M.Topuz ve menajeri kaç gündür boşuna konuşuyorlar.Arkadaşlar M.Topuz F.Bahçe'ye gitmeyecek!Bunu anyalabilmeniz için ne olması gerekiyor?
M.Topuz ve menajeri kaç gündür boşuna konuşuyorlar.Arkadaşlar M.Topuz F.Bahçe'ye gitmeyecek!Bunu anyalabilmeniz için ne olması gerekiyor?
Yaptığı sayısız açıklamalar.Giydiği formalar.Gerekirse 1 yıl oynamam Beşiktaş'a bedavaya gelirim sözü.F.Bahçe 50 milyon dolar verse gitmem sözü...
Ayrıca detay vereyim size;
Aziz Yıldırım dün Antalya'ya 7 tane adam göndermiştir ve M.Topuz aynı sözleri onlarada söyleyip geri çevirmiştir.Hatta özel uçak bile gitmiştir Antalya'ya nafile...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Anlaşılmamaya devam edildiği için kasıyorum.Bizde aynısını söylüyoruz burada ama anlamayanlar anlamak istemeyenler var.O yüzden kasıyorum...
Last edited by anilton : 07.Haziran.2009 at 00:28 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Anilton niye bu kadar kasıyorsun ki ? Topuz Fenerbahçe'ye gitmez. ama bu sezon Beşiktaş'a da gidemez.
Gider paşa paşa 1 sezon daha Kayserispor'da mı oynar, paf takım ile idmana mı çıkar orası muamma. serbest kaldıktan sonra istediği kulübe yani Beşiktaşa transfer olur.
Ya adam Beşiktaş forması giydi Kayserispor yönetimi hala daha fazla para kazanmanın peşinde bu kadar olmaz.Bırakın adamı gitsin illa Fenerbahçe'ye satacaklar sanki alt takımları ya.Adam Beşiktaş'da oynamak istiyorum dedi daha ne çaba bu ya.
Mehmet Topuz Başkan Demirörenle konuştuktan sonra otelini değiştirmiş.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
8 milyon iyi para.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Last edited by anilton : 07.Haziran.2009 at 03:25 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Bir Tv kanalı çıkıyor transferin söz konusu diyor,üç formayı koyuyor birini seç diyor.Oyuncu tercihini yapıyor...
Bu dediklerinize kendiniz inanıyormusunuz acaba?
Y.Demirören uyuma Messi'yi kaçır gel,ama önce formayı giysin...
ARJANTİNLİ YILDIZI HANGİ KULÜP İSTİYOR?
Turkcell Süper Ligi şampiyon olarak tamamlayan Beşiktaş'ın Arjantinli yıldızı Matias Delgado'ya Bundesliga'dan talip çıktı.
Lig TV'nin haberine göre Beşiktaş'ın Arjantinli yıldızı Matias Delgado'ya Bundesliga takımlarından Hamburg'un talip olduğu belirtildi.
Alman takımının resmi girişimlere başladığı belirtilirken transfer için herhangi bir rakam telaffuz edilmedi.
Last edited by sertanbaba : 07.Haziran.2009 at 20:50 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
İyi para ise satılmalı diye düşünüyorum..Delgado bu sene takıma hiç katkı yapamadı ve bence gönderilmeli..
Bobo'yu 8'e gönderdiğimizi düşünürsek Delgado'yu da yine 6-7 milyon euroya satarsak iyidir bence.
15 milyon euro falan gelir elde etmiş oluruz bu iki oyuncudan.Ondan sonra da Anıl saydığın oyuncular için daha iddaalı bir şekilde girişimlerimiz olur![]()
Caner Erkin pazartesi günü açıklanabilir...
Riise'de görüşmeler tıkandı,bonservis konusunda anlaşılmaya yakınken Riise çok çok büyük paralar istemiş,sanırım gelmek istemiyor...
Bu arada Bobo için yalanlama geldi;
Kulübümüz’den Açıklama
Bugün bazı yayın organlarında yer alan, futbolcumuz Bobo’nun Olympiakos Kulubü’ne satılacağı yönündeki haberler gerçeği yansıtmamaktadır.
Haberlerde yer alan, Başkanımız Yıldırım Demirören’in Olympiakos Başkanı ile Bobo’nun transferi için biraraya geldiği iddiaları asılsızdır.
Bobo, çifte şampiyonluğumuzda büyük payı olan çok değerli bir futbolcumuzdur.
