Modric hayranı biri olarak bunlardan biri kesin ben olurum.
Modric'ten dolayı Artık Spurs'ü takip edeceğim.
Arshavin yada Pavlyuchenko dan birini alırsa çok güzel bir ofans hattı kurmuş olacak. Ama birazda defansa takviye gerek gibi sanki.
Modric hayranı biri olarak bunlardan biri kesin ben olurum.
Modric'ten dolayı Artık Spurs'ü takip edeceğim.
Arshavin yada Pavlyuchenko dan birini alırsa çok güzel bir ofans hattı kurmuş olacak. Ama birazda defansa takviye gerek gibi sanki.
newcastle bu kadar aptallık etmemeli böyle bir teklif olursa wenger kabul eder given süper kaleci.
arshavin premier ligte şov yapar bence ağır defans oyuncularını perişan edebilir.premier ligte bu tip defanslar çok var çünkü.
Tottenham kalecisi Heurelho Gomes eski çalıştırıcısı Luiz Felipe Scolari’yi kendisine inandığı için teşekkür etti.
Gomes 2004’te PSV’ye gelmesinden sonra oldukça başarılı olmuş ve Avrupa’da söz sahibi kalecilerden birisi olmuştu. 27 yaşındaki kaleci geçen yıl oynanan Tottenham maçındaki performansı ile göz kamaştırmış ve Juande Ramos’un öğrencilerini UEFA Kupası’nın dışına itmişti.
Gomes bütün kalecilik bilgilerini Cruzeiro takımındayken Scolari ile beraber edinmişti ve bu nedenle Chelsea’nin yeni çalıştırıcısına oldukça müteşekkir.
Brezilyalı oyuncu diğer takım arkadaşları gibi Scolari’ye övgü dolu sözler söylüyor: “Bana böyle oynamam durumunda dünyadkai her takımda oynayabileceğimi söylemişyi. Bu nedenle ona saygı duyuyorum çünkü bana inanmıştı. Bir yıl sonra PSV ile anlaştım.”
goal.com
Bu haftasonu yapılan bir görüşmede Robinho, Chelsea'ye gitme isteğinin, Cristiano Ronaldo'nun Bernabéu saflarına katılma isteği kadar çok olduğunu Real Madrid yönetimine iletti.
Marca'nın haberine göre, başkan Calderon ve teknik direktör Schuster ile yaptığı görüşmeler sırasında Robinho, düşüncelerini net bir şekilde ortaya koyarak isyan bayrağını açtı.
Stamford Bridge'den kendisine yapılan önerinin netleşmesinin ardından, Brezilyalı yıldız, Madrid'in kendisini sözleşme konusunda oyalayacağını ve sonunda beklentilerinin altında bir teklifi önüne koyacağını düşünüyor.
Ronaldo için yürütülen transfer çalışmalarında çok önemsiz bir ilave olarak teklifte kendisinin de olduğunu gören Robinho, Beyaz Şimşekler tarafından hiç önemsenmediğini düşünüyor. Oyuncu, duygularını açıkça ifade etmekten de çekinmiyor.
Marca, Robinho'nun Schuster ve Calderon'a "Chelsea'ye gitmeme izin verin" dediğini iddia ediyor.
Schuster, genç oyuncunun kulüpte kalmasını istediğini kamuoyuna açıklamıştı. Fakat, yönetimin de aynı yönde düşündüğü konusunda Brezilyalı'yı ikna edememiş olmalı.
Real Madrid'in Robinho'ya, şu an kazandığının iki katı olan, senelik 4 milyon Avroluk bir sözleşme önerdiği söyleniyor. Fakat Chelsea'nin teklifi, oyuncuya yıllık 6 milyon Avro civarı bir miktar öneriyor.
Robinho'nun Chelsea'ye gitmek istediğini söylediği toplantı öncesi Schuster, futbolcuyu sonunda İspanya'da kalmaya ikna ettiğini düşünüyordu.
Madrid teknik direktörü, basına verdiği demeçte, "Onunla konuştum ve planlarımızın önemli bir parçası olduğunu anlattım. O, çok önemli bir oyuncu ve gidip gitmeyeceğini düşünmek bile istemiyoruz" demişti.
Robinho, Londra ekibinin bu teklifini, Madrid'in kendisine yaptığı teklifin değerini arttırmak için kullanıyor olabilir. Fakat Chelsea'nin resmi bir teklif yapmaya hazırlandığı da düşünülürse, Brezilyalı yıldızın dileğinin gerçek olma ihtimali de hayli yüksek.
goal.com
Tottenham Robbie Keane’den boşalan bölgeye Diego Forlan ile takviye yapmak istiyor.
Lancashire Evening Post’a göre Spurs Atletico Madrid’e Forlan için 27 milyon € önerecek. Daha önce iki sezon Premier Lig’de Manchester United forması giyen oyuncu 2004 yılında İspanya’ya gitmişti.
