Bence kal böyle bir takım kurmuşken...
Bence kal böyle bir takım kurmuşken...
Resimlerin çoğu görünmüyor!
Abi resimlerini resim-yukle den uploadlama resimler gözükmüyo.Türk sitesi ama olsun napalım.
İlhan Abi başlığa yakışır bir kariyer oluyor... Araran adamsın Lyon Liverpool felan... A.Villa ile harikalar yaratıyosun... Yeni maçları bekliyoruz...
maclari bekliyorum
ilhan abi maclari neden koymuyorsun aksam oldu
Sanirim isi cikti veya bi sorun var... (saglik problemi vs. vs.) Umarim onemli bisi yoktur..![]()
umariz onemli bisey yoktur bastiriyoruz bu kadar ama ne oldugunu bilmiyoruz
Arkadaşlar bir sorun yok. Resimleri de artık imageschack'tan yükleyeceğim. Maçlar bomba gibi. Süper bir transfer var. Hepsi birazdan.
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi
Sonunda be İlhan..![]()
Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.
Premiership'te Haftanın Maçı: Bolton - Aston Villa
Premiership bu hafta güzel bir mücadeleye sahne olacak. Orta sıralara demir atan Bolton ile şampiyonluk mücadelesi veren Aston Villa bu hafta Villa Park'te karşılacak. Bakalım Bolton bu hafta 55000 kişilik cehennemden puan çıkarmayı başarabilecek mi?
Aston Villa'da Moore, Bolton'da Ben Haim maçın kilit adamları olacak gibi gözüküyor.
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi
Sorun olmadigina sevindim... Imagehackten yukle bende orda ykluorum.. Sorun olmuyor...
yaklaşık 1 saattir tüm msjları okudumgerçekten neşeli vakit geçirdim, iyi gidiyorsun, başarılar.
2-4 .![]()
Premiership 24. Hafta
Aston Villa:4-2:Bolton
Aston Villa Bolton'u MosMoore etti!
Aston Villa bir ara zorlansa da son haftaların formda ismi Moore ile rakibini yenmeyi başardı.
Dakikalar henüz 11'i gösterdiğinde top altın kafa Bianchi'nin kafası ile buluştu. O Moore'a indirdi, Moore aldı, Ben Haim'den sıyrıldı, plaseyi ağlara yolladı: 1-0
Aston Villa ikinci gol için taraftarını bir dakika bile bekletmedi. Santrada topu Diarra kaptı, Modric'e verdi. Modric ara pasla Moore'a aktardı. Moore iş başına geçmişti: 2-0
29. dakikada kornerde oluşan karambolde Diouf sahneye çıktı ve farkı bire indirdi: 2-1
İlk yarının son dakikasında altın kafanın pasında topla buluşan Moore ilk yarının sonunda hat-trick yaptı: 3-1
İkinci yarı orta saha mücadelesi şeklinde geçerken 76'da Zan ceza sahası içinde topa elle müdahele edince penaltı düdüğü çaldı. Giannakapulos takımına tekrar ümit verdi: 3-2
90. dakikada kontra atakta topu sağdan Leyreilton getirdi, içeri kesti. Cid ters bir vuruşla topu kendi ağlarına yolladı: 4-2.
Bu golle maç sona erince Aston Villa taraftarları sahadan mutlu mesut ayrılıp bir sonraki Villa Park maçını iple çekmeye başladılar
Şampiyonlar Ligi'nde Kritik Mücadele
Aston Villa Dinamo Kiev deplasmanında tur için gerekli skoru almaya çalışacak. Kiev ise farkı yakalayıp deplasmana rahat gitmek isteyecek. Bakalım skor ne olacak?
Aston Villa 1-0 alir... Gol: Kurukafa pardon Altin Kafa
1=3 abi bende sorun olmadigini sevindim meraklandirdin bizi
Aston-2 Bolton-0 Goller: Bianchi ve Iversen
Bolton:2
Aston Villa:1
![]()
Aston Villa:5
Bolton:2
Başarılar abi...
Aston Villa : 2
Bolton Wanderers : 1
![]()
bir golle kaçırmışım..:tebrikler abi...
Emre abiden nokta atışı..
Bu arada MosMoore edişin çok hoş olmuş..![]()
güzel gidiyorsun ilhan abi
sağlık olsun abi...
Arasıra böyleleri çıkıyor.Devleri dize getirirsin, gol rekorları kırarsın.Takımın biri gelir moralini bozar..![]()