Sayfa 252 / 1204 İlkİlk ... 152202242250251252253254262302352752 ... SonSon
7,531 ile 7,560 arası toplam 36115 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri | Ryan Donk

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bu sene de yalan olucaz bence haberiniz olsun

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Durun yahu daha sezon başlamadı.Bu kadar karamsar olmayın.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Artık Ağustos'a dayandık ve 3 oyuncu alacağımızı söyledi Adnan Polat. 3ü de yabancı olacak çok çok büyük bir ihtimalle. Bu oyuncuların form tutup takıma uyum sağlamaları bayağı bir zaman alacak.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Haklısın ancak yapcak bir şey yok.Beklemek zorundayız.Geçen sene transferleri yaptık ancak hayal kırıklığıyla bitti.Bu senede inşallah transferi geç yapıp güzel bitireceğiz.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

İnşallah diyorum dipnot olarak inşallah maşallahlara da kaldık'ı ekliyorum

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Geçen sene doğru düzgün transferler yaptık da noldu

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bu bir bahane olamaz Aygün yapmayın yahu.. O zaman çıkıp sol kanatta Carrusca oynasın ön liberoda Inamoto,stoperde Bouzid-Suat Usta, forvette de Ali Lukunku'yla Christian, sağ açıkta da Fabio Pinto,forvet arkası Altan(Sasa Ilic'e laf yok ),sol bekte Orhan sağda Cihan. Ne kadar kaliteli transfer yaparsan takım o kadar seviye atlar. Bu iş Baros'la Kewell'la Lincoln'le başladı Cana'yla ayrı bir boyut kazandı. Artık futbolculuk baharı geride kalmış oyuncular gelmiyor sadece bunu anlatmaya çalışıyorum yani. Alalım o zaman Peru'dan kıytırık bir ortasaha koyalım Avrupa Ligi'nde bakalım Musa'yla Barış'tan daha mı iyi oynayacak.. Yapmayın lütfen. Galatasaray'da revizyona gidiliyorsa ya bu kaliteli ve savaşan yabancılar getirerek olur ya da Galatasaray'ın bünyesinden çıkan oyuncularla. Galatasaray kendi yetiştirdiği oyuncuları Denizli'ye verdi bu sene aralarından en iyisi olan Serdar'ı da kiraladı. Onun için geçen sene Keita geldi de ne oldu, Elano geldi de ne oldu dersek yandık.. Rijkaard'ı da yollayalım bu mantıkla

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Geçen sene orta sahaya veya savunmaya transfer yapmak yerine Galatasaray hücumda yıldızları topladı. Bu yüzden geçen sene Galatasaray teker teker baktığımızda iyi transferler yapsa da genelde başarılı değildi.

Bence müthiş bir transfer politikası izliyoruz. Müthiş adamlar almadık ama en azından finans olarak düzeldik. Senelerdir Elano'lara, Lincoln'lere para harcanıyor da ne oluyor? Belkide başarıya aç oyuncularla çalışmak iyi gelebilir. Revolution "Elano geldi de ne oldu dersek yandık.." kızma bana ama gerçekten de öyle be abi .

Nesil
    2007
    Yer
    34

Finansı nasıl düzelttik berkay anlamadım. Finansımız hala kötü. Gelecek senelerin localarını satarak işler çevirdik. Sonumuz hayırlı olsun. Birde forvet transferi yapılmazsa bi başarı beklenmesin (:

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Profesyonel oyuncu Juan Pablo Pino Puello'nun AS Monaco Kulübü'nden 3.000.000 Avro bedelle transferi için anlaşma sağlanmış olup, transfer bedeli 2012 yılına kadar taksitlerle ödenecektir.
    Üç yıllık sözleşme imzalanan oyuncuya yıllık 600.000 Avro sabit transfer ücreti ve 10,000 Avro maç başı ücreti ödenecektir.

