Sayfa 25 / 32 İlkİlk ... 152324252627 ... SonSon
721 ile 750 arası toplam 951 sonuç

Konu: Fenerbahçe SK

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Quote Originally Posted by crespo009 View Post
    Dün akşam Alex'in bitirici vuruşunun ne kadar usta olduğunu gördük bu adam forvetten daha iyi bitirici ve müthiş yer tutuyo 2. golde dönen topu iyi yerde durmasının sayesinde buldu.
    yanilmiyorsam bitiriciligi zaten 18 ne yapsinlar 20 mi versinler ? ki bence 18 bile fazla alex'e boluspor'a karsi degilde sampiyonlar liginde atsin o golleri

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by Jay CutLer View Post
    yanilmiyorsam bitiriciligi zaten 18 ne yapsinlar 20 mi versinler ? ki bence 18 bile fazla alex'e boluspor'a karsi degilde sampiyonlar liginde atsin o golleri
    SL'de de atıyor merak etme
    R.I.P Tupac

Nesil
    2003
    Yer
    İzmir/KARŞIYAKA

İki sene önce şampiyonlar liginde alex kaç gol atmış kaç asist yapmış araştırmanı şiddetle tavsiye ederim. Gol sayısı tam aklımda olmamakla birlikte asist kralı olduğunu hatırlatırım

Ayrıca bencede Blica'nın favori kulübü Sivasspor olmalı. Kendisi sivasspora olan sevgisi nedeniyle 58 numaralı formayı almıştır.

Kaynak:Boluspor maç sonrası verdiği röportaj (FBTV)

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

yaptigi asistleri attigi golleri bizde biliyoruz herhalde takimi sizden daha cok takip ettigim kesin, benim demek istedigim arkadas bitiriciligi forvetlerden daha iyi demis bende bunun boluspor maci ile ölcülemiyecegini aciklamak istedim hepsi bu

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Kombineni alıp her maca gidiyorsan daha cok takip etme sansın olabilir..Ne alaka Bolu'yla acıkllanamaz..Farzetki ilk attıgı gol kalede Valdes var yanında Puyol var..Vursa Bolu macındaki gibi top köseye gitse yine aynı hesap olmayacak mı ?

Sence Fenerbahce kariyerinde 213 macta 104 gol atmıs bir orta saha oyuncusu icin bitiriciligi cogu forvetten daha iyi demenin nesi yanlıs..Arastırmacıların verdigi rakamlar bence ne az ne fazla..
    R.I.P Tupac

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Ben ALex'in Finishing artırılsın demedimki Verilen yüksek değerin ne kadar yerinde olduğunu belirtmek istedim.

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

tek maca göre yorum yapanlar sezon icinde performansi düsünce yine elestirmeye baslarlar hersezon böyledir bu

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

yaptigi asistleri attigi golleri bizde biliyoruz herhalde takimi sizden daha cok takip ettigim kesin,
    Burada herkesin amacı araştırmanın daha güzel olması ise böyle cümleler kurmayalım lütfen. Başklarından daha fazla takip ettiğinizi bilemezsiniz. Herkes kendince birşeyler yazıyor. Bilgilerine karşı olduğunuz görüşler varsa bunu mesajınızın devamı gibi yazmanız yeterli.