Uruguaylı oyuncu La Liga’ya geldikten sonra toparlanmış ve Villareal ile ilk sezonunda başarılı bir performans göstermişti. Daha sonra Atletico Madrid’e giden oyuncu Sergio Aguerro ile iyi bir ikili oluşturdu.
Tottenham Robbie Keane’i sattıktan sonra ve Dimitar Berbatov’un da Manchester’a gitmek istemesi nedeniyle forvet hattına takviye yapmak zorunda. Keane-Berbatov ikilisi geçen sezon Premier Lig’de 30 gol attı ve Juande Ramos benzer güçte bir forvet hattı oluşturmak istiyor. Forlan bu konuda iyi bir tercih olabilir.
Tottenham ayrıca Rus Andrei Arshavin ve Roman Pavlychenko ile de ilgileniyor. Hangisinin transfer edileceğini önümüzdeki günlerde göreceğiz.
goal.com
Manchester City’nin menajeri Mark Hughes Blackburn’den eski öğrencisi Roque Santa Cruz’u transfer etmek istiyor.
Hughes geçen sezon Paraguaylı oyuncuyu Bayern Münih’ten almıştı. Bu transfer çok fazla eleştirilmiş ancak oyuncu beklentilerin ötesinde ligde 19 gol atmıştı. Yıldız oyuncunun bu performansı birçok takımı olumlu yönde etkiledi ve şampiyon Manchester onun için teklifte bile bulundu.
News of the World’e göre Mark Hughes eski öğrencisi Santa Cruz’u yeni takımına almak istiyor. Aynı habere göre Manchester City Blackburn’e 18 milyon € önerecek ancak Rovers en az 22 milyon € istiyor.
Ronaldinho’yu transfer edemeyen City forvete güçlü bir oyuncu almak istiyor. CSKA Moskova’dan Jo’yu alan City son maçta sakatlanmasına rağmen Santa Cruz’u kadroya katabilmek için yoğun çaba harcayacak.
goal.com
İyi bir transfer olur Tottenham adına verilen parada iyi görünüyor
City'nin hücum hattında faydalanamayacağı isimler var bunları takas olarak kullansa ve yüksek bir miktar parayı gözden çıkarsa belki gerçekleşebilir bu transfer Ama zor bir ihtimal
Spartak Moskova'da oynayan Rus forvet Pavluychenko İngiltere'de Arsenal ya da Chelsea'de oynamak istediğini söyledi.
Adını ilk olarak yedekten girip 2 gol attığı İngilitere maçında duyuran ve sonra Euro 2008 de 3 gol kaydederek Arsenal ve Barcelona gibi büyük kulüplerin de dikkatini çeken Pavluychenko Arsenal ya da Chelsea'de oynamak istediğini söyledi.
Pavluychenko, " Premier Lig'i çok seviyorum ancak oraya gidersem Arsenal ya da Chelsea'de oynamak isterim. Şu ana kadar sadece Tottenham'dan teklif almadım. Bazı İspanyol ve İtalyan kulüplerinin de benim için teklifi var. Bu ligler de çok kaliteli. İyice düşünüp doğru kararı vermek istiyorum." dedi.
goal.com
Bent'i de satacak Tottenham İyi bir forvet transferi şart Ramos İspanya'dan oyuncu getiriri yine Forlan güzel transfer olur
Dünyanın en prestijli ve en kaliteli ligi olan Premier Lig'in başlamasına yaklaşık 2 haftalık bir zaman kaldı ve yeni konu açma zamanımız geldi..
Premier Lig'de İlk Hafta Programı:
16 Ağustos Cumartesi
Arsenal - West Bromwich Albion
Bolton Wanderers - Stoke City
Everton - Blackburn Rovers
Hull City - Fulham
Middlesbrough - Tottenham Hotspur
West Ham - Wigan Athletic
Sunderland - Liverpool
17 Ağustos Pazar
Chelsea - Portsmouth
Aston Villa - Manchester City
Manchester United - Newcastle United
[SIGPIC][/SIGPIC]
Real Madrid kaş yapayım derken göz çıkardı Robinho gibi çok önemli bir oyuncuyu kaybetti Robinho kolay kolay ısınamaz artık Madrid'e ...
İspanyol Marca gazetesinin haberine göre iki kulüp transfer bedelinde anlaşma sağladı.
Son 2 haftadır bu transferi bitirmek için uğraşan Newcastle tam transfer sonlandı derken Deportivo'nun fiyat arttrmasıyla şok olmuştu. İspanyol Marca gazetesinin bugün verdiği habere göre iki taraf transfer bedelinde ( 12 milyon Euro) anlaşma sağladı.
