Biz bu kadrodan İ.Kaş haricindekilerle şampiyon olmuştuk ama.Mersin neden olmasın?
![]()
Biz bu kadrodan İ.Kaş haricindekilerle şampiyon olmuştuk ama.Mersin neden olmasın?
![]()
Kaş transferi bence iyi olmadı. Süperligde yeterli olduğunu düşünmüyorum. Sakın savunmayı onun üstüne kurmayın.Yinede hayırlı olsun.
Ne oldu, hani keita geliyordu ?!
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Beto Mersin İdman Yurdu'nda
25 Ağustos 2011 13:33 | NTV Spor ve Ajanslar
Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Mersin İdmanyurdu, Brezilyalı forvet oyuncusu Beto ile anlaştı.
![]()
Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Mersin İdmanyurdu, Brezilyalı forvet oyuncusu Beto ile anlaştı.
Transfer çalışmalarını sürdüren kırmızı-laciertli ekip, Gaziantepspor ve Bucaspor'da forma giyen ve gerçek adı Andre Roberto Soares da Silva olan futbolcu ile bir yıllığına anlaştı.
Öte yandan geçen sezon Mersin İdmanyurdu forması giyen ve şampiyonlukta pay sahibi olan Tonia Tisdell'in transferi ile ilgili görüşmelerin de sürdüğü bildirildi. Bonservisi Ankaragücü'nde bulunan Tisdell'in, anlaşma sağlanması halinde kiralık olarak transfer edileceği öğrenildi.
Bu arada Mersin İdmanyurdu, Gaziantepspor ile Kamil Ocak Stadı'nda yaptığı hazırlık maçında 2-2 berabere kaldı. Bu karşılaşmada yeni transfer İbrahim Kaş da ikinci yarıda forma giydi.
Teknik direktör Nurullah Sağlam, yeni sezon hazırlıklarını lig başlayana kadar Mersin'de sürdüreceklerini söyledi.
Hazırlıkların yanı sıra transfer çalışmalarının sürdüğüne işaret eden Sağlam, amaçlarının lige en iyi şekilde hazır hale gelmek olduğunu kaydetti.
Sağlam transferler yapmaya devam ediyorlar. Tisdell de kiralık olarak gelecek sanırım. Şöyle bir 11 olabilir sahada bu sezon;
Hakan Arıkan
Erhan Güven(İ.Kaş), J.Boum, Çağdaş, M.Keçeli
Tisdell, Moritz, Ben Yahia, Erman Özgür
Kamanan, Beto.
Kontenjan sorunu da yok.Bazı maçlarda Nduka oynar, Nobre forvete geçer yine olur. Bu kadro iş yapar bence.
![]()
Sonuçta süper lige yeni çıkmış bir takım ve bu kadar transfer yapmaları kadar doğal bir şey yok. Orduspor ve Samsunspor da çok sayıda transfer yaptı ona bakacak olursak. Bank Asya'dan geldikleri gibi süper lig maçlarına çıkacak halleri yok ya.Çağdaş konusuna gelince, o adam iyi kötü yurtdışında oynadı ve Basel tecrübesi kazandı. Belki büyük bir takıma gitse haklısınız derdim, ama Mersin İdman Yurdu için oldukça uygun bir transfer. Gereksiz bir transfer varsa o da 35 yaşındaki Hakan Bayraktar'dır bence.
Bence de.Kötü bir kadrosu yok MİY'in...
Hakan Bayraktar ( Samsunspor ) Mersin Idman Yurdu'na transfer oldu.
Ya iyi oyuncular gelsinde bari böyle keyifli maçlar izleriz (: Aksilik olmazsa bol boş maçlara gitmeyi düşünüyorum. Son haftada Şampiyonluklarına bi katkımız olmuştu Mersin'in. Şimdi bi Rizeli olarak bi ayrıcalığımız olur heralde![]()
Tribun Dergi
TRANSFER: Matthew Amoah Mersin İdman Yurdu'nda
Tisdell geri gelmiş heralde. Ama kesin bilgi mi bilmiyorum. Zaten sakatlığı var 2 ay yok heralde.
eto'o bitmiş.
Tisdell geldi resmi sözleşme imzalandı ve şöyle bir açıklama yapıldı.
