Sat gitsinDiğer elemanı kullanırız
![]()
Sat gitsinDiğer elemanı kullanırız
![]()
Abi romeroyu gönder, Ali akman solbekte yardırır, koy oynasın arkana bakma. Adjei'de ossde gizli forvet oynar
Romero bende sağ bekama onun arkasında hem Man city den kaptığım Mehmet İşcan var hemde yeni çocuk Calix var. Ama Calix ülkeye uyum sağlayamadı izin istedi şuan da memleketinde transfer sezonu bitmeden rahatlamış şekilde dönerse Romeroyu satıp kullanacağım.
Caneri satacağım da istediğim fiyatları veren yok. Adama 675,000 TL veriyorlar. şöyle 2-3 M TL verseler direk yolcu diyeceğim.
Yalnız harbiden iyi yemişiz abi.9-0 nedir yahu.
![]()
TariboWest
Abi senin asistan nasil becermis senin takimla 9 yemeyi ya? O da ayri bir yetenek valla.![]()
Valla bende anlamadım nasıl becerdiğini. Profili aşağıda bir de siz bakın anlayabilecekmisiniz.
Arkadaşlar bir süredir yoğunum. Nedeni ise izine ayrılacağımdan dolayı işleri yoluna koymaya çalışıyorum. Bundan dolayı yorgun oluyor az oyuna girip çıkıyorum. Forumda da pc açık olduğundan duruyorum yoksa Afk yım zaten. Arada telden bakmaya çalışıyorum. Takip edemediğim arkadaşlar kusura bakmayın. Ama cuma dan sonra daha rahat olacağım.
Güncelleme nerde sen nerdesin hoca ?
Problem yok hocam tatilini yap cuma uğrama buralara![]()
Daha tatile çıkmadım
Daha temmuzun ortasında olunca güncellemede yapamıyorum süper kupa maçını yapayım hem transferleri hem hazırlık maçlarını güncellerim
Ve yeni sezonu artık açalım dimi ya
Öncelikle transfer dosyasını sunalım.
Gelen oyuncularımız.
Zaten hepsi ile daha önceden anlaşmıştık. Bir tek Salah ı transfer ettim. Onuda gelir gelmez kiralık yolladım.
Giden oyuncularımız
Kiralıklardan sezon sonuna kadar 15 M TL gibi bir para kazanacağız.Romero ile Haydarı satamadık. İstediğimiz fiyatları vermediler.
Caner ile gitmeden konuştuk. Kendisi bize teşekkür etti.Adam 32 yaşında ama gelişimini katkı sağlamışız.
Hem bizim Şl de çeyrek final oynamamız hemde FB nin AL de çeyrek final oynaması yetmemiş demekki sıralama yükselmemize rağmen takım sayımız değişti.
İyi forma satmışız. Baktım Japonya turu formalara rağbeti artırmış bizde bu yaz döneminde hem bir Çin hemde bir ABD turu düzenledik. Bakalım sezon sonunda nasıl bir yarar sağlıyacak bize. Birde Ara sezonda bir G. Kore turu düzenleriz.
Yönetimden klüp istedik onlarda bize ABD klüpleri sundular. Tesisleri en iyi olan Kansas dı bizde onu seçtik. Ama oyuncu gönderemiyoruz. Ara dönemde bir daha deneriz.
12. sıraya yerleştik. Artık seri başı olarak 1. torbadan girebilirmiyiz sizce?
Sıralama yükselmemiz bir şeye yaramadı hatta ters tepti.
İntikamımızı alamadık. Ama umarım en kısa zamanda alırız.
Güzel gidiyorsun transferden kaldırdığın para harikaSeneye bende bir Abd,Japonya şeyi düzenliyim iyi para alıyormuşuz
![]()
Last edited by egebartu : 14.Ağustos.2014 at 11:17
Valla egecim baktım bu sezon iyi para geldi. Yaz sezonunu tameman turlarda geçirebiliriz.![]()
- Hocam kariyerini önceden biliyordum bir ara verdim gelememiştim. Güzel işler başarmışsın son sezon transfer geliri çok güzel başarın daim olsun.
Teşekkürler. Elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz.
