Alex yine takimin yildizi olup Meireleste kat kat iyi performans gosterecektir.
Alex yine takimin yildizi olup Meireleste kat kat iyi performans gosterecektir.
Meireles: "Dövmeler benim bir tutkum. Üzerimde hala boş yer var, durmayacağım devam edeceğim."
![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Xelçuk Xahin çok büyük bir futbolcu, her maç banko oynamalı. İlk onun adı yazılmalı kadroya.![]()
Canım FEDA olsun sana !
volkan
gg-yobo-egemen-hak
krasic-topal/topuz-meireles-stoch
kuyt-sow
veya...
topal
topuz/cristian - meireles
kuyt/krasic - stoch
sow
(/s)
daum selçuğu sağ bekoynatmıştı gökan sakatlandığında oynasın orda beya sıkıntı etmeyin
Selçuk/Volkan
gg/Selçuk yobo/Selçuk egemen/Selçuk Hasan ali/Selçuk
topal/Selçuk Raul/Selçuk
Krasic/Selçuk/ stoch/Caner/Selçuk
Kuyt/Selçuk sow/Selçuk
Volkan - Egemen - Yabo - Gökhan - Hasan - M.Topal - R.Meireles - M.Topuz - M.Krasiç - Sow - Kuyt
En ideal 11 bu bence
selcuk sahin-mehmet topal onunde meireles oynayacazsolda sow, sagda topuz, ilerde kuyt
![]()
Ahmet Ercanlar bir çoklarının gibi benim de gözümden düştü bu transfer döneminde ancak yiğidi öldür hakkını yeme bugünkü selçuk'la ilgili haberi okunmalı.
Çok ayıp ediyoruz Selçuk'a , nasıl bu kadar acımasız olabiliyor insanlar anlamıyorum , maçta biz de kızdık ettik ama 10 senedir ne görev verilirse elinden gelenin en iyisini yapan , hiç sesini çıkartmadan sırasını bekleyen ayrıca iyi de bir görev adamı , çok ayıp.Zaten şu 1 yıllık süreç geçtikten sonra iyice farkettim ki bizim takımın holiganlarının da diğer takımlarınkinden farkı yokmuş , her takımın gözü kör taraftarı var ve aynıymış , övünüyordum valla heryerde taraftarla ama geçen seneki kenetlenmeden , sahip çıkmadan eser yok , hal böyle olunca sahadaki kim olursa olsun daha kötü etkilenir.
Şu an Fenerbahçe taraftarı , takımımıza zarar veriyor , inşallah bu yanlıştan döneriz.
Selçuk Şahin daha da kadroya giremez topal ortada banko olur. baroni de rotasyon oyuncusuna döner.![]()
@TDKARLIBEL: Aziz Yıldırım operasyonu bitiyor belirli bir taraftar kitlesini tarafımıza cektik.
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Asıl şimdi destek zamanı, başkana, hocaya, Alex'e. Hepsine, aynı anda en güçlü şekilde. Eleştirmek ayrıdır, onlara desteğini göstermek ayrıdır, ikilik olması, takımda huzursuzluk olmasını isteyen bizden değildir.
Çok iyi bir kadro kuruldu, şimdi destek olalım, bırakalım kafaları rahat olsun, acabalarla sağlıksız düşüncelere kapılmasınlar, bilsinler ki bu taraftar, bu camia, bu güç arkamızda.
Desteğimizi geçen seneden fazla verelim, maddi olmasa da manevi desteğe ihtiyaç duyabilirler, kimse haketmediği yerde kalamaz, bu desteğe rağmen haketmiyorsa, bir şekilde değişim olur.
Yeter ki, tarihin en kötü sezonunun geçirildiği dönemin ardından, yeniden başlayabilelim. Daha 10 maç olmadı, kaybedilen şeyler var elbette ama geçen sene gördük, birlik beraberlik olduğunu neler kazanabileceğimizi.
Zico göklere çıkarılıyor, Kadıköy'de Bursaspor maçından sonra taraftar istifa diye bağırdı kendisine, gitseydi şimdi en büyük başarımız denilen ŞL çeyrek finali yaşanmış olacak mıydı? Üstelik de oynattığı futbolda hiç ışık yok, stajyer denildiği dönemlerdi.
