Hayırlı tezkereler Leo, şimdiden Allah kurtarsın.![]()
Hayırlı tezkereler Leo, şimdiden Allah kurtarsın.![]()
Iyi yolculuklar kardesim, iyi bak kendine, bizi de habersiz birakma olur mu?![]()
Teşekkürler beyler , Banega girdikçe yazagım kardeşim
Balıkesirden çıktık manisaya akıyok Nilüfer wifi sağolsun![]()
Hayırlı olsun.Uzun bir 1 yıl seni bekliyorBirde şunu söyleyeyim sana.Dağıtım izni kullanma sakın acemilikten sonra.Usta birliğine git orada kullan iznini.Çünkü dağıtımda sadece dönüş yol izni veriliyor.Ama normal izinde hem gidiş hem de dönüş için yol izni alıyorsun.Örneğin yol izni 3 gün olan bir şehir için dağıtım kullanırsan 3 günlük yol iznin olurken,normal izin kullanırsan 6 günlük yol izni hakkın oluyor
![]()
Adam yolda bile forumda ya. Yat uyu evladım 1 sene uyuyamayacaksın doğru düzgün.
Screw you guys, I'm goin' home
Acemi birliğinde o telefonu bir kaptırda görim seni
(Tapatalk)
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Vay be Leo da gitti ha
Beyler askere ne zaman çağrıyorlar,haberlerde gördüm askerlik 21 yaşına yükseldi diye ama tam emin olamadım ?
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Ben 19 yaşında celp kağıdın gelir, tecil ettirmezsen 20 yaşında gidersin diye biliyorum. Bu arada ilgilenenler için; bedelli askerlik yaşının alt sınırı 28, bedeli de 20 bin tl. olmuş.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Kardeşim bunu ihmal etme aman deyim, üniversiteye güvenipte nasıl olsa tecir ettirirler deme. Ya git kendin tecil ettir, ya da okula sor ve kayıt olduktan sonra tecilli olup olmadığını kontrol et mutlakaBu arada tüm asker arkadaşlara hayırlı tezkereler. Ah ah keşke askere alsalarda askerlik yapsam, şu hayatın, sorumlulukların, futbolun dertlerinden uzaklaşsam. Her şey askerlik kadar kolay ve neşeli olsaydı
![]()
Baba yatar şafak sayaracemilik bugun itibariyle bitmiştir
Usta birliğinde koruma gorevlisiyim , İstanbul/Küçükyalı Askeri inzibat
kısacası As.Iz
![]()
Vay Leo Anan Kadir Gecesi mi Doğurdu SeniBu Ne Şans Böyle
Hayırlı Olsun, Yatarak Çıkar Bakalım İstanbul Keyfini![]()
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
İnşallah herkes öyle diyo öyle olur![]()
Dun us bolgesine ciktim tekrardan. Muhtemelen teskereye buradan gidecegim. Atarsa 98 falan diyorum. Su an icin beni dusunduren tek sey soguk. Ne kadar gec gelse o kadar iyidir. Bu arada gundemden biz de nasibimizi aldik. Bugun kanasla taciz ettiler. Bixi, ucaksavar ve havanla karsilik verdik. Zaiyat yok neyseki![]()
(/s)
BKM.OKL. VE EĞT.MRK.K.LIĞI/BALIKESİR MERKEZ
17/12/2014 sevk tarihi.![]()
sağol abicim
bir de bu ''bakım okulu'' hakkında bilgisi olan var mı? nedir ne değildir? ben bir şey bulamadım.
Hayırlı tezkereler. Kazasız belasız tamamlarsın umarım.
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
İzmir'e uçakla gideceğim.Narlıdere sanırım havaalanından ters kalıyormuş.Fikri olan varsa sevinirim.
İstihkam eri nedir diye biraz baktım lağımcı ve mezarcı diyorlarmış.Mayın,patlayıcılar vs.birçok iş yapıyormuş.Gidince alışacağız artık bizde.Gidecek ve askerde olan arkadaşlara hayırlı tezkereler diliyorum.
![]()
İzmir'de belediye tüm otobüsleri kaldırıp öyle karıştırdı ki ortalığı, yeni güzargahlar nedir hangi otobüsle nereye gidersin olaya tam hakim olan İzmirli bulmak biraz sıkıntı bu günlerde.Araştırmak lazım havaalanından ama muhtemelen Halkapınar'dan Narlıdere otobüsleri kalkmamıştır diye tahmin ediyorum.
Tüm arkadaşlara da Allah kolaylık versin, tez zamanda gider gelirsiniz inşallah. Hem bakarsınız sferberlik ilan edilirse görev emrim var ben de katılırım aranıza.![]()
"YÜCE ATATÜRK"
@Sekopej
Biraz araştırınca otobüsle 2 vesait yapmak gerektiğini anladım.İlk gün otobüs koşuşturması zorlayıcı olabilir.Sanırım havaalanından biraz tuzlu olsada taksiyle gitmek daha iyi olacak.
İyi dilekleriniz teşekkürler arkadaşlar.
İzmir'de bir bölgeden bir bölgeye gitmek çok sıkıntı yaratmasa da son değişiklikler ne hale getirdi henüz ben de çözemedim.
Baktım da, havalanında inince tek seçenek İzban zaten, onunla Hilal istasyonunda inip metroya geçip, Konak'a gidersen oradan Narlıdere'de direk kapıya kadar giden otobüs varmış 554 numara. Zorlanmadan gidebilirsin bu şekilde aslında.
"YÜCE ATATÜRK"
Askere gidecek herkese hayırlı tezkereler.Uzun dönem gideceklerin yerleri belli oldu değil mi? Kısa dönemlerin de celp dönemi aynı da, o yüzden sordum.
@footballer33
Aynen uzun dönemim.![]()