Sayfa 25 / 134 İlkİlk ... 1523242526273575125 ... SonSon
721 ile 750 arası toplam 4018 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri (II)

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Quote Originally Posted by Atakan38 View Post
    Ya Bzm YonetıcıLer Bu Harcanan ParaLarın Alınan OyuncuLarın Sonunu Dusunmedenmı Alıo Sanki
    Sadece YıLLardır Transfer Yapmıoruz YapaLımda GorsunLer Gerisi KoLay Die Çok Dusuncesız Bı SekıLde Transfer Yapmıo HeraLde.
    BunLar Uzun Sure PlanLanmıs DusunuLmus ProjeLer.Raat Olun.Bı Sey Cıkmaz
    Ztn Dunyanın En Cok Gayrı MenkuLu Olan TakımLarından Bırıyız.OnLarda DeğerLenbıLır.

Konu Ya Kapancak Yada MsjLar SıLıncek Bosuna Uzatıosunuz
    bjk4ever bence sen burda qorusLerını bıLdırme ortaLığı karıstırıosun

bekLeyıp gorıcez kone yı faLan

Isinize mi gelmedi? Burasi bir forum, ozgur bir ortam. Goruslerimizi mantikli seyler soyleyerek bildiriyoruz, kimseyi kiskirtmiyorum veya provoke etmiyorum. Asil bizim soylemlerimize varsayimlarla cevap verip sinirlenen sizlersiniz.
    Ayrica burasi transfer bolumu, oyunculardan cok kaynaklari tartismakta bence buyuk bir sorun yok. Tabii GS'li bir moderator bunu begenmezse hemen silebilir, isine gelmeyebilir. Fakat dun burada bircok gereksiz geyik oldu, bunlara kimse nedense karsi cikmadi. 'Kone gelirse soyle olur boyle olur super olur' gibi mesajlarinda cok sey ifade ettigi soylenemez, en azindan benim yazdigim seyler kadar.

Nesil
    2005
    Yer
    ŞişLi + Byrmpşa Carrefour

Quote Originally Posted by ibo View Post
    Öncelikle konumuz "Galatasaray Transfer Haberleri" Ama konu daha çok "Galatasaray'ın Transfer Kaynakları" olayına dönmüş. Daha fazla konuyu saptırmadan gerçek tartışmasız gereken mevzuya gelelim isterseniz...
    Doru Dıosun
    Burda Buranın DemırbasLarı BeLLı 5-10 Kısı Var Kendı Aramızda Konusoruz Ztn Bı Sorun Yok

Ama BazıLarı Tahrıt Etmeye YoneLık,OrtaLığı Karıstırmaya YoneLık MsjLar Atıo Bu GeneLde Baska Takım Taraftarı Oluo BzmkiLerde Susmuo
    Bence BunLarı Gorup YapanLara El Atmanız Lazım

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by Andriy View Post
    Benim samimi olup olmadığımı oradan anlayabiliyorsun ya pes. Benim yakın arkadaşlarım bilir, kulüplerimizin(herhangi bir kulüp) Avrupa'da başarı elde etmelerini ne kadar çok istediğimi.

Tabii senin için rakip takım diplere batsın ,Avrupa'da tel tel dökülsün daha güzel.Kendin gibi sanıyorsun başkalarını.

Ayrıca canımın sıkılması senin suçun.Çünkü rakip takım taraftarlarını tahrik edici mesajlar yazıyorsun.Moderatör arkadaşlar gereğini yapacaktır umarım.
    Fenerbahçe geçen sene elendiğinde konvoy'a çıktım bende, zil takıp oynadım..

Gereken bencede yapılmalı, sabahtan beri bakıyorum.. Paranın kaynağı nerden geliyor, nasıl transfer yapabiliniyor.. Size kaldı dimi derdi, tasası ?

Bunun adı kıskançlık, çekememezlik başka bir şey değil.. Eğer birileri ceza alacaksa benden önce milleti tahrik edenlerden başlanılması lazım..

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Bunun adı kıskançlık, çekememezlik başka bir şey değil..
    Mesaj yazmayacağım diyorum sana ama hala laf atıyorsun
    Beni Galatasaray'ın aldığı oyuncular ilgilendirmez.İsterse Messi'yi oynatsınlar bonservisini alamadıktan sonra

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Az önce Kone gelirse mutlu olurum, şimdi beni ilgilendirmez..

