DÜNYA KUPASI
GRUPLAR
DÜNYA KUPASI
GRUPLAR
ŞL de gruptan lider çıkarız gibi geliyor. Ayrıca sormak istediğim birkaç şey var , yıldıray uyandı için nasıl bir antreman programı izledin de bu hale geldi? Adam bildiğin canavar olmuş![]()
Bakalım inş.En önemlisi sürekli forma şansı vermek.Onun dışında forvetlerde komple forvet antrenmanı yaptırıyorum bu sayede birçok özellik için çalışması gerekiyor.Ortasahalarda da iki yönlü ortasaha çalıştırıyorum ondada baya özellik çalışıyor.Ayrıca bireysel antrenmanlarında etkisi oluyor.Mesela Yıldıraya içeri katetme,kaleciyi çalımlama,top tutma antrenmanı uyguladım.Kanatlara ve ortasahalara da istediğim antrenmanları uyguladım.Mesela oyun kurucuya derin pas,diğerlerine sıkı markaj felan.Birde 4 tane hücum antrenörü var oda etkili oluyor.Ama en önemlisi forma şansı vermek.
Bu gruptan çıkmışız bir de liderlik istiyorsun ayıp ayıııpaynen bir futbolcuyu adam etmek için sabırla oynatmak çok önemli , bu arada Pablo Mouche halaa Kayseri'de Türk olmuştur o
![]()
ŞAMPİYONLAR LİGİ
G GRUBU PUAN DURUMU
Aynen de ben mıajlovıch mi ne var fm 2013 te manyka gelişiyordu onu alacam serbets oluyor hemde 5 senesi doluyor.Tam bir regista.Destan yazdık destanMilan mağlubiyeti takıma ilaç gibi geldi.Aştılar valla kendilerini.Yıldırayla da özel görüşme yaptım Adam ol takımda kal dedim yakında avrupa ligi kupasını alacaz dedim gruptan çıktık nasıl alacaksak.Adam coştu Beşiktaşa 4,Barçaya 3 attı
Yav ben 3. olup avrupa ligine yürüyelim diyordum.Şimdi nereye kadar gidecez belli değil.
AVRUPA LİGİ
TEMSİLCİLERİMİZİN DURUMU
Obaaaaa3-1 harikasın kanka şimdi gidebildiğimiz yere kadar yapacak bişi yok ŞL böyle acımasız
SPOR TOTO SÜPER LİG
PUAN DURUMU
ZİRAAT TÜRKİYE KUPASI
GRUPLAR
ŞAMPİYONLAR LİGİ
KURA ÇEKİMİ
RAKİBİMİZİ TANIYALIM
Sportiing bu kadroyla nasıl gruptan çıkmış anlamadım.Çok iyi bir kura çektik valla.Ama önemli olan bundan sonrakiler![]()
ÖDÜLLER
Yıldıray yine şov yapıyor
Sporting gelmiş oh kebapgeçtik turu kankacım (:
Avrupa Ligi'ni alacak kapasitede isen ŞL hayal değil kardeşim ^^
Boşver AL yi, ŞL de yarı final AL den iyidir, Barça galibiyeti süper, Rakip te çok kolay çıkmış yenmemiz lazım![]()
Yıldıray dünyaya gol atmak için gelmiş anlaşılan 47 maç 40 gol nedir![]()
Turu geçeriz sanırım.Rakipler bu şekilde gelirse alırız
Barça neye uğradığını şaşırdı valla.Adamları gruptan ettik.Yıldıray adamlara 3 tane çaktı kesin isterlerSportingi geçeriz yaa
Biraz öle olduBenim daha önceki managerlerde 70 gol üstüne çıkan oyuncularım oldu ama onlar zaten 24-25 yaşında kendini kanıtlamış yıldızlardı.Ama yıldıray altyapıdan çıkma ve hala gelişme aşamasında.Bu çocuk yıkacak ortalığı.
![]()
TRANSFERLER
GELENLER
BU OYUNCUYU SEZON BAŞINDA TRANSFER ETMİŞTİK TAKIMIMIZA YENİ KATILDI.DEFANSİF ÖZELLİKLERİ ÇOK İYİ.SADECE FİZİKSELDE SIKINTI VAR ONUDA ANTRENMANLA GELİŞTİRECEZ İNŞ.CASASOLA SATILANA KADAR ODA GELİŞİR.ANTRENMAN RAPORU 5 YILDIZ.(MONTPELLIER'DEN €12.5M'YE TRANSFER EDİLDİ)
AYKUT BEŞİKTAŞ ALTYAPISINDAN YETİŞTİ VE AS TAKIMDA DA OYNAMYA BAŞLAMIŞTI.DAHA 17 YAŞINDA VE İYİ GELİŞİYOR.BU OYUNCU YENİ YILDIRAY OLABİLİR.(BEŞİKTAŞ'TAN €7.5M'YE TRANSFER EDİLDİ)
KORAY GÜNTER BORUSSIA DORDMUND'TAN KİRALIK OLARAK TRANSFER EDİLMİŞTİ.SÖZLEŞMESİ SONA ERECEĞİ İÇİN BEDELSİZ TAKIMIMIZA KATILDI.İYİ BİR TÜRK DEFANS OYUNCUSU.(BORUSSIA DORDMUNT'TAN BEDELSİZ OLARAK TRANSFER EDİLDİ)
GİDENLER
KYLE MYLER ZATEN PARA KAZANMAK İÇİN BEDELSİZ ALINMIŞTI VE İLK TEKLİFTE SATTIK.TAŞ ATTIKTA KOLUMUZ MU YORULDU(PALERMO'YA €5.75M'YE SATILDI)
Aykut , Yıldıray'ı susturur o ne biçim adam öyle![]()