Sayfa 25 / 578 İlkİlk ... 1523242526273575125525 ... SonSon
721 ile 750 arası toplam 17312 sonuç

Konu: Galatasaray Sohbet Alanı

1. Default

Çok değişik bir ülkede yaşıyoruz gerçekten,Dün arda o kadar konuştu dürüstçe cevap verdi şimdi haberlere bakıyorum manşetlerde fener olmasın 2 kelimeyi çekip almışlar illa arayı bozcak ortalığı kızıştırcaklar yahu adam galatasaraylı tabi fener olmasın dicek volkan demirel galatasaray olsun dermi ki bunun dışında arda dün avrupada fener oynarken haydi fener kazanmalısın hadi fener veya beşiktaş diye heyecanlanıyorum dedi kimse bunu yazmıyor

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Quote Originally Posted by titates1 View Post
    iyi de benim dediğimle ne alakası var bizim başkanımz adnan polatla da ardayla da çok samimi sanki sen samimi olduğun insana böyle şeyler demiyosun ... kalkıp televizyon programında mı demiş ayrıca kameralar zaten aziz yıldırımın olduğu her yerde olucak ? bu konuyla cidden alakasız söylediğin şey sadece olayın farkında olup kendini savunmak resmen , bence doğru konuşmadı ondan sonra burda deyince yok biz öyle bişey demiyoruz falan denir işte fark bu biz olmassak kimsenin olup olmaması umrumuzda değil ama diğer takımlardaki ortak kanı bu onun için 17'ye tek diyoruz , bilmem anlatabildim mi bu güne kadar kabul ettiremedik neden böyle dediğimizi belki objektif bakan birkaç arkadaş kabul edebilir.
    ben programı ve Arda'nın konuşmalarını dinlemedim ama GS kaptanının FB şampiyon olmasın demesi kadar doğal birşey yok Ortalığı galeyana getirecek ya da gerecek bir açıklama değil sonuçta. Sadece içten söylenmiş bir cümle. Fenerbahçe Galatasaray'ın ligde ezeli rakibidir. Fenerbahçe olacağına Beşiktaş olsun,Trabzon olsun,Konya olsun ya da Bursa olsun. Biz şampiyon olamıyorsak kim şampiyon olursa olsun ama Fenerbahçe hariç! Tüm Galatasaray'lıların fikri budur. Galatasaray kaptanının da böyle düşünüp düşündüğünü söylemesi normaldir.

17'ye 1 muhabbetine gelince bu ülkede nefreti,öfkeyi ve düşmanlığı kendi üzerine çeken takım Fenerbahçe'dir ve bence bunun en önemli sebebi başta Aziz Yıldırım olmak üzere yöneticilerin ve futbolcuların,sonrasında da onlardan duyduklarıyla büyüyen Fenerbahçe camiasının "biz herkesi yeneriz, bir istediğimiz her futbolcuyu alırız,biz herşeyi yaparız,türkiye'nin en büyüğü biziz" gibi kibir dolu ve rakiplerini küçümseyen fikir ve beyanlarıdır. Artık bunu kırmanız da çok zordur. Fenerbahçe bu ülkede kendi taraftarından başka hiçbir seveni olmayan tek kulüptür ve öyle de kalacaktır.Fenerbahçeli arkadaşların bu durumdan pay çıkararak "Evet sevilmiyoruz çünkü meyve veren ağaç taşlanır " ya da "Kıskandığınız veya gücünüz yetmediği için birleşiyorsunuz" gibi cümleler kurması komik oluyor. Ama bence ne kızmaya ne de pay çıkarmaya gerek yok.sonuçta sizin sevginiz Fenerbahçe takımına yeter. Bunu da zaten hepiniz söylüyorsunuz. Biz nasılki sizin Fenerbahçe'yi sevmenize müdahale etmiyorsak, bırakın da Türkiye'nin geri kalanı sizden rahat rahat nefret etsin

Quote Originally Posted by eminoski View Post
    Çok değişik bir ülkede yaşıyoruz gerçekten,Dün arda o kadar konuştu dürüstçe cevap verdi şimdi haberlere bakıyorum manşetlerde fener olmasın 2 kelimeyi çekip almışlar illa arayı bozcak ortalığı kızıştırcaklar yahu adam galatasaraylı tabi fener olmasın dicek volkan demirel galatasaray olsun dermi ki bunun dışında arda dün avrupada fener oynarken haydi fener kazanmalısın hadi fener veya beşiktaş diye heyecanlanıyorum dedi kimse bunu yazmıyor
    Medyanın görevi bu sular bulanmazsa haber çıkmaz...
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Lucas Neill idmanlara baslamis sezonu kapatti deniyordu. Medyada özellikle Mehmet Demirkol Gs'yi artik kafasinda bitirmis kirmizi kart görmek icin ugrasiyor falan diyordu. Zaten Neill bu karakterde olsa sakatim der yatardi sezon sonuna kadar.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

aykut kocamanda 2 yıl önce ankarasporla berabere kaldığımızda umarım sivas şampiyon olur demişti ki ne GS onların ezeli rakibi olmadığı halde

