Sayfa 25 / 25 İlkİlk ... 15232425
721 ile 736 arası toplam 736 sonuç

Konu: Bursaspor (Haberler, TARAFTAR RESİM & VIDEO

Hybrid View

1. Default

Quote Originally Posted by CoşkuN ÖzdemiR View Post
    Bursaspor taraftarları Beşiktaş'ın Çarşı Grubu'nun rekorunu kırmak istiyor. Taraftarlar arasında 'en çok tezahüratı kimin yaptığı' tartışmasını, noter huzurunda yapılacak ölçümle ortaya çıkartılmaya çalışılacakken ölçüm için ise Fenerbahçe maçı seçildi.

Bursaspor taraftarları, Teksas ve Texas Supporters Clup taraftar gruplarının bulunduğu kale arkası tribünlerine ses ölçüm cihazı koymaya hazırlanıyor. Yeşil-beyazlı taraftarlar, 6. haftada oynanacak Bursaspor-Fenerbahçe maçında tezahüratlarını ses ölçüm cihazı ile ölçtürüp test edecek ve ligin 15. haftasında oynanacak Bursaspor-Beşiktaş maçında ise noter huzurunda kayıt yaptırıp, Beşiktaş taraftar grubu Çarşı'nın elinde bulunan rekoru kırmak için bağıracak.

Yeşil-beyazlı taraftarlar, kendi aralarında koordine olabilmek için 'www.teksas.net' ve 'www.bursasporum.com' forumlarında tartışmalara başladı. Kapalı kale arkası tribünlerinin Beşiktaş'ın 132 desibel ile elinde bulundurduğu rekoru kıracağını iddia eden Yeşil-beyazlı taraftarlar, rekorun kendilerine geçeceğini söyledi.

Kaynak:ajansspor
    Basinin abartmasiymis bu olay, fikri ortaya atan adam direk TD'de dedi. Ama boyle birseyi denerlerse kendilerini COK gulunc duruma dusururler.

Kaldi ki biz o Fener macinda "Haydi beyler rekor kiriyoruz" diye kirmadik o rekoru. Kendiliginden oldu.

Nesil
    2005
    Yer
    Belli bir yerim yok adımd

Quote Originally Posted by CoşkuN ÖzdemiR View Post
    timsah yürüyüşü yasaklandı

Futbol Federasyonu Eğitim Planlama ve Araştırma Kurulu (EPAK) uzmanı Mahmut Çetiner, Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Adana Şubesi'nce düzenlenen "Futbol Oyun Kuralları Değişiklikleri ile FİFA ve MHK Talimatları" konulu seminerde, önemli açıklamalar yaptı. Çetiner, gol sonrası futbolcuların sevinmesinin gayet doğal olduğu, ancak bunun dozunun aşılmaması gerektiğini vurgulayarak "Sporcunun tişörtünün veya şortunun altına giydiği içlikte herhangi bir slogan veya ırkçılık içerikli ifadeler yer alan yazılar kesinlikle yasak. Bu durum gerçekleşirse sporcu ve kulübü ağır cezalar alacak. Ayrıca, Türkiye'de yaygın olarak yapılan -Timsah yürüyüşü- gibi uzun süreli sevinç gösterileri yasaklandı" dedi. Çetiner, statta bir taraftarın sahaya meşale atması halinde hakemlerin bunu not alıp kulübe ceza işlemi uygulandığını sözlerine ekledi.

Kaynak: Bursa Hakimiyet
    Başlarım böyle kararı.Bu bizim geleneğimizdir.Rahmetli Mususi'den kalmadır.Ben hiç bir zaman duymadım ki timsah yürüyüşünden maçın aksadığını.Tekar yazıklar olsun.....
    Bursasporlu Olmak Ayrıcalıktır...

Nesil
    2005
    Yer

Ne zamandan beri Bursaspor başlığını yanlız bırakmıştık.Dün çok iyi bir oyun sergilememize rağmen sivas galibiyeti tattı.Maç aşırı Fair Play havasıyla oynandı.Ancak Herve Tum'un sakatlanıp çıkması bütün oyun düzenimizi bozmuştu.Sivasta Muhammet kanatları çok güzel kullandı.Sonuç olarak Sivası kutluyorum ama haketmediğimiz bir puan kaybı yaşadığımızı düşünüyorum.Hakemleri eleştirmiyeceğim çünkü sonucu değiştirmiyeceğini biliyorum...

Nesil
    2005
    Yer

Bence çok güzel olmuş.Ama biraz uzun bunu stadta söyleyemeyiz gibime geliyor...

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

İnşallah Bursaspor'u istenilen yere taşır başkanımız. Takımın paraya ihtiyacı var.
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Nesil
    2007
    Yer
    Finlandiya'dan selamlar

Adamin ne kadar parasi var Insallah alt yapiya daha fazla önem verir...

Nesil
    2005
    Yer

Bursamıza hayırlı olsun(denize düşen yılana sarılır.)

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Nesil
    2005
    Yer

Şu resimlere bakbe bu resimler beni geçen senelere götürdü.Ne yazdığını altından okumaya çalışırdık hey gidi günler.Güzel günler...

Nesil
    2007
    Yer
    34

güzel görüntülerde
    ÜLKER bölümü dikkatimi çekti
    anlaymadım ne olduğunu
    Tırtılın : " Dünyanın sonu " dediğine ,
    Usta : " Kelebek " der ..

Nesil
    2006