Kaynak: http://kap.gov.tr/yay/Bildirim/Bildirim.aspx?id=121904

Galatasaray'da yakalayacağı devamlılıkla üzerine katabilecek bir oyuncu,ileride muhakkak kar ederek satılabilir.3 M €'nun da taksitlerle ödenecek olması iyi Galatasaray açısından.

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Adam az alıyor valla paraları saçmamışlar yonetımı tebbrık edıyorum, oyuncuda iyi çıkarsa güzel iş yapmış olurlar,genelde milyon eurolar havada uçusuyordu Türkiyeye gelen transferlerde.

Ben Arfa ve Galatasaray (!)

Tüm Avrupa'da liglerin başlamasına kısa bir süre kala transfer piyasasında da hareketlilik artıyor.
    Avrupa'nın dört bir yanından transfer haberleri arka arkaya gelmeye devam ederken kulaktan kulağa yayılan fısıltılar futbolseverlerin heyecanına heyecan katıyor.

İşte futbolseverleri heyecanlandıran bu fısıltılara bir yenisi de bugün eklendi. İddiaların bir tarafında Hatem Ben Arfa var bir diğer tarafında ise Galatasaray...

Sarı-kırmızılı kulübün başkanı Adnan Polat'ın oyun kurucu' etiketini üzerinde bulunduran bir futbolcuyu transfer etmek istediklerini dile getirmesinin ardından gerek Türk basını gerekse Avrupa basını bu mevkiide görev yapan oyuncuları bir bir masaya yatırmaya başladı. Kim Kallström'de beklenen gelişmelerin yaşanmamasının ardından gözler Fransa'da oynayan başka bir oyuncuya çevrildi; o isim Hatem Ben Arfa!

Fransız basını Paris Saint Germain, Benfica, Newcastle United ve bir Alman kulübünün ciddi şekilde ilgilendiği Ben Arfa için Galatasaray'ın da devrede olduğunu ileri sürdü. Fransız basının yanı sıra bugün Fotomaç Gazetesi'nin de Tunus'un El Buteur Gazetesi'ni kaynak göstererek 'Ben Harfa için en ciddi teklifi Galatasaray verdi' haberinde de altı çizildiği gibi Fransız oyuncunun Marsilya'dan ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Fransa Lique 1'de şampiyon olan Marsilya'da teknik direktör Didier Deschamps ile yaşadığı sorunlardan dolayı takımda az forma şansı bulan ve kendisini gösterebilmek için daha fazla süre alacağı bir kulübe gitmenin planlarını yapan Ben Arfa'nın önceliğinin İngiltere Premier League olduğu biliniyor. Ancak Marsilya'nın Lyon'dan yaklaşık 11 milyon avro karşılığında transfer ettiği Fransız yıldızı minimum zararla satmayı düşündüğü ve bu yüzden de en iyi teklifi veren kulübe Ben Arfa'yı satacağı son günlerde sıkça konuşuluyor.

Paris Saint Germain'in 7.5, Newcastle United'ın 6 milyon avro'yu gözden çıkarttığı Ben Arfa için Galatasaray'ın nasıl bir teklifle Marsilya'nın kapısını çalacağı ise büyük bir merak konusu...

Futbola amatör olarak 1993 yılında Lyon'da başlayan Ben Arfa, 2004 yılında Lyon ile profesyonel sözleşmenin altına imza attı. 2004-2008 yılları arasında Lyon'da forma giyen ve bu süre zarfında takımı ile birlikte 4 Lique şampiyonluğu bir de Fransa Kupası'nı kazanma başarısı gösteren Ben Arfa, Lyon kariyerinde 64 maça çıktı ve 7 golün altına imza attı.