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Galatasaray sohbet alanında,17'ye 1 yok deyip Fenerbahçe'den neden nefret ettiğini yalan yanlış ifadelerle,uzun uzun açıklamak komik olmuş hakikaten.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by nannar View Post
    ben programı ve Arda'nın konuşmalarını dinlemedim ama GS kaptanının FB şampiyon olmasın demesi kadar doğal birşey yok Ortalığı galeyana getirecek ya da gerecek bir açıklama değil sonuçta. Sadece içten söylenmiş bir cümle. Fenerbahçe Galatasaray'ın ligde ezeli rakibidir. Fenerbahçe olacağına Beşiktaş olsun,Trabzon olsun,Konya olsun ya da Bursa olsun. Biz şampiyon olamıyorsak kim şampiyon olursa olsun ama Fenerbahçe hariç! Tüm Galatasaray'lıların fikri budur. Galatasaray kaptanının da böyle düşünüp düşündüğünü söylemesi normaldir.

17'ye 1 muhabbetine gelince bu ülkede nefreti,öfkeyi ve düşmanlığı kendi üzerine çeken takım Fenerbahçe'dir ve bence bunun en önemli sebebi başta Aziz Yıldırım olmak üzere yöneticilerin ve futbolcuların,sonrasında da onlardan duyduklarıyla büyüyen Fenerbahçe camiasının "biz herkesi yeneriz, bir istediğimiz her futbolcuyu alırız,biz herşeyi yaparız,türkiye'nin en büyüğü biziz" gibi kibir dolu ve rakiplerini küçümseyen fikir ve beyanlarıdır. Artık bunu kırmanız da çok zordur. Fenerbahçe bu ülkede kendi taraftarından başka hiçbir seveni olmayan tek kulüptür ve öyle de kalacaktır.Fenerbahçeli arkadaşların bu durumdan pay çıkararak "Evet sevilmiyoruz çünkü meyve veren ağaç taşlanır " ya da "Kıskandığınız veya gücünüz yetmediği için birleşiyorsunuz" gibi cümleler kurması komik oluyor. Ama bence ne kızmaya ne de pay çıkarmaya gerek yok.sonuçta sizin sevginiz Fenerbahçe takımına yeter. Bunu da zaten hepiniz söylüyorsunuz. Biz nasılki sizin Fenerbahçe'yi sevmenize müdahale etmiyorsak, bırakın da Türkiye'nin geri kalanı sizden rahat rahat nefret etsin

Medyanın görevi bu sular bulanmazsa haber çıkmaz...
    aslında haklı olduğunuz bir taraf var fenerbahçeyle galatasarayın arasındaki şey hep farklı olur mesela ben hiçbir zaman başka rakipten çekinmem başka rakibe bu kadar gıcık olmam bunlar açık olan şeyler ama cidden benim için fenerbahçem şamiyon olmuyosa kimin olduğunun önemi yok e tabi içten içe galatasarayla trabzon çekişse galatasaray olacağına trabzon olsun isterim orda sonuçta benim bir şansım kalmamış ama yinede de pek umursamam ama diğer bütün takımların da aynı şekilde düşünmesi durumunda insan ister istemez düşünüyo tek kaldığını , bunun tek sebebinin aziz yıldırım olması da ilginç çünkü şu an şampiyonluk yarışı verdiğimiz takımın başkanı dahil bütün anadolu kulüpleriniin başkanları kulüpler başkanlığını bıraktığında yalvardırlar adama dönsün diye belki onun kadar diğer takımları düşünen bir başkan yoktur bu kadar çok şey yapmış bir insan yoktur ,şu an medya taraftarlar falan galeyana gelmiş herkes birbirine yatıyor muhabbeti döndürüyor , arda üzerine inanılmaz tartışmalar dönüyor , fenerbahçe bu konuda çok hassas falan ve üzerinden bu kadar tartışma dönen bir konuda hüseyin göçekin düdük duymaması galatasaray formalı resmi çıkması falan olmuş ve galatasasray takımının kaptanı çıkıp bu açıklamayı yapıyor ben olsaydım yapmazdım eminim sen olsaydın da yapmazdın profesyonel düşünmek lazım ardanın hep başarısız olacağını hasan şaş kadar ileri gidemiyeceğini savunmuşumdur çünkü adamda profesyonellik kavramı yok bence kendine bir medya danışmanı tutsun bana bu sözlerimi yedirsin ve bizi gururlandırsın.

