Sayfa 25 / 27 İlkİlk ... 152324252627 SonSon
721 ile 750 arası toplam 809 sonuç

Konu: En Büyük Asker Bizim Asker

Hybrid View

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Hayırlı tezkereler Leo, şimdiden Allah kurtarsın.

Nesil
    2009
    Yer
    Cape Town

Iyi yolculuklar kardesim, iyi bak kendine, bizi de habersiz birakma olur mu?

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Teşekkürler beyler , Banega girdikçe yazagım kardeşim

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Balıkesirden çıktık manisaya akıyok Nilüfer wifi sağolsun

Nesil
    2006
    Yer
    Adana

Hayırlı olsun.Uzun bir 1 yıl seni bekliyor Birde şunu söyleyeyim sana.Dağıtım izni kullanma sakın acemilikten sonra.Usta birliğine git orada kullan iznini.Çünkü dağıtımda sadece dönüş yol izni veriliyor.Ama normal izinde hem gidiş hem de dönüş için yol izni alıyorsun.Örneğin yol izni 3 gün olan bir şehir için dağıtım kullanırsan 3 günlük yol iznin olurken,normal izin kullanırsan 6 günlük yol izni hakkın oluyor

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Adam yolda bile forumda ya. Yat uyu evladım 1 sene uyuyamayacaksın doğru düzgün.
    Screw you guys, I'm goin' home

Acemi birliğinde o telefonu bir kaptırda görim seni

(Tapatalk)

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Vay be Leo da gitti ha

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Beyler askere ne zaman çağrıyorlar,haberlerde gördüm askerlik 21 yaşına yükseldi diye ama tam emin olamadım ?
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Ben 19 yaşında celp kağıdın gelir, tecil ettirmezsen 20 yaşında gidersin diye biliyorum. Bu arada ilgilenenler için; bedelli askerlik yaşının alt sınırı 28, bedeli de 20 bin tl. olmuş.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by footballer33 View Post
    Ben 19 yaşında celp kağıdın gelir, tecil ettirmezsen 20 yaşında gidersin diye biliyorum. Bu arada ilgilenenler için; bedelli askerlik yaşının alt sınırı 28, bedeli de 20 bin tl. olmuş.
    Üniversite'ye kayıt yaptırınca otomatik olarak tecil olur mu abi yoksa gidip kendin yaptırmak durumunda mı olursun ?

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Üniversite'ye kayıt yaptırınca otomatik olarak tecil olur mu abi yoksa gidip kendin yaptırmak durumunda mı olursun ?
    Bazı üniversiteler tecil ettiriyor, bazıları da sana bırakıyor bu işi. Okuyacağın üniversiteye kaydını yaptırırken bunu sorman senin yararına. Ne olur ne olmaz!

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by footballer33 View Post
    Bazı üniversiteler tecil ettiriyor, bazıları da sana bırakıyor bu işi. Okuyacağın üniversiteye kaydını yaptırırken bunu sorman senin yararına. Ne olur ne olmaz!
    Zaten ben en erken 2016 yılında gideceğim ama ne kadar erken haberim olursa o kadar az sıkıntı yaşarım,bilgilendirmen için sağol abi.Üniversiteyi hele bir kazanayım da değil 1 kere 10 kere de olsa gider tecil ettiririm bana bırakırlarsa

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Kardeşim bunu ihmal etme aman deyim, üniversiteye güvenipte nasıl olsa tecir ettirirler deme. Ya git kendin tecil ettir, ya da okula sor ve kayıt olduktan sonra tecilli olup olmadığını kontrol et mutlaka Bu arada tüm asker arkadaşlara hayırlı tezkereler. Ah ah keşke askere alsalarda askerlik yapsam, şu hayatın, sorumlulukların, futbolun dertlerinden uzaklaşsam. Her şey askerlik kadar kolay ve neşeli olsaydı

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by SAİT71 View Post
    Kardeşim bunu ihmal etme aman deyim, üniversiteye güvenipte nasıl olsa tecir ettirirler deme. Ya git kendin tecil ettir, ya da okula sor ve kayıt olduktan sonra tecilli olup olmadığını kontrol et mutlaka
    Üniversiteyi kazanayımda fizanda olsa gidip tecil ettiririm abi

Askere gideceklere de hayırlı tezkireler,hayırlısıyla yapıp dönersiniz umarım

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Baba yatar şafak sayar acemilik bugun itibariyle bitmiştir Usta birliğinde koruma gorevlisiyim , İstanbul/Küçükyalı Askeri inzibat kısacası As.Iz

Vay Leo Anan Kadir Gecesi mi Doğurdu Seni Bu Ne Şans Böyle

Hayırlı Olsun, Yatarak Çıkar Bakalım İstanbul Keyfini

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

İnşallah herkes öyle diyo öyle olur

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Dun us bolgesine ciktim tekrardan. Muhtemelen teskereye buradan gidecegim. Atarsa 98 falan diyorum. Su an icin beni dusunduren tek sey soguk. Ne kadar gec gelse o kadar iyidir. Bu arada gundemden biz de nasibimizi aldik. Bugun kanasla taciz ettiler. Bixi, ucaksavar ve havanla karsilik verdik. Zaiyat yok neyseki
    (/s)

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

BKM.OKL. VE EĞT.MRK.K.LIĞI/BALIKESİR MERKEZ

17/12/2014 sevk tarihi.