Samimi değilsin dediğim zaman suçlu ben olmuştum birde..

Ayrıca, bonservisli Deivid yerine, bonservisi sponsor da olan Kone'yi tercih ederim..

Nesil
    2005
    Yer

Quote Originally Posted by bjk4ever View Post
    Isinize mi gelmedi? Burasi bir forum, ozgur bir ortam. Goruslerimizi mantikli seyler soyleyerek bildiriyoruz, kimseyi kiskirtmiyorum veya provoke etmiyorum. Asil bizim soylemlerimize varsayimlarla cevap verip sinirlenen sizlersiniz.
    Ayrica burasi transfer bolumu, oyunculardan cok kaynaklari tartismakta bence buyuk bir sorun yok. Tabii GS'li bir moderator bunu begenmezse hemen silebilir, isine gelmeyebilir. Fakat dun burada bircok gereksiz geyik oldu, bunlara kimse nedense karsi cikmadi. 'Kone gelirse soyle olur boyle olur super olur' gibi mesajlarinda cok sey ifade ettigi soylenemez, en azindan benim yazdigim seyler kadar.

Bız En azından transferı Soz konusu olan adam hakkında konusuoruz

ya kaynak farkLı oyuncu transfer etmek farkLı bı yerden buluoLar demekkı parayı gs lı moderator olayı obur takımlı moderatorler ıcınde qecerLı

sen burda bı sey demesen(aLamazsınız,kaynak nerden qeLıo qıbı) burda oLayLar bu haLe qeLmezdı

Arkadaşlar Brazilya Milli takımında oynama sayısı çok geçerli bir istaistik değildir. Sebebi ise Brezilya Milli Takımının çoğu grup eleme maçına sadece Brezilya'da oynayan oyuncular arasından seçilmesi. 21 yaşında Almanya'da oynamaya başlayan Lincoln'ün oynadığı Milli Takıma seçilememesi normal(Ronaldinho-Kaka-Diego-Juninho). Zaten Brezilya Milli takımında oynayan bir hücum oyuncusunu bu yaşta Türkiye'ye getirmek de şu anda ne yazık ki mümkün değil. Alex ve Ricardinho oynadıkları bütün milli maçları Brezilya'da futbol oynarken yapmaları tesadüf değil. Ayrıca Alex ve Ricardinho daha önce Avrupa'da oynamış ve kalıcı olamamışken Lincoln 21 yaşından bu yana Bundesliga'da oynamış ve hatta ligin en değerli oyuncusu seçilmeyi başarmış. Schalke'nin büyük bir takım olmadığını savunmak ise görüştür saygı duyarım ancak hali hazırda Almanya'nın en büyük bütçeli 3. takımı olduğunu da hatırlatmak isterim( Bayern ve Bremen'in ardından).

Daha önce Türkiye'ye Avrupa'nın 4 büyük liginin şampiyonluk adaylarından birinin en önemli oyuncusu bu yaşta gelmemişti ve açıkçası ben Lincoln'ün de geleceğine inanmıyordum ancak gerçek şu ki artık Lincoln Galatasaray'da ve bence tartışmak yerine hangi takımı tutarsanız tutun Lincoln'ün futbolunun keyfini çıkartın.

Forum kurallarından bir madde;

*Konudan Saparak Kişisel Tartışmalara Giremezsiniz...

Bu maddeye uymayıp konuyu baltalayanlara gerekli cezalar uygulanmıştır.

"Transfer Parası Nereden Geliyor?" diye tartışmanın içine girilirse az önce gördüğümüz gibi sonsuz döngünün içine dahil oluruz. Sonuçta Galatasaray Kulübünün açıklaması "Sponsorlar Aracılığıyla Yapıyoruz." dur. Daha fazla da bilgi verilmemiştir. Bizim burada maddi durumu konuşmamız "Komplo Teorrilerinden" öteye gitmiyor. Konumuz "Transfer Haberleri" yani burada hangi oyuncu takıma gelirse yararlı olur? Futbolcuların + ları ve - leri üzerine konuşmamız gerekirken Gs'liler bir taraftan "Kıskanıyorsunuz." diye taş atıyor. Diğer takım taraftarları "Hayır kıskanmıyoruz." diye ÇOCUKÇA bir tartışma içine girmişsiniz. Bu foruma bu kalitede tartışma YAKIŞMIYOR.

