Sayfa 25 / 35 İlkİlk ... 152324252627 ... SonSon
721 ile 750 arası toplam 1024 sonuç

Konu: Show Must Go On! [Ortak Kariyer]

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

TSL 1. Hafta

Galatasaray : 1-1 : Bursaspor

Macın Adamı : Aydın Yılmaz [7.5]

Yine sezona gecen seneki gibi puan kaybı ile baasladık. Asenjo, Lincoln, Zhirkov oynamadılar. Oyuncuları sert bir dille uyardım...

Jose Sosa Galatasaray'da!

Bayern'in satılığa koydugu Arjantinliyi Lincoln'e alternatif olsun diye 1 yıllık kiraladık...

ilk hafta gs dışında iyi geçmiş beşiktaşımızın yabancılar coşmuş hep böyle oyun beklyoruz beşiktaştan

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Şampiyonlar Ligi Ön Eleme 2.Maç

Fenerbahçe 4-0 Celtic

2-1 yenildigimiz maçın rövanşında müthiş bir oyunla çok rahat bir galibiyet alarak gruplara yükseliyoruz.

sakary Ali Misafir

çok iyi olmuş mertcan bi an eleneceğini düşündüm

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Milevsky'i kadrosunda barındıran Mertcan'ı galibiyete rağmen şiddetle kınıyoruz.İçimizdeki Kiev'li seni

Emrecim bizim Bursa maçlarındaki kaderimiz bu sonraki maçlarda toparlanırsın.

Keremcim lige adımını iyi atmışsın ,Avrupa kupasında da mühim olan elemek daha iyi oyunlarını asıl maçlarda görürüz

Nesil
    2008
    Yer
    SİVAS

Galatasaray Kalitesi Ve Hocasıyla Bu Sezonda Şampiyon Olur Hepinize Başarılar

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Bu sene F.Bahçe şampiyonluğu kimseye bırakmayacak İnşAllah

gecen sene fener de galatasaray da cok iyi gitti sao paulo da jose var onu oneririm cok iyi defans ilk sezonumda aldım gonlum bu sezon fenerin sampiyonluk almasından yana basarılar

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

Söz konusu Galatasaray ise gerisi teferruattır.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Dev Derbi !

Yer: İnönü Stadyumu

Saat: 19:00

Beşiktaş-Fenerbahçe

Lige galibiyetle başlayan iki büyük takım Tsl 2.Hafta macında İnönü'de karşı karşıya geliyor bu zorlu maç öncesinde Beşiktaş'da Luis Perea sakat,Fenerbahçe'de ise Diego Lugano cezalı oldugu için forma giyemeyecek.

Bu büyük derbinin sonucu ne olacak? Tahminler Neler ?

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

TSL 2. Hafta

Trabzonspor : 1-0 : Galatasaray

Macın Adamı : Selçuk İnan [7.4]

Kötü oynadık ve kaybettik. Cardozo 1 ay yok...

Şampiyonlar Ligi Grubumuz:

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

@Kerem

O maçı al ve bize bu gururu yaşat.Hadi koçum.Sana güveniyoruz..
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Bu maçı kazanamazsan görevi bırak Kerem !

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Kerem Abi hadi güveniyoruz sana.Dağıt şu Fb'yi de biraz keyfimiz yerine gelsin.Hadi güveniyoruz sana Kartalım !!!

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Beşiktaş taraftarından özür diliyorum.Rezil bir maçın ardından Fenerbahçe'ye farklı kaybettik.Mertcan maçı iyi kilitledi.Geldiği her topta gol oldu zaten.Milevsky denen adam İbrahimovic'den iyi oynuyor.Alex her maç frikik golü var.Bir tane de bize attı.Maçtan önce Perea sakatanınca tüm oyun planım alt üst oldu.Gökhan Zan ve Toraman takımı batırdı.Kadro da tam olarak uyum süresini atlatamayınca böyle bir sonuç doğdu.Tabi bunların hiçbiri bahanesolamaz.Tekrar özür diliyorum.Evimiz Kadıköy'de telafi ederiz...

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

G.Saray derbi haftasında kaybetmiş gerçi kendide derbi oynamış Mertcan'ın İnönü'den galibiyet çıkaracağından eminim,taraftar olarak tek bir şüphemiz bile yok.

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Quote Originally Posted by Osman_873 View Post
    G.Saray derbi haftasında kaybetmiş gerçi kendide derbi oynamış Mertcan'ın İnönü'den galibiyet çıkaracağından eminim,taraftar olarak tek bir şüphemiz bile yok.
    Bize süpriz olmadı taraftar olarak beklediğimiz ve alışkın olduğumuz bir galibiyet Bravo Mertcan

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

TSL 2.Hafta

Beşiktaş 0-3 Fenerbahçe

Maçın Yıldızı:Artem Milevsky [8.4]

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Taraftar Yürüyüşe Başladı

İnönü Stadında ezeli rakibine farklı mağlup olan Siyah Beyazlı takımın taraftarları Kulüp binasına doğru yürüyüşe başladı.

Önce Kerem Çağan'ı istifaya çağıran taraftarlar ardından yönetim aleyhinde de tezahüratlarda bulundu.

Tüm gelişmeler birazdan...

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Gerçekten çok sıkıcı bir maçtı, skorun böyle olduğuna bakmayınDoğru düzgün atak yok maçta.Mertcan'ın her geldiği gol oldu.