Kamuoyunun bilgilerine saygılarımızla sunarız.
Beşiktaş JK
Ne demek istedigimi anlamamissin sanirim.Gormek derken bir fotograf falan gordunmu anlaminda soyledim.Bir de ben butun haberler uydurma demedim bu tur haberler uydurma dedim...
Dün gece Telegol programında her şey açığa çıktı. Mamur'un nasıl lafı dolandırdığı da. İlk başta ben Salı veya Çarşamba günü Mehmet Topuz'un Beşiktaş ile anlaştığını, Beşiktaş forması giydiğini televizyonlardan öğrendim dedi. Oysa ki Mehmet Topuz ekranlara Perşembe günü çıkmıştı. Aynı şekilde Recep Mamur, Yıldırım Demirören beni Mehmet Topuz'u televizyonlarda gördükten sonra aradı dedi. Daha sonra Yıldırım Demirören telefonla bağlandı. Recep Mamur'u Salı günü 10:30'da aradığını söyledi. Ayrıca Mehmet Topuz'u transfer etmek için izin de istemiş faka Recep Mamur öncelik Fenerbahçe'de demiş. Recep Mamur ilk başta lafı dolandırdı dolandırdı daha sonra ''Yıldırım Demirören beni Mehmet Topuz'u televizyonda gördükten sonra değil Salı günü aradı.'' dedi, eveledi, geveledi. İşte bütün bunlar Recep Mamur ve Kayserispor yönetiminin para koparma hırsı.
Beşiktaş’a Gelmek İçin 19 Haziran’ı Bekliyor!
Transfere hızlı giren Beşiktaş, yine bir bomba patlatmak üzere… İşte Medyaspor’un “resmi teklif belgeli” özel transfer haberi!
PAPA GUEYE, 5.5 MİLYON DOLARA BEŞİKTAŞLI OLACAK!
Metalist Kharkiv ile oynanan UEFA Kupası maçları Ertuğrul Sağlam'ın sonunu getirirken, Mustafa Denizli'ye ise Beşiktaş'ın kapılarını açıyordu ve siyah-beyazlılar 2008-2009 sezonunu çifte kupa şampiyonu olarak tamamlıyordu...
O maçlarda dikkat çeken en önemli isim ise "Kim bu adam? Yanından bile geçilmiyor! Hava topu bırakmıyor!" denilen Senegalli stoper Papa Gueye olmuştu.
Savunmada var olan zaafları yeni sezonda yaşamak istemeyen Beşiktaş, UEFA Kupası'ndan elenmelerine ve teknik direktörlerini değiştirmelerine neden olan Metalist Kharkiv'in yıldız futbolcusu Papa Gueye ile anlaşma yolunda...
GÖRÜŞMELERİ GENEL SEKRETER KENAN ÖNER YÜRÜTÜYOR!
Papa Gueye'nin menajeri Jean Musampa ile görüşen Beşiktaş Genel Sekreteri Kenan Öner,19 Haziran'a kadar süre istedi.
Papa'nın transfer edilebilmesi için Zapotocny, Sivok veya Cisse'den birinin gönderilerek yabancı kontenjanının açılması bekleniyor. Bu arada Zapotocny ve Sivok'un , Manisaspor'un yeni menajeri Sinan Engin aracılığıyla Manisaspor'a kiralanması gündemde.
Papa Gueye Kimdir?
Doğum tarihi ve yeri: 07.06.1984 / Senegal-Dakar
Boy: 1,92
Kullandığı ayak: Sağ
Kariyeri:
AC Duan (Senegal / 2002-2005)
Volyn Lutsk (Ukrayna) (2004-2006)
Metalist Kharkiv (Ukrayna) (2006-?)
Eğitimci bir aileden gelen Papa Gueye'nin annesi öğretmen, babası ise okul müdürü.
15 yaşında bir futbol okulunda altyapı eğitimi görmeye başlayan Gueye, profesyonel olduktan sonra farklı pozisyonlarda görev almaya başladı.
Forvette ve orta sahada oynayan Gueye, zamanla fiziğinin de etkisiyle stoper mevkisinde oynadı ve oldukça başarılı oldu. Senegalli 2008'de Ukrayna'da oynayan en iyi yabancı seçildi.
Metalist Kharkiv ile 2011 yılına kadar sözleşmesi bulunan Papa Gueye'nin piyasa değeri 5,5 Milyon Euro civarında.