Nesil
    2007
    Yer
    Uzaklar

Burada Benimde Sormak İstediğim Şeyler Var Fenerbahçe İle İlgili.
    Özer Hurmacı'nın Profili Gereken Seviyeye Getirilecek Mi?Bu Adam Bence Türkiye'nin R.Quaresma'sı(CR9'u Demiyorum.Çünkü Quaresma Çok Daha Teknik Bir Oyuncu.)Çok Güzel Çalımları Ve Ortaları Var.Ligde Bu Sene Yaptıklarından'da Belli Olur Bu Zaten.Gereken Seviyeye Çekilir Umarım.Ve Güzel Falsolu Ortaları Var Curls Ball Özelliği Eklenecek Mi Kendisine?
    Gökhan Gönül'de Ne Gibi Değişiklikler Olacak? Bence Biraz Geliştirilmesi Lazım.Gün Geçtikçe İyiye Gidiyor G.G
    Güiza'da Ne Gibi Değişiklikler Olacak?9.3.0'la Beraber Güiza'nın Bazı Özellikleri Düşmüştü Ve Sezon İçerisinde Fazla Gol Atamıyordu Güiza.Gerçekte İse Ligin 2. Yarısı Biraz Toparlandı Ve Kalitesinin Ne Derece Olduğunun Sinyallerini Verdi.Özellikle Derbiler Ve Önemli Maçlardaki Başarısı Oyundada Yansıtılacak Mı? Düşürülen Özellikleri Geri Verilecek Mi? Ayrıca Preffered Moves'a Likes To Lob Keeper Yani Aşırtma Goller Atmayı Sever Eklenecek Mi?Bu Sene Attığı Aşırtma Goller Aklımızda Hep Rüştü Özellikle Bu Konudan Çok Şikayetçi
    Volkan Babacan'ın Profilinde Ne Gibi Değişiklikler Olacak?Herkes Bu Sezonki Maçlarında Onu Beğenmesede Fenerbahçe İçin Yeterli Değil Desede Ben Kendisini Beğeniyorum.Görev Aldığı Maçlarda Yenilen Gollerde Bence Kişisel Hatası Yoktu.Gelecek Vaad Eden Bir Kaleci Ve Bence Gereken Özen Gösterilirse 3 Sene İçerisinde Avrupa'da Adından Söz Ettirebilecek Bir Kaleci.
    Benim Merak Ettiğim Şeyler Bunlar.Biraz Uzun Oldu Kusura Bakmayın.Şimdiden Teşekkürler Ve Çalışmalarınızda Başarılar...

Nesil
    2006
    Yer
    2 kıtada birden olandan;)

Quote Originally Posted by vuque View Post
    Burada Benimde Sormak İstediğim Şeyler Var Fenerbahçe İle İlgili.
    Özer Hurmacı'nın Profili Gereken Seviyeye Getirilecek Mi?Bu Adam Bence Türkiye'nin R.Quaresma'sı(CR9'u Demiyorum.Çünkü Quaresma Çok Daha Teknik Bir Oyuncu.)Çok Güzel Çalımları Ve Ortaları Var.Ligde Bu Sene Yaptıklarından'da Belli Olur Bu Zaten.Gereken Seviyeye Çekilir Umarım.Ve Güzel Falsolu Ortaları Var Curls Ball Özelliği Eklenecek Mi Kendisine?
    Gökhan Gönül'de Ne Gibi Değişiklikler Olacak? Bence Biraz Geliştirilmesi Lazım.Gün Geçtikçe İyiye Gidiyor G.G
    Güiza'da Ne Gibi Değişiklikler Olacak?9.3.0'la Beraber Güiza'nın Bazı Özellikleri Düşmüştü Ve Sezon İçerisinde Fazla Gol Atamıyordu Güiza.Gerçekte İse Ligin 2. Yarısı Biraz Toparlandı Ve Kalitesinin Ne Derece Olduğunun Sinyallerini Verdi.Özellikle Derbiler Ve Önemli Maçlardaki Başarısı Oyundada Yansıtılacak Mı? Düşürülen Özellikleri Geri Verilecek Mi? Ayrıca Preffered Moves'a Likes To Lob Keeper Yani Aşırtma Goller Atmayı Sever Eklenecek Mi?Bu Sene Attığı Aşırtma Goller Aklımızda Hep Rüştü Özellikle Bu Konudan Çok Şikayetçi
    Volkan Babacan'ın Profilinde Ne Gibi Değişiklikler Olacak?Herkes Bu Sezonki Maçlarında Onu Beğenmesede Fenerbahçe İçin Yeterli Değil Desede Ben Kendisini Beğeniyorum.Görev Aldığı Maçlarda Yenilen Gollerde Bence Kişisel Hatası Yoktu.Gelecek Vaad Eden Bir Kaleci Ve Bence Gereken Özen Gösterilirse 3 Sene İçerisinde Avrupa'da Adından Söz Ettirebilecek Bir Kaleci.
    Benim Merak Ettiğim Şeyler Bunlar.Biraz Uzun Oldu Kusura Bakmayın.Şimdiden Teşekkürler Ve Çalışmalarınızda Başarılar...

v.babacan -8 pa var. yani ömer abinin deyimiyle en kötü petkovic, ivankov vs. , en iyi de palop, enke, doni gibi bir kaleci olacaktır. kaldı ki v.babacan öyle ahım şahım bir top da oynamadı dediğin gibi, bence yeterli.