Tonia Tisdell'in basında yazıldığı gibi 3-4 ay gibi bir süre ile sahalardan uzak kalacağı söylentilerinin asılsız olduğunu , Tonia'nın 28 Aralık itibariyle takımımızla çalışmalara başlayacağını ve lisansının yetişmesiyle ligin 3. haftasından itibaren maçlara çıkabileceğini bilmenizi isteriz .
Mersin İdman Yurdu’nda yaprak dökümü sürüyor. Yeni sezonda daha iddialı bir kadro kurmak isteyen Mersin İdman Yurdu’nda Beto ve Moritz’den sonra Tisdell ve kaptan Zurita’da gönderildi.
Mersin İdman Yurdu Başkanı Ali Kahramanlı, yeni sezon için ayıracakları transfer bütçesinin tam 50 Milyon TL olduğunu açıkladı. Kahramanlı, güçlü ve hedefleri olan bir kadro kuracaklarını vurguladı.
Tisdell kiralıktı zaten, Ankaraspor'a geri döndü. Moritz'de artık tam bi Türk oldu, bavulu elinde adım adım Anadolu![]()
eto'o bitmiş.
Moritz tercihini anlayamadım. Mersin için gerekli olabilecek bir futbolcuydu. Transfere ayrılacak 50 milyona da çok sağlam futbolcular gelebilir. Mersin, hedeflerini oldukça büyütmüş olacak ki, Moritz'den bile vazgeçmişler.![]()
50 milyon TL büyük bir rakam flaş transferleri bekliyoruz
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Bu sezon Bank Asya 1. Lig'den düşen Giresunspor'da attığı gollerle dikkat geçen genç golcü Eren Tozlu, Mersin İdman Yurdu ile anlaştı.
http://www.ntvspor.net/haber/gunun-h...medium=twitter
Eren'in adı bir dönem Galatasaray ile anılıyordu ancak orada forma bulması zordu. Umarım Mersin'de bu sene Giresun'da yakaladığı çıkışı sürdürür ve Süper Lig'in sayılı forvetlerinden olur.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Murat Erdoğan MİY'de
Moritz'in yerine gelen isimler gözlerimi kamaştırdı gerçekten. Müthiş hamleler. Çıldırt bizi başkan, çıkart bizi baştan!
Mersin İdman Yurdu’muz Eren Tozlu’dan sonra ikinci forvet transferini de tamamladı. Beşiktaş’ın eski golcüsü Bobo ile Mert Nobre aracılığıyla görüşen kulübümüz, finansman sorununu da hallederek oyuncuyla anlaştı.
Mersin İdman Yurdu sponsor firmasından önemli bir yetkilinin söylediklerine göre, Mert Nobre’nin aracılığıyla ikna edilen Bobo çok yakında Mersin İdman Yurdu’na resmen transfer olacak.
Cruzeiro kulübü ile sözleşmesi sona eren Bobo, yıllık olarak ciddi bir ücret talep etti. Bu ücretin Mersin İdman Yurdu’nun sponsoru olan bir bankanın aracılık ettiği bir kaynak tarafından ödeneceği öğrenildi.
Kaynak : MIY1925
tribün dergi'nin twitinde gördüm bende. Ama yanlış haber diyenler de var![]()
Boboyla Nobre'nin arkasına da Delgado'yu alsınlar.Sağ beklerine Erhan Güven gitmişken Ekrem'i verelim ve Holosko artı bir miktar parayla bu olayı burada kapatalım, gitsin.
![]()
32 yaşındaki Portekizli Miguel ile görüşmeler yapan Mersin İdman Yurdu yönetimi oyuncu ile anlaştı. Valencia ile sözleşmesi sona eren Miguel, bonservis bedelsiz Mersin İdman Yurdu’na transfer olacak.
Bu sezon Valencia forması ile 11 Lig, 5 Şampiyonlar Ligi , 5 Kral Kupası ve 1 Uefa Avrupa Ligi maçına çıkan yıldız futbolcu toplamda 3 asist yaptı.
59 kez Portekiz Milli Takımı forması giyen Miguel, 1 gol attı.
Kaynak: http://www.miy1925.com/portal/miguel...-yurdunda.html
Ronaldinho hamlesi gelir mi acaba![]()
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp