Yanlız fena gidiyorsun hocam 200. maçında başarılar.
Burnuma şampiyonluk kokusu geldi sanki.
Şampiyonlar ligi bütçesini iste hocam , dünya'nın parasını kazandırdın aldığın galibiyetlerle , 10 numara transfer bekliyoruz.
Avrupa Ligi yaptım hedefi hocam. Şimdi yoğunlaşcağım kısım sezon sonu sözleşmesi bitecek oyuncular olacak. Mesela Adana DS deki o Yasin i alacağım. Onun gibi bir iki tane daha iyi oyuncu bulursam tamamdır
teşekkür ediyorum hocam
Acaba millet beni anlasın diye herkese amatör ligi mi önersem ? zorlukları görürlerse beni daha iyi anlarlar![]()
Ben İngilterenin alt liglerinden Premier lige çıkarmıştım ama Türkiye Ligiyle kıyaslanamaz.Ekonomik sıkıntı çok fazla çekmemiştim çünkü.Türkiye 2. Ligdeki bir takımla oynamayı denedim Süper Lige çıkardığımda takımı çok az bir bütçe vermişlerdi sinirlenip silmiştim kariyeriSabır gerektiren bi durum o yüzden helal olsun hocam büyük bir başarı
![]()
Takım süper gidiyor
Bu arada hocam tebrik ediyom seni gerçekten bu takımı o kadar lig aşağıdan alıp buralara getirdin ya ben ligde 10 maç oynadım izmirle 7 yenilgi alınca sinirlendim bıraktım sen iyi dayanmışsın karşılığı alıyorsun şimdi ama![]()
Yasin'i hala almadın mı ? hocam bide konyaspor'da bitane oyuncu vardı şimdi ismini hatırlayamadım onada bi baksana
Hocam sezon sonunda para kalmamıştı biliyorsun alamadım o yüzden ama artık alabiliriz. Tamam bakarım
Hocam benim ne bütçelerle oynadığımı biliyorsunuz . Bir ara sinirlerim yıpranmıştı oyun yüzünden dalga geçiyordu yönetim
Türkiye kupasında yarı finalden ilerisi zor ama orası bile başarı olur bizim için. Ligde de Şampiyonlar Ligine gidebilmek hedef. Arkamızdan Fenerbahçe ve Bursaspor çok sağlam geliyor çünkü
Teşekkürler![]()
türkiye kupasında yarı final garant artık. Ligdede Galatsaray oldukça şampiyonluk zor gibi.
Tamam belli Gs şampiyon maçlar güzel yönetim şaşırttı süper herşey .. Devam . . . .)
eee Galatasaray farkı, olacak o kadar![]()
Yine sezonun yarısına gelmişiz dostum kaptırdın mı tam kaptırıyorsun![]()