özer in zihinsel özellikleri biraz geliştirilebilir , teknik özellikleri ve fiziği gayet gerçeğe yakın. çok abartılması da olmaz, çünkü zaten iyi potansiyeli var(153 pa 160 a tamamlana da bilir), daha gelişecek.

g.gönül konusuna katılıyorum. azıcık bir oynamayla daha reel bir g.g. oluşturulabilir. ama fazla değil.

Nesil
    2007
    Yer
    Uzaklar

Quote Originally Posted by ForCimbom View Post
    v.babacan -8 pa var. yani ömer abinin deyimiyle en kötü petkovic, ivankov vs. , en iyi de palop, enke, doni gibi bir kaleci olacaktır. kaldı ki v.babacan öyle ahım şahım bir top da oynamadı dediğin gibi, bence yeterli.

özer in zihinsel özellikleri biraz geliştirilebilir , teknik özellikleri ve fiziği gayet gerçeğe yakın. çok abartılması da olmaz, çünkü zaten iyi potansiyeli var, daha gelişecek.

g.gönül konusuna katılıyorum. azıcık bir oynamayla daha reel bir g.g. oluşturulabilir. ama fazla değil.
    Öncelikle Yorumun İçin Teşekkürler.
    V.Babacan'da -8 Pa Var Demişsin.Bilmiyordum Öğrendim.Teşekkürler.Yukarıda Yazdığın Kaleciler Ayarında Olacağını Düşünüyorum Bende Zaten.Enke-Palop-Doni.
    Özer'in Teknik Özellikleri bencede Abartılmamalı Ama Mesela Bi Orta Yapması 17 Seviyesine Getirilebilir Diye Düşünüyorum.Teknik Özellikleri 16-17 Seviyesinde Olabilir Özer'in.Zihinsel Özelliklerinin Gelişmesi Gerektiğinede Katılıyorum.Evet Potansiyeli Var Ve Bunu Göstermeye Başlıyor.Bence Bu Sene Yeterli Şans'ı Bulursa Dahada Gösterecek.Dediğin Gibi Belki Çok Bir Değişiklik Olmaz Potansiyel Gelişmesi Beklenir.Ama En Azından Curls Ball Özelliği Eklenmeli Diye Düşünüyorum.
    G.G Konusunda Bende Çok Fazla Geliştirme Taraftarı Değilim.Fazlası Abartı Olur.Ama Şu Anda Oyundaki(9.3.0)'daki G.G'den Daha İyi Bir G.G Olması Gerektiğide Gerçek
    Araştırmacılar Gerekeni Yapacaklardır Diye Düşünüyorum...

