Sayfa 25 / 51 İlkİlk ... 15232425262735 ... SonSon
721 ile 750 arası toplam 1557 sonuç

Konu: PTT 1.Lig Transfer Haberleri

Hybrid View

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Biz bu kadrodan İ.Kaş haricindekilerle şampiyon olmuştuk ama. Mersin neden olmasın?

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Kaş transferi bence iyi olmadı. Süperligde yeterli olduğunu düşünmüyorum. Sakın savunmayı onun üstüne kurmayın.Yinede hayırlı olsun.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Ne oldu, hani keita geliyordu ?!
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    Ne oldu, hani keita geliyordu ?!
    aynı soruyu sizede sormak lazım.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by Matteo Ferrari View Post
    aynı soruyu sizede sormak lazım.
    Bize niye soruyorsunuz ? Bizim cevabımız basit. Mersin araya girdiği için vazgeçtik. Ayrıca bizim yarın keita geliyor diye açıklama yapmadı.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Beto Mersin İdman Yurdu'nda

25 Ağustos 2011 13:33 | NTV Spor ve Ajanslar
    Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Mersin İdmanyurdu, Brezilyalı forvet oyuncusu Beto ile anlaştı.

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Mersin İdmanyurdu, Brezilyalı forvet oyuncusu Beto ile anlaştı.

Transfer çalışmalarını sürdüren kırmızı-laciertli ekip, Gaziantepspor ve Bucaspor'da forma giyen ve gerçek adı Andre Roberto Soares da Silva olan futbolcu ile bir yıllığına anlaştı.

Öte yandan geçen sezon Mersin İdmanyurdu forması giyen ve şampiyonlukta pay sahibi olan Tonia Tisdell'in transferi ile ilgili görüşmelerin de sürdüğü bildirildi. Bonservisi Ankaragücü'nde bulunan Tisdell'in, anlaşma sağlanması halinde kiralık olarak transfer edileceği öğrenildi.

Bu arada Mersin İdmanyurdu, Gaziantepspor ile Kamil Ocak Stadı'nda yaptığı hazırlık maçında 2-2 berabere kaldı. Bu karşılaşmada yeni transfer İbrahim Kaş da ikinci yarıda forma giydi.

Teknik direktör Nurullah Sağlam, yeni sezon hazırlıklarını lig başlayana kadar Mersin'de sürdüreceklerini söyledi.

Hazırlıkların yanı sıra transfer çalışmalarının sürdüğüne işaret eden Sağlam, amaçlarının lige en iyi şekilde hazır hale gelmek olduğunu kaydetti.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Sağlam transferler yapmaya devam ediyorlar. Tisdell de kiralık olarak gelecek sanırım. Şöyle bir 11 olabilir sahada bu sezon;

Hakan Arıkan
    Erhan Güven(İ.Kaş), J.Boum, Çağdaş, M.Keçeli
    Tisdell, Moritz, Ben Yahia, Erman Özgür
    Kamanan, Beto.

Kontenjan sorunu da yok. Bazı maçlarda Nduka oynar, Nobre forvete geçer yine olur. Bu kadro iş yapar bence.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by footballer33 View Post
    Sağlam transferler yapmaya devam ediyorlar. Tisdell de kiralık olarak gelecek sanırım. Şöyle bir 11 olabilir sahada bu sezon;

Hakan Arıkan
    Erhan Güven(İ.Kaş), J.Boum, Çağdaş, M.Keçeli
    Tisdell, Moritz, Ben Yahia, Erman Özgür
    Kamanan, Beto.

Kontenjan sorunu da yok. Bazı maçlarda Nduka oynar, Nobre forvete geçer yine olur. Bu kadro iş yapar bence.
    Fazlası ile şişirme bir kadro oldu, ben pek iş yapabileceğini sanmıyorum. Aksine Çağdaş nedir o savunmada? Saatli bomba.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Fazlası ile şişirme bir kadro oldu, ben pek iş yapabileceğini sanmıyorum. Aksine Çağdaş nedir o savunmada? Saatli bomba.
    Sonuçta süper lige yeni çıkmış bir takım ve bu kadar transfer yapmaları kadar doğal bir şey yok. Orduspor ve Samsunspor da çok sayıda transfer yaptı ona bakacak olursak. Bank Asya'dan geldikleri gibi süper lig maçlarına çıkacak halleri yok ya. Çağdaş konusuna gelince, o adam iyi kötü yurtdışında oynadı ve Basel tecrübesi kazandı. Belki büyük bir takıma gitse haklısınız derdim, ama Mersin İdman Yurdu için oldukça uygun bir transfer. Gereksiz bir transfer varsa o da 35 yaşındaki Hakan Bayraktar'dır bence.

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Bence de.Kötü bir kadrosu yok MİY'in...

Nesil
    2007
    Yer
    Samsun

Hakan Bayraktar ( Samsunspor ) Mersin Idman Yurdu'na transfer oldu.