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Gerets bir teklif aldığını doğruladı

22 Nisan 2011 14:58 | NTVSpor.net
    Galatasaray'da Ünal Aysal'ın teknik direktör adayı Eric Gerets, teklifi doğruladı. Belçika basınına konuşan Gerets, "Yakın zamanda kararımı vereceğim" dedi.

Galatasaray başkan adayı Ünal Aysal'ın yönetiminde sportif direktör olması beklenen Bülent Tulun, geçtiğimiz günlerde Gerets'in yardımcısıyla İstanbul'da bir araya gelmiş ve taraflar arasında büyük ölçüde anlaşma sağlanmıştı.
    GALATASARAY BAŞKAN ADAYLARI VE LİSTELERİ İÇİN TIKLAYIN
    Gerets cephesinden de bu görüşmeyi doğrulayan bir açıklama geldi. Belçika basınına bir demeç veren tecrübeli teknik adam, "İyi bir teklif aldım. Değerlendirmek istiyorum. Yakın zamanda kararımı vereceğim" ifadelerini kullandı.
    Galatasaray'da 2005-2007 yılları arasında görev yapan Eric Gerets, sarı kırmızılılarla ilk yılında şampiyonluk yaşamıştı.
    GERETS'İN TEKNİK ADAMLIK KARNESİ56 yaşındaki Belçikalı teknik adam, Galatasaray'a gelmeden önce sırasıyla Liege, Lierse, Club Brugge, PSV Eindhoven, Kaiserslautern ve Wolfsburg takımlarını çalıştırmıştı. Geretes, Galatasaray'da iki sezon geçirdikten sonra da Marsilya, Al-Hilal ve son olarak da Fas Milli Takımı'nın başına geçti.
    Gerets'in Galatasaray'da kazandığı şampiyonluğun yanı sıra, teknik adam olarak Lierse ile 1997'de Belçika şampiyonluğu, Brugge ile 1998'de lig ve kupa şampiyonluğu, PSV ile 2000 ve 2001'de lig şampiyonluğu ile 2000 ve 2001'de Hollanda Süper Kupası, Al-Hilal ile 2010'da Suudi Süper Ligi ile Prens Kupası şampiyonlukları bulunuyor.
    2005-2006'da Özhan Canaydın döneminde Galatasaray'ın teknik direktörlüğüne getirilen Eric Gerets, 2006-2007'de de takımın başındaydı ancak sezon sonuna doğru takımla yolları ayrıldı. Dönemin yönetiminde Adnan Polat Asbaşkandı.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Yok valla yok, Arda bu ülkeye göre fazla iyi fazla pozitif fazla duygusal.

Gerets geliyor sanırsam..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Öncelikle kimin kim olduğunu araştırmak o kadar kolay bir iş değil.Ben bulabildiğim bilgileri sizlerle paylaşmak istedim.Bu bilgiler doğru olduğu kadar hatalı da olabilir.Güncel de olmayabilir.İnternet ortamında ilk sonuçlar bunlar.

Ama esasında bir liste varsa bu insanların kim olduğunu ilk paylaşması gereken kişi listenin sahibi olmalıydı.Hem de listenin açıklandığı gün tüm taraftarlara kısaca kim kimdir duyurulmalıydı.Umarım yayınlanan bir yer vardır da biz görmemişizdir.

Yoksa işimiz ekşi sözlüğe kalacak ve kulaktan dolma yada kulaktan kulağa bilgiler edineceğiz.

Başkan Adayı Ünal Aysal ve ekibini sizlere kısaca tanıtalım istedim.Diğer adaylara da başka bir yazıda yer vereceğim.Bilgilenmek ve bilgilendirmek güzel.Umarım yeni yönetim bunun bilincide bir yönetim olur.

Sarı-kırmızı beyinleri sadece TT Arena da bağırmak için kullanmayalım.Araştırın inceleyin bu büyük kulübü kimler yönetmek istiyor.