Nesil
    2006
    Yer

Quote Originally Posted by vuque View Post
    Öncelikle Yorumun İçin Teşekkürler.
    V.Babacan'da -8 Pa Var Demişsin.Bilmiyordum Öğrendim.Teşekkürler.Yukarıda Yazdığın Kaleciler Ayarında Olacağını Düşünüyorum Bende Zaten.Enke-Palop-Doni.
    Özer'in Teknik Özellikleri bencede Abartılmamalı Ama Mesela Bi Orta Yapması 17 Seviyesine Getirilebilir Diye Düşünüyorum.Teknik Özellikleri 16-17 Seviyesinde Olabilir Özer'in.Zihinsel Özelliklerinin Gelişmesi Gerektiğinede Katılıyorum.Evet Potansiyeli Var Ve Bunu Göstermeye Başlıyor.Bence Bu Sene Yeterli Şans'ı Bulursa Dahada Gösterecek.Dediğin Gibi Belki Çok Bir Değişiklik Olmaz Potansiyel Gelişmesi Beklenir.Ama En Azından Curls Ball Özelliği Eklenmeli Diye Düşünüyorum.
    G.G Konusunda Bende Çok Fazla Geliştirme Taraftarı Değilim.Fazlası Abartı Olur.Ama Şu Anda Oyundaki(9.3.0)'daki G.G'den Daha İyi Bir G.G Olması Gerektiğide Gerçek
    Araştırmacılar Gerekeni Yapacaklardır Diye Düşünüyorum...
    şimdi şöyle bir şey var. ben orta yapması konusunda çok iyi bilgim yok nitekim kanattan daha çok orta saha oynayan bir futbolcu. fakat dediğin şey "curls ball" ile alakalıysa bu özellik değil, PPM dir. Bu da eklenir. ama bir ofansif orta saha oyuncusu için 17 crossing fazla olur. zaten "14" mevcut crossing değeri. ayrıca uzun bir sakatlıktan çıktı. çok fazla gelişme de beklememek lazım, zaten 9.0.3 yama hazırlanırken özer in iyi performansıyla birlikte gözden geçirildi. ama ben iyi oyuncu olduğunu düşünüyorum , 155-160 pa verilebilir.

iyi günler..

Nesil
    2007
    Yer
    Uzaklar

şimdi şöyle bir şey var. ben orta yapması konusunda çok iyi bilgim yok nitekim kanattan daha çok orta saha oynayan bir futbolcu. fakat dediğin şey "curls ball" ile alakalıysa bu özellik değil, PPM dir. Bu da eklenir. ama bir ofansif orta saha oyuncusu için 17 crossing fazla olur. zaten "14" mevcut crossing değeri. ayrıca uzun bir sakatlıktan çıktı. çok fazla gelişme de beklememek lazım, zaten 9.0.3 yama hazırlanırken özer in iyi performansıyla birlikte gözden geçirildi. ama ben iyi oyuncu olduğunu düşünüyorum , 155-160 pa verilebilir.

iyi günler..
    Ankaraspor'da Son Günlerde O.Orta Saha Oynamış Olabilir Ama Özer'in Asıl Görev Yeri Kanatlar Veya En Azından Bence Öyle.Çünkü En Verimli Olduğu Yer Kanatlar.Özer'in Kanatlardan Yaptığı Ortaları Beğendiğim İçin Böyle Söyledim.Özer Kanat Oyunlarında Gerek Çalımları Gereksede Ortaları İle Bana R.Quaresma'yı Hatırlatıyor.Quaresma'yı Barcelona'daki Günlerinden Beri Takip Ederim Ve O Zamandan Beri Kaliteli Oyuncu Olduğunu Ve Büyük Gelişme Göstereceğini Söylerdim.Nitekim İstediğim Düzeyde Olmasada Yıldızlaştı.Özer'dede Ben Aynı Işığı Görüyorum.O Sebeple Böyle Yazdım

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Özer orta sahanın her yerinde oynayabilir.

Lakin Özer'i düzenleyecek kişi şu aşamada Ankaraspor araştırmacısı

Görüşlerinizi Ankaraspor araştırmasına da yazarsanız çok memnun olurum

Gökhan Gönül ve Güiza'nın üzerinden de geçildi, şahsen ortaya çıkacak 2010 datasından oldukça memnun olunacağını düşünüyorum.

Hadi hayırlısı
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Güiza'ya Likes to lob the goalkeeper eklendi mi?

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Düzenlendi, bir takım değişiklikler olmuştur elbet.
    Teşekkür ederim aşırtma konusunda, doğru tesbit.

