Anket Sonuçlarını Görüntüle: F.C.Unted'ta 2030 yılı son sezon olacak buradan hangi ülkenin en altından başlayalım?

Voters
33. You may not vote on this poll
  • Almanya

10 30.30%
  • İtalya

5 15.15%
  • Fransa

2 6.06%
  • İspanya

6 18.18%
  • Portekiz

6 18.18%
  • Hollanda

1 3.03%
  • 2030'da Tekrar İngiltere en alta dönelim

3 9.09%
Sayfa 25 / 39 İlkİlk ... 15232425262735 ... SonSon
721 ile 750 arası toplam 1158 sonuç

Konu: F.C.United 12 Sezon| Stuttgarter Kickers 6.Sezon |Sadece Alt Yapı |2031-32|

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

2 gün kayboldum neler yapmışsın neler En azından bu sezon Şampiyonluk tekrar gelecek inş. Bu arada TR Ligi de baya değişik olmuş

Nesil
    2010
    Yer
    Tokat

Ah be City maçı kötü olmuş ligde genelde City i yeniyorduk ŞL de olmamış. Sağlık olsun. Watford a ne yapmış öyle helal olsun onlarada.

Nesil
    2014

Quote Originally Posted by RodiMood View Post
    2 gün kayboldum neler yapmışsın neler En azından bu sezon Şampiyonluk tekrar gelecek inş. Bu arada TR Ligi de baya değişik olmuş
    Gelmedi şampiyonluk maalesef TR ligi bitmiş

Quote Originally Posted by rexpo1994 View Post
    Ah be City maçı kötü olmuş ligde genelde City i yeniyorduk ŞL de olmamış. Sağlık olsun. Watford a ne yapmış öyle helal olsun onlarada.
    Büyük bir şanssızlık ve bireysel hatalar sonucu eleyemedik. Watford'tan bekelen sondu o hep harikaydı
    Eğer bu iş bilgisayarla olsaydı Bill Gates Microsoft'u değil, Trabzonspor'u yönetirdi
    '' Ogün Temizkanoğlu ''
    (:

Nesil
    2014

PREMIER LİG 37.HAFTA

City maçının 120 dakika sürmesi bizim bu maça yedek takım çıkmamıza neden oldu. As kadromdaki tüm oyuncunların kondisyonu 80 civarıydı. Mağlubiyet bekliyordum ama bu kadarını değil. Adamlar bize şow yaparak şampiyonluğunu ilan etti.

PREMIER LİG 38.HAFTA

Mnchester City Şampiyonlar Ligi Şampiyonu olunca otomatikmen o kupaya katılma hakkı kazandı. Avrupa Ligide yine İngiltere'ye Mençıhsıtıra geldi. O kupayıda M.United aldı.

Spoiler: Oyuncu verileri 

Wesley Said, Premier Ligde Gol kralı olup Şampiyonlar Liginde Gol Kralı ile aynı golü atıp 2. oldu. Avrupa'nın en golcü oyuncusu oldu.

Türkiye Liginin 7.Büyüğü

Adam olmuş bunlar Benimle konuşurken alçak sesle konuşacaksınız Yoksa şut

Eğer bu iş bilgisayarla olsaydı Bill Gates Microsoft'u değil, Trabzonspor'u yönetirdi
    '' Ogün Temizkanoğlu ''
    (:

Nesil
    2010
    Yer
    Tokat

Watford ne yapmış öyle ya Premier Lig de kariyer açasım geldi . Sadece M.United değil bir sürü rakip var

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

sen watford a bak denizlisporda küme düşmemek için oynadığı yıllardan nerelere gelmiş lan helal adamlara

Nesil
    2012
    Yer
    ADANA

City maçı kötü olmuş ligde yenerdik. ŞL de olmamış.
    Keşke Şl için bir kaç maç satsaydın. Ellerimiz bon boş şarkısını adıyorm.

ADANA DEMİRSPOR

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Geçmiş olsun. Umarım kadroyu bozmadan devam edersin.
    Birde bu İngilterenin 21-19 yaş altı milli takımlarını inceliyorsun dimi ?