İşte Ünal Aysal ve ekibi hakkında bilgiler

ÜNAL AYSAL
    İstanbul 1941 doğumlu olan Ünal AYSAL, orta öğrenimini 1960 yılında mezun olduğu Galatasaray Lisesinde, Yüksek öğrenimini de İsviçre – Neuchatel Üniversitesi Hukuk Fakültesinde tamamladıktan sonra, İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesinden de muadelet diplomasını aldı.
    Galatasaray Lisesinden mezun olduğu 1960 yılından itibaren, çalışma hayatına başlamış olan Ünal AYSAL, 1970-72 yıllarında Koç Holding bünyesindeki Ram Dış Ticaret şirketinde ihracat koordinatörü olarak görev yaptı.

Ünal Aysal, 1973 yılı başında Brüksel’deki bir firmanın ticaret müdürü olarak çalıştı. 1974 yılında da Unit International’i kurdu. Bu şirkette, ilk 10 yıllık dönemde demir çelik ve sanayi mamulleri satışı ve petrol swap işlemleri yaptıktan sonra, 1984 de petrolün yanı sıra, elektrik üretimi ve anahtar teslim santral inşa ve finansmanı projelerinde ihtisaslaştı.
    Bu arada, Türkiye ve İran’da elektrik santralleri kuran Ünal AYSAL, daha sonra temiz enerji yatırımları ve madencilik faaliyetlerine yöneldi.
    Ünal AYSAL, bu alandaki çalışma ve başarıları yanında turizm sektörü ile de ilgilendi; Antalya Kemer’de, biri 450, diğeri 370 odalı 5 yıldızlı oteller kurdu. Ayrıca İstanbul Boğazda bir butik otel sahibidir.
    Ünal AYSAL’ın, 1000 kişinin çalıştığı Unit grubunun çatısını oluşturan 23 şirketin yönetim kurulu başkanı olarak yürüttüğü girişimlerden başka, bazı yatırımcı Avrupa şirketlerinin yönetim kurullarında da faal üye olarak çalışmaktadır.
    Ünal Aysal 1999 yılında, Türkiye’yi yurt dışında en iyi temsil eden iş adamlarından biri olarak, Bakanlar Kurulu kararı ile Cumhurbaşkanı tarafından verilen Yüksek Liyakat Madalyası ile onurlandırılmıştır.
    İktisadî Araştırmalar Vakfı, Tez Değerlendirme Yarışmasının sponsorluğunu üstlenen Ünal Aysal’ı, her yıl bu amaçla yapmış olduğu katkılardan dolayı şeref üyeliğine seçmiştir.

ALİ DÜRÜST
    1955 İstanbul doğumludur. İlk ve orta tahsilini Galatasaray Lisesi’nde tamamlamıştır. Boğaziçi Üniversitesi İşletme Bölümü’nü bitirmiştir. Uzun yıllar Galatasaray Yıldız, Genç ve A takımlarında lisanslı olarak voleybol oynamıştır.

1988 yılına kadar Alo&Mintax Şirketler grubunda Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yapmıştır. 1988 yılından bugüne kadar Dürüst Şirketler Grubu ortağı ve Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı olarak iş hayatını sürdürmektedir.

Ali Dürüst, Galatasaray Spor Kulübü’nde üç dönem Yönetim Kurulu Üyesi, ve Başkan Yardımcısı olarak görev yapmıştır.

ADNAN ÖZTÜRK
    1963 duzce dogumlu.

evlı, bır kız babası.

devlet parasız yatılı bursu ile (1974-1982 ) okuduğu galatasaray lisesi’ nden 114. donem mezunu.

1986 yılında i.t.u. petrol muhendıslıgı’ nden mezun oldu.

1988’ de i.u. ust duzey yonetıcılık programını tamamladı.

fransızca, ingilizce biliyor.

yurtdısında 2 yıl calıstıktan sonra,

satış mühendisi olarak girdiği dünya çelik devi olan sırkette;

arcelor stratejı dept baskan yardımcılıgı,

arcelormıttal ambalaj celıgı san.as ceo

arcelormıttalrozak yonetım kurulu baskanı

arcelormıttal amds ukrayna yonetım kurulu baskanı

arcelormittal akdenız – ortadogu ve turkıye’ nin gelısmesinden sorumlu baskanı

olarak iş yaşamına devam ediyor.

yaşamının her döneminde galatasaray’la iç içe yaşamış olan öztürk,

florya’ daki alt yapı binasının,

ali sami yen stadyumu eski açık tribününün,

galatasaray lisesi’nin tüm yatakhanelerinin yenilenmesi,

ribery’nin takımımıza transferi,

maçlarımızı olimpiyat stadın’ da oynadığımız dönemden sonra tekrar ali sami yen stadına dönmemiz için gereken çalışmalar

gibi bir çok konuyu üstlenmiş ve başarı ile tamamlamıştır.

