2 gün kayboldum neler yapmışsın nelerEn azından bu sezon Şampiyonluk tekrar gelecek inş. Bu arada TR Ligi de baya değişik olmuş
![]()
2 gün kayboldum neler yapmışsın nelerEn azından bu sezon Şampiyonluk tekrar gelecek inş. Bu arada TR Ligi de baya değişik olmuş
![]()
Ah be City maçı kötü olmuş ligde genelde City i yeniyorduk ŞL de olmamış. Sağlık olsun. Watford a ne yapmış öyle helal olsun onlarada.
Eğer bu iş bilgisayarla olsaydı Bill Gates Microsoft'u değil, Trabzonspor'u yönetirdi
'' Ogün Temizkanoğlu '' (:
PREMIER LİG 37.HAFTA
City maçının 120 dakika sürmesi bizim bu maça yedek takım çıkmamıza neden oldu. As kadromdaki tüm oyuncunların kondisyonu 80 civarıydı. Mağlubiyet bekliyordum ama bu kadarını değil. Adamlar bize şow yaparak şampiyonluğunu ilan etti.
PREMIER LİG 38.HAFTA
Mnchester City Şampiyonlar Ligi Şampiyonu olunca otomatikmen o kupaya katılma hakkı kazandı. Avrupa Ligide yine İngiltere'ye Mençıhsıtıra geldi. O kupayıda M.United aldı.
Spoiler: Oyuncu verileri
Wesley Said, Premier Ligde Gol kralı olup Şampiyonlar Liginde Gol Kralı ile aynı golü atıp 2. oldu. Avrupa'nın en golcü oyuncusu oldu.
Türkiye Liginin 7.Büyüğü
Adam olmuş bunlarBenimle konuşurken alçak sesle konuşacaksınız
Yoksa şut
Eğer bu iş bilgisayarla olsaydı Bill Gates Microsoft'u değil, Trabzonspor'u yönetirdi
Watford ne yapmış öyle ya Premier Lig de kariyer açasım geldi . Sadece M.United değil bir sürü rakip var![]()
sen watford a bak denizlisporda küme düşmemek için oynadığı yıllardan nerelere gelmiş lanhelal adamlara
City maçı kötü olmuş ligde yenerdik. ŞL de olmamış.
Keşke Şl için bir kaç maç satsaydın. Ellerimiz bon boş şarkısını adıyorm.
ADANA DEMİRSPOR
Geçmiş olsun. Umarım kadroyu bozmadan devam edersin.
Birde bu İngilterenin 21-19 yaş altı milli takımlarını inceliyorsun dimi ?
United'a da gelen giden çakmaya başladıGücün anca güççük takımlara yetiyo dimi
![]()
Bi ara Samsunla gidiyoarldı şampiyonlupa hatta ilk 4 full anadolu takımlarından oluşuyordu![]()
Herşeye rağmen çok keyifliydi lig
Bakıyorum çünkü oyuncu kayıtlarında İnigiliz oyuncularının önemi çok büyük oluyor özellikle gençlerin ama çıkan gençler yetenekli olanlar enazından hep Manu, Chelsea alt yapısından çıkıyor onlarda satmıyor haliyle12 sezon olacak daha alt yapımdan 1 yıldız potansiyeli olana rast gelmedim
Kadroyuda genel itibari ile koruduk sadece 1 oyuncu bizden ayrıldı. Harika bir oyuncuydu 8,20 ortalaması vardı ama çok çılgın bir teklif aldı Barcelona'dan satmak durumunda kaldık
Sakatlıklar çok etkiledi ya takımı ligin son bölümünde ideal 11 çıkaramadım. Sakatlık döneminde de üst üste çılgın maçlar oynadıkAma Watford'a sevindim
Büyük konuşmayım ama TR'de kolay kolay kariyer açmam artık. Şuan 2026 yılına giricem. Aşağıdaki resimde görüldüğü gibi 6 takım direk Şampiyonluk adayı birde onlara Liverpool'u ekle süpriz olarakmüthiş bir çekişme, ayrıca Southampton ve N.Forestte ileride Watford ve bizim gibi büyük çıkış yapabilecek potansiyele sahipler.
