Sayfa 250 / 896 İlkİlk ... 150200240248249250251252260300350750 ... SonSon
7,471 ile 7,500 arası toplam 26862 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri | Lazar Markovic

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by titates1 View Post
    Kaynak var mı ? bence iyi transfer olur
    Kaynak Antu. Ama gerçek olan birşey var. 15 Haziranda Daum tatilden dönecek. Görüşmeler yapılacak ve yollar ayrılacak. O saatten itibaren de bombaların patlaması bekleniyor.
    TariboWest

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Quote Originally Posted by Ümit View Post
    Kaynak Antu. Ama gerçek olan birşey var. 15 Haziranda Daum tatilden dönecek. Görüşmeler yapılacak ve yollar ayrılacak. O saatten itibaren de bombaların patlaması bekleniyor.
    antu hersene oldugu gibi bu senede 10 tane isim ortaya atti 5 tanesi kesin dedi daha kesinlesen transfer yok artik antunun fotomactan bir farki yok kaynagi antu olan haberleri suraya yazmassaniz daha uygun olur bizide bosu bosuna heyecanlandirmamis olursunuz

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Gökdeniz'in isminin bu zamana kadar gazetelerde çıkmamasına şaşırdım doğrusu.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Unutuldular yaw Rusyaada ondan çıkmıyordur

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bugünleride gördük ya, Güiza Katar'a gidiyor. 8MN€'ya...

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Quote Originally Posted by BeeTLeJuiCe View Post
    Bugünleride gördük ya, Güiza Katar'a gidiyor. 8MN€'ya...
    Kaynak kaynak kaynak??? Allahım sana geliyorum doğru mu duyduklarım.

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Hdi ya kaynk saglammı iddiaa mı

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

antu demeyin sakin

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Quote Originally Posted by KanaKe View Post
    antu demeyin sakin
    hehe aynen

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Kaymağı Takvim gazetesi
    Böle inanmak istediğim haberleri yazıyorum. (= Sinerji yaratalım kutumuzdan büyük çıkar belki.

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

hehe inş diyelim

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Fener'e kötü haber!

İtalya'da geçen sezon yaşadığı hayal kırıklığını unuturmak isteyen Juventus'un, Fenerbahçe'nin de gündeminde olan Milos Krasic'i transfer ettiği ileri sürüldü.

Siyah beyazlı takımın, Sırp yıldızın kulübü CSKA Moskova ile bonservis bedeli konusunda anlaşma sağladığı iddia edildi. İtalya'nın Tuttusport gazetesi Juventus'un Krasic için önerdiği rakamı CSKA'nın kabul ettiğini yazdı, ancak Juventus'tan henüz resmi bir açıklama gelmedi.
    Ayrıca La Gazzetta dello Sport'a göre de Krasic'te sona çok yaklaşan Juve, defans oyuncusu Giorgio Chiellini'nin sözleşmesini yenilemek istiyor. Haberde Juventus'un, Chiellini'nin kontratını 2015 yılına kadar uzatmak istediği ve yıllık ücretini 3.5 milyon Euro'ya çıkaracağı ifade edildi.
    Öte yandan Torino devinin, Riccardo Montolivo için de Fiorentina'nın kapısını çalması bekleniyor...

(Ligtv.com.tr)

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Fenerbahçe'de problemin adı Andre Santos

Brezilyalı oyuncu, Türkiye'ye geri dönmek istemiyor...

By Goal.com Türkiye

Yeni sezon için kadrosunu güçlendirme çalışmalarına şimdiden başlayan Fenerbahçe'de, Andre Santos'un takındığı tavır büyük sorun yarattı.

Milliyet Gazetesi'nide yer alan haberde, Fenerbahçe'de forma giymekten memnun olmayan Andre Santos'un, menajerine bir başka takım bulması için talimat verdiği, Brezilyalı oyuncunun ayrılmayı kafasına koyduğu belirtiliyor.

İspanya basınında adı Real Madrid ile anılan solak Brezilyalının menajeri Carlos Leite'nin, İspanyol devinin sportif direktörü Jorge Valdano ile bir görüşme yaptığı söyleniyor. Real Madrid'in oyuncuya talip olması durumunda, Fenerbahçe'nin de zorluk çıkarmayacağı ve bonservis pazarlığına girileceği tahmin ediliyor.

