Anket Sonuçlarını Görüntüle: Football Manager 2009'u Türkiye'den Satın Alacak mısınız?

Voters
611. You may not vote on this poll
  • Evet

340 55.65%
  • Hayır

271 44.35%
Sayfa 25 / 26 İlkİlk ... 1523242526 SonSon
721 ile 750 arası toplam 762 sonuç

Konu: Football Manager 2009 - Satışa Çıktı

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Doğru e-mail geldi ama hala bekliyoruz. Olsun bekleyelim de bir an önce şu oyun içi sorunları düzelten bir yama çıksın.

Nereden alabilirim diyen arkadaşlar için, Türkiye'deki bütün D&R'larda ve büyük tekno marketlere oyun dağıtımını yapmışlardır.
    Oğuz Kağan

TROLLING MAKES PERFECT

Nesil
    2008
    Yer
    İSTANBUL

Bu arada bundan sonra sorumluluk pttde adamlar yolladı.Ama barkod kodu olmadığı için gelmesse işimiz zor

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Evet, o konuda da ne yapacağımız konusunda bir fikri olan var mı? Belki isme göre sordurtabiliriz PTT'ye.
    Oğuz Kağan

TROLLING MAKES PERFECT

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Şöyle bir bilgi verebilirim size.Ben yazdığım adreste posta kodunu ekleyerek verdiğim için şirketin kullandığı mevkideki posta idaresindeydi zaten adamıda tanıyorum temasa geçmiştim.

Posta kodu numaranıza bağlı olan idareyi bulursanız isimle bulabilirsiniz.Online ortamda yok o tür bir sorgulama.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Bende adresi posta kutusu numarası ile birlikte verdim. Bakalım umarım bizim buradaki postaneye gelmiştir, bakacağım.
    Oğuz Kağan

TROLLING MAKES PERFECT

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul - Bahçelievler

Bir şey soracağım ama yanlış anlamayın, neden korsanı ile orjinali arasındaki fiyat farkı bu kadar büyük ? Yani hiç bir fark yoksa kimse 80 ytl vermek istemez...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

biz manyağız
    arkadaşlarla toplanıp ,
    -acaba bugün nereye para harcasak diyoruz

şaka bi yana , hem emeğe saygı için hem de , kopyadaki bi çok hata (donma , holiday sorunu vs. belki yakında gelecek yamayı çalıştıramama sorununu) engellemek adına alınıyor orjinal.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

@heavy86

Bu arada isim neydi? Sana tamamiyle katılıyorum. Aralarında fark var, aslında belki ileride denebilir, oyunu orjinal kullananlar için özel seçenekler sunulması, ilerleyen yıllarda oynadıkları oyunlarına daha farklı özellikler katılması gibi, o zaman daha çok rağbet olur orjinale.
    Oğuz Kağan

TROLLING MAKES PERFECT

bende orjinal alacağım ama yokmu 4 kişi pendik tuzla kartal felan.. toplanıp alalım..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Bursaspor View Post
    @heavy86

Bu arada isim neydi? Sana tamamiyle katılıyorum. Aralarında fark var, aslında belki ileride denebilir, oyunu orjinal kullananlar için özel seçenekler sunulması, ilerleyen yıllarda oynadıkları oyunlarına daha farklı özellikler katılması gibi, o zaman daha çok rağbet olur orjinale.
    Adım Emre ,
    Bu arada , orjinal alan arkadaşlara söylüyorum Fm Clup diye bişi çıktı , oyundaki key'i
    www.footballmanager.net' deki menülerde bulunan fm Clup'e giriyoruz ,
    çekiliş ile bize forma veriyorlar .. Bilginiz olsun.

Nesil
    2006
    Yer
    Eskişehir

Quote Originally Posted by ommix View Post
    Bu arada bundan sonra sorumluluk pttde adamlar yolladı.Ama barkod kodu olmadığı için gelmesse işimiz zor
    Arkadaşlar bugün D&R'den aldım oyunu.Yalnız görevli kutunun dışındaki plastik koruma naylonunu kesti kutuyu açtı içine baktı sonra geri kapadı bana öyle verdi.Yani Kutunun koruma naylonu onlarda kaldı.Bir problem olur mu? Naylonun üzerinde sanırım barkod vardı.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

O barkod yurtdışından alan bizler için geçerli, paket yurtdışından geldiği için üzerinde yurtiçi gönderilerde bulunan barkodlardan olmayacak, bu da pakedin bize gelip gelmediğini öğrenmemizde sıkıntı yaratabilir.

Senin oyunun ile ilgili öyle bir problem yok.
    Oğuz Kağan

TROLLING MAKES PERFECT

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Oğuz Kağan abi sen bana oyunu ilk senin alacağını söylemiştin bak yapamadın ben aldım Nese abi umarım kısa sürede oyunun gelir
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by Bursaspor View Post
    D&R mağazasında 79,99 YTL ama internetten sipariş verirseniz 71,99 YTL fiyat var. Ayrıca diğer alışveriş sitelerini tercih ederseniz de kuru Dolar üzerinden değil Sterlin ya da Euro üzerinden fiyat vereceklerdir.
    Ulaşım ücreti alıyorlar mı? D&R gibi Türkiye'den alınan mağzalardan oyunları satın alırsak Türkiye'ye katkısı olur. Euro ve Sterlin ile alırsak unutmayın ki gene aynı fiyata tehmin ediyoruz.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Valla Taylan öyle olacaktı ama beklemediğimiz daha doğrusu tahmin edemediğimiz durumlar oldu. Zaten kendileri de gecikme için özür dilediler, umarım bir indirim kuponu falan yollarlar.