seyrantepe projesinin klübümüze kazandırılmasında büyük emeği olan ilk 4 kişilik heyetin de üyesi

olarak, camiamıza her platformda sessiz sedasız hizmet etmeyi ilke edinen adnan öztürk, ender sayıdaki galatasaray onur madalyası sahibi üyelerimizdendir.

galatasaraylı lar derneği üyesi,

gs egıtım vakfı mütevelli heyet ve yonetım kurulu uyesı,

gs yardımlasma vakfı mutevellı heyetı uyesı,

gsyiad üyesı,

gs yardımlasma sandıgı mütevellı heyetı uyesı’ de

olan adnan öztürk,

2004*2006 donemınde gsk yonetım kurulu uyesı olarak görev yapmıştır.

AKA GÜNDÜZ ÖZDEMİR
    1949 yılında Sakarya ilinin Mesudiye ilçesinde doğan Aka Gündüz Özdemir, 1967 yılında Bursa Atatürk Lisesi’nden, 1972 yılında İstanbul İktisadi ve Ticari İlimler Akademisi’nden mezun oldu.

1972 yılında Koç Grubu’na bağlı Beko Ticaret A.Ş.’de iş hayatına başladı. Sırasıyla; Bölge Müdürü, Satış Müdürü, Genel Müdür Yardımcısı (Satış ve Pazarlama) olarak görevler yaptı. 1991 yılında ise Beko Ticaret A.Ş. Genel Müdürü oldu.

2000 yılında Beko Ticaret A.Ş.’nin Arçelik A.Ş. ile birleşmesi sonucu, Arçelik A.Ş. Türkiye Satış ve Pazarlama Grup Direktörlüğü’ne atanan Özdemir, aynı zamanda Koç Holding A.Ş. Dayanıklı Tüketim Grubu Başkan Yardımcılığı (Türkiye Pazarlama-Satış) görevini de üstlendi.

2003 yılında Arçelik A.Ş. Genel Müdürü olarak atanan Aka Gündüz Özdemir, 01 Mayıs 2007 itibariyle bu görevi uhdesinde kalmak kaydıyla, Koç Holding Dayanıklı Tüketim Grubu Başkanlığı görevine getirildi. 01 Ağustos 2008 tarihinde Arçelik Genel Müdürü görevinden ayrılarak yerine Levent Çakıroğlu getirilmiştir.

Koç Holding Dayanıklı Tüketim Grup Başkanlığı görevini de üstlenen Aka Gündüz Özdemir, 25 Ağustos 2008 tarihi itibariyle sadece Koç Holding Dayanıklı Tüketim Grubu Başkanlığı görevini sürdürecek.

Aka Gündüz Özdemir, TÜSİAD ve İstanbul Ticaret Odası Meclisi üyesidir.

ALİ GÜRSOY
    1978 istanbul doğumlu olan ali gürsoy, Ergün gürsoy’un olğudur.Galatasaray lisesi ve florida atlantic university işletme bölümü mezunudur. ali gürsoy, halen gürsoy şirketler grubu’nda inşaat bölümü’nün başkanlığını yapmaktadır. Ali Gürsoy Nilüfer-Eren Çiftçi’nin kızı Melis Çiftçi ile 24 Ağustos 2008 de evlenmiştir.

REFİK ARKAN
    Galatasaray ve Atatürk Lisesi’ndeki öğrenimini takiben İstanbul İktisadi ve Ticari İlimler Akademisi’nden mezun olan Refik Arkan, aynı yıl açılan sınavı kazanarak Maliye Bakanlığı Hesap Uzmanlığına atandı. 1980-1984 yılları arasında İstanbul Defterdarlığı’nda Bakan adına detaşe olarak çalıştı. Aynı yıl Maliye ve Gümrük Bakanı Özel danışmanı olarak görev aldı. Katma Değer Vergisi Kanunu’nun çıkarılmasında önemli katkılarda bulundu.

1985-1986 yıllarında yurt dışında görev aldı. 1986 yılında Baş Hesap Uzmanı iken istifa ederek özel sektörde bir şirketler grubunun Genel Koordinatörlük görevini üstlendi. İstanbul Yeminli Mali Müşavirler Odası’nın kuruluşunda genel sekreter olarak yer alan Arkan, 1990 yılından itibaren Yeminli Mali Müşavir olarak çalışmalarına devam etmektedir.

