Şaka bir yana, süper bir kariyer oluyor Serkan abi. Sanada bu yakışır içime doğdu bak şimdi bu kariyer 3000 yılına kadar devam eder.![]()
Şaka bir yana, süper bir kariyer oluyor Serkan abi. Sanada bu yakışır içime doğdu bak şimdi bu kariyer 3000 yılına kadar devam eder.![]()
Şimdi beni gaza getirme HEDEF 3000 diye.
İbrahimcim, hangimiz hayal değiliz ki?![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Bu ne hız serkan abiFerrari mübarek
Chelsea de kupaları süpürürsün
![]()
Seko Chelsea'yi uçuruuuuur.![]()
chelsea ooooooo
Ne zaman kariyer hikayelerine girsem sayın menejerimiz farklı bir takımız başına geçiyor. Başarlar
Chelsea da başarılar dilerim Serkan abi.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Serkan şimdi Chelsea'de hep genç yıldızlar vardır değil mi? İlerleyen yıllarda öyle oluyor. Soğu 18-22 arası bir sürü yıldız vardır eminim. Uçurursun o takımı.![]()
Chelsea ile bütün kupaları toplarsın sen abi![]()
Tekrar başarılar Serkan abi.Arsenal'e nisbet yapar gibi bir kaç oyuncu al ordan![]()
Hayırlı uğurlu olsun bekliyoruz
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
fabregasın profilini koyarmısın? birde messiyi bekliyoruz![]()
Chelsea'de kupaları süpürürsün Serkan abi
Serkan abi oyundaki yaşın kaç ? 30 olmuştur![]()
İyi dilekleriniz için teşekkürler arkadaşlar. Yeni anket eklendi, sizlerin oyuyla takıma bir yıldız getireceğiz.
İstek ssleri oyuna girince gün içersinde ekleyeceğim arkadaşlar. Emrah evet genç ve iyi oyuncular var kadroda. Fabregas'ı da değerlendireceğiz bakalım. Abramoviç'den biraz daha para isteyeceğim, belki verir.![]()
Aygün biliyorsun oyunda 30 yaşında başlıyorsun zaten, şu anda 36 yaşındayım.
Ankette oy kullanmayı unutmayın, fazla durmayacak çünkü anket.![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Bu arada çoklu oy verebilirsiniz, birinci seçileni belki alamayabilirim, bu nedenle 3-4 seçim yaparsanız daha iyi olur.![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Walcott'u al Serkan. Hem forvette gerekirse kanatta faydalanırsın. Hızlı bir oyuncu artı olarak şu anki durumu nedir bilemiyorum tabi. Aslında ankete eklediğin oyuncuların ss'lerini eklesen herkes ona göre daha iyi fikir yürütürAnket çokluymuş oy kullandıktan sonra fark ettim
Diğer 2 adayım Messi ve Pato.
Last edited by BeeTLeJuiCe : 10.Ocak.2008 at 15:33
Pato veya Navas ikilisinden birini al bence abi. Veya ikisinidie al.![]()
![]()
I'm back...
bence messi yi almalısın![]()
messi barca yı bırakıyo mu..
İstediğiniz ss olsun, birazdan ekliyorum.
Çoklu seçenek yapmamın sebebi de o, Barca Messi'yi bırakmayacak ve 2. seçeneği almaya çalışacağız, o da olmazsa 3. seçeneği.![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Hepsine oy verdimHepsi çok iyi oyuncular.Hepsi yararlı olur.KaKa'yı almanı isterim abi.
bence ingilterede top koşturmuş birini almalısın diğerleri ingilterenin ağır temposunu kaldıramıyo
genclerin durumu nedir bilmiyorum ama...ünlü bi forvet yok takımda ikinci seceneğimi almalısın...
Kesinlikle Pato diyorum abi![]()
I'm back...
ya cristiano ronaldo yada rooney...
pato........
Rooney ya da Pato çok yararlı olur .
Robinho,C.ROnaldo,Kaka,Akinfeev....