bu maçta şampiyonluk adayları yarıştı. Kupanın verileceği de önceden belliydi. Peki, Fenerbahçe alsaydı bunlar mı olacaktı.
Işık kapadın, olay çıktı ama yine Şampiyon Cimbom sesleri inledi. Şimdi medenice buna izin vermek mi? Yoksa bu şekilde olması mı? Hangisi daha iyi olurdu.
Türk futbolunu buraya getiren bu ufak hesaplar işte.
Erdoğan: Kupa sahada verilsin.
ABD: Bu konuda Türk hükümetini destekliyoruz.
İRAN: Kupa sahada verilirse vururuz!
Fazıl Say: Giderim bak!
Su duruma gelindi neredeyse
Basbakan talimat vermese sampiyon olan takim kupa kaldiramiyacak.
Fenerbahçeli olarak tek yapabiliceğimiz şey seneye avrupada iyi yerlere gelebilmek ve lige daha sağlam bi kadroyla girmeyi istemek olucaktır bienvenu-semih-selçuk şahin-bekir-bilica bu tarz adamlar bu takımda kaldıkları sürece zarardan başka bişey vermezler
bekir konusunda bence ön yargılısın
Bu da güzelmiş.
![]()