Los Angeles Lakers coach'u Phil Jackson'dan tutun eski NBA oyuncusu ve NBA yorumcusu Chris Webber'a kadar (Oyunculuğunda o da stresi pek kaldırmazdı ama mikrofonun arkasına geçince nasihat veriyor) herkes Miami coach'u Eric Spoelstra'nın "Soyunma odasında göz yaşlarını tutamayan oyuncularım var" sözleriyle ilgili görüş bildiriyor.
Anlaşılan ABD medyası Miami Heat'in başına gelenleri gündemden düşürmemekte kararlı görünüyor. Üstelik Heatles'ın iki üyesi Dwyane Wade ve Chris Bosh bundan sonra medya "The Crying Game" gündemini ortadan kaldırana kadar hiç bir spor programını izlemeyeceklerini açıkladı. Hatta Bosh, "1-2 gündür dışarıyla ilişkimi kestim. Kendi dünyamda yaşıyorum ve kendimi hazır tutmaya çalışıyorum. Ne oluyor ne bitiyor hiç haberim yok. Ne televizyonu açtım, ne internete girdim. Arkadaşlarım bazen telefon açıp konuyu gündeme getirmeye çalışıyorum ama ben hemen onları susturuyorum" açıklamasını yapma ihtiyacını bile duydu.
Bu arada Miami Heat'in "yeni" logosu internette dikkat çekiyor; Evet bir gözyaşı damlası, ama Tony Parker'ın meşhur ettiği türlerden birisi değil! Bu arada LeBron James ile ilgili olarak "Why So Sad LeBron?" çizgi film videosu Youtube'a düştü. Videoyu merak ediyorsanız linkten izleyebilirsiniz.
https://www.youtube.com/watch?v=KH8faQTaDuI
Basketbolseverler