Detaylar konuşturmaya çalışmamalısınız, gizlilik kuralları var SI Games'in.
    Bu onların ürünü, onların kurallarına uymak zorundayız.
    Bu konuda pm atmazsanız arkadaşlar sevinirim.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2007
    Yer
    Uzaklar

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Düzenlendi, bir takım değişiklikler olmuştur elbet.
    Teşekkür ederim aşırtma konusunda, doğru tesbit.
    Önemli Değil Ne Demek.Güiza'nın Aşırtma Golleri Gerçekten Çok Güzel
    Kendiside Seviyor Sanırım
    Özer Hurmacı İle İlgili Düşüncelerimi Ankaraspor Konusuna Yazacağımdan Emin Olabilirsiniz.Peki Volkan Babacan Konusunda Birşeyler Çıtlatabilirmisiniz
    Ben Genel Anlamda Fenerbahçe Araştırmalarını Güzel Buluyorum.Orantılı Ve Makul.Gerektiği Gibi.Bazı Ülke Araştırmacıları Gibi Uçmaktan İyidir En Azından.Türkiye Araştırması Bence Diğer Liglere Göre Daha Ciddiyetle Yapılıyor Ama Türkiyede'de Fenerbahçe Araştırması Çok Titiz Yapılıyor.Sizi Tebrik Ederim.
    İnş. Fm10'da Güzel Ve Kaliteli Bir Türkiye Ligi Görürüz.Ben Buna Yürekten İnanıyorum.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Emre'nin fiziksel özelliklerini çok merak ediyorum FM2010'da.
    Umarım dayanıklılığına komik rakamlar verilmez.
    Takır takır oynuyor bir sezondur, hazırlık kampının da en çalışkan isimlerinden.

Semih'e bir video yaptım.
    Buraya koyuyorum o videoyu.
    Sol ayak ve kafa ile attığı gollere dikkatlice bakmanızı tavsiye ediyorum.
    Semih "iki ayağını" da kullanabilen bir oyuncu olarak yansımalı.
    Ayrıca kafa vurma değeri yükselmeli.
    Her seferinde dediğim gibi yine diyorum.

FM2008'de heading'i 19 olan Semih FM'2009'da 16'ya düştü. Neden? Çünkü bitiriciliği ve diğer özellikleri yükseldi. Onlar yükselmişken heading'in 19 kalması mümkün değildi. Tutmuş penaltısına 16 vermişsiniz. Bu çocuk hayatında bir kere penaltı kullandı, o da hırvatistan maçı. Başka resmi maçlarda kullandığı penaltı yok. Maksat profil kabarsın başka bir neden yok... Penaltısını 7-8'e düşürün, gerçek özelliklerinin hakkını verin...

Kararlılık 20, Topsuz alan 19, Kafa 18, Önceden sezme 18, Kararlar 17, Cesaret 17, Teknik 16, Pas 16, Yaratıcılık 16, Çalışma oranı 16... Bitiricilik 15, Dayanıklılık 15, İlk temas 15, soğuk kanlılık 15, Uzun şut 14, Zıplama 13, Takım oyunu 13... ( Hızlanması da 12'ye yükselmeli bence, Semih hantallığını üzerinden biraz attı. Oynadıkça pratiği de artıyor haliyle. )

Semih'in bu değerleri hakettiğini düşünüyorum karşı düşünceden biri varsa da sabaha kadar tartışırım.

Arda'ya da verin. Gökhan'ı da unutmayın.
    Elinizi korkak alıştırmayın. Az daha sınırları zorlayın... Şurda zaten 3-5 tane iyi oyuncumuz var bari onlar doğru düzgün yansısın oyuna. ( Emri vaki gibi anlaşılmasın lütfen.. eğer öyle anlamak istiyorsanız "iniz, ınız," ekleri koyarak okuyunuz...

http://www.metacafe.com/watch/303596...s_semih_entrk/

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Semih'e 7-8 penalti verilmesi sence mantiklimi? Semih ben kendimi bildim bileli bircok penalti kullanmistir bu zamana kadar ve hicbirisini kacirmadi bana sorarsanda Semih'e 19 heading abarti olur Heading özelliginin anlami bir oyuncunun kafasiyla topu istedigi yere ne kadar isabetli yollamasi Semih'in bu sene degil fakat gecen sene kafa ile kalenin dibinde kacirdigi bircok pozisyon hala gözümün önünde Heading kesinlikle 19 olmaz.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Semih'e 7-8 penalti verilmesi sence mantiklimi? Semih ben kendimi bildim bileli bircok penalti kullanmistir bu zamana kadar ve hicbirisini kacirmadi bana sorarsanda Semih'e 19 heading abarti olur Heading özelliginin anlami bir oyuncunun kafasiyla topu istedigi yere ne kadar isabetli yollamasi Semih'in bu sene degil fakat gecen sene kafa ile kalenin dibinde kacirdigi bircok pozisyon hala gözümün önünde Heading kesinlikle 19 olmaz.
    Bana Semih Şentürk'ün Hırvatistan maçı dışında attığı bir penaltıyı söylermisiniz?