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

United'a da gelen giden çakmaya başladı Gücün anca güççük takımlara yetiyo dimi

Nesil
    2014

Quote Originally Posted by devilshand View Post
    sen watford a bak denizlisporda küme düşmemek için oynadığı yıllardan nerelere gelmiş lan helal adamlara
    Bi ara Samsunla gidiyoarldı şampiyonlupa hatta ilk 4 full anadolu takımlarından oluşuyordu

Quote Originally Posted by Ali Hikmet View Post
    City maçı kötü olmuş ligde yenerdik. ŞL de olmamış.
    Keşke Şl için bir kaç maç satsaydın. Ellerimiz bon boş şarkısını adıyorm.

Herşeye rağmen çok keyifliydi lig

Quote Originally Posted by pusathan01 View Post
    Geçmiş olsun. Umarım kadroyu bozmadan devam edersin.
    Birde bu İngilterenin 21-19 yaş altı milli takımlarını inceliyorsun dimi ?
    Bakıyorum çünkü oyuncu kayıtlarında İnigiliz oyuncularının önemi çok büyük oluyor özellikle gençlerin ama çıkan gençler yetenekli olanlar enazından hep Manu, Chelsea alt yapısından çıkıyor onlarda satmıyor haliyle 12 sezon olacak daha alt yapımdan 1 yıldız potansiyeli olana rast gelmedim Kadroyuda genel itibari ile koruduk sadece 1 oyuncu bizden ayrıldı. Harika bir oyuncuydu 8,20 ortalaması vardı ama çok çılgın bir teklif aldı Barcelona'dan satmak durumunda kaldık

United'a da gelen giden çakmaya başladı Gücün anca güççük takımlara yetiyo dimi
    Sakatlıklar çok etkiledi ya takımı ligin son bölümünde ideal 11 çıkaramadım. Sakatlık döneminde de üst üste çılgın maçlar oynadık Ama Watford'a sevindim
    '' Ogün Temizkanoğlu ''
    (:

Nesil
    2014

Quote Originally Posted by rexpo1994 View Post
    Watford ne yapmış öyle ya Premier Lig de kariyer açasım geldi . Sadece M.United değil bir sürü rakip var
    Büyük konuşmayım ama TR'de kolay kolay kariyer açmam artık. Şuan 2026 yılına giricem. Aşağıdaki resimde görüldüğü gibi 6 takım direk Şampiyonluk adayı birde onlara Liverpool'u ekle süpriz olarak müthiş bir çekişme, ayrıca Southampton ve N.Forestte ileride Watford ve bizim gibi büyük çıkış yapabilecek potansiyele sahipler.

'' Ogün Temizkanoğlu ''
    (:

Nesil
    2012
    Yer
    Kastamonu

Moralim bozuktu öyle bakınırken kariyeri fark edip baştan sona okudum sanırım böyle bir 2 saat sürdü yavaş yavaş okuduğum için muazzam bir kariyer olmuş tebrik ederim ^^

Nesil
    2014

Quote Originally Posted by Burak Akmanoğlu View Post
    Moralim bozuktu öyle bakınırken kariyeri fark edip baştan sona okudum sanırım böyle bir 2 saat sürdü yavaş yavaş okuduğum için muazzam bir kariyer olmuş tebrik ederim ^^
    Fenerlisin ve bu gece moralin bozuk Teşekkürler kariyer yorumun için
    '' Ogün Temizkanoğlu ''
    (:

Nesil
    2012
    Yer
    Kastamonu

Quote Originally Posted by Barak View Post
    Fenerlisin ve bu gece moralin bozuk Teşekkürler kariyer yorumun için
    Gençlik işte uzunca bir yorum yazmak isterdim ama hiç FM'de bu tarz bir kariyere sahip olamadım alt ligden alıp üst lige çıkarabilmek tarzında o yüzden bir şey diyemem ama Fenerbahçe'nin sadece 1 şampiyonluk alması üzdü beni o kadar sezon

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Tekrar İngiltere'nin altına dönmek tekrar olur. Almanya ya da İspanya'ya geçelim bence.