Alex, o bir efsane, yuhalandığında başkanın alkışından etkilenmeyip bırakıp gitse efsane olacak mıydı? İyi bir oyuncuydu, büyük oyuncuydu diyerek mi hatırlayacaktık kendisini.
Taraftar ister, istemek hakkıdır ki eleştiri olmasını da en çok ben isterim çünkü benim hayat görüşümde eleştiri varsa gelişim olur fikri yatar. Eleştirilemeyen bir ortamda gelişim beklenmesi zor olur. Bu nedenle taraftara da saygım var ama bu taraftar neler yapabileceğini gösterdi, gösteriyor, bu takımı kendine getirecek, onları sarsacak ve ne olduklarını hatırlatacak olan da taraftardır, olumsuz, bölücü düşüncelerle değil, yapıcı eylemlerle.
Geçen sene bölmeyi başaramayanlara karşı bu sene çok basit sebeplerle bölünmeyelim ama nafile, sosyal medyada neredeyse ikiye bölünmüş camia ve bu hiç ama hiç hayırlı değil, lütfen...
"YÜCE ATATÜRK"
http://www.htspor.com/futbol/haber/773544-kriztian
Feridun Niğdelioğlu komik adam.
Yazmıştım, Alex ile koşuyor diye Cristian'a tavır alır mı Aykut Kocaman diye, tabi benimki ciddi değildi.Ama böyle bir ortamda, böyle bir senaryo gayet oluşturulabilir, çünkü buna mümkün bir ortam var.
Manevi oğlu bir anda kadro dışı kalıyor, eminim sürekli oynattı diye eleştirenler, kadro dışı diye de eleştirmiştir muhtemelen.
Habere yeniden dönersek, haberde kasıtlı olarak içeriden bir futbolcudan bilgi alındığından bahsediliyor. Böyle bir olay varsa bu çok vahim bir olay, temizlik mutlaka şart, bunu bulmak da zor olmasa gerek.
Diğer taraftan kasıtlı bir haberse takımda huzursuzluk çıkartabilir, güven ortamı dağıldığında verim düşer. O nedenle birlik olunmalı dedim, herkese sahip çıkıldığında, birlik olunduğunda bu desteği gördüklerini anladıklarında böyle işlere başvuranlar olmaz.
Yoksa her gün başka bir dedikodu duyarız, ismini açıklamayan istemeyen bir futbolcunun ağzında...
"YÜCE ATATÜRK"
kesin semih'tir bu oyuncuTakım içerisinden bir oyuncu, “Aykut Kocaman, Cristian’a karşı hep iyi niyetli oldu. Hatta kendi ağzıyla bile söyledi bunu Cristian. Bir alırken 5 katı kazanmaya başladığını, kötü günlerde kendisine sahip çıktığını söylemişti. Bu tavrı hiç yakışık almadı. Hepimizin gözü önünde cereyan etti olay, bu kadar olmaz. Ne çalışıyor ne de saygısı var. Ama Aykut Hoca işini yaparsa yine onu affeder” ifadelerini kullandı.bu haberide o servis etmistir.
http://www.htspor.com/futbol/haber/7...min-hastasiyim
su haberde acayip komikmishaberi yapan kisi ingilizcede im sick of this guy cümlesinin manasini bilmiyor galiba
![]()
Selçuk Şahin sonunda konuştu
Başı her sıkışanın topu attığı Selçuk, aldığı 51 pasın yalnızca 6’sını hatalı kullandığı için hedef adam yapıldı. Bu futbol emekçisi F.Bahçelilerden artık vefa istiyor.
Selçuk Şahin... Türk futbolunun sessiz emektarı… Tam 9 yıldır Fenerbahçe formasını taşıyor. Ne oynamadığı zaman sorun çıkardı, ne oynadığı zaman çok fazla ortalıkta göründü… Sadece işini yapan bir profesyonel oldu.