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Quote Originally Posted by BlackEagle19o3 View Post
    Gerçekten çok sıkıcı bir maçtı, skorun böyle olduğuna bakmayınDoğru düzgün atak yok maçta.Mertcan'ın her geldiği gol oldu.
    Kerem Abi Beşiktaş taraftarının sana olan güveni sarsıldı Murat Abi coştu zaten

Nesil
    2006
    Yer
    Yozgat

Fenerin kaLeyi buLan 3 şutu var 3üde goL.Ama bu bahane oLamaz.Çünkü o 3 atak bizde yok....

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Orhan Şam Fenerbahçe'de

Kadromuza derinlik katmak amacıyla Orhan'ı 1.7 Mn Euro'ya kadromuza kattık.

Gelen-Giden Listesi

Taktigimiz

Yabancı sınırı oldugu için Leo ligde yedek oturacak.

Şampiyonlar Ligi Grubumuz

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Kerem Çağan:"Hayat devam ediyor"

Ligdeki ilk derbi karşılaşmasında ezeli rakibi Fenerbahçe karşısında beklenmedik bir mağlubiyet alan Beşiktaş'ta, teknik direktör Kerem Çağan "yenildiğimiz için üzgünüz ama hayat devam ediyor" dedi.

Maçtan ardından teknik direktör Çağan şunları söyledi;

"Öncelikle çok kötü bir maç oynadık. Çok kötü goller yedik. Yediğimiz goller motivasyonumuzu düşürdü ve oyundan kopmalar oldu. Savunmadaki iki futbolcumuzun bireysel hataları yüzünden iki gol yedik. Lige kötü başladığımız için üzgünüz ama hayat devam ediyor. Pazar günü ligde Ankaraspor maçımız var ve bir an önce ayağa kalkıp eski halimize dönmemiz gerekiyor. Biz nasıl eski kimliğimize döneriz ona konsantre olmalıyız. Bu gibi karşılaşmaların olumsuz etkilerinden kurtulmak zorundayız. "

Nesil
    2007
    Yer
    Uzaklar

Fenerbahçe Güzel Bir Başlangıç Yaptı.İnş Bozmadan Devam Edicek.Galatasaray'ın Geçen Seneki Şansı Bitmiş Gibi Görünüyor.Zaten Geçen Sene Fenerbahçe Kötü Değildi Galatasaray Çok İyi Olunca Gölgede Kaldı.Bu Sene İnş Öyle Birşey Olmayacak Ve Fenerbahçe İstikrar Sağlayarak Başarıya Ulaşacak.
    Ayrıca BlackEagle19o3 Kardeşimde Toparlanacaktır Diye Düşünüyorum.Kadrosu Çok Kaliteli.Çok Güzel Transferler Yaptı.Taktik Konusunda Biraz Destek Alırsa Ve Şansıda Bi Parça Açılırsa Başarılı Olabileceğini Düşünüyorum.
    Galatasaray İçin Hiçbirşey Geç Değil.Geçen Seneki Gibi Olağanüstü Bir Performans Sergileyemeyebilir Ama Yinede Düzeleceğini Ve Yarıştan Kopmayacağını Düşünüyorum.Bu Sene Lig Çok Heyecanlı Geçecek Anlaşılan.Şampiyonluğa 3 Ortak Var Ve Hepsinin Şansı Hemen Hemen Eşit...
    Herkese Başarılar...

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Bu sene fırtına gibi esiyor F.Bahçe Heralde bu sene rakip yok F.Bahçe'ye

Nesil
    2007
    Yer
    Uzaklar

Fenerbahçe'nin Gelen Giden Listesini Yeni Görüyorum.Deivid'le Güiza'yı Ucuz Vermişsin Bence.Hele Hele Deivid'i Çok Ucuz Vermişsin...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by vuque View Post
    Fenerbahçe'nin Gelen Giden Listesini Yeni Görüyorum.Deivid'le Güiza'yı Ucuz Vermişsin Bence.Hele Hele Deivid'i Çok Ucuz Vermişsin...
    Yabancı sınırı oldugu için ucuza sattım Deividi.

Nesil
    2007
    Yer
    Uzaklar

Quote Originally Posted by fenerbahce_1907 View Post
    Yabancı sınırı oldugu için ucuza sattım Deividi.
    Kadro Numarası Vermeyip Öbür Sezon Yüksek Fiyata Satabilirdin.Çünkü Deivid 7-8M'e Gidebilen Bir Oyuncu...
    Bu Arada Beşiktaş Uefa'da Bu Gruptan Çıkar.Başarılar Hepinize...
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by garydelgadov View Post
    Gruptaki 5.takım nerde yahu ? :s
    2. sene Uefa'da Kurallar Değişiyor.
    Gruplar 4'er Takım Alıyor İlk 2 Çıkıyor.Ama Grup Sayısı Artıyor...
    Last edited by vuque : 11.Aralık.2008 at 20:52 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Bu arada ben ve Emre kendi yaptığımız taktikleri kullanırken, Mertcan oradan buradan aşırdığı taktikleri kullanıyor.Gerçek menajer böyle olmaz ...
    Last edited by BlackEagle19o3 : 11.Aralık.2008 at 20:49 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Sayfa 25 / 35 İlkİlk ... 152324252627 ... SonSon

Mesaj Yetkileri