Nesil
    2014

Quote Originally Posted by Burak Akmanoğlu View Post
    Gençlik işte uzunca bir yorum yazmak isterdim ama hiç FM'de bu tarz bir kariyere sahip olamadım alt ligden alıp üst lige çıkarabilmek tarzında o yüzden bir şey diyemem ama Fenerbahçe'nin sadece 1 şampiyonluk alması üzdü beni o kadar sezon
    Aşağıdaki linkte bu durumu ilgili kişilerde bildirdim aslında benide epey üzdü o durum Ama 15.0.3 ile o sorunu çözmüşler sanırım FM 16'da iyice çözülür. Derdimizi anlattık dedik TR ligi hiç sarmıyor.Büyük takımlar hemen dağılıyor. Dağılma sebebi de mali durumlarından kaynaklıymış. Sonraki seride sanırım mali durumda gerçeği yansıtmayacaklarmış

http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=122998
    '' Ogün Temizkanoğlu ''
    (:

Nesil
    2014

Tekrar İngiltere'nin altına dönmek tekrar olur. Almanya ya da İspanya'ya geçelim bence.
    Valla ben 2030 yılındayken hangisinde yüksek çıkarsa oradan devam ederim. Tabi dediğinde mantıklı başka bir ülke olabilr oradan başka bir ülke veya bir geri dönüş olabilir zaten kariyer bir aksilik olmazsa FM 2016 çıkana kadar devam eder. Fena sarıyor İngiltere'deki çekişme
    '' Ogün Temizkanoğlu ''
    (:

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Valla ben 2030 yılındayken hangisinde yüksek çıkarsa oradan devam ederim. Tabi dediğinde mantıklı başka bir ülke olabilr oradan başka bir ülke veya bir geri dönüş olabilir zaten kariyer bir aksilik olmazsa FM 2016 çıkana kadar devam eder. Fena sarıyor İngiltere'deki çekişme
    O zaman sen 2100 leri falan görürsün

19. Default

Oynanabilir Olarak İngiltere'den Sonra İtalya ve İsveç Alt Ligleri Daha Fazla. Daha Çok Merdiven Çıkarsın. İsveç Ligi, İngiltere Liglerine Benziyor Çalışma İzni v.s Orada da Mevcut. İsveç Bence Daha Zevkli Olurdu. Eğer İsveç Olmazsa İtalya'nın O Zorlu Mücadelesi Şuan İçin En Cazip Lig Bence.

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

ben oyumu italyadan yana kullanıyorum, gerçekten keyifli olabilir

Nesil
    2014

O zaman sen 2100 leri falan görürsün
    Valla şuanki keyfi alırsam neden olmasın

Quote Originally Posted by BaGa TaRKaN View Post
    Oynanabilir Olarak İngiltere'den Sonra İtalya ve İsveç Alt Ligleri Daha Fazla. Daha Çok Merdiven Çıkarsın. İsveç Ligi, İngiltere Liglerine Benziyor Çalışma İzni v.s Orada da Mevcut. İsveç Bence Daha Zevkli Olurdu. Eğer İsveç Olmazsa İtalya'nın O Zorlu Mücadelesi Şuan İçin En Cazip Lig Bence.
    Aslında şu var. Liginde büyük takımların olmasını istiyorum yoksa 4-5 sezona orada en büyük takım olabiliyoruz. İtalya gibi ülkelere bu tanıma uyuyor

Quote Originally Posted by MelihTrezeguet View Post
    ben oyumu italyadan yana kullanıyorum, gerçekten keyifli olabilir
    O ülkelerden hiç biri farketmez ama İngiltere'den sonra gözlemledimi en zorlu lig beni oyunda İtalya gibi duruyor

Mevcut oyunumda açık ligler. Anket ilerleyen dönemde şekillendiğinde diyelimki İtalya daha ağır bastı. İtalya'da Seri C'yi açarız. Yada Almanya 3.lig

Sonraki güncellemede

*Transferler
    *2025 Yılı İngiltere Elit Takım Tanıtımı
    '' Ogün Temizkanoğlu ''
    (:

Nesil
    2010
    Yer
    Kırşehir

Valla kardeş daha önce hiç yorumda bulunmadım ama en baştan beri takip ediyorum. 2030'dan sonra alt liglere geri dönmeni başka kariyerde yapacaksın sanmıştım ama aynı kariyerde açıkçası ben pek onaylamıyorum. Sonuçta gerçekçiliği sıfır. En baştan başlamış, Karl Marginson'dan bahsediyorum, ve premier ligde şampiyon olmuş birinin gözü daha da yukarılarda olmalı. En azından benim öyle, 15 yıl uğraşıp takımı bir yerlere getireceğim. Oradan ayrılmam için Barcelona, Bayern tarzı takımlardan teklif almam lazım.