3 Temmuz sonrası Fenerbahçe taraftarı takıma moral için Topuk Yaylası’nda gittiğinde göz yaşlarını tutamadığı için mikrofonlara konuşamayacak kadar kulübüne gönülden bağlı bir profesyonel o...
Çalıştığı 4 teknik adamın da onca transfer yapılmasına karşın sonunda formayı hep ona teslim etmesi tesadüf değil… Hiçbir zaman görevini aksatmaması ve elinden gelenin en iyisini yapması tüm teknik adamların en kritik haftalarda Selçuk Şahin’e formayı gözü kapalı vermesine neden oldu.
Teknik adamların ısrarlı tercihi olmasının yanı sıra, kritik golleriyle Galatasaray’ın belalısı olarak da tanındı Selçuk.
İnternette dalga geçenler, ne biliyor ki?
Ama bugünlerde büyük sıkıntı yaşıyor Selçuk. Fenerbahçe taraftarı hemen her sezon en küçük hatasında protesto ettiği Selçuk’u bu kez tam anlamıyla hedef tahtası haline getirdi. Bir futbol emekçisi, bir Fenerbahçe sevdalısına adeta cephe açıldı.
Oysa o Fenerbahçe’nin ikinci kaptanı... Lefterler’in, Canlar’ın, Oğuzlar’ın yerinde duruyor yani. "Fenerbahçeli futbolcu" olma etiketini daha tek bir kez istismar etmiş, bundan faydalanmış değil. Emek veriyor, karşılığında çoklarına göre mütevazı bir ücret alıyor. Yani baş tacı edilmesi gerekirken, en küçük hatasında yerin dibine sokuluyor. Hatta daha ileri gidip alaya alınıyor.
İnternet ortamında Selçuk’la dalga geçenler, onun kişiliği, futbol emektarlığı hakkında ne kadar fikre sahip acaba? Ve bu acımasızlık neden? Emeğe birazcık bile saygı kalmadı mı, diye sormadan edemiyor insan.
Tribüne oynamadı, sadece işini yaptı
Alın en çok tepki gördüğü Spartak maçını... F.Bahçe’nin topla en fazla buluşan oyuncularından biri Selçuk. Bu yoğun pas trafiği ve rakip orta sahanın baskısı altında Selçuk, aldığı 51 topun sadece 6’sını kaybetmiş. Sen misin kaybeden! Vurun abalıya korosu yine Selçuk’u hedefe koydu. Sonrasındaki Sivas maçına bu psikoji ile çıkmış birinden nasıl bir performans beklenebilirdi ki.
Maçın sonlarında hatalı pas verdi diye söylenmedik laf bırakılmadı. Selçuk’a gelene kadar kim ne kadar hata yaptı da, F.Bahçe galip gelemedi, hiç hesap eden var mı? Son dakikalarda boş kaleye atamayanlar, hatalı gol yiyenler, takımı eksik bırakanlar...
Özetle, Selçuk bunu hak etmiyor. Bu baskı yüzünden birçok otoritenin kefil olduğu yeteneklerini bile kullanamıyor. Sorumluluk alıp, bunun altından kalkabilecek kapasitede olduğu halde, becerisini sergileyemez hale getirildi.
Yazık...
F.Bahçeli’nin vefa duygusu her zamankinden fazla devreye girmeli Selçuk için. O bu formaya ihanet etmedi, onuruyla taşıdı, teriyle ıslattı, emeğiyle yüceltti.
‘10 yıldır yaranamıyorum’
Hiçbir zaman sorumluluktan kaçmamasına rağmen hep eleştirilmesine içerleyen Selçuk Şahin, "10 yıldır ne yaparsam yapayım, taraftarın kafasındaki yargılar değişmiyor" dedi.
F.Bahçe taraftarının son günlerde sık sık protesto ettiği Selçuk Şahin, yapılanları anlayamadığını söyledi. Hürriyet’e konuşan deneyimli futbolcu, "9 yıldır bu işi çözemedim. senelerdir, hep bunları yaşadım. Ama Spartak Moskova maçında yaşananlar bana ağır geldi. Ne yaparsam yapayım, taraftarın gözündeki bazı şeyler değişmiyor. Geçen sezon çok iyi oynadım, şampiyonluğu Süper Final’de son maça kadar taşıdık. O zaman bir şey yoktu. Ama bu sezon yine tepki görmeye başladım" dedi.