Fenerbahçe'nin talep edeceği bonservisin ne kadar olacağı ise şimdiden belirsiz.

Andre Santos, Süper Lig'de çıktığı 27 maçta 5, Avrupa Ligi'nde çıktığı 8 karşılaşmada yine 5 gol kaydetmişti.

krasic'in menajeri: 'fenerbahçe, juventus'tan iki kat fazla para teklif etti, ama krasic türkiye'de oynamak istemiyor. juventus'a yakınız'

twitter/ersin düzen

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Fener bombayı patlatıyor!

Fenerbahçe dış transferde bu sezon ilk isimle anlaşmak üzere. PSV Eindhoven forması giyen orta saha oyuncusu Dzsudzsak ile sarı lacivertlilerin her konuda anlaştığı ve Macar oyuncunun imza atmasının çok yakın olduğu öğrenildi.

http://www.ligtv.com.tr/VideoHaber/?r=1&hid=73471
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bir sürü transfer yazılıp çiziliyorda, 6 yabancı dan hangisi lik 11 oynayacak.

Volkan
    GG Lugano stoper Santos
    kanat emre önlibero kanat
    alex forvet

şu kadroda 3 yabancı var, eksik mevki 5.
    Gökdeniz ismi doğru olsa bari. Topuz, Özer, gelirse Gökdeniz, gelirse Cucak, kalırsa Kazım bunlar yeterli kanatlar için.

Stoperde İlhan mı oynayacak? Bilica oynarsa hangi mevkide Türk oynayacak. Ön liberoda Cristian mı oynayacak Selçuk mu, yeni ön liberomu gelecek, Topuz-Emre ortasahasımı olacak yoksa.

TD'ninde çok zor...

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Dzsudzsak şu adam gelsin başkada birşey istemem

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Ben isterim valla... Öyle bir oyuncuyla avutamazlar beni. Bu takıma devrim lazım; ıslahat değil...

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by BeeTLeJuiCe View Post
    Volkan
    GG Lugano stoper Santos
    kanat emre önlibero kanat
    alex forvet
    Alex'in yerine bi adam bulsak, revizyonu o zaman yapmış oluruz. ileri uçta Alex-forvet ikilisi değil de forvet-forvet görmek istiyorum artık

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

İstemem yan cebime koysunlar hesabı dmek istedim tabiki 1 transfer yetmez adamı istediğimi dile getirdim

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Quote Originally Posted by ForsakeN View Post
    Alex'in yerine bi adam bulsak, revizyonu o zaman yapmış oluruz. ileri uçta Alex-forvet ikilisi değil de forvet-forvet görmek istiyorum artık

Uzun uzun yazacağım da... (Aynısını düşünüyorum.) Daha doğrusu forvet-forvet veya Alex-forvet gibi işin tekniğinde değilim. Ben takımın etrafında kurulacağı lider oyuncunun şampiyonluk yolunda burnundan soluyan kırmızı görmüş boğa gibi olmasını istiyorum. Malesef Alex olduğu müddetçe bu takıma ondan daha önemli bir ismi monte edemeyeceğiz. Onun oyun karakteri böyle... sadece virtüözlük yapabilir bu orkestrada... "Yahu bu maç virtüözlüğü şu yapsın, o bugün çok sıcak, ben bugünlük koroya geçip keman çalarak yardımcı oyunculuğa soyunayım" diyecek fiziki ve mental özellikleri yok. O sadece sopayı sallayarak senfoni şefliği yapabilir. Bu kötü niyetinden değil, oyun tarzı böyle... Bu yapısıyla ondan daha değerli bir yıldızı bu takıma monte etme şansımız yok. Monte edersek Alex'den hiç verim alamayız. O ya jön olur; ya hiç rol almaz... Asla 2.adam olmayı başaramaz. Eeee; o varken ondan daha iyisini takıma monte etme şansımız yoksa... Cevap vermek istemiyorum; olmayacaını biliyorum. Olmayacak duaya amin demek olur. Yine Aleks'li bir takım... Yine iteleye kakalaya, iki adım ileri, bir adım geri bir takım... Şampiyonluk mu? Her Aleks'li sezonda olduğu gibi ya rakipler bize ikram eder, ya biz rakiplere... Bu çark böyle devam eder gider. Ama şöyle gümbür gümbür şampiyonluğa koşan bir takım hayal olur.
    Last edited by yaman76hakanFB : 08.Haziran.2010 at 02:06

