hop 0 - 3 oldu![]()
hop 0 - 3 oldu![]()
3 oldu dk.20.Twente ortasahada kazandığı her topta çok rahat kalemize geliyor.Takım şu anda pas yapmaktan aciz bir durumda.
Noluyor yahu.
Böylesine kaliteli bir takıma karşı yedek kadroyla çıkmanın mantığı nedir anlamadım?
Hatırlatırım geçen sene Köln maçı pek fazla takılmamak lazım.
bence de.
hazırlık maçlarında bu tür sonuçlar çıkabilir.
(/s)
0-3 su an mac erken dagildi fenerbahce ozellikle savunma.
Antrenman maçında bile daha hırslıdır bu futbolcular bu ne böyle ya. Neyse 3-0dan sonra biraz kıpırtı geldi![]()
Güiza'dan ibretlik bir vuruş geldiStoch'u kullanamadık şu dakikaya kadar.Orhan sağdan iyi bindiriyor.Biraz daha pres lazım.
pff 4 oldu![]()
Semih 4-1![]()
Nihayet geldi gol.Güiza'nın Semih'i bekletmeden görmesi iyiydi.Toparlarız 2.yarıya.
Güiza ve Özer'in yerine Dia ve Sezer oyundaBakalım 2.yarı oyun toparlayacak mı biraz?
Yobo alınmayacaksa Şampiyonlar Ligi'ndeki akıbetimizi hiç iyi görmüyorum ben. Serdar Kesimal antreman yapamadı hala adam gibi. Ki formda olsa dahi soru işaretleri olan bir oyuncu. Defans Bekir-Bilica/Lugano olacaksa işimiz yaş .
Emre ve Gökhan Gönül'ün de girmesi ile takım daha da hareketlendi 2.yarı.Semih'in ayağından gelen 2 gol var ve şu an skor 4-3.
3 golü kim attı?
semih atti
Semih attı.
Skor ne olursa olsun maç sonunda penaltı atışları varmış.Amacını anlayamadım ama![]()
Penaltılarda 5-3 kazandık![]()
Penaltıların nedeni turnuvayı takımların aynı gol ve aynı averajla bitirmeleri halinde şampiyonu belli etmek. @chemedya
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
“SON SÖZÜMÜZ FENERBAHÇE” TİŞÖRTLERİ SATIŞA ÇIKIYOR
“Hep destek tam destek”, büyük Fenerbahçe taraftarı için bir slogan değil, takımına sonsuz desteğini anlatan bir ifade, bir yaşam biçimidir. 12. Adam, her koşulda takımının, kulübünün yanındadır. Bizi büyük ve rakiplerimize karşı güçlü, yenilmez ve tek kılan aramızdaki bu güçlü bağdır.
Tribünlerde hep dillerde bu sevda bitmez gönüllerde darağacında olsak bile son sözümüz Fenerbahçe. Bu slogandan yola çıkarak hazırlanan tişörtlerimiz 15 Temmuz Cuma gününden başlayarak Fenerium mağazalarında taraftarlarımızla buluşuyor. Taraftarımızdan gelen yoğun istek üzerine üretilen "son sözümüz fenerbahçe" tişörtlerini, en yakın Fenerium mağazasına uğrayarak ya da internet üzerinden fenerium.com.tr adresine bağlanarak inceleyebilirsiniz.
Dünkü maçtan en çok Orhan Şam ve Cristian'ı beğendim.Takım genel eksiği aerobik kapasiteye henüz ulaşamaması,o da 1-2 haftaya hallolabilecek birşey.Ayrıca bu sezon birçok maçta Gökhan Gönül'ü sağ önde izleyebiliriz gibi geliyor bana.