Sayfa 251 / 578 İlkİlk ... 151201241249250251252253261301351 ... SonSon
7,501 ile 7,530 arası toplam 17312 sonuç

Konu: Galatasaray Sohbet Alanı

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Hey Allah'ım inanmak istemiyorsan inanma zorlayan yok

Ünal Aysal: "Kombine kart satışlarımızda rakamlar 40 bine yaklaştı. Bu da gösteriyor ki, taraftarımız takımına güveniyor. Çok mutlu oluyoruz. Ancak satışları bir noktada kesebiliriz. Çünkü stadımız 52 bin 500 kişilik ve tamamına satarsak Türkiye'nin belli bölgelerinden maçlara gelecek olan ve kısıtlı bütçedeki taraftarlarımıza imkan tanımamış oluruz.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

40 bin kombine satmamız gerçekten inanılmaz.Rakiplerimizde inanmamakta haklı.Türkiye'de ilk defa bir takım bu kadar kombine satıyor.Her sene bu rakamlara çıksak maddi olarakta çok rahatlatır bizi.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Net rakam açıklanır, sonra havanın kötü olduğu bir gün tribünlerde 30.000 civarı kişi olur hani satılmıştı derler sanki kombine alanlar her maça gelmek zorundaymış gibi.

Sanki amatör küme takımının konusundayız gibi muhabbet dönüyor ya, o da ayrı komedi. Bu takım son şampiyon, 18 kere şampiyon olmuş bir takım, bu sene Şampiyonlar Liginde, ligin şampiyonluk adaylarından, başında Fatih Terim, kadrosu kaliteli bu satılan kombine az bile.

Nesil
    2007
    Yer
    34

Fanatizm gözleri köreltmiş, yoksa okuduğunu anlayamamak daha kötü sanırım

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by RasAnt View Post
    Resmi olarak duyruldu diyorsan bir yazı vardır sonuçta resmi sitenizde görmek isterim yoksa duyruldu şu şunu dedi yok önünü alamadık falan somut bir kaynak değil.

Eğer doğruysa sevinirim o kadar stad yapıldı boş kalıyordu satılsınki dolu görelim
    Bunlar yeterli mi yoksa illa canlı canlı karşında söylemesi mi gerekiyor ?

http://m.gazetevatan.com/NewsDetail....4&CategoryID=1
    http://www.haberform.com/haber/galat...ala-103770.htm
    http://www.galatasarayhaberleri.gen.tr/tags/unal-aysal
    http://www.webaslan.com/anket/anket/...=12&frm_page=4
    http://www.f5haber.com/herseyspor/un...-onde-3789141/
    http://www.turkiyesporgazetesi.com/g...r/65157-haberi
    http://cimbomgalatasaray.com/futbol-...ptal-1066.html
    http://www.f5haber.com/herseyspor/un...aberi-3064054/

Bunlar Google'da aratınca sadece ilk sayfada çıkanlar. Devamını istiyorsan araştırıp bulabilirsin.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Avrupa maçı falan mı bu fiyatlar ney ? normalde stad dolmuyor zaten hazırlık maçında bu paralara hiç dolmaz.
    Avrupa maçi fiyatlari bu değil.Karabük Ordu gibi maclarin fiyatlari bunlar.stadin dolmamasi diye birsey tutturmusunuz gidiyorsunuz.bakin bakalaim gecen seneki ortalamalara.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Yalan abi satmadık kombine filan. Allahım ya KAP'a bildirildi sanki de inanıyorsunuz. KAP'a bildirilmediğine göre satmamışız işte, önünüze gelene inanıyorsunuz.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Net rakam açıklanır, sonra havanın kötü olduğu bir gün tribünlerde 30.000 civarı kişi olur hani satılmıştı derler sanki kombine alanlar her maça gelmek zorundaymış gibi.

Sanki amatör küme takımının konusundayız gibi muhabbet dönüyor ya, o da ayrı komedi. Bu takım son şampiyon, 18 kere şampiyon olmuş bir takım, bu sene Şampiyonlar Liginde, ligin şampiyonluk adaylarından, başında Fatih Terim, kadrosu kaliteli bu satılan kombine az bile.
    Aynen katılıyorum.Satış durdurulmasa 52 bini rahat bulurduk.Adnan Öztürk'ünde dediği gibi şehir dışındaki taraftarlarında takımı izleme hakkı var.Satışın durdurulması o yönden doğru karar.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Doğru diyorsunuz kameranın gösterdiği yerler dolmuyor. El yakıyor çünkü oralar. Kimse kolay kolay sıradan bir maça 200+ vermez yakından izleyeceğim diye.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Şu stad dolmuyor muhabbetinin çıkmasının nedeni TV çekimi. Üst kat tamamen doluyor kale arkaları doluyor. Hatta 32 binlik seyirci ortalamamız olduğu konuşuluyordu geçen sezon. Ama TV'de gözüken tribün fiyatları bazı maçlarda 2-3bin liralara çıkan yer. Bu nedenle her maçta oraya fazla talep gelmiyor, boş gözüküyor. Fanatik rakiplerinde işine geliyor bu tabi.
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Aslinda suc bizde.Arkadas alenen trolluk yapip gitmis.bizde mantikli cevap vermeye calisiyoruz burada.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

8 Ağustos'da ki maçta görürüz stad boş mu dolu mu diye.İlla kombine satışlarını söylemek zorunda değiliz,zaten kombine satışları da lig için geçerli sayı.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Erzurumda oynanan maça kimse gitmiyor mu?