Ama tabi karar senin alt liglerden zevk alıyorsan oyumu İspanya'dan yana kullanıyorum. Atletico, Real ve Barcelona seviyesine gelmiş gözüküyor. 4. büyüğü de sen yaratabilirsin.

Nesil
    2012
    Yer
    ADANA

İspanya daha iyi olur düşüncesindeyim. Çünkü bir sürü kupa mücadeleri var. Takım sayısı fazla. ispanya orta düzey takımı veya düşük bir takıma gitdersen barça madrid atletico vs. bunlarla çekişmen zevkli olacak.
    ADANA DEMİRSPOR

Nesil
    2014

Quote Originally Posted by Ali Hikmet View Post
    İspanya daha iyi olur düşüncesindeyim. Çünkü bir sürü kupa mücadeleri var. Takım sayısı fazla. ispanya orta düzey takımı veya düşük bir takıma gitdersen barça madrid atletico vs. bunlarla çekişmen zevkli olacak.

Quote Originally Posted by HeracLes View Post
    Valla kardeş daha önce hiç yorumda bulunmadım ama en baştan beri takip ediyorum. 2030'dan sonra alt liglere geri dönmeni başka kariyerde yapacaksın sanmıştım ama aynı kariyerde açıkçası ben pek onaylamıyorum. Sonuçta gerçekçiliği sıfır. En baştan başlamış, Karl Marginson'dan bahsediyorum, ve premier ligde şampiyon olmuş birinin gözü daha da yukarılarda olmalı. En azından benim öyle, 15 yıl uğraşıp takımı bir yerlere getireceğim. Oradan ayrılmam için Barcelona, Bayern tarzı takımlardan teklif almam lazım.

Ama tabi karar senin alt liglerden zevk alıyorsan oyumu İspanya'dan yana kullanıyorum. Atletico, Real ve Barcelona seviyesine gelmiş gözüküyor. 4. büyüğü de sen yaratabilirsin.
    Belirtmeyi unutmuşum ama Karl Marginson emekli olacak 2030'da farklı bir Menajer ile farklı bir macera olacak
    '' Ogün Temizkanoğlu ''
    (:

Nesil
    2010
    Yer
    Kırşehir

Belirtmeyi unutmuşum ama Karl Marginson emekli olacak 2030'da farklı bir Menajer ile farklı bir macera olacak
    O zaman İspanya [emoji3]

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Bu arada Milletler Ligi diye bir olay var sanırım. O ne oldu sende ?

Nesil
    2014

Quote Originally Posted by HeracLes View Post
    O zaman İspanya [emoji3]
    Benim için fark etmez ama Ankette çıkmazsa bile İspanya'ya mutlaka urarız daha yolumuz çok

Bu arada Milletler Ligi diye bir olay var sanırım. O ne oldu sende ?
    Bence gereksiz bir kupa son dönemde İngilizler tüm kupalara ambargo koydu. Millerler ve son Avrupa Şampiyonu
    '' Ogün Temizkanoğlu ''
    (:

28. Default

Bastır İtalya... Evet Oylarınızı Bekliyoruz.

Bize Her Yer Roma

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2010
    Yer
    Tokat

Bence bırakma bırakacaksan da İspanya diyorum öyle ingilterede ki gibi çok para vermezler. Fakir fakir dolaşırsın

Nesil
    2012
    Yer
    ADANA

Milletler Ligi milli takımlar için oluşturuluyordu sanırım o oyunda var mı ki?
    ADANA DEMİRSPOR

Sayfa 25 / 39 İlkİlk ... 15232425262735 ... SonSon

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri