Fenerbahçe
Beşiktaş
Trabzonspor
Uefa Kupasında üst raund da rakip italyan devlerinden Genoa oldu.
Yukleresim.com
İlk maçı sahamızda oynadık.Rakip baskılı görünsede organize atak imkanı vermedik rakibin attığı 15 golün 10'u uzaktan etkisiz şutlardı.Savunmayı önde kurmamızın bu gibi yararlarıda var.Biz az ama öz atak yaptık.
Yukleresim.com
Karşıyaka maçına hızlı başladık golleide bulduk ama sinirlendiğim bir konu o kadar güçlü rakiplerden gol yemedik geldik Karşıyaka'dan gol yedik ama olsun 3 puan güzel oldu.
Yukleresim.com
trabzon genoa'yı eler diye düşünüyorum son puan durumuna dikkatli bakmamıştım baktıktan sonra trabzon'un şampiyonluğu ne kadar hakettiğini gördüm karşıyaka maçı ile birlikte sadece 6 gol yemişlet bravo diyorum
Yok 5 gol yedik.Yaklaşık bir 15 maçtır kazanıyoruz allah bozmasın![]()
amin!! amin!!
Musti birbirimize yapmıyoruz da ben her maçta rakiplerden korner golü yiyorumBana karşı yapıyorlar bug.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Şampiyonluğa olan inancımız tam![]()
Saçma sapan bir şekilde elendik ya,Bi gol 30 metreden bir golde geri pasında Onur topu elinden kaçırdı golü yedik.Burak çok net iki golü kaçırdı.Kaleciyle baş başa tavana vurdu sinirden öldüm.Serkan'ın olmamaısda çok büyük deavantajdı.Tayfun 2 goldede hatalydı.
Yukleresim.com
Kayseri deplasmanında erken golü bulduk ama rakip biraz üzerimizde baskı kurdu.Daha sonra saçma bir penaltı.Ardından birçok pozisyondan yararlanamadık.Hele son dakika alanzinho kaleciyide geçip atamadıya o çok fenaydı.
Yukleresim.com
Çok rahat bir galibiyet aldık rakibin puan kaybetiği haftada yeniden farkı açtık.
Yukleresim.com
Evimizde saçma bir mağlubiyet aldık Antalyaya karşı.
Yukleresim.com
Yukleresim.com
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Yukleresim.com
Son 10 maç kala.Bjk-Fb derbisi öncesi puan durumu.Bizde Belediye deplasmanına gidiyoruz.
Yukleresim.com
Ah ah duruma bak. 4 büyükler hariç anadolunun zirvesindeyim![]()
İlk 4 garanti Muro![]()
25.haftada Beşiktaş-Fenerbahçe derbisi var,bizde deplasmanda Belediye il oynayacağız.Muratın olası bir galibiyetinde bir hayli avantaj yakalamış olacaz.
Belediye 0-Trabzonspor 0
Fenerbahçenin İnönüye gittiği bir haftada kazanmak için çıktığımız maçta 10 kişi kalan kadar çok iyiydik.10 kişi kalınca biraz afallasakta gol yemedik hatta 2 topumuzda direkten döndü galibiyet alabilirdik ama olmadı sağlık olsun.
Yukleresim.com
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
Beldeiyeyi yensek fark 6 olacaktı ah Pacheco ah.
Bir haftamız bir haftamızı tutmuyor.Kadroda derinlik olmayınca böyle oluyor işte.Sakatlanan yada cezalı olanın yerine yenisi yok yada formsuz isimlerin yerine adam bulup oynatamıyoruz.
Yukleresim.com
Yukleresim.com
Liderliği tekrar ele aldık gidiyoruz![]()
Kalan maçlarımızda zorlu 2 maçımız var birini 30.hafta Bursaspor ile içerde diğerini ise 31.hafta GaziAntepspor ile deplasmanda oynayacağız.
Kaldı ki Trabzonspor'un da bu 2 takımla maçı olacak.Derin kadromuzla Trabzonspor'dan öndeyiz.Ama Rakibimizi sonuna kadar tebrik ediyorum dar kadroyla çok iyi işler çıkardı.
Şöyle de bir durum var Şampiyonluğun bana göre halen daha en büyük favorisi kendileridir.Bizde bir form düşüklüğü olacakdır elbet çünkü Lig'de Trabzonspor maçları hariç kötü oynadığımız bir tane maç yok.Son 5 hafta böyle maçlar çıkarabiliriz veya tam tersi olup yine bol gollü maçlar izleyebiliriz.
Kupa mücadelesinde iki takımada başarılar diliyorum bu sene de Şampiyon olursak seneye anket ne olacak merak ediyorum açıkçası