Ayrıca önceki sayfada bir arkadaş "Galatasaraylı Moderatör" diye bana bir şeyler yazmış. Moderatör nedir? Amacından sapan Konuları, Forum Kurallarını İhlal Eden Üyelere KURALLAR çerçevesinde gerekli yaptırımı yapmakla görevli bir insandır. Bu moderatörler seçilirken nelere dikkat edilir? FANATİK olmamasına, Her üyeye eşit mesafede yaklaşabilmesine, Güzel üslup kullanan ve diğer yöneticilik vasıflarını taşıyan insanlara ADMİN'lerimiz tarafında bir yetki verilir. Biz de Admin'lerimizin bizlere vermiş olduğu görevi LAYIKİYLE yerine getirmek için elimizden geleni yapıyoruz. Bu görevi FANATİKÇE kullananlar zaten görevden alınıyor. Onun için bizler yorum yaparken fanatiklik yapmadna görüşlerimizi belirtiriz ama yaptığımız görevede FANATİKLİĞİ karıştırmayız. Benim Gs'li olmam gs'li arkadaşları AYRI bir kefeye koymam anlamına gelmiyor. Nitekim az önce bir gs li arkadaşa daha ceza verdim.

Sonuç itibariyle bu konu her gün kilitleniyor. Her gün Futbolun amacının bir eğlence olduğunu, Fanatiklik yapıp başkalarının kalbini kırmanın hiç hoş olmadığını, Amacımızın kendi takımımızı değil TÜRK FUTBOLUNU güçlendirmek olması gerektiğini yazıyoruz. Ama nafile. Gene AYNI TAS AYNI HAMAM. Sorununuz nedir bilmiyorum,anlayamıyorum? Buradaki yazılarınızla ne sizin takımınız büyük olur ne de diğer takımlar Küçük olur. Unutmayınki LAFLA PEYNİR GEMİSİ YÜRÜMEZ. bırakın fanatikliği hafta sonları alın çekirdeğinizi oturun tv başına oynanan futboldan zevk almaya bakın.

Bundan sonra hala aynı davranışlara devam edip forumun kalitesini düşürenler OKUR GURUBUNA alınacaktır.

KONE'NİN TRANSFERİ SEZERYANLA..

PSV Eindhovenli Arouna Kone'nin transferi için Hollanda'da bulunan Galatasaraylı yöneticiler Adnan Polat ve Haldun Üstünel, kulübüyle anlaştı. Ve dün Polat ve Üstünel ile birlikte Kone'nin İstanbul'da olması beklendi. Her iki yönetici bugün Kone ile masaya oturdu. İkna çabalarından sonra Kone'de "evet" dedi. Her iki tarafın anlaştığı haberleri Hollanda basınında da yer aldı. Adnan Sezgin ve Başkan Canaydın transferin bittiği işaretlerini verdiler. Sezgin "ikinici bir transfer daha yapacağız" derken, Canaydın " Müjde çok yakın. Belki birazdan kapıdan içeri girerler" diyerek, Kone'nin gelişinin an meselesi olduğunu söyledi.. Hatta Başkan Canaydın da ikinci bir transferden bahsetti. TRANSFER TAMAMEN BİTTİ HAVASI HAKİMKEN, KONE'NİN GELİŞİ BİR GÜN DAHA ERTELENDİ.. PSV İLE ANLAŞILDI.. KONE İKNA EDİLDİ.. PEKİ NEDEN TRANSFER BİR TÜRLÜ GERÇEKLEŞMİYOR.. İŞTE CEVABI.
    Adnan Polat ve Haldun Üstünel Kone'nin transferi için iki gündük mekik diplomasisi yapıyorlar. PSV ile anlaşıldı. Kone ikna edildi ancak ikna edilemeyen Kone'nin eşi.. Bugün akşam üzeri Adnan Polat, Haldun Üstünel, Kone ve eşi biraraya geldiler.. 1 haftadır görüşmelerin sürdüğü 24 yaşındaki Kone konusunda maddi açıdan çok ailevi konuların önem taşıdığı belirtildi. Kone’nin ailesi ve çocuğuna yönelik isteklerinin yerine getirilmesi konusundaki sorunların çözülmeye çalışılıyor. Polat ve Üstünel'in Kone'nin eşini ikna çabalarının ne sonuç vereceği bugün sabah saatlerinde belli olacak. Ve Kone öyle ya da böyle.. Sonuçlanacak. Kone transferinde normal doğum gerçekleşmiyor ama iki yönetici sezeryanla da olsa doğumda ısrarlı.. Turkspor.net dahil, internet sitelerinde verilen haberler anlık gelişmeler neticesinde verilmekte. Ancak hesapta olmayan gelişmeler transfer sürecini uzatmakta çözülmesi gereken yeni problemler ortaya çıkmaktı. Kone bir türlü gelemeyince sabırsızlıkla bekleyen taraftarlar, sitelerin yalan haber yazdıkları konusunda endişe duymaktalar.. Oysa Polat ve Üstünel'in üç gündür büyük çaba harcadıkları bir gerçek, görüşmelerde yeşil ışık yaktıkları ortada.. Her şeyden önce böyle bir futbolcuyu G.Saraya kazandırmak için büyük çaba sarfeden iki yöneticiyi kutlamak gerekir.. Önemli olan bu çabayı göstermek böyle olduktan sonra Kone 'de gelir, hatta ikinci yabancı Alves bile olabilir.. Bekleyip göreceğiz