Ben kafa 19 olsun demedim. FM2008'de 19'du dedim.
    Kendi yazdığım değerlerde 18 olarak belirttim.

Okuduğunuzu anlamadan cevap vermeyin kimseye

Semih nerede bir çok penaltı kulanmış acaba ?

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

ee semih'in kaçırdığı bir penaltı biliyorum ben..
    Sentugo.

Quote Originally Posted by sentugo View Post
    ee semih'in kaçırdığı bir penaltı biliyorum ben..
    Ne güzel

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Semih futbol hayatı boyunca ilk penaltısını Çek Cumhuriyeti maçında attı. En son Milli takımda kullandı ordada kaçırdı. 3 penaltı kullanmıştı belki profesyonel hayatı boyunca. Bu adama yüksek vermek saçmalık olur. 13 - 14 idealdir.

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by S4mp1y0N View Post
    Emre'nin fiziksel özelliklerini çok merak ediyorum FM2010'da.
    Umarım dayanıklılığına komik rakamlar verilmez.
    Takır takır oynuyor bir sezondur, hazırlık kampının da en çalışkan isimlerinden.

Semih'e bir video yaptım.
    Buraya koyuyorum o videoyu.
    Sol ayak ve kafa ile attığı gollere dikkatlice bakmanızı tavsiye ediyorum.
    Semih "iki ayağını" da kullanabilen bir oyuncu olarak yansımalı.
    Ayrıca kafa vurma değeri yükselmeli.
    Her seferinde dediğim gibi yine diyorum.

FM2008'de heading'i 19 olan Semih FM'2009'da 16'ya düştü. Neden? Çünkü bitiriciliği ve diğer özellikleri yükseldi. Onlar yükselmişken heading'in 19 kalması mümkün değildi. Tutmuş penaltısına 16 vermişsiniz. Bu çocuk hayatında bir kere penaltı kullandı, o da hırvatistan maçı. Başka resmi maçlarda kullandığı penaltı yok. Maksat profil kabarsın başka bir neden yok... Penaltısını 7-8'e düşürün, gerçek özelliklerinin hakkını verin...

Kararlılık 20, Topsuz alan 19, Kafa 18, Önceden sezme 18, Kararlar 17, Cesaret 17, Teknik 16, Pas 16, Yaratıcılık 16, Çalışma oranı 16... Bitiricilik 15, Dayanıklılık 15, İlk temas 15, soğuk kanlılık 15, Uzun şut 14, Zıplama 13, Takım oyunu 13... ( Hızlanması da 12'ye yükselmeli bence, Semih hantallığını üzerinden biraz attı. Oynadıkça pratiği de artıyor haliyle. )

Semih'in bu değerleri hakettiğini düşünüyorum karşı düşünceden biri varsa da sabaha kadar tartışırım.

Arda'ya da verin. Gökhan'ı da unutmayın.
    Elinizi korkak alıştırmayın. Az daha sınırları zorlayın... Şurda zaten 3-5 tane iyi oyuncumuz var bari onlar doğru düzgün yansısın oyuna. ( Emri vaki gibi anlaşılmasın lütfen.. eğer öyle anlamak istiyorsanız "iniz, ınız," ekleri koyarak okuyunuz...

http://www.metacafe.com/watch/3035968/trkiyenin_en_iyi_golcs_semih_entrk/
    Kelimesi kelimesine katılıyorum hocam..
    Yüregimdeki sevdan cubuklu forman..! 222 mac 103 gol 108 asist Alex De Souza..!

