Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
51. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe kazanır

21 41.18%
  • Berabere biter

12 23.53%
  • Galatasaray kazanır

18 35.29%
Sayfa 25 / 32 İlkİlk ... 152324252627 ... SonSon
721 ile 750 arası toplam 943 sonuç

Konu: [SF Şampiyonluk 6. Hafta] Fenerbahçe - Galatasaray

Nesil
    2008
    Yer
    Antakya

Öldüm ya

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Eboue: Semih Kaya benim bebeğim.

Nesil
    2007
    Yer
    Konya

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Bence bu konuya bir kilit gelsede herkez kendi sohbet alanında konuşmaya devam etse:/

Nesil
    2011
    Yer
    Elazığ

Quote Originally Posted by lexoqe View Post
    Öldüm ya

Topuz'a iyi ayar çekti

Nesil
    2011
    Yer
    Bursa

Gerçekten arkadaşlar bu tartışma uzar gider sonuna kadar sevinsin galatasaraylı arkadaşlar hakketiler karşı takıma laf atmadan yapabiliriz bunuda çok iyi...

Fatih Terim'den asrin ayari geldi yine

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Fatih Terim bomba espiri yaptı.

Spiker: Hocam bir ilk yaşandı. 5. şampiyonluk vs.
    Fatih Hoca: 6 değil mi? 2 defa şampiyon olduk.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

sadri şenere dikkat her an kupayı kapabilir

Nesil
    2008
    Yer
    Antakya

Quote Originally Posted by World Hollow o1 View Post
    Tebrikler Galatasaray...

Helal olsun, 6 haftalık gecikme oldu ama hak ettiler...

Canın Sağolsun Fenerbahçe'm.
    Bizde rakibimiz Fenerbahçe'yi tebrik ederiz. Kimse birbirimize bizi düşüremez. Siyaset giremez. Aramızdaki ezeli mücadele futbolu güzelleştirir. Şimdi biz seviniyoruz seneye siz. Bu böyle gider.

Tebrik ediyorum tekrardan.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by attirson View Post
    Emin ol bu olay sadece Türkiye'de bu kadar gündeme gelir.Aynısını John Terry'de yapıyor her maç ancak bir kere bundan dolayı yargılandıgını görmedim.
    Kendin gündeme getirdin.Ben çok tartışmak istemiyorum ama bizim oyuncularımıza öyle hitap edemezsin.Yaptıkları ayıptır,profesyonelliğe sığmaz ama onlarda insan.Sırf senin takımına ''laylaylaylaylay Fener'' dediler diye ''ahlak yoksunu'',''reziller'',''ahlaksız herifler'' diyemezsin.Hiç mi Galatasaray'a küfür etmedin ?

Edit: Bir daha belirteyim ben futbolcuların yaptıklarının savunmuyorum.Yaptıkları ayıp ve çok yanlıştı.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Işık niye yok arkadaş cidden çok kötü bir kupa töreni oldu Sabri reyiz oynamadan kupa kaldırdı ha oh mis gibi

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

Quote Originally Posted by lexoqe View Post
    Bizde rakibimiz Fenerbahçe'yi tebrik ederiz. Kimse birbirimize bizi düşüremez. Siyaset giremez. Aramızdaki ezeli mücadele futbolu güzelleştirir. Şimdi biz seviniyoruz seneye siz. Bu böyle gider.

Tebrik ediyorum tekrardan.
    siyaset malesef girdi.

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Kendin gündeme getirdin.Ben çok tartışmak istemiyorum ama bizim oyuncularımıza öyle hitap edemezsin.Yaptıkları ayıptır,profesyonelliğe sığmaz ama onlarda insan.Sırf senin takımına ''laylaylaylaylay Fener'' dediler diye ''ahlak yoksunu'',''reziller'',''ahlaksız herifler'' diyemezsin.Hiç mi Galatasaray'a küfür etmedin ?
    Ben anlatamıyorum taraftar eder bu klasiklesmis birşey küfürden yıkıldı ortalık hala küfür sesleri geliyor dışarıdan.Profesyonel futbolcular bunu yapamaz.

Edit:En azından senin gibi dedigimi anlayabilen biriyle tartısmak güzel.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Quote Originally Posted by futureless View Post
    Maç sonunda alkışladım kendi adıma vicdanım rahat , tüm Galatasaray'lı kardeşlerimi tebrik ediyorum. Takımımla da gurur duydum bugün , söyleyecek çok birşey yok . Dediğim gibi , özellikle muhabbetim olan Galatasaray taraftarı kardeşlerim Alican , Berkay , Kaan , Arif , Burak takım muhabbeti arkadaşlığımızdan öteye geçemez , gidin sevinin kutlayın şampiyonluğu , sezonun en iyi top oynayan takımıdır Galatasaray , bu maçta beraberliğe yatmış olsa da , doğru olanı yaptılar. Bunu Arena'da yapmış olsalar daha erken bitirirlerdi işi , neyse kısmet böylesineymiş.
    kardesim mesajini yeni gordum iyi dileklerin için tesekurler , laf dalasi bir yana fenerbahçeyide gerçekten can-i gonulden tebrik ederim muthis savastilar hele 3 temmuz sureci ile sahsen buralara gelemezler diyordum ama sasirttilar beni ve tum turkiyeyi , tekrar tebrikler umarim seneye yine çekisiriz.

