burak kardes bu olay yalan degil fox sporda bile konustu bu olay 2 gün içinde bitecek dedi ama hangi taraf için oldugunu söylemedi
hadi yalan diyelim necati gibi olamıyormu necati bir sorun olunca hemen resmi sitededen duyuruyor ümit ne bekliyor hala transfer yatınca acıklama yapacak galiba adnan sezgin ,adnan polat, hatta kalli onlar ümit e en kısa zamanda ceza verecek buna eminim
Ha bunda en büyük suc menejerininm oda gizlice görüsmüş ümite söylemiş
yarın belli olur herşey uzamaz bu iş ama yöneitimn bırakıcaını sanmıorum bize fenerden gelicek para lasım diil bilemiorum fenerin maddi durumuda o kadar diil artık tuncayı rüştüyü hiçbirini tutamadılar elinde r.carlosu aldılar onuun parasınıda forma satışları karşılıyo awrupadan bi yıldızda geliceini sanmıorum fenere fenere gelen para için gelio çünkü kariyer için gelmio teklif gelse appiahla kezmanda gider fenerden hiç bi yıldız fenerde 2 sezondan fazla oynamadı alexi saymıorum çünkü yıldız diil
Abi ne demek hepten Fenerli olacak ? Ne alaka Beşiktaşlı oluyo adamlar
Fox beni bağlamaz.. Menajer çok etkili zaten, onların dini imanı para..
Giderse tavrımız bellidir, kafasına gitmeyi koymuşsa yapabilecek birşey yok.. Galatasarayın çıkarları doğrultusunda satılır.. Ali Sami Yen'e ne yüzle gelir, tek merak ettiğim o.. Bence bu iş yarın açıklığa kavuşur..
Saracoğlunun kapıları Karana açık
Fenerbahçe, Galatasarayda sorunlar yaşayan ve ayrılmak istediği bildirilen Ümit Karana kapılarını açtı.
Sarı Lacivertli Yöneticiler menajer Harun Aslanın kendilerine gelerek Ümit Karanın Fenerbahçede oynamak istediğini söylediğini belirttiler. Sarı-Lacivertli yöneticiler, "Ümit gerçekten biz de oynamak istiyorsa, kapımız sonuna kadar açık. Kendisi kulübüyle sorunlarını çözümlerse, belli bir bonservis karşılığında en yasal şekilde transferini gerçekleştiririz" ifadesini kullandılar.
lig tv haber..
Ümit Karan bu kadar düşmüş olamaz, ben bu habere inanmıyorum..
Burak ümit paraya gidiyor
Arkadaslar acaba bizde avatarlarımıza metin oktay resmimi koysak veya kral hakanın resmini mi koysak onlar bunu hakediyor
Ümit Karan bu kadar kişiliksiz olamaz.
Begenmediginiz necati bile bir, iki saat sonra resmi siteye aciklama yaptiriyor, tvlere cikiyor "böyle birsey yok, yalan" diyor
Ümit kalsa bile takımda düzenli forma sansı bulamaz hadi buldu diyelim oun kaptan yapmazlar kalli baya kızdı icinden ona
fenerbahcenin parası olsa bile aldıgı adamlar ortada...gelecek galatasarayımzn arkadaslar bırakn ümt gitsn iki sene oynasn bakalm bizde çok ümt karanlar var
alman kardes bazı sözlerinde haklı olabilirsin ama burası yeri degil ceza alabilirsin seni bir dost olarak uyarim
Nasıl ki Rüştü Beşiktaş'a transfer olduğunda çoğu fenerli turksportal üyeleri avatarlarına Rüştü'nün resmini koyup altına bir de "UTAN", "REZİL" vs. gibi yazılar yazdıysa bu da aynı hesap işte.
Çünkü taraftarlara göre ezeli rakiplerde futbolcular oynayamazlar. aslında profesyonel olan bir futbolcu oynayabilir ama biz Türkiye'de bu oyuna profesyonel olarak değil de duygusaol oalrak baktığımız için bu yüzden kaynaklanıyor bu tür yorumları. hepsi bu kadar...
arkadaşlar neyi tartışıyorsunuz ki ümit giderse gitsin artık umrumda değil yeri doldurulamayacak bir adam değil ümit
hem o giderse yönetim forvete kesin iyi bir golcü alır(örn:Saviola)![]()
Gs de oynayan ve Fb'de oynasa iyi olur dediğim 2 oyuncudan biri Ümit Karan inşaallah alabiliriz.Hayırlısı olsun...
bırak kardeşm yönetim bırakmaz ümiti gidersede awrupaya yollarlar takasta kullanırlar
o iş nekadar yanlışsa böyle yapılmasıda yanlış bence.Sonuçta ne olacak ki yani. Madem okadar vazgeçilmez bir oyuncu Galatasaray elinde tutabilsin Ümit'i. Ben sanmıyorum eşit olanaklar sunulduğunda fbyi tercih etsin Ümit.Ama sonuçta adam bu işten para kazanıyor. fbnin teklifi daha iyi olursa neden gitmesin??
[QUOTE=uykum_ fiRaRi;728923]ümit inşallah fb'ye gitmez.giderse çok ama çok kötü olur.onun gibi forvet bulamayız.umarım para için gitmez.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
merak etme kardes bizde çok ümt karanlar var..özgrcandr cem sultandr bunlarn hepsi çk iyi forvet olacaklar
zaten profesyonellik budur. çünkü sen insan olarak aile ve kendini bu oundan kazandığın parayla geçindiriyosun. hangi kulüp daha iyi teklif verirse doğal olarak onu seçmen gerekcek. bunun fb'si gs'si bjk'si ts'si diye bişey yok. ama türkiye, arjantin, iskoçya gibi ülkelerde bu biraz duygusallığa giriyor. örneğin g'den fb'ye, celtic'ten rangers'a, boca'dan river'a oyuncu gidince adam çıkarcı oluyor.
bnce bu sorun yok. gitmek istiyorsa gidebilir kendi bileceği iş. ama gidecekse de gittikten sonra olacaklara katlanması lazım. çünkü taraftarın tepkisiyle karşılaşacak. bunları önceden iyice düşünmeli.
ayrıca bu aralar gs yönetiminde para var galiba. yani nası buldular ettiler tam bilmiyorum detaylarını amaben iyi bir santrafor alınabileceğini düşünüyorum ümitin yerine..
Bugün daha basın toplantısı olmaz ama ümitten yarın bir toplantı bekilyorum
Herşeyi geçtim de, bu da unutulmaz ki be kardeşim..
![]()
nerden geldiğini bilmeyen kişilerle işimiz yok burak![]()
I'm back...