SEDAT DOĞAN
    galatasaray lisesi mezunu.Cem Vakfı Başkanı İzzettin Doğan’ın İsviçre Lozan Üniversitesi mezunu avukat olan oğlu

Galatasaray’ın UEFA’daki davalarında avukatlık yaptı.

ADNAN NAS
    Doğum Tarihi :30 Ocak 1951

Görevi :

Price Waterhouse & Coopers Türkiye Ortağı, Y.K.Başkanı (Denetim, Vergi ve Yönetim Danışmanlığı şirketi)

Eğitimi :

-İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi, İşletme Bölümü-1984

-İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi, Lisans Eğitimi-1983

-Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi, Ekonomi ve Finans,

Lisans Eğitimi-1972

Lisan :

İngilizce çok iyi, Fransızca iyi

İş Tarihçesi :

1992- Price Waterhouse Coopers Türkiye

Sorumlu Ortak, Yönetim Kurulu Başkanı

1987-1992 STFA Holding A.Ş. Mali Koordinatör, Y.K.üyesi

1985-1987 STFA Holding A.Ş. Denetim Bölümü Başkanı

1983-1984 Maliye ve Gümrük Bakanlığı, Teftiş Kurulu Bşk.

Vekili/Başmüfettiş

1981-1982 İngiltere’de Etüd ve İnceleme, İngiliz Kurumlar Vergisi ve Ortak Pazar Muhasebe Düzeni

1976-1981 Maliye Bakanlığı, Maliye Müfettişi

1972-1975 Maliye Bakanlığı, Maliye Müfettiş Muavini
    Uluslararası Yatırımcılar Derneği’nin (YASED) başkan vekili

SEMİH HAZNEDAROĞLU
    1940 Ankara doğumlu olan Semih Haznedaroğlu, Galatasaray Lisesi mezunudur.Yüksek öğrenimini İstanbul İktisat Fakültesi’nde, yüksek lisansını İngiltere’de tamamlamıştır.
    Yüzme ve sutopu takımlarında milli sporculuk yapmıştır. Fransızca, İngilizce ve Almanca bilen Haznedaroğlu, evli, iki kız ve bir erkek çocuk babasıdır.
    Galatasaray Spor Kulübü’nde Mustafa Pekin ve Ali Uras yönetiminde Muhasip Üye, Denizcilik Şube Başkanı ve 2. Başkan olarak görev yapan Haznedaroğlu halen, Kutlutaş Holding’te ve Kutlutaş Temel Sondajcılık Firması’nda Yönetim Kurulu üyesidir.

METE BAŞOL
    1957 İstanbul doğumlu olan Mete Başol, Arizona Üniversitesi Ekonomi Bölümü’nden B.S derecesi ile mezun olmuştur. 1984-1988 yılları arasında İnterbank’ta çeşitli kademelerde bankacılık yapmış ve 1988-2001 yıllarında Bankers Trust Deutsche Bank’ta Genel Müdürlük ve Yönetim Kurulu Başkanlığı yapmıştır.
    Mayıs 2001 tarihinden bugüne Kamu Bankaları Yönetim Kurulu Murahhas Azası olarak görev yapmaktadır. Mete Başol, Galatasaray Spor Kulübü’nde 1998-2001 yılları arasında Yönetim Kurulu Üyeliği’nde bulunmuştur.

CELAL GÜRCAN
    Galatasaray Spor Kulübü eski Yönetim Kurulu Üyesi-Tesisler Sorumlusu

1954 Yılında Bozüyük’te doğan Celal Gürcan,Galatasaray Lisesi,Eskişehir Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi mezunudur.Petrol İstasyonları İşletmeciliği,Otel işletmeciliği ve Nakliye konularında faliyet göstermekte olup,1938 yılında kurulan şirketinin Yönetim Kurulu Başkanlığını yapmaktadır.

Celal Gürcan 1 Dönem Galatasaraylılar Derneği Yönetim kurulu üyeliği,4 Dönemde Galatasaray Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyeliklerinde bulunmuştur.Halen Yönetim Kurulu Üyesi olan Celal Gürcan Galatasaray’ın UEFA kupasını aldığı yılda Yönetim Kadrosu içinde yer alarak başarılarını tescillemiştir.

Not:Yazıları toparlamadım.Ne kadar zahmetli bir iş olduğunu hatırlatmış olayım diye.

Kimin kim olduğuyla ilgili güncel bir liste bulursak paylaşmak isteriz.

Yeri gelmişken GALATASARAY’da iletişim halen zayıf.

Resmi site adayları ve anlatmak istediklerini neden yayınlamaz?

Adaylar GALATASARAY’lı değil mi?