Coloccini'nin menajeri de oyuncusunun Newcastle çok önceden anlaşmış olduğunu belirterek, " Coloccini için Premier Lig'de oynamak çok önemli. Zaten Newcastle da geri çevirilebilecek bir teklif yapmadı." dedi
goal.com
Santa Cruz müthiş bir sezon geçirdi, lige çok iyi alıştı.Ama istenilen rakam fazla gerçekleşmez gibi transfer..
[SIGPIC][/SIGPIC]
Robinho yerden göğe kadar haklı.Madrid Ronaldo'yu alabilmek için sezonun Madrid adına en iyi oynayan, takımı taşıyan oyuncusundan anında vazgeçti.Chelsea'ye değilde Arsenal'e gitse daha iyi olur.Madrid haketmiyor Robinho'yu..
[SIGPIC][/SIGPIC]
Newcastle sonunda iyi birini aldı defansa.eçen seneki 4-5 yemezler artık çoğu maçta..
[SIGPIC][/SIGPIC]
Hayırlı olsun iyi bir transfer olmuş
"Bırakın Gideyim" demek moda oldu galiba.. Madem bu kadar erken ayrılacaktın ne diye uzun kontrat imzalıyosun?
Mecburiyetten.
Böyle durumların olacagını bildiği için kulübler geleceği parlak olan oyuncuları bedavaya kaptırmamak için uzun vadeli kontrat imzalatıyorlar.
Bence bir futbolcu gitmek istiyorsa, onu kimse o takımda tutamaz. Mutsuz oldugu bir kulübte ne kadar başarılı olması beklenebilir ki.
Daha geçen mutluyum demiyomuydu
Nedense beğenmiyorum Forlan'ı.ManU'dayken de ısınamamıştım bi türlü.Bent'ten iyi olduğu kesin ama daha iyi birini bulabilir Tottenham.İş geçmiş Forlan'dan..
[SIGPIC][/SIGPIC]
Büyük oynuyor.
Rus oyuncular şampiyonadan sonra liglerinde çok kötü oynuyorlar hepsinin aklı transferde
Chelsea'de de Arsenal'de de banko oynar diyemeyeceğim maalesef...
Büyük düşünüyor. Daha sıradan bir takımda daha büyük bir oyuncu olabilir akıllı davranırsa eğer.
Arsenal'in alabileceğine ihtimal vermiyorum Böyle bir girişimde bile bulunmazlar bence
Bence ikisindede banko oynayacak bir oyuncu değil.Tottenham West Ham Newcastle gibi ekipleri kendisine daha iyi olur kanımca
Robbie Keane için 30 MN az bile. Tot'ham değerini bilemedi. Artık Keane Liverpool'un yeni Fowler'ı olur.
Redknapp Kranjcar'ı tutmak istiyor
Sulley Muntari'yi İnter'e satan Portsmouth'un teknik direktörü Redknapp Kranjcar'ı kesinlikle takımda tutmak istediğini söyledi.
Geçen sene FA kupasını kazanan ve UEFA'da oynama şansı elde eden Portsmouth bu sene takımın önemli isimlerinden Muntari'yi kaybetti. Bugünler de ise başka bir yıldız Kranjcar'ın ismi transfer dedikodularında geçiyor.
Redknapp bu gün bu oyuncusu ile ilgili basın mensupları ile konuştu.
Redknapp, " Muntari'yi kaybettikten sonra Kranjcar'ı da kaybetmeyi takım kaldıramaz çünkü orta sahadaki en yetenekli iki oyuncumuzu kaybetmiş oluruz. Kranjcar'ın bize geldiği ilk sezonda kondisyon problemi vardı. Geçen sene bu problem biraz daha ortadan kalktı. Eminim bu sene daha da az kondisyon problemi yaşayacak. Kranjcar doğuştan yetenekli bir isim. Ayrıca genç ve her geçen sene daha da gelişeceğine inancım tam." diyerek Kranjcar'ın takım için ne kadar önemli olduğunu belirtti.
Goal.com
Portekiz basınına konuşan Cristiano Ronaldo, Ferguson'la görüştüğünü ve bir yıl daha Manchester'da oynayacağını açıkladı.
Portekiz gazetesi Publico'ya konuşan Cristiano Ronaldo Real Madrid'e gitmeyi istese de bir yıl daha Manchester'da oynayacağını dile getirdi.
Real'in kendisine çok yüksek bir rakam önerdiğini ve bu yüzden gitmeye bu kadar hevesli olduğunu belirten Ronaldo gazeteye şu açıklamalarda bulundu: "Ferguson benim düşüncülerimi, ben de onun söylediklierini dinledim. Ve her iki taraf içinde devam kararının faydalı olacağına inandık. Beni yıpratan ve üzen çeşitli spekülasyonlar ve dedikodular çıktı. Ama şunu kesin ve net olarak söylemeliyim; bir yıl daha Manchester'da tüm kalbim ve ruhumla oynayacağım. Onurum ve formam içim ter dökmeye devam edeceğim."