Moralim bozuktu öyle bakınırken kariyeri fark edip baştan sona okudum sanırım böyle bir 2 saat sürdü yavaş yavaş okuduğum için muazzam bir kariyer olmuş tebrik ederim ^^![]()
Tekrar İngiltere'nin altına dönmek tekrar olur. Almanya ya da İspanya'ya geçelim bence.
Aşağıdaki linkte bu durumu ilgili kişilerde bildirdim aslında benide epey üzdü o durumAma 15.0.3 ile o sorunu çözmüşler sanırım FM 16'da iyice çözülür. Derdimizi anlattık dedik TR ligi hiç sarmıyor.Büyük takımlar hemen dağılıyor. Dağılma sebebi de mali durumlarından kaynaklıymış. Sonraki seride sanırım mali durumda gerçeği yansıtmayacaklarmış
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=122998
Valla ben 2030 yılındayken hangisinde yüksek çıkarsa oradan devam ederim. Tabi dediğinde mantıklı başka bir ülke olabilr oradan başka bir ülke veya bir geri dönüş olabilir zaten kariyer bir aksilik olmazsa FM 2016 çıkana kadar devam eder. Fena sarıyor İngiltere'deki çekişme![]()
Oynanabilir Olarak İngiltere'den Sonra İtalya ve İsveç Alt Ligleri Daha Fazla. Daha Çok Merdiven Çıkarsın. İsveç Ligi, İngiltere Liglerine Benziyor Çalışma İzni v.s Orada da Mevcut. İsveç Bence Daha Zevkli Olurdu. Eğer İsveç Olmazsa İtalya'nın O Zorlu Mücadelesi Şuan İçin En Cazip Lig Bence.
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
ben oyumu italyadan yana kullanıyorum, gerçekten keyifli olabilir![]()
Valla şuanki keyfi alırsam neden olmasın![]()
Aslında şu var. Liginde büyük takımların olmasını istiyorum yoksa 4-5 sezona orada en büyük takım olabiliyoruz. İtalya gibi ülkelere bu tanıma uyuyor
O ülkelerden hiç biri farketmez ama İngiltere'den sonra gözlemledimi en zorlu lig beni oyunda İtalya gibi duruyor
Mevcut oyunumda açık ligler. Anket ilerleyen dönemde şekillendiğinde diyelimki İtalya daha ağır bastı. İtalya'da Seri C'yi açarız. Yada Almanya 3.lig
Sonraki güncellemede
*Transferler
*2025 Yılı İngiltere Elit Takım Tanıtımı
Valla kardeş daha önce hiç yorumda bulunmadım ama en baştan beri takip ediyorum. 2030'dan sonra alt liglere geri dönmeni başka kariyerde yapacaksın sanmıştım ama aynı kariyerde açıkçası ben pek onaylamıyorum. Sonuçta gerçekçiliği sıfır. En baştan başlamış, Karl Marginson'dan bahsediyorum, ve premier ligde şampiyon olmuş birinin gözü daha da yukarılarda olmalı. En azından benim öyle, 15 yıl uğraşıp takımı bir yerlere getireceğim. Oradan ayrılmam için Barcelona, Bayern tarzı takımlardan teklif almam lazım.
Ama tabi karar senin alt liglerden zevk alıyorsan oyumu İspanya'dan yana kullanıyorum. Atletico, Real ve Barcelona seviyesine gelmiş gözüküyor. 4. büyüğü de sen yaratabilirsin.
İspanya daha iyi olur düşüncesindeyim. Çünkü bir sürü kupa mücadeleri var. Takım sayısı fazla. ispanya orta düzey takımı veya düşük bir takıma gitdersen barça madrid atletico vs. bunlarla çekişmen zevkli olacak.
ADANA DEMİRSPOR
Bu arada Milletler Ligi diye bir olay var sanırım. O ne oldu sende ?
Bastır İtalya... Evet Oylarınızı Bekliyoruz.
Bize Her Yer Roma![]()
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Bence bırakma bırakacaksan da İspanya diyorum öyle ingilterede ki gibi çok para vermezler. Fakir fakir dolaşırsın![]()
Milletler Ligi milli takımlar için oluşturuluyordu sanırım o oyunda var mı ki?
ADANA DEMİRSPOR