Bu arada az kalsın intikamımızı alıyorduk ama ne olduysa devamı gelmedi. Şimdi yorgunum yarın akşam Ligin illk maçını paylaşırım. Bu arada yeni messimizden çok memnunum. Fellaini abisi iyi yetiştirdi. İlk maçında ortalığu dağıttı.![]()
sana ne diyelim ki abi biz artık herşey 10 numara gene, türkiyenin portosuyuz mübarek satıştan gelen paralara bak
Sezonu güzel açmışız yalnız o Salah'ın defansı pek yok o kanatta pek yardımı olmaz gibi hocam
Kazanılan paralar da göz kamaştırıyor![]()
Salahın peşinde holandalı Ajax ve Psv olunca hemen aldım sezon sonu okuturuz çünkü kanat ihtiyacım yok oralarda hep yerli var zaten
Haydar ile romero yu da satabilsek daha çok alırdıkta olmadı adamla haydara 28 M TL den fazla vermiyor bense 40 istiyorum.![]()
40 zor be![]()
Bayadır girmemiştik senin kariyere , girmez olaydım 9-0 ne yav :S O asistanı sokak ortasında döverdim benYanlış gördüm mü diye bir daha baktım , yok abi 9-0 ya
![]()
Artık diyebilecek bir şey kalmadı hocam herşey tıkırında![]()
ADANA DEMİRSPOR
Çok iyi para gelmiş sattıklarımızdan.Oyuncu almayacakmıyız?
Şimdi sakatlandı satamıyorum sezon ortasında Serzenishin taktiği kullanır gönderirim.
Ya özellikleri kötü bir asistan olsa direk Yılmaz hocanın eline vereceğim geldiğinde de postalarım ama adam iyi bir asistan ondan bir şey demedim.
takım güzel gidiyor.
Hocam as takıma oyuncu almama gerek yok zaten elimdekiler iyi sadece rotasyon için alabilirim onada pek gerek yok yedeklerde asları aratmıyor. Şu anda biraz daha eleman aldım ama onlarda
zaten al-sat yapacağımdan aldım. Şimdi sadece transferleri yayınlayacağım ama yarın profillerinide yayınlarım
Arkadaşlar bugün yoğun bir gün geçirdim yorgunum sadece Şl grupları ile Takımlarımızın AL gruplarını yayınlayacağım.Birde kariyerleri takip edemediğim arkadaşlar kusura bakmayın yorgunluktan pek bir şey yapamayacağım. Ama sonra tek tek bakacağım.
BİR EFSANE DAHA KAYDI.
Beyefendi kimliği centilmence açıklamaları ile tüm renklerin gönlünü fetheden,Beşiktaş klübündeki en uzun başkanlık yapan ve İnönü stadında ilk golü atan Süleyman Seba vefat etmiştir.Merhuma Allah'tan rahmet kederli ailesine ve Beşiktaş Kulübüne baş sağlığı dilerim.
Öncelikle Transfer özetini geçelim.
Gelen Oyuncularımız.Profillerini yarın paylaşacağım.
Giden Oyuncularımız
Calix memleketinden dönünce ona yer açmak adına Elvis Minayı kiralık gönderdik. Aylık 500,000 TL alacağız. Ama maaşını biz ödeyeceğiz. Maaşıda zaten 56,000 TL.
Bu arada yarın Calix ve Cafenin eğitimleri bitti son durumlarınıda paylaşacağım.
Gelelim Şl grubu ve Al grublarına.
Ben ve Galatasaray rahat çıkarda Eskişehir zorlanır. Açıkcası ilk Wolfsburg çıktığında o grupta olmak istedim ama olmadı. Elin kırılsın emi Figo reis.
Kura çekimi sonrası Adanasporlu taraftarlar ve ben
Kuradan Sonra Mourinho
Kuradan sonra Lukaku
Kuradan sonra Courtis
Caps paylaşımı serbesttir.
Dün söylediğim gibi transferlerimizin profillerini paylaşayım. Hiç birini as takımım için almadım. Bir iki yıl kiralayıp sonrasında satmayı düşünüyorum. Sezon ortasında kiralamaya çalışacağız bakalım başarabilirmiyiz.
![]()
Aabech in peşinde bir kaç büyük klüp olunca aldım. Bakalım neler yapacak göreceğiz. Daha bize gelmesine 2,5 yıl var.
Gelelim bu sezon ki kombine sayımıza. Geçen sezona göre çok az artmış. Sebebini bende anlamadım. Başarı da var takımda ama neden rağbet az anlamadım. Stadımızda 33,000 kişilik az da değil. Ne istiyorlar ki ŞL yimi alalım.
Bir sonraki güncellememizde lig maçlarını yayınlayacağım. Şu anda Cafenin gollerini youtube ye yüklemeye çalışıyorum. Yüklenince hepsini bir paylaşacağım.
Taraftar çıldırdı Şl'yi istiyor!![]()
Hocam kupa gelsin
ADANA DEMİRSPOR
abi regenler çok iyide hep kilit özellikleri biraz aşağıda yoksa 10 ker şampiyon yapar bunlar seni şlde