Bwin Liga
9. Hafta
Sporting Lizbon : 3 - 0 : Amadora
Rahat bir 3 puan oldu. Liedson gollerini sıralamaya devam ediyor. Tutana askolsun (:
Emre Elmalıdereoğlu
Mustafa Akman
Murat Özdemir
Bwin Liga
9. Hafta
Sporting Lizbon : 3 - 0 : Amadora
Rahat bir 3 puan oldu. Liedson gollerini sıralamaya devam ediyor. Tutana askolsun (:
Vallahi sizi bilmem ama bu korner taktiği yüzünden ben eski kariyerlerdeki kadar zevk almıyorum kendi kariyerimden(Forumda yok).Size de baktım şimdi Bruno Alves,Samba,Polga golleri atıyor.Bu bug yüzünden oyundan baya soğudum valla
Rakip tam puan kaybetcekken atıyor dakika 90'da kornerden alıyor maçı...Neyse sizin kariyer de çok iyi gidiyor.Aynen devam
![]()
Polga ve özellikle Alves sık sık kornerden gol atıyor ama Samba çok nadiren kornerden atıyor. Genelde frikikten gelen ortaları gole çeviriyor.
Polga o kadar abartılı bir sekilde atmıyor insancıl sekilde onun durumu.. 2 - 3 tane de sut cekerek attı zaten. Lizbonun golleri Liedson'dan hep...
Ben Samba'yı Galatasaray'a aldım ve kornerlerde 3 maçta 1 gol atıyor. Umarım böyle devam eder..
Ayrıca Liedson coşmuş hakikaten, hem bu kariyerde hemde kendi oyunumda gol krallığında şu an..![]()
Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.
Tebrikler Murat abi şimdiden şampiyonsun diyebilirimMustafa abi güzel gidiyorsun.Emre abi sen de Liedson sayesinde kazanıyorsun
![]()
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Flaş Flaş Flaş !!!
Mustafa Akman Portekiz'den Kaçtı mı ?
Türkiye'den sonra Portekiz'e giden 3 yiğit kariyere ara mı verdi ?
Mustafa Akman,Benfica kulüp binasından kaçtı !!!
Akman, yerini yardımcı menejere bıkarak tüm gün kızlarla gezdi !
Utanmaz Akman,güzel bayanlarla gazetecilere poz vermeyi de ihmal etmedi...
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Benim için yapılan iddialar tamamen asılsızdır. Ne kulüp binasından kaçtık, nede kızlarla gün boyu eğlendik.Resimde montajdır. Yapan arkadaş güzel bir fotoşok çalışması yapmış. Bir haftadır takım olarka kamptaydık bu sırada ortalarda fazla gözükmek istemdik. Kamuoyuna duyurulur. Lütfen böyle asılsız iddialara inanmayınız.
Şampiyonlar Ligi Grup 4.Maçı
Ajax : 1 - 0 : Sporting CP
İlk macta bozguna ugrattığımız rakibimiz karsısında üstün olmamıza ragmen defansımızın asisti ile golü yedik, olmadı. Rakip kalecisi ışınlanma mucidi olduMacın yıldızıydı...
Ayıp yahu ligden umudu kesti kendini kızlara adadı![]()
Yazık yazık sana hiç yakıştıramadım abi![]()
Yiğit Adama herşey Yakışır..![]()
Kariyere bu dakikadan sonra +18 ibaresi ekleyelim![]()
hehe ilk defa gördüm kariyeri ara verilcek zamanmı yabu arada +18 olabilir
![]()
Şampiyonlar Ligi Grup 4.Maçı
Porto 2 - 1 Barcelona
Bu maçıda kazanarak Şampiyonlar Liginde gruptan çıkmayı garantilemiş olduk
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Porto tarih yazıyor![]()
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Porto süper gidiyor buarada mUstafa abi yanındkai kız kim![]()
Tebrikler Murat abi fırtına gibi esmeye devam ediyor Portomuz Emre abi bildiğimiz gibi![]()
Mustafa dogru söylüyor deniz yanındaki hatun kim![]()
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Uefe Kupası
D Grubu
Empoli: 1 - 3 :Benfica
Bwin Liga
10. Hafta
Boavista: 1 - 4 :Benfica
Toparlanmaya başlamışsın Abi..Tebrikler..![]()
Cardozo napmış öyle ya.Tek başına taşıyor takımı.
Bwin Liga 10. Hafta
Porto : 3 - 2 : Vit.Guimares
Sezon başından beri 2.kez 2 gol yedik.İlkinde de Anderlecht'den yemiştim.O da 90.dakikaydı.
Her neyse kazasız belasız devam ediyoruz...
Bwin Liga 10. Hafta Puan Durumu
![]()
Benfica biraz geride kalmış sanki yarışta![]()
Mustafa'nın şampiyon olması için kalan maçlarının hepsini kazanması gerekiyor sanırım.
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi
Bwin Liga 11. Hafta
Sporting CP : 3 - 1 : Belenenses
Bwin Liga
11. Hafta
Benfica: 3 - 1 :Vit. Setubal