Quote Originally Posted by nerazzuri View Post
    BKM.OKL. VE EĞT.MRK.K.LIĞI/BALIKESİR MERKEZ

17/12/2014 sevk tarihi.
    Vay Sende mi Gidiyon Be Seko Buralar Seni Çok Arayacak

Hayırlı Tezkereler Şimdiden Kardeşim Allah Yolunu Açık Etsin Sende Leo Gibi Ballı Yere Çıkarsın İnşallah

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

sağol abicim

bir de bu ''bakım okulu'' hakkında bilgisi olan var mı? nedir ne değildir? ben bir şey bulamadım.

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Hayırlı tezkereler. Kazasız belasız tamamlarsın umarım.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

İzmir'e uçakla gideceğim.Narlıdere sanırım havaalanından ters kalıyormuş.Fikri olan varsa sevinirim.
    İstihkam eri nedir diye biraz baktım lağımcı ve mezarcı diyorlarmış.Mayın,patlayıcılar vs.birçok iş yapıyormuş.Gidince alışacağız artık bizde.Gidecek ve askerde olan arkadaşlara hayırlı tezkereler diliyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

İzmir'de belediye tüm otobüsleri kaldırıp öyle karıştırdı ki ortalığı, yeni güzargahlar nedir hangi otobüsle nereye gidersin olaya tam hakim olan İzmirli bulmak biraz sıkıntı bu günlerde. Araştırmak lazım havaalanından ama muhtemelen Halkapınar'dan Narlıdere otobüsleri kalkmamıştır diye tahmin ediyorum.

Tüm arkadaşlara da Allah kolaylık versin, tez zamanda gider gelirsiniz inşallah. Hem bakarsınız sferberlik ilan edilirse görev emrim var ben de katılırım aranıza.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

@Sekopej
    Biraz araştırınca otobüsle 2 vesait yapmak gerektiğini anladım.İlk gün otobüs koşuşturması zorlayıcı olabilir.Sanırım havaalanından biraz tuzlu olsada taksiyle gitmek daha iyi olacak.

İyi dilekleriniz teşekkürler arkadaşlar.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by C h A o S View Post
    @Sekopej
    Biraz araştırınca otobüsle 2 vesait yapmak gerektiğini anladım.İlk gün otobüs koşuşturması zorlayıcı olabilir.Sanırım havaalanından biraz tuzlu olsada taksiyle gitmek daha iyi olacak.

İyi dilekleriniz teşekkürler arkadaşlar.
    İzmir'de bir bölgeden bir bölgeye gitmek çok sıkıntı yaratmasa da son değişiklikler ne hale getirdi henüz ben de çözemedim.

Baktım da, havalanında inince tek seçenek İzban zaten, onunla Hilal istasyonunda inip metroya geçip, Konak'a gidersen oradan Narlıdere'de direk kapıya kadar giden otobüs varmış 554 numara. Zorlanmadan gidebilirsin bu şekilde aslında.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    İzmir'de bir bölgeden bir bölgeye gitmek çok sıkıntı yaratmasa da son değişiklikler ne hale getirdi henüz ben de çözemedim.

Baktım da, havalanında inince tek seçenek İzban zaten, onunla Hilal istasyonunda inip metroya geçip, Konak'a gidersen oradan Narlıdere'de direk kapıya kadar giden otobüs varmış 554 numara. Zorlanmadan gidebilirsin bu şekilde aslında.
    Açıklayıcı oldu gerçekten teşekkürler.Çevremde Narlıdere'de askerlik yapan birkaç kişi ile konuştum.Taksi ile gitme uzak dediler.Bu güzergahı kullanıcağım.Zaten uçak sabah 9'da iniyor.Konak'ta felan zaman geçirip yemek yerim.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Askere gidecek herkese hayırlı tezkereler. Uzun dönem gideceklerin yerleri belli oldu değil mi? Kısa dönemlerin de celp dönemi aynı da, o yüzden sordum.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

@footballer33
    Aynen uzun dönemim.

Sayfa 25 / 27 İlkİlk ... 152324252627 SonSon

Mesaj Yetkileri