Metalist Khrakiv'in teknik direktörü Myron Markevych, 24 Aralık 2008'de Ukrayna'nın önemli gazetelerinden Novaya'ya verdiği röportajda Papa Gueye'yi şöyle anlatıyor...
"Ailesinin eğitimci olması Gueye'nin entelektüel olmasına ve düşünme yetisi edinmesine sebep olmuş... Tüm bunlar onun oyuna etkide bulunmasında pay sahibi özellikler.
Gueye bize ilk geldiğinde forvet bölgesinde oynarken onu önce orta sahada denedik... Ancak zamanlaması, markaj özelliği, fizik gücü ve yüksek toplarda ki avantajına ek olarak, oyunu da çok iyi okuyabilmesi, ondan savunmada faydalanmamız için yeterli bir sebep oldu.
İlk maçında bunu biraz yadırgasa da kısa zamanda yeni görevine adapte oldu ve şu an savunmanın ortasında suda yüzen balık kadar rahat.
Gueye her Avrupa takımında rahatlıkla oynayabilecek kapasitede..."
(*) Medyaspor özel haberidir. Kaynak gösterilmeden kullanılamaz!
![]()
Bu adam çok iyi transfer olur. Savunmada geçit vermez. Ayrıca Sivok niye gönderiliyo???
Sivok dediklerine bakmayın.O sitenin kendi yorumu.Savunma oynayan yabancı oyuncuları saymışlar.Cisse kesin gidiyor.Zapo kiralanacak.Sivok hiçbir yere gitmez...
Papa Gueye Uefa gruplarında en az gol yiyen takımın stoperi.Beşiktaş maçlarında da G.Saray maçında da mükemel oynamıştı.Uefa kupasını alan Shakthar'ın yabancı oyuncularının olduğu bir ligde en iyi yabancı seçilmiş...
Ben böyle fizikli olupta hızı ve hızlanması bu kadar iyi olan bir adam görmedim.Artı çok iyi teknik ve oyun kurma becerisine sahip.Havada zaten THY gibi.Top kapmasıda çok iyi.Önliberoda oynayabiliyor.Belki Cisse'nin yerine düşünülüyor.Çünkü savunmada Toraman-Sivok-G.Zan değişmeli oynar.Gueye önlibero oynar.Devre arası Tottenham,Werder ve O.Lyon istemişti.Teknik direktör bırakmadı.O teknik direktör istifa etti,ayrılmak istiyor şimdi.Umarım gerçekleşir bu transfer...
Bu adamı çok beğenmiştim gerçekten.Adamı geçememiştik yahu.Çok korkutucu bir defans Servet gibi gelmesi çok iyi olur.
Artık yeter yahu, Topuz hakkında artık konuşmayalım, sürekli aynı şeyler yazılıp duruyor. Bir konu açacağım en son Topuz Transfer Haberleri diye.Beşiktaş ve Fenerbahçe sadece Topuz'U transfer etmiyor.
Herkesten ricam artık resmi açıklama yapılmadıkça, o şöyle demiş, bu böyle demiş diyerek ortalığı daha fazla karıştırmayalım.
Herkes kendi fikrini en az 2şer defa yazmıştır, daha da yazmayalım, ortam sakinleşsin. Herhalde günler boyu böyle olmayacak ortam, bir çözüme kovuşacak. O çözümden sonra açarız bir özel konu, orada isteyen istediğini yazar. O nedenle bekleyelim olayın çözülmesini. Hiç gümdemde değilmiş gibi başka konulardan konuşmaya devcam edelim, önemli bir gelişme olana kadar.
Bunu bu konuda katılım gösteren herkesten istiyorum, bu isteğimni kırmaz, aynı şeyleri tekrar tekrar yazmazsınız umarım.![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Papa Guaye geLsin, ben çok beğeniyordum zaten MetaListin yaptığı transferLerin hepsi çok iyi adamLardı, Jaja, Edmar, Papa Guaye, Boca dan aLınan stoper vs, çok yerinde tespit transferLerdi, zaten Kharkiv maçından önce AnaLizde buLunan Lucescu transferLerinin çok iyi oLduğunu ve özeL bir scout ekibi sayesinden seçiLdiğini söyLemişti.
GeLirse çok faydaLı oLacaktır, YıLLardır hep korktuğumuz yan top ve duran topLarda iyi bir süpürücü oLabiLir.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
ayrica bu da benim son noktam ligtv.com.tr den link kopyalayip duranlara.
http://www.ligtv.com.tr/Default.aspx?r=1&hid=57512