Lütfen kal kezman![]()
Lütfen kal kezman![]()
Türkşyede çok sşteyen var sank![]()
Fener'in Elinde Kaldı![]()
Aziz Yıldırım Transferlere Değindimi?
Transferlere daha değinmedi.. Yalnız Deniz'in olayı doğruymuş..
http://www.sporx.com/futbol/superlig/112726/ konuşmayı buradan takip edebilirsiniz..
Kanoute'yi yalanladı gibi bişey.Kezman-Tekke takasınıda dalga geçer gibi söyledi.
Kanoute bence gelecek ne kadar da yalanlarsa yalanlasın cok gördük baskanımızın yalanlamalarınıRcarlosu internet sitesinde 10larca yalanladılar...
Deivid'i beğenmiyor olabilirsiniz ama kulüp onu 2006-07 sezounda yollamadıysa simdi asla yollamaz katkıları cok büyük bence kalmalı ve de kalacak.
Verilen 11 lerde Semih yok sizce bu takımda 11 oynamayı hak etmedi mi??
Kanoute'nin adını bile söyleyemedi ne transferi.Bu transferden umudu keselim.
nasıl söylemedi ? Kanoute'nin sözleşmesi Başkanın kasasında , bonservisine de 15 milyon dolar vermişiz diye haber yapmışlar. dedi.. Hatta rakam bile weriyorlar, adamlarda bunu okuyarak 15 milyon dolardan başlıyor görüşmelere dediAyrıca Kanoute'nin transferini yalanlamadı sadece basında cıkan haberleri yalanladı..
![]()
Sana göre hakedsiyor olabilir bana görede hak ediyor ama takımı Zico oluşturduğu için tartışmaya gerek bile duymuyoruz.Ama eğer adı Smith olsaydı şimdi forvet için transferi düşünmüyor olurduk.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Söylemde demiyorum söyleyemedi.
''Ne Konoto mudur Sevilla'da oynayan topçu'' dedi.Adını bile doğru düzgün bilmiyorsa girişimde bile bulunmamıştır kanımca.
Last edited by a.arıcı-11 : 02.Haziran.2008 at 16:42 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Zico'nun kalıp kalmadığı belli olmadı henüz...Ben Semihi gözü kapalı takıma koyarım...
Biz sana layık değilizKezman sen en iyisi git(kızdan ayırılırken yapılan konuşma gibi oldu
)
Emre konusunda açıklama yapmadı mı?
hele şükür transfer konusuna geliyolar.Reklamlardan sonra onu koşacaklarmış
Okuldan geldiğim için programın son kısmına yetiştim. Tam da transferlerin konuşulacağı kısma yetişmişim. Şimdi reklam arası var FBTV'de. Birazdan transferi konuşacaklar![]()
Ben izleyemiyorum arkadaslar maalesef hemen aktarırsınız siz zaten![]()
Gazetelerde çıkan transfer haberlerinde isimleri geçen oyuncuların hepsinin yeraldığı bir klip yapmışlarO var FBTV de şimdi. Transferi birazdan konuşacaklar ..
1 ay önce Semih'le kontrat yapmışız.Kasada duruyomuş ayın 9'unda federasyona ileteceğiz.Aurelio için Galatasaray gücü yeterse alsın gibi birşey dedi.
6+2 Kalkmalı dedi.3 santraforla görüşüyoruz ve bunların 2'si basında çıkamadı dedi.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Krzman takasta kullanılmayacak,bizim oyuncumuz değerlidir dedi.
Türk ama Türkiyede oynamayan bir santrafor alacağım dedi(Mevlüt galiba)
Nihat gibi kaliteli yerlileri almak istiyoruz.17-18 yaşında yetenekli yabancı getirmek için bu yerlilere ihtiyac var diyor.
Kanouteyle ilgili herhangi bir çalışmamız yok!!!
Last edited by a.arıcı-11 : 02.Haziran.2008 at 17:19 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Yurt dışında oynayan bir Türk forvet alınacakmış Ya Mevlüt ya Nihat ...
Mevlüt veya Halil olabilir Türk olupta Türkiye dışında oynayan oyuncu.
(/s)
Kezman,Maldonado ve Appiah giderse yabancı bir kaleci alabiliriz dedi.Serdar gidici gibi.
40 Milyon €uro'ya Eto'o yu bize hediye ederlerse kabul ederim dedi![]()
Gitsinde nereye giderse gitsin ...
Srdar neredeyse 2 milyon istemiş.Yozgatlıyıda o yüzden göndermiş
Basında adı çıkmayan 2 forvet kim acaba ya? Beyin fırtınası yapalım biraz, kim olablir bu oyuncular![]()
Önder hocadan şikayet ediyormuş.1.2 milyon teklif etmiş Önder de 1.8 milyon istemiş kabul etmemiş.Moskovaya transfer olmuş kesin olarak.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Yazılmayan adam kalmadı ki.Hanigisi aklıma gelse bu yazılmıştı diyorum
3 oyuncudan birisi basında çıkmış olduğuna göre ve Kanoute olmadığına göre acaba kim.
Last edited by a.arıcı-11 : 02.Haziran.2008 at 17:35 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)