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

Bende Emre nin fiziksel özelliklerini merak ediyorum özellikle stamina ve natural fitness
    Natural Fitness 5 gibi bi değer sanırım az önce scouttan baktığım kadarıyla 12 civarlarında falan olması lazım gibime geliyor en az, bu sezon ki Emre yi izledikten sonra.Geçen sene gelen Emre de bu rakam normaldi ancak değişmeli diye düşünüyorum stamina da aynı sebebten 14-15 seviyesinde olmalı diye düşünüyorum.

Nesil
    2006
    Yer

Quote Originally Posted by GebzeLi1907 View Post
    Bende Emre nin fiziksel özelliklerini merak ediyorum özellikle stamina ve natural fitness
    Natural Fitness 5 gibi bi değer sanırım az önce scouttan baktığım kadarıyla 12 civarlarında falan olması lazım gibime geliyor en az, bu sezon ki Emre yi izledikten sonra.Geçen sene gelen Emre de bu rakam normaldi ancak değişmeli diye düşünüyorum stamina da aynı sebebten 14-15 seviyesinde olmalı diye düşünüyorum.
    futbol yaşamının son 4-5 senesinde yarıdan fazla sakat kalan bir adamın natural fitness ı mı 12 olacak? "stamina ve oyun içi fiziksel özellikler" ile natural fitness ayrı şeydir. kavram karışıklığı var biraz.

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

futbol yaşamının son 4-5 senesinde yarıdan fazla sakat kalan bir adamın natural fitness ı mı 12 olacak? "stamina ve oyun içi fiziksel özellikler" ile natural fitness ayrı şeydir. kavram karışıklığı var biraz.
    Evet Nihat Kahveci 11 alıyorsa geçen seneki Emre hakeder bu değeri bence hiç yoksa bile 11 dir.5 çok düşük.
    injury pronenes var senin dediğin için ki o 18 zaten o bile fazla bence bu sezon onda 1-2 puanlık indirim yapılabilir.
    Ayırca Emre'nin consistency değerininde en az 2 puan artması gerektiği düşüncesindeyim 3 te olabilir..

Nesil
    2006
    Yer

Quote Originally Posted by GebzeLi1907 View Post
    Evet Nihat Kahveci 11 alıyorsa geçen seneki Emre hakeder bu değeri bence hiç yoksa bile 11 dir.5 çok düşük.
    injury pronenes var senin dediğin için ki o 18 zaten o bile fazla bence bu sezon onda 1-2 puanlık indirim yapılabilir.
    Ayırca Emre'nin consistency değerininde en az 2 puan artması gerektiği düşüncesindeyim 3 te olabilir..

injury proneness: sakatlığa yatkınlık. yani ne kadar SIK SAKATLANDIĞI. natural fitness: doğal sağlık, yani sakatlıktan sonra ne kadar ÇABUK TOPARLANABİLDİĞİ anlamına da geliyor. kısacası emre belözoğlu'nda natural fitness ve injury p. değerleri gayet yerinde.

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

injury proneness: sakatlığa yatkınlık. yani ne kadar SIK SAKATLANDIĞI. natural fitness: doğal sağlık, yani sakatlıktan sonra ne kadar ÇABUK TOPARLANABİLDİĞİ anlamına da geliyor. kısacası emre belözoğlu'nda natural fitness ve injury p. değerleri gayet yerinde.
    Biliyorum Emre bu sezon bazı sakatlıklar yaşadı dönüşleride hiç öyle sancılı olmadı gayet iyi toparladı kendisini 15+ olsun demiyorum bende 12 civarı diyorum geçmişe bakarak, 5 çok az.
    injury pronenes için de 16 ye indirlmeli diye düşünüyorum geçen sezon öyle zırt pırt sakatlanan bi Emre yoktu neticede, ki 16 zaten yüksekte bi rakam bu sakatlanmayacak oyuncu anlamına gelmez ortalama üstünde sakatlanma potansiyeli taşır oyunda Emre bu rakamla..

Sayfa 25 / 32 İlkİlk ... 152324252627 ... SonSon

Mesaj Yetkileri