türkspor.net

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by ibo View Post
    Benim Gs'li olmam gs'li arkadaşları AYRI bir kefeye koymam anlamına gelmiyor. Nitekim az önce bir gs li arkadaşa daha ceza verdim.
    Doğru söylüyor, kefilim kendisine.. Bizzat bana verdi cezayı..

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

KONE'NİN TRANSFERİ SEZERYANLA..

PSV Eindhovenli Arouna Kone'nin transferi için Hollanda'da bulunan Galatasaraylı yöneticiler Adnan Polat ve Haldun Üstünel, kulübüyle anlaştı. Ve dün Polat ve Üstünel ile birlikte Kone'nin İstanbul'da olması beklendi. Her iki yönetici bugün Kone ile masaya oturdu. İkna çabalarından sonra Kone'de "evet" dedi. Her iki tarafın anlaştığı haberleri Hollanda basınında da yer aldı. Adnan Sezgin ve Başkan Canaydın transferin bittiği işaretlerini verdiler. Sezgin "ikinici bir transfer daha yapacağız" derken, Canaydın " Müjde çok yakın. Belki birazdan kapıdan içeri girerler" diyerek, Kone'nin gelişinin an meselesi olduğunu söyledi.. Hatta Başkan Canaydın da ikinci bir transferden bahsetti.

TRANSFER TAMAMEN BİTTİ HAVASI HAKİMKEN, KONE'NİN GELİŞİ BİR GÜN DAHA ERTELENDİ.. PSV İLE ANLAŞILDI.. KONE İKNA EDİLDİ.. PEKİ NEDEN TRANSFER BİR TÜRLÜ GERÇEKLEŞMİYOR.. İŞTE CEVABI.

Adnan Polat ve Haldun Üstünel Kone'nin transferi için iki gündük mekik diplomasisi yapıyorlar. PSV ile anlaşıldı. Kone ikna edildi ancak ikna edilemeyen Kone'nin eşi.. Bugün akşam üzeri Adnan Polat, Haldun Üstünel, Kone ve eşi biraraya geldiler.. 1 haftadır görüşmelerin sürdüğü 24 yaşındaki Kone konusunda maddi açıdan çok ailevi konuların önem taşıdığı belirtildi. Kone’nin ailesi ve çocuğuna yönelik isteklerinin yerine getirilmesi konusundaki sorunların çözülmeye çalışılıyor. Polat ve Üstünel'in Kone'nin eşini ikna çabalarının ne sonuç vereceği bugün sabah saatlerinde belli olacak. Ve Kone öyle ya da böyle.. Sonuçlanacak. Kone transferinde normal doğum gerçekleşmiyor ama iki yönetici sezeryanla da olsa doğumda ısrarlı.. Turkspor.net dahil, internet sitelerinde verilen haberler anlık gelişmeler neticesinde verilmekte. Ancak hesapta olmayan gelişmeler transfer sürecini uzatmakta çözülmesi gereken yeni problemler ortaya çıkmaktı. Kone bir türlü gelemeyince sabırsızlıkla bekleyen taraftarlar, sitelerin yalan haber yazdıkları konusunda endişe duymaktalar.. Oysa Polat ve Üstünel'in üç gündür büyük çaba harcadıkları bir gerçek, görüşmelerde yeşil ışık yaktıkları ortada.. Her şeyden önce böyle bir futbolcuyu G.Saraya kazandırmak için büyük çaba sarfeden iki yöneticiyi kutlamak gerekir.. Önemli olan bu çabayı göstermek böyle olduktan sonra Kone 'de gelir, hatta ikinci yabancı Alves bile olabilir.. Bekleyip göreceğiz