Sorumluluktan kaçmadım
Hiçbir zaman sorumluluktan kaçmadığını dile getiren Selçuk Şahin, "Eğer takım sıkışmışsa, gidip top istiyorum. Sorumluluk alıyorum. 10 yıla yakın süredir, kritik anlarda top almamak için saklanan çok oyuncu gördüm. Ben asla bunu yapmadım. Hiç saklanmadım" diye konuştu.
Sarı lacivertlilerin kendisine gösterdiği tepkinin sadece kendisini üzmediğini ifade eden milli futbolcu, "Ailemin twitter gibi şeyleri bilmez. Ama bir şekilde haberleri oluyor. En çok onlar üzülüyor diye üzülüyorum. Takım arkadaşlarım beni hiç yalnız bırakmadı.
Zaten takımda kimin bir sıkıntısı varsa, yanındayız. Aykut Kocaman da hep yanımda. Sivasspor maçında oynattı. Yedek bırakmak kolaydı, bunu yapmadı" şeklinde konuştu.
Sivas maçında yıkımı hissettim
S. Moskova maçında ıslıklanmasına içerlenen Selçuk şu ifadeleri kullandı: "105 yıllık kulüpte taraftarların hiç kaptanını ıslıklayıp, ıslıklamadığını düşündüm. Sivas’ta da bunu yaşadım. Özgüvenim kolay sarsılmaz ama bu maçta yıkıntıyı hissettim. İsterim ki taraftar benim istatistiklerime de baksın."
Birçok yıldızın başına geldi
Clarence Seedorf, 2009 yılında başarısız performansı nedeniyle Milan’da, İtalyan kulübünün taraftarları tarafından ıslıklandı.
2008 yılında Lyon forması giyen Fred, Lille ile 2-2 berabere biten maç sonunda ıslık ve protestolara maruz kalınca Fransız kulübünden ayrılma noktasına geldi.
Inter’de hayal kırıklığı yaratan Diego Forlan, geçen yıl Marsilya maçında oyundan alınırken tepkilerin ve ıslıkların hedefi oldu.
‘Selçuk protestolara aldırmamalı’
Fenerbahçeli Selçuk’a Galatasaraylı Sabri Sarıoğlu’ndan destek... Sık sık sarı kırmızılıların protestolarına maruz kalan Sabri, "Deyim yerindeyse, protestoya alışkınım. Bazı futbolcular, protestodan sonra çöker, bazısı da daha çok hırslanır" dedi.
Futbolcunun her zaman önüne bakması gerektiğini hatırlatan Sabri, "Hatalara ya da o kareye takılı kalmayacak. Önüne bakacak. Ben hep geleceğe baktım. Selçuk da bunu yapmalı. Tepkilere ve protestolara aldırmamalı. Onları kafasından silip, gelecek için çalışmalı" ifadelerini kullandı.
kaynak: Sporx
Yaranamazsın tabi. Kendin de söylüyorsun 10 yıldır Fenerbahçe'desin ve daha top kontrolü yapmayı, düzgünce pas vermeyi öğrenemedin. Nasıl bunca senedir bu kulüptesin biz de onu anlayamadık.
Selçuk'a büyük destek Galatasaraylı Sabri'den gelmiş yalnız.