Batuhan, yurtdışından alırsanız bazı siteler, birçoğumuzun aldığı Sendit mesela ulaşım ücreti almıyor. Şuanki kurdan 63.29 YTL para ödüyorsunuz.
    Oğuz Kağan

TROLLING MAKES PERFECT

Nesil
    2008
    Yer
    İSTANBUL

Sendit.com dan geçen ay pes 2009 siparişi verdim.Perşembe mail geldi ve salı oyun elime ulaştı.Bu sefer yine perşembe mail geldi ama 1 hafta oldu henüz gelmedi.Bazılarına oyun 3-4 hafta sonra ulaştı forumlardan biliyorum.Yani 30 iş günüdolmadan senit bizi dikkate almıyor.Bu arada 1.5 € kargo ücreti almaya başladılar bu seneden itibaren
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by killerabbit View Post
    bende orjinal alacağım ama yokmu 4 kişi pendik tuzla kartal felan.. toplanıp alalım..
    Arkadaşım orjinal oyun cd siz çalışmıyor.Nasıl yapıcan 4-5 kişi
    Last edited by ommix : 20.Kasım.2008 at 23:44 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Ben oyunu sipariş verdiğimde FM 2009 bedava kargo kapsamındaydı. Ve hala o uygulama kapsamında, yani FM 2009 için kargo ücreti verilmiyor. Diğer oyunlar ya da ürünler içinde uygun bir kargo ücreti var.
    Oğuz Kağan

TROLLING MAKES PERFECT

Nesil
    2008
    Yer
    İSTANBUL

Olabilir.Ben pesle birlikte sipariş verdim.Ona dikkat etmedim.Bana kart ekstresinde 58 ytl geldi FM 2009.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Doğrudur, o yüzden olmuş olabilir. Çünkü normalde kargo ücreti öndemediğini belirtiyorlar. Bakalım bende hala beklemedeyim, neyse gelsinde varsın geç gelsin.

Bana da aynen 60 YTL civarı gelecek sanırım.
    Oğuz Kağan

TROLLING MAKES PERFECT

Nesil
    2008
    Yer
    İSTANBUL

Bizim muhasebede çalışan bi abi var.Geçen PES i beklerken bugn gelir dedi geldi.Bu seferde cuma gelcek dedi.Ben kızıyodum başta ama inşallah öle olur

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Ben 6 Kasım'da sipariş ettiğimde benden kargo ücreti olarak 1.5 euro almışlardı.Bir tek bu oyunu sipariş ettim.Paralı kargo gününe denk gelmişim demek ki

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Olabilir, aman yahu hele bir gelsinde. Aktivasyon durumu nedir peki satın aldığımız oyunlar için?
    Oğuz Kağan

TROLLING MAKES PERFECT

Quote Originally Posted by ommix View Post
    Arkadaşım orjinal oyun cd siz çalışmıyor.Nasıl yapıcan 4-5 kişi

DVD kopyasını alırız

sonuçta orjinal'den kopya ve serialler değişik olduğundan çalışacaktır

arakadaşlar oyuna baktığımızda oyuncu özellikleri hep düşğük yani 2008 deki 20 19 falan deil bunun nedeni ne acaba?

Nesil
    2005
    Yer
    Kayseri

çok şükür aldım oyunun d&r dan 80 ytl ye 4 taksitte yaptı hayırlı olsun hereksede banada.....

Nesil
    2008
    Yer
    İSTANBUL

Ben bugün posta dağıtıcılarının çalıştığı yere gittim.İsmimi adresimi falan söyledim henüz gelmemiş posta.Pazartesi tekrar gel bakalım dedi adam.

Quote Originally Posted by killerabbit View Post
    DVD kopyasını alırız

sonuçta orjinal'den kopya ve serialler değişik olduğundan çalışacaktır
    hayır !

orjinal oyunda böyle bir ihtiyaç yok..dvd olmadan çalışıyor.. 2008 gibi değil...

Quote Originally Posted by cankatcug View Post
    hayır !

orjinal oyunda böyle bir ihtiyaç yok..dvd olmadan çalışıyor.. 2008 gibi değil...
    sende öyle bi hayır dedin ki cankat yani

demek 5 kişi toplanıp alsak herkese yüklesey 5 keyide ayrı ayrı girsek olur..

ozaman hala arıyorum 4 kişi pendik, tuzla, kartal arkadaşlar pendik olursa daha iyi olur

valla alan arkadaşlar varsa par akarşılığıda verebilirmi arkadaşlar..

Default ..

ben amerikada yasiyorum ve amazon.com dan oyunun siparisini verdim 25 dolara ama ben yanlislikla worldwide soccer manager i siparis verdim. ve bir gunluk posta secenegini verdigim icin iptal edemedim yani oyunu almak zorunda kaldim. Bu oyunun herseyi football manager 2009 la aynimi ve farkliliklari nelerdir lutfen bilen varsa yazabilirmi???

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Quote Originally Posted by ucarserkan View Post
    ben amerikada yasiyorum ve amazon.com dan oyunun siparisini verdim 25 dolara ama ben yanlislikla worldwide soccer manager i siparis verdim. ve bir gunluk posta secenegini verdigim icin iptal edemedim yani oyunu almak zorunda kaldim. Bu oyunun herseyi football manager 2009 la aynimi ve farkliliklari nelerdir lutfen bilen varsa yazabilirmi???
    Oyun Amerika'da o isimle yayınlanıyor sadece yoksa bir farkı yok.

Sayfa 25 / 26 İlkİlk ... 1523242526 SonSon

Mesaj Yetkileri