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Erzurum'da olsaydım belki giderdim.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

tamam beyler vurmayın adam öldü.

Şu kombine konusunda daha da uğraşamazlar heralde
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Eğer doğruysa sevinirim o kadar stad yapıldı boş kalıyordu satılsınki dolu görelim
    Bizim stadın doluluğunu en iyi sen bilirsin.Play offta 2-1 yendiğiniz maç sonu kareografiyle dalga geçip "Kupa mı vardı orda noldu o kupa " diyip tribünden resimler paylaşan ve biz şampiyon olunca bir süre kendine gelemeyen sensin.

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post
    Bizim stadın doluluğunu en iyi sen bilirsin.Play offta 2-1 yendiğiniz maç sonu kareografiyle dalga geçip "Kupa mı vardı orda noldu o kupa " diyip tribünden resimler paylaşan ve biz şampiyon olunca bir süre kendine gelemeyen sensin.
    Aygün iyi ki daha fazla vurmayın dedik. Öldürmüşsün.

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

İyi günde kombineyi herkes alır.Zaten taraftar yıllardır hasret başarıya, normal o rakamlar inanılmayacak rakamlar değil bu kadar iyi bir kadro ve hava yakalanmışken.Benim yakın çevremden iki sezon önce maçları tvden takip etmeyen adamlar, üniversite grupları kampanya falan deyip kombine sahibi oldular bu yıl hep.
    Kötü giderken de aynı desteği sağladığı zaman Galatasaray taraftarı, daha büyük alkışı hak eder benim nazarımda.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Ülkemizde kötü günde de destek verecek taraftar gerçekten çok az. Bu konuda Fenerbahçe ve Galatasaray'ın kemikleşmiş bi 15-20 bin kişilik belkide daha az, her zaman kombine alan bir taraftar grubu var ama ben bununda yeterli olduğunu düşünmüyorum. Hep Dortmund taraftarına imrenmişimdir. 80 bin kişilik stadları var her sene 70bin ortalamayla oynuyorlar gerçekten muhteşemler.

Nesil
    2011
    Yer
    Bursa

Aslında sadece Dortmund değil Almanyada dikkat ettiyseniz tüm takımların stadı her hafta doluyor.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

ben Galatasaray yönetimini kombine konusunda takdir ediyorum. bildiğim kadarıyla hem bizden ucuz hem de öğrenciye %50 indirim var. Ömer Temelli'ye hep yazıyorum ama cevap vermiyor bu konuda
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

Quote Originally Posted by benbenim View Post
    ben Galatasaray yönetimini kombine konusunda takdir ediyorum. bildiğim kadarıyla hem bizden ucuz hem de öğrenciye %50 indirim var. Ömer Temelli'ye hep yazıyorum ama cevap vermiyor bu konuda
    Fenerbahçe'de de herhangi bir taraftar grubundan referans getirirsen indirim var telekom tribünü 750 lira iken 600 liraya düşüyor mesela

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by benbenim View Post
    Sadece kale arkalarında öğrenci indirimi var.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by Night_Mare17 View Post
    Sadece kale arkalarında öğrenci indirimi var.
    10 numaraymış

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

Quote Originally Posted by DisCo View Post
    Erzurumda oynanan maça kimse gitmiyor mu?
    ben gideceğim inşaalah

Nesil
    2008
    Yer
    Antakya

Quote Originally Posted by GebzeLi1907 View Post
    Fenerbahçe'de de herhangi bir taraftar grubundan referans getirirsen indirim var telekom tribünü 750 lira iken 600 liraya düşüyor mesela
    600 TL bir maç mı ?

Gider PS 3 alırım her gün maç yaptırırım bu takımlara.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by lexoqe View Post
    600 TL bir maç mı ?

Gider PS 3 alırım her gün maç yaptırırım bu takımlara.
    Kombineden bahsediyor yahu

600 TL veren gider VIP de izler maçı herhalde . Kombine olsa gerek.

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Resim çok hoşuma gitti. Ne kadar eski golleri kalmasa da hale gönlümün gol kralıdır Milan BAROS !

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Lazio macını hangi kanal verecek
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Mesaj Yetkileri