Boşa dememişler milletin diline düşeceğine diye...![]()
Ben Selçuk'a hiç kızmıyorum. severim Selçuk'u![]()
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Galatasaray'a çilek göndermesi yapmış bizimkiler www.superfb.com
selçuk un alınmasına anlam veremiyorum böylece kendini daha antipatik yapıyor mesela sabri alınmıyor o da taraftarlarla beraber eğleniyor ve galatasarayda sahip çıkıyor sabriye selçuk un da aynısını yapmasını lazım
ve futboldan anlayan biri bana krasicin neden sol kanatta oynadığını orda oynayınca anadolu takımının klasik sol kanadı gibi aykut durmadan aynı tür aynı işe yarayan adam alıyor mehmet topalla selçuk'un aynı.. krasicle kuytta aynı görevi yapıyor.. meireles için de bu geçerli böyle futbolda başarı gelmez çünkü adamlar tıpa tıp aynı görevi yapıyorlar eğer başarı isteniyorsa aynı görevi yapan adamların 4-4'lük olması gereklidir
Krasic ve kuyt aynı mı ? Ya da Selçuk , Topal'ın seviyesinde mi ? Meireles gibi kim var takımda ?
topal selçuk'un en fazla 1 gömlek üstü sadece topal avrupa görmüş her ikiside defansif yönde daha etkili topalın arada bir yaptığı ileriye uzun top atma ve şut çekme özelliği var.
kuytla krasic'in oyun tarzları birbirine çok yakın ikiside aynı kanadın oyuncusu ve ikisinin oyunları benzer çalım atarak içeriye devrilmek ondan stoch gibi çizgi üstünde oynamıyor bu ikili biraz daha ceza sahasına yakınlar kuytun artısı ise skora daha fazla etki yapmaları krasicin kariyer boyunca 30 golü var sadece
meireles e gelince bu adam niye alındı önliberodan topu alıp ilerde topu dağıtması için önceki sezon baroni emre geride oynadığında o muhteşem performansı göstermişti aynısı denenebilirdi veya bir risk alınıp alexi oraya alınabilirdi bu sene fenerin rahat 3-4 maçını izledim vaslui maçında aynen dediğim oldu alex geriye kadar gelip top çıkarmaya başlamıştı ne kadar başarılı oldu bilinmez fakat denenmeye değer görüntü verdi mehmet topal-alex-baroni orta sahası denenebilir bir ihtimaldi ama denemek yerine artık yeter bu kadar alex zaten fizik olarak bitmiş denildi taraftarın gözünü boyamak için meirelese 10 milyon bonservis +10 milyon maaş verilecek ne gerek vardı diye sorular adama veya neden 3 eylülde diye de sorulur bunlar günlük transferler türk futbolunun durumu budur kimse avrupa da oynamak kendini tanıtmak için kalitesini güçlendirmiyor hepsi bizim avrupanın çok altındaki ligimiz için
Selçuk ve Sabri, bitirim ikili.Selçuk 2 metre yanındaki futbolcuya pas atamiyor. Kendimi bildim bileli Selçuk aynı, hiçbir gelişme yok. Adam kesemiyor, top çalamıyor, pas atamıyor. Yetenek 0 adamda.
Canım FEDA olsun sana !
Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz
female fragrant @akrdm_b
@Alex10combr her iyi futbolcu teknik direktör olamaz dimi kaptan ? mesela José Mourinho iyi bi futolcu değildi ... anladın ? ; )
Alex10combr @Alex10combr
@akrdm_b guardiola-anceloti-valdano-aragones-mancini-conti-simeone-zico-eski futebolcu..
...
Adamı hala Aykut hocayla zıt düşürmeye uğraşıyor taraftarımız(!) . Bu sefer oltaya gelmemiş Alex.
@zeck17
kuyt ile krasic birbirinden cok farklilar ama meireles ile baroni birbirine yakin isimlerdir, dogru bence ama baroniden istedigi verimi alamadigi icin meireles alindi zaten. bi gorev degisikligi olmayacak, sadece baroniye ait gorevi daha iyi yerine getirecek bir adam alindi. meireles o bolgede fark yaratacak, beklenti bu.
oyun kurucu degil de topu defanstan hucuma tasiyacak adam ariyoduk, meireles de bunu rahatlikla yapabilir. simdi bakiyorum da TVde falan Selcuk Meireles kiyasi baslamis. bir Selcuk Inan degil falan deniyor, Selcuk sadece ligimizde parlamis bir isim. daha uluslararasi bir reputasyonu bile yok. insaf diyorum bu yorumlara. Selcuk da bi yarifinal oynasin CLde, avrupa sampiyonasinda basarili olsun yapalim kiyasi.