Ünal Aysal Ve Ekibi / Kısaca Kim Kimdir? / aslantaraftar.com / Gerçek Taraftar Sitesi

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Gerets gelirse izlemekten keyif alırız Galatasaray'ı.

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Dev koalisyon!
    Galatasaray'da başkanlık için kolları sıvayan Ünal Aysal'ın yönetim listesinin hazırlanmasında, Ali Dürüst ve Refik Arkan ağırlığını koydu. Buna karşın Adnan Öztürk'ün biraz daha geri planda kaldığı dikkatlerden kaçmadı.

23 Nisan 2011 Cumartesi - 10:20
    Milliyet

14 Mayıs 2011 Galatasaray tarihi açısından bir dönüm noktası... Galatasaray topluluğu, kulüp içinden ve dışından etkili çevrelerin desteğini alan, ekibi, söylemleri ve ortaya koyduğu vizyonla olumlu izlenim bırakan Ünal Aysal'ın camia üzerindeki kara bulutları dağıtacağına inanıyor. Ne var ki, Adnan Polat iktidarının sonunu getiren, yönetim içi sorunlar ve çatırdama, gruplaşmalar, farklı fikirler, başarılı ve deneyimli bir işadamı olan Aysal'ın 3 yıllık iktidarında, hassasiyetle yaklaşması gereken önemli bir ayrıntı.

Geçen haftayı Bali Adaları'nda geçirerek bir anlamda kulis faaliyetlerinden uzaklaşan Aysal'ın yönetim kurulu listesine baktığımız zaman, yeni dönemde 2. başkanlık koltuğuna oturacak olan Ali Dürüst'ün gücünü gösterdiğini görüyoruz. Celal Gürcan'ın son gün, yedekten asilliğe geçmesi ve yine Dürüst'e yakın Mete Başol'un asil 10 kişilik listede bulunması etkinliğin bir göstergesi.

Son seçimde Adnan Polat karşısında 2 bin 300 oy almasına karşın kazanamayan ama Adnan Polat'ın devrilme planında etkin bir rol oynayan ve Ünal Aysal'ın ikna edilmesinde etkili olan Adnan Öztürk'ün, büyük hayal kırıklığı yaşaması sürpriz olmaz. Öztürk'ün geçmiş listesinden Aysal yönetimde yer alan asil üye bulunmuyor.

Abdürrahim Albayrak, Mehmet Cibara, Necati Demirkol ve Ahmet Ocaklı yedek üyeler. Bir de Refik Arkan var. Aysal listesinin mimarlarından... Arkan, Ali Gürsoy ile Sedat Doğan'ın listede olmasını sağladı. Aysal liseden sınıf arkadaşı Semih Haznedaroğlu ve mali danışmanı Adnan Nas'a asil listeden yer verdi. Aka Gündüz Özdemir ise İnan Kıraç'a yakın. İbra edilmeyen Polat yönetiminden gayrimenkul yatırımındaki çalışmaları nedeniyle alınan tek isim olan Emir Sarıgül'ün ise grubu bulunmuyor. İşte tablo böyle....

Bir de son gün sürprizleri var. Albayrak, asilden yedekliğe kaydırıldı. Fatih Gökşen, Cem Ersan ve Mümtaz Demir liste dışına itildi. Haznedaroğlu ve Sarıgül ise sürpriz şekilde yönetime alındı. Sonuçta elbette son sözü Aysal söyledi. Özellikle asil kadroda tavrını net şekilde ortaya koydu.

Kimini üzdü, kimini sevindirdi. Ama kararı Aysal özgür iradesiyle verdi. Ancak bu ekibi koalisyon yönetimi havasından uzaklaştırmak da yine Aysal'ın elinde. Yani bu önemli isimlerden bir takım yaratmalı.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ah Sami Yen ah. Ağlattın bizi. Hele Ali Sami Yen'in resminin olduğu fotoğraf...

http://www.yildiz.tv/?act=dvr&chan=n...4-2011%2014:14

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Emiliano Insua: "Umarım yeni yönetim beni burada tutar, çünkü Galatasaray'da kalmak benim en büyük hayalim."

No Balta No Cry, Stay with us Insua
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Helal olsun valla umarım bonservisini alırız...

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir

Bu İnsua Liverpool da oynamadı mı?