Nesil
    2010
    Yer
    Rize #53, Mersin #33

Ya iyi oyuncular gelsinde bari böyle keyifli maçlar izleriz (: Aksilik olmazsa bol boş maçlara gitmeyi düşünüyorum. Son haftada Şampiyonluklarına bi katkımız olmuştu Mersin'in. Şimdi bi Rizeli olarak bi ayrıcalığımız olur heralde

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Tribun Dergi

TRANSFER: Matthew Amoah Mersin İdman Yurdu'nda

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Tisdell geri gelmiş heralde. Ama kesin bilgi mi bilmiyorum. Zaten sakatlığı var 2 ay yok heralde.
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2008
    Yer
    Mersin

Quote Originally Posted by kalemci View Post
    Tisdell geri gelmiş heralde. Ama kesin bilgi mi bilmiyorum. Zaten sakatlığı var 2 ay yok heralde.
    Tisdell geldi resmi sözleşme imzalandı ve şöyle bir açıklama yapıldı.
    Tonia Tisdell'in basında yazıldığı gibi 3-4 ay gibi bir süre ile sahalardan uzak kalacağı söylentilerinin asılsız olduğunu , Tonia'nın 28 Aralık itibariyle takımımızla çalışmalara başlayacağını ve lisansının yetişmesiyle ligin 3. haftasından itibaren maçlara çıkabileceğini bilmenizi isteriz .

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Mersin İdman Yurdu’nda yaprak dökümü sürüyor. Yeni sezonda daha iddialı bir kadro kurmak isteyen Mersin İdman Yurdu’nda Beto ve Moritz’den sonra Tisdell ve kaptan Zurita’da gönderildi.

Mersin İdman Yurdu Başkanı Ali Kahramanlı, yeni sezon için ayıracakları transfer bütçesinin tam 50 Milyon TL olduğunu açıkladı. Kahramanlı, güçlü ve hedefleri olan bir kadro kuracaklarını vurguladı.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Tisdell kiralıktı zaten, Ankaraspor'a geri döndü. Moritz'de artık tam bi Türk oldu, bavulu elinde adım adım Anadolu
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Moritz tercihini anlayamadım. Mersin için gerekli olabilecek bir futbolcuydu. Transfere ayrılacak 50 milyona da çok sağlam futbolcular gelebilir. Mersin, hedeflerini oldukça büyütmüş olacak ki, Moritz'den bile vazgeçmişler.

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

50 milyon TL büyük bir rakam flaş transferleri bekliyoruz
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by William Rookwood View Post
    50 milyon TL büyük bir rakam flaş transferleri bekliyoruz
    flaş transferler gelmeye başladı önce Eren şimdi Murat bombalar ardı ardına patlıyor.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Bu sezon Bank Asya 1. Lig'den düşen Giresunspor'da attığı gollerle dikkat geçen genç golcü Eren Tozlu, Mersin İdman Yurdu ile anlaştı.

http://www.ntvspor.net/haber/gunun-h...medium=twitter

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Eren'in adı bir dönem Galatasaray ile anılıyordu ancak orada forma bulması zordu. Umarım Mersin'de bu sene Giresun'da yakaladığı çıkışı sürdürür ve Süper Lig'in sayılı forvetlerinden olur.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2008
    Yer
    İSTANBUL

Murat Erdoğan MİY'de

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

Quote Originally Posted by ommix View Post
    Murat Erdoğan MİY'de
    Gelecekte iyi işler yaparlar Murat Erdoğan'la. Hem geleceğe yatırım deniyor hem de futbolu bırakma noktasına gelmiş adam alınıyor, anlamış değilim.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Moritz'in yerine gelen isimler gözlerimi kamaştırdı gerçekten. Müthiş hamleler. Çıldırt bizi başkan, çıkart bizi baştan!

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Mersin İdman Yurdu’muz Eren Tozlu’dan sonra ikinci forvet transferini de tamamladı. Beşiktaş’ın eski golcüsü Bobo ile Mert Nobre aracılığıyla görüşen kulübümüz, finansman sorununu da hallederek oyuncuyla anlaştı.

Mersin İdman Yurdu sponsor firmasından önemli bir yetkilinin söylediklerine göre, Mert Nobre’nin aracılığıyla ikna edilen Bobo çok yakında Mersin İdman Yurdu’na resmen transfer olacak.

Cruzeiro kulübü ile sözleşmesi sona eren Bobo, yıllık olarak ciddi bir ücret talep etti. Bu ücretin Mersin İdman Yurdu’nun sponsoru olan bir bankanın aracılık ettiği bir kaynak tarafından ödeneceği öğrenildi.

Kaynak : MIY1925

tribün dergi'nin twitinde gördüm bende. Ama yanlış haber diyenler de var

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Boboyla Nobre'nin arkasına da Delgado'yu alsınlar. Sağ beklerine Erhan Güven gitmişken Ekrem'i verelim ve Holosko artı bir miktar parayla bu olayı burada kapatalım, gitsin.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

32 yaşındaki Portekizli Miguel ile görüşmeler yapan Mersin İdman Yurdu yönetimi oyuncu ile anlaştı. Valencia ile sözleşmesi sona eren Miguel, bonservis bedelsiz Mersin İdman Yurdu’na transfer olacak.

Bu sezon Valencia forması ile 11 Lig, 5 Şampiyonlar Ligi , 5 Kral Kupası ve 1 Uefa Avrupa Ligi maçına çıkan yıldız futbolcu toplamda 3 asist yaptı.

59 kez Portekiz Milli Takımı forması giyen Miguel, 1 gol attı.
    Kaynak: http://www.miy1925.com/portal/miguel...-yurdunda.html

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Ronaldinho hamlesi gelir mi acaba
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Sayfa 25 / 51 İlkİlk ... 15232425262735 ... SonSon

Mesaj Yetkileri