Nesil
    2006
    Yer
    2 kıtada birden olandan;)

karanlıkta kupa kaldırmak... çok komik oldu, farkında değiliz....

Allah'tan yine ligtv'nin kablolari kesilmedi.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Semih Kaya: Fatih Terim'e teşekkür etmek istiyorum. Beni yoktan var etti. Kimse adımı bile bilmiyordu. Bana şans verdi. İyi kullandım.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

işte nromantik romantik kaldırdınız allah allah bide şikayet nediyolar teşekkür etmeniz lazım

Nesil
    2007
    Yer
    Konya

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Biz 4 mac aldiysak acaba Fenerbahce kac mac ceza alir.

Gerci ne kadar alirsa alsin Fenerbahcenin sayesinde bizde aftan nasibimizi aliriz. Hani temiz temiz baslamak icin seneye her sene niyetleniyorya TFF.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by attirson View Post
    Ben anlatamıyorum taraftar eder bu klasiklesmis birşey küfürden yıkıldı ortalık hala küfür sesleri geliyor dışarıdan.Profesyonel futbolcular bunu yapamaz.

Edit:En azından senin gibi dedigimi anlayabilen biriyle tartısmak güzel.
    Heh haklısın işte.Profesyonelsen kendine biraz hakim olmak zorundasın.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Stadın ışığını yakmayan, kupanın alınmasını engelleyen kim ise Türkiye'ye bir ayıp daha yaşattı.

Galatasaray kupayı gidip Avustralya'da da alabilirdi. İşin güzel tarafı maçın son ana kalmasıydı. Fenerbahçe Denizli'de kaybetti ama şampiyonluktaki rakibi Denizlispor değildi. Trabzonspor'a kaybetti ama şampiyonluktaki rakibi Trabzonspor değildi.

Bu maçta şampiyonluk adayları yarıştı. Kupanın verileceği de önceden belliydi. Peki, Fenerbahçe alsaydı bunlar mı olacaktı.

Işık kapadın, olay çıktı ama yine Şampiyon Cimbom sesleri inledi. Şimdi medenice buna izin vermek mi? Yoksa bu şekilde olması mı? Hangisi daha iyi olurdu.

Türk futbolunu buraya getiren bu ufak hesaplar işte.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Erdoğan: Kupa sahada verilsin.
    ABD: Bu konuda Türk hükümetini destekliyoruz.
    İRAN: Kupa sahada verilirse vururuz!
    Fazıl Say: Giderim bak!

Su duruma gelindi neredeyse

Basbakan talimat vermese sampiyon olan takim kupa kaldiramiyacak.

Nesil
    2011
    Yer
    Bursa

Fenerbahçeli olarak tek yapabiliceğimiz şey seneye avrupada iyi yerlere gelebilmek ve lige daha sağlam bi kadroyla girmeyi istemek olucaktır bienvenu-semih-selçuk şahin-bekir-bilica bu tarz adamlar bu takımda kaldıkları sürece zarardan başka bişey vermezler

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by vFor View Post
    Fenerbahçeli olarak tek yapabiliceğimiz şey seneye avrupada iyi yerlere gelebilmek ve lige daha sağlam bi kadroyla girmeyi istemek olucaktır bienvenu-semih-selçuk şahin-bekir-bilica bu tarz adamlar bu takımda kaldıkları sürece zarardan başka bişey vermezler
    Selçuk , Bilica hadi Semih'ide anlarımda Bekir ve Bienvenu'dan ne istedin ? Bekir bu sene gayet iyi oynadı bence Bienvenu'da formdayken bu maç oynamalıydı bana göre.
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Nesil
    2011
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by DisCo View Post
    Stadın ışığını yakmayan, kupanın alınmasını engelleyen kim ise Türkiye'ye bir ayıp daha yaşattı.

Galatasaray kupayı gidip Avustralya'da da alabilirdi. İşin güzel tarafı maçın son ana kalmasıydı. Fenerbahçe Denizli'de kaybetti ama şampiyonluktaki rakibi Denizlispor değildi. Trabzonspor'a kaybetti ama şampiyonluktaki rakibi Trabzonspor değildi.

Bu maçta şampiyonluk adayları yarıştı. Kupanın verileceği de önceden belliydi. Peki, Fenerbahçe alsaydı bunlar mı olacaktı.

Işık kapadın, olay çıktı ama yine Şampiyon Cimbom sesleri inledi. Şimdi medenice buna izin vermek mi? Yoksa bu şekilde olması mı? Hangisi daha iyi olurdu.

Türk futbolunu buraya getiren bu ufak hesaplar işte.
    Ya bunu yapan sadece biz değiliz az öncede söyledim Barcelona-Inter maçında da yapıldı aynı şey o anlık olayların etkisiyle bunların olması normal bu ışığı kapattıran edenlere yarın sakin kafayla sorsan böyle bişey yapmaz.

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

bekir konusunda bence ön yargılısın

Nesil
    2008
    Yer
    Antakya

Bu da güzelmiş.

Sayfa 25 / 32 İlkİlk ... 152324252627 ... SonSon

Mesaj Yetkileri