türkspor.net

Quote Originally Posted by ulucangs View Post
    mod arkadasa soyluyorum ama sadece öneri sakın yanlıs anlamayın.benım dusuncem herkes kendı klubünün konusuna mesaj yazsın.yanı bır besıktaslı gelıp galatasaray konusuna yazmasın.aynı taktırde bır galatasaraylıda besıktaslıya veya fenerbahce konusuna mesaj yazmassa daha saglıklı olur kanatindeyim
    Forumda öyle bir ayrıştırmaya gitmek hoş olmaz. Sonuçta hepimiz Medeni insanlarız. Herkes istediği yere mesaj yazabilir ama saygı ve sevgi çerçevesinde. İpin ucunu kaçıranlarıda zaten OKUR GURUBUNA dahil ediyoruz. Forum Kurallarını uymadığını düşündüğünüz kişileri nicklerinin altında ki çarpı işaretine tıklayarak bizlere yardımcı olursanız çok daha hızlı müdahale etme imkanımız olur...

Konuyu dağıtmayalım "Galatasaray Transfer Haberleri" ne devam edelim. Ayrıca önerilerinizi Özel Mesaj Yolu ile yapıp konunun dağılmamasına yardımcı olursanız sevinirim...

Kone tamam
    Galatasaray, gelecek planlarında İstanbul bulunmayan Fildişili golcüye ret edemeyeceği bir teklif yaptı ve işi bitirdi.

Başrolde Haldun Üstünel var

Sezona 4-0’lık Çaykur Rizespor galibiyetiyle fırtına gibi giren Galatasaray’a bir müjdeli haber de Hollanda’dan geldi. Futbol A.Ş. Müdürü Adnan Sezgin’in uzun süren temasları sonrasında önemli yol katettiği Arouna Kone transferinde iş artık sadece resmi imzaya kaldı. Eindhoven’da üs kuran yönetici Haldun Üstünel’in, hem PSV Eindhoven Yönetimi hem de Arouna Kone ile prensipte el sıkıştığı vurgulandı.

Adnan Polat da işbaşında

Gelişmeleri dakika dakika İstanbul’a ileten ve transfere son noktayı koymak için önceki gün Başkan Yardımcısı Adnan Polat’ı Hollanda’ya davet eden Üstünel’in, “PSV’den ayrılırsam çok daha büyük bir kulübe giderim'' diyen Kone’ye ret edilemeyecek bir teklif yaptığı ve işi bitirdiği kaydedildi. Fildişili golcünün kısa süre içinde Türkiye’ye gelmesi bekleniyor.
    Raşit ALTUN

Sıra Grafite`de
    L'Equipe yazdı: Ribery'i Galatasaray'a getiren John Bico şimdi Grafite için devrede...
    Galatasaray Yönetimi’nin çok gizli planını ele geçirmiş ve geçtiğimiz hafta sizlere duyurmuştuk: Bir değil iki forvet alınacak... Arouna Kone için artık saatleri sayan Sarı-Kırmızılılar’ın getirmeyi planladığı ikinci ismi de açıklamıştık: Grafite... FANATİK’in haberine, Fransa’nın saygın gazetesi L’Equipe de katıldı. Gazetede dün çıkan haberlere göre Cim Bom-Grafite flörtünde son durum şu:

Adım adım transfer gelişmeleri

Türk ekibi, Grafite için Le Mans’a 2. teklifini de yaptı. Galatasaray; 28 yaşındaki, 1.89 boyundaki Brezilyalı için 1.5 milyon Euro bonservis bedeli önerdi. Son sözü, Le Mans ile birlikte geçen sezonu 34 maç-12 golle tamamlayan Grafite söyleyecek. Ribery’yi İstanbul’a gitmeye ikna eden John Bico’nun Galatasaray için çalışması da şüphesiz Türkler’in bir avantajı.
    Çağrı DAVRAN/ Fanatik Gazetesi

Not:bu yazı milliyetten kopyala yapıstır yapılmıstır ayrıca sitede 'cimbomu bu gollerle yıktı diye bir baslıkta var kone nin

ayrıca buhaberden biraz önce sayın yöneticimiz mehmet helvacı radyo sporda canlı yayındaydı prüzleri iki yöneticimizin yoğun bir çalışma içinde çözmeye çalıştıkların Kone'yi çok istediklerini söyledi...