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Krasic transferinde büyük yalanlar dönüyor. Eğer İnter, Manu, Juve gibi takımlar isteseydi alırdı şimdiye kadar. Kurnaz menejeri o takımlara bizim teklifin yüksek olduğunu söylüyor. Daha fazla maaş verilmesi için. Bize de Türkiyeye gelmek istemiyor. Şunla bunlar görüşüyor deyip bizden daha fazla para koparmak amacında. Eğerki gerçekten böyle olaylar dönüyorsa inşallah Krasic Dünya Kupasından sonra hiçbir yere gidemez ve CSKada sürünür..
    TariboWest

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Beyler Antudaki şeyleri buraya getirdiğim için rahatsız olan arkadaşlar vardı. Fakat ben herkesin duyumunu değil, sadece güvenilir olanlarınkini getiriyorum. O yüzden yeni bir duyum gelmiş oldu

DUYUM

Daum kesin gitti‚kesin bilgidir bu.
    Yönetim gercekten bütceyi acti ve milyonluk transferler yapilacak.
    TariboWest

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Bugün radyoda duydugum haberde Krasic'in Juventusla anlastıgı söyleniyordu , LigRadyo'ydu galiba.
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by Ümit View Post
    Beyler Antudaki şeyleri buraya getirdiğim için rahatsız olan arkadaşlar vardı. Fakat ben herkesin duyumunu değil, sadece güvenilir olanlarınkini getiriyorum. O yüzden yeni bir duyum gelmiş oldu
    DUYUM

Daum kesin gitti‚kesin bilgidir bu.
    Yönetim gercekten bütceyi acti ve milyonluk transferler yapilacak.
    Bu duyumu biraz daha pekiştireyim kendi duyumlarımla. Çok çok büyük bir aksilik olmazsa, Daum gitmiş. Aykut Kocaman yeni hocaymış. Aykut Kocaman ismi açıklandıktan sonra bombalar geliyormuş. Bu bombalardan birisi çok ünlü bir forvet, diğeri Krasic diyorlar. Anlaşılmış Krasic ile.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

inşallah bir aksilik çıkmaz. osman abi krasic duyumunun kaynağı, aykut kocaman'ı söyleyen kişi mi?
    (/s)

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Forlan içinde Marsilya söylentileri vardı. Herhalde bütün takımlar gibi tarih 10 haziran sonrası.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Krasic: "Bir an önce Juventus'a gitmek istiyorum"

CSKA ile Juventus kulüplerinin anlaşmak üzere oldukları konuşuluyor.

Goal.com Türkiye

Uzun süredir Fenerbahçe'nin de transfer listesinde bulunan CSKA Moskova'nın yıldızı Milos Krasic, Rusya'dan ayrılarak Juventus'a transfer olmak istediğini söyledi.

Şu an itibariyle kulüp yönetimiyle görüşen Krasic'in menajerinin transferdeki pürüzleri kaldırmaya çalıştığı ve bu transferin en kısa süre içerisinde gerçekleşeceği öğrenildi.

Transferiyle ilgili olarak Sportal.rs adlı siteye açıklamalarda bulunan Sırp futbolcu, "İki kulüp arasında görüşmelerin sürdüğünü biliyorum. Umarım en kısa zamanda bu transfer gerçekleşir. CSKA bonservis bedeli belirlemiş ve bunun üzerinde görüşmeler devam ediyormuş. Juventus, İtalya'nın en büyük kulüplerinden biri. Açıkçası benim kariyerim için orada oynamak çok önemli. Luigi Del Neri ile birlikte çalışmak ve onun 4-4-2 taktiğinde görev almayı çok isterim" şeklinde konuştu.

Bir süredir Fenerbahçe'ye transfer olacağı iddia edilen Krasic'in bu açıklamaları sarı lacivertlileri oldukça üzecek gibi gözüküyor.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

balazs dszudszak hayırlı olsun. sol kanat için mükemmel bir isim aldık bence.

geriye forvet ve sağ kanat kaldı. bir de türk ön libero alabilseydik iyi oludu.
    (/s)

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Hüseyin Çimşir olmaz mı Umut?

Mesaj Yetkileri