Gidelim hocam.![]()
Gidelim hocam.![]()
gayseriii, gayseriiii
takipteyiz... O.O
4 yil gecmis, sadece ahmed musayi almis liverpool.kadroya bak
![]()
ben bunlari turku takimiyla eledim ibrahim, sen eze eze turlarsin ...
edit: bir de copue varmis, farketmedim cunku ben de almistim liverpool kariyerimde onu
borini IKE oynar, henderson OK rolunde olabilir. beklere dikkat, ozellikle sol tarafa. cok bindirme yapar.
...
Dk. 23 Musa sağ taraftar ortalıyor Luis Suarez karamboldeki topa dokunuyor ve topu filelere gönderiyor 0-1
![]()
...
Dk. 42 Jem korneri kullanıyor, Diop zıpladı çaktı kafayı ahh ahh ahh üst direkten dışarıya... 0-1
![]()
...
Dk. 44 Keeerrriiimmm Freiiiii 1-1
![]()
...
İlk yarı sona eriyor İlk yarının sonuna doğru attığımız golle maçta eşitliği sağladık, Liverpool'dan daha baskın oynuyoruz, İkinci yarıya başlarken Samed'i Pivor Santrafor'a çekip Diop-Emenike değişikliği yapıyoruz. Haydi Emenike! 1-1
![]()
...
Dk. 64 Suarez soldan giriyor ceza alanına vuruşu yandan dışarıya tehlikeli bir pozisyondu 1-1
![]()
...
Dk. 69 Musa sağdan ceza alanına giriyor sert ve düzgün vuruyor maalesef top ağlarımızda, Serdar Gürler oyuna giriyor Salih Dursun oyundan çıkıyor 1-2
![]()
...
tatildeyken paslandik mi yoksa, erken gol olmadi.
suareze oyna ibrahim, kart verdirip attirabiliriz![]()
Gol geliyor gol geliyor
henderson-lucas-capoue uclusu cok sert ibrahim, dedigin gibi bunlari asmak kolay olmucak![]()
ne gol atti be, kerime bak sen o.O
Kerim şov yapmış.![]()
2-1 Kayseri'de bu maç (:
işimiz zor ancak şans var![]()
...
3-1dense 2-0i tercih ederdim. tur zora girdi.
salih dursun stoper degil miydi, ortasahada oynatiyorsun. dikkatimi cekti.
Şanssız bir maç olmuş.
Ana mevkiisi olarak DMC ancak DC olarak da oynayabiliyor. Ben DMC olarak kullanıyorum genelde ama yüksek top kapma tekniği ve Savaşçı Orta Alan oynayabilme özelliklerinden dolayı 3 MC'li oynadığım zaman orta alanda o da görev alabiliyor.
Kısmet.
...
Deplasmanda turu geçeriz umarım, bu takım bunu hak ediyor. (:
bu sefer ofansif cikiyor liverpool, onde basicaklar. geride pas yapicaksan dikkatli ol.
edit: skor tahmini de yapayim bari.
4-2 gayserimiz alir maci (:
...
4-0 Olsun bizim olsun.![]()
zor pozisyonda golu yazmis serdar, bu cocukta is var gercekten. kaldi 2 gol (:
hataya bakar misin, amator takim yapmaz bunukellyde is yokmus, belli oldu.
kaldi 1 gol, finale cok yakin gayseri (:
edit:2-1 olmus, panik yok. 3-1de mac uzar.
kirmizi yok mu, son adam ama o.O
penalti kacmis beyler, dagilin![]()
Penaltı kaçarsa olmaz !