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Koneyi Song önermiş.....Galatasaraya Radyosporda trnasfer konusluyor...

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Osman Tanburacı Kone geliyor diyor yav..

Allah'ım sana geliyorum..

emurafu sana ÖMden mail atmıstın galıba gormedın bakarsan sevınırım.bana ÖMde cvp yazarsan sevınırım.ayrıca transferle ılgılı olmadıgı için sayın mod arkadaslardan özür dilerim bir daha olmaz

Radyospor mesaisi başladı

Transfer konuşuyorlar mı?

Nesil
    2006
    Yer
    Adana

Song, Kone'yi ikna etmeye çalışıyormuş

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

arkadaslar lig tv de haberde kone son teklife sıcak bakmış bugün ailesiyle görüşür son kararını söylyecekmiş mutlu sona ulaşmak üzere dedi olucak gibi

Arkadaslar birisi telefonla baglandı...Foxa laf sokuyor fox koneyi neden aldı gibi gösteriyor dedi diyor..

Quote Originally Posted by Emurafu View Post
    arkadaslar lig tv de haberde kone son teklife sıcak bakmış bugün ailesiyle görüşür son kararını söylyecekmiş mutlu sona ulaşmak üzere dedi olucak gibi

Arkadaslar birisi telefonla baglandı...Foxa laf sokuyor fox koneyi neden aldı gibi gösteriyor dedi diyor..
    cok guzel konusuyo valla adam.bu arada emrah ÖMne baksana sana mail attım bana gerı ÖMden cvp verırmısın

Lütfen işi GEYİĞE dökmeyin...

song inşallah ıkna eder koneyı

Allah Hadi be Song getir su Koneyi

Nesil
    2005
    Yer

Bide FutboLcunun Eşini İkna Etme Modası BaşLadı İice Son GunLerde

Türkiye Gibi Ulke'mi BuLcakLar Burda KraLLar Gıbı BakıLır OnLara Ama Bi AnLayabiLseLer

Artık ÇatLadım ÇatLıcam
    Dayanamıorum Artık Bır An Once BeLLi Olsa
    Ahh Kone Ahh

Su resmi sitede Kone GalatasaraydaYazisini Bi gorsek Ahhh Ahh

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul- Samsun- Isparta

CANAYDIN: MÜJDE AN MESELESİ
    Galatasaray Başkanı Özhan Canaydın, müjdeyi verdi. Radyospor'da Bilgin Gökberk'in programına katılan Canaydın "Adnan Sezgin 15 gün evvel 'Öyle bir transfer yapacağız ki Lincoln gölgede kalacak' dedi, bana mal edildi. Adnan Bey "1 değil 2 oyuncu alacağız" demişse öyledir. Müjde çok yakın. 2 gün içinde bir yıldızı getireceğiz. Belki 2 futbolcu gelecek. Belki kapıdan çıkınca iş bitecek" ifadelerini kullandı.

ŞiMDi SIRADA ALVES VAR
    BU sezon müthiş transferler yapan Galatasaray, Kone'den sonra Heerenveen'in süper golcüsü Afonso Alves'in de transferini bitirmek için harekete geçti. Geçen sezon 34 maçta 34 gol atarak Hollanda Ligi'nde 'gol kralı' olan 26 yaşındaki Brezilyalı forvet, Galatasaray'a gelmeyi çok istiyor.

abı alves gs ye gelmeyı cok ıstıosa bırakın Nazlı Kone yı de önce Alvesi alin yaa

Arkadaslar Ben bide şöyle düşünüorum Bu transferin bu Kadar Gecikmesini Bizimkiler Alves ve Kone yi Ayni Anda İstanbula Getirmeyi planlıo Olabilirler mi ???

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul- Samsun- Isparta

Büyük ihtimal öyle.İkisi birden imza atacaklar...

Çünkü iki yıldız alacağız demişlerdi...

Quote Originally Posted by sandro View Post
    abı alves gs ye gelmeyı cok ıstıosa bırakın Nazlı Kone yı de önce Alvesi alin yaa
    alves bızemi gelmek istiyo.o zaman daha ıyı.koneyı alırsak onuda alabılırız

Mesaj Yetkileri