Quote Originally Posted by Rehavi View Post
    Bu İnsua Liverpool da oynamadı mı?
    Evet oynadi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Evet gecen sezon Liverpool'da forma giydi. Bu adam ne yapip edip alinmali inanilmaz bir forma aski var adamda, is ahlaki dedigin budur. Hem profesyonel, hem caliskan hem de dogustan Galatasarayli gibi. Adamin disarida tek kare fotografini gormedik, Balta'nin arkasina dustu aglamadi sizlamadi calisti Anil gol atarkenki sevinci hala gozumun onunde, boyle yabanci 40 yilda 1 bulunur. İnanilmaz akli basinda birisi.

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir

Ya çeviri hatası var ya da değişik bir durum. Bir oyuncunun Liverpool da oynadıktan sonra, gelip Türkiye den bir takımda kalmak en büyük hayalim demesi bana enteresan geldi. Hedefim takımda kalmak falan dese neyse...

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Onu diyenin İnsua bile olup olmadıgı belli degil.
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Galatasaray'da kalmak en buyuk hayalim diyor adam cunku Liverpool gozden cikardi onu ve Insua burada gercekten mutlu. Twitter sayfasinda da bunu hep dile getirip bizi kendine hayran birakmisti.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Bonservisi sezon sonunda elinde olucak İnsua'nın yanlış bilmiyorsam kontratı bitiyor.

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Insua: Kalmak istiyorum

23 Nisan 2011 23:55 | NTV Spor ve Ajanslar
    Galatasaray'ın Arjantinli futbolcusu Insua, gelecek sezonda da takımda kalmak istediğini söyledi.

Galatasaray'ın Arjantinli futbolcusu Insua, gelecek sezonda da takımda kalmak istediğini söyledi.
    Kayserispor maçının ardından basın toplantısında konuşan Insua, ''Galatasaray çok büyük bir camia. İstanbul'da çok güzel bir şehir ve kendimi burada çok rahat hissediyorum. Hagi zamanında çok fazla şans bulamadım, ama yeni hocamızla tekrar şans yakaladım. Performansımın da iyi olduğunu düşünüyorum. Umarım yeni yönetim beni burada tutar, çünkü Galatasaray'da kalmak benim en büyük hayalim'' diye konuştu.
    Insua, Kayserispor maçıyla ilgili olarak, kazanmayı hak edecek bir futbol sergilediklerini, ancak fırsatları değerlendiremediklerini belirtti. Diğer yandan, Galatasaraylı futbolcu Gökhan Zan ise sergiledikleri futbolun karşılığını alamadıklarını vurgulayarak, eksik olan şeyin 3 puan olduğunu bildirdi.
    Galatasaray'ın tecrübeli futbolcusu Servet Çetin de Kayserispor karşısında ilk yarıda iyi oynadıklarını vurgulayarak, ''2-0 veya 3-0 olabilecek pozisyonları bulduk. Ancak golü yedik sonrasında çeviremedik. Bir sıkıntımız var, ama anlamıyorum. Üzerimizde bir şey var. Olmuyor. Hayırlısıyla kalan 4 maçı atlatırsak bu sezonu geride bırakmak istiyoruz'' dedi.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Çağlar ile Balta'yı topla 4 le çarp İnsua'yı elde edersin. Şu adamı gönderirlerse gülerim yemin ediyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Quote Originally Posted by anil luque View Post
    Çağlar ile Balta'yı topla 4 le çarp İnsua'yı elde edersin. Şu adamı gönderirlerse gülerim yemin ediyorum.
    Aynen abi kesinlikle... Zaten Hagi neden onu hiç oynatmadığını aklım almıyordu.

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Bana gidecek gibi geliyor ama, aklı olan göndermez.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Gerets gelirse harcamaz bu adami.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

ama Terim gelirse gönderir veya yedekte bekletir Terim Hakan Balta'yı oynatır.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Unal Aysal gelirse eger Gerets gelecek. %99

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Revolution View Post
    Gerets gelirse harcamaz bu adami.
    malesef gerets gelmeden gitcek gibi duruyo

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Terim gelmesin... Gelirse Balta-Barış-Gökhna Zan -Kazım gibi isimler direk 11 oynayacak. Sırf kendini kanıtlamak için transfere fazla gerek yok, ben bunlarıa dam ederim havalarına girecek,sonra medyaya saracak ve 2 sene dolmadan çekip gidecek. Gerets gelirse A takım ciden iyi olacaktır fakat alt yapıya pek önem vereceğini zannetmiyorum.eğer Gerets gelecekse Alt yapıyı tamamen Tugay ve yanına bizim efsanelerden bir isim daha (Hasan Şaş ya da Bülent Korkmaz olabilir) vermek lazım. Alt yapı kurtarır Galatasaray'ımızı. Dışardan taşıma suyla olmaz bu iş.

Mesaj Yetkileri