Lyon'da az forma şansı bulan ancak yeteneklerine sonsuz inanc, güven olan Ben Arfa 2008 yılında 11 milyon avro karşılığında Marsilya'nın yolunu tuttu. Müthiş yetenekleri olmasına rağmen 'patlama yapamayan' genç yetenekler sıralamasında başı çeken Ben Arfa, tıpkı Lyon'da olduğu gibi Marsilya'da da 'direkt' oyuncu olamadı. Son iki yılda 62 kez Marsilya formasını terleten Ben Arfa, rakip fileleri 9 kez havalandırdı. 1987 olan ve Fransa Milli Takımı'nın tüm yaş gruplarında forma giyen genç yıldız, orta saha - forvet mevkiinde görev yapıyor ve teknik kapasitesi, kaleye direkt giden yapısı ve sürati ile dikkatleri üzerine çekiyor.

23.07.2010
    Kaynak : Sporx.com dış haberler

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Polak için Baros kozu!
    Galatasaray Lorik Cana ve Juan Pablo Pino'nun ardından üçüncü yabancı transferini resmiyete kavuşturmak için gün sayıyor.

Önceki gün Fenerbahçe ile oynanan Dostluk Kupası'nın bitiş düdüğüyle birlikte sarı-kırmızılı kafileden ayrılarak Belçika'nın yolunu tutan Galatasaray Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin, Jan Polak için Anderlecht yetkilileri ile buluştu.

Sabah Gazetesi'nin haberine göre; 2011 yılında sözleşmesi bitecek olan Çek ön libero için 3 milyon Euro öneren Sezgin, Belçika ekibinin 4.5 milyon Euro'da diretmesi üzerine Polak'ın menajerini devreye soktu.

Vatandaşı Milan Baros faktörünü de dikkate alarak Galatasaray'da forma giymek istediğini söyleyen 29 yaşındaki oyuncu Anderlecht yönetimine gitmek istediğini iletti.

SONA GELİNDİ

Polak'ın menajeri Pavel Paska da Anderlechtliler'e "Polak, Galatasaray'ı istiyor. İşi zorlaştırmayın" mesajını iletti.

Bu arada Paska'nın İstanbul'a geldiği ve sarı-kırmızılı yöneticilerle hem Polak transferini görüştüğü hem de Baros'un 2011'de bitecek olan sözleşmesinin uzatılmasını masaya yatırdığı öğrenildi.

Özellikle Polak hakkındaki görüşmelerin olumlu ilerlediği, transferin iki gün içinde sonuçlanabileceği bildirildi.

23.07.2010
    Kaynak :
    Sabah
    Screw you guys, I'm goin' home

Quote Originally Posted by ShevAnil View Post
    Finansı nasıl düzelttik berkay anlamadım. Finansımız hala kötü. Gelecek senelerin localarını satarak işler çevirdik. Sonumuz hayırlı olsun. Birde forvet transferi yapılmazsa bi başarı beklenmesin (:
    Abi olaya şöyle bak, hangi futbol kulübümüz yaklaşık 1 milyon euro'ya aldığı bir adamı avrupa futbol piyasasına 5 milyon euro ile sürdü.Hatırladığım bir Nihat var bir de Mehmet Topal. Ya da son 10 senedir kim aldığı bir oyuncuyu ertesi sene 8.5 gibi bir fiyata sattı. Elbette finansımız öyle tek sezonluk adam satmalarla düzelmez ama bir yerden de başladık biz

Fatih Tekke de 10 Milyon TL'ye gittiydi Zenit'e bu arada.

Ben Arfa'yı Marsilyanın bırakması imkansıza yakın bana göre.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Biz Kallström'ü alamadık ya ben ona yanıyorum..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Revolution View Post
    Biz Kallström'ü alamadık ya ben ona yanıyorum..
    Ben çok seviniyorum Keita'yı çok severdim aldığınıza çok üzülmüştüm , sonra nefret etmiştim adamdan resmen oyunculuğundan dolayı , Lorik Cana hem karakterini hem oyununu çok sevdiğim aynı zamanda hemşehrim olan biri hem üzüldüm hem sevindim gelmesine inşallah başarılı olur , kallstörm de aynı şekilde tam sevdiğim tarz orta saha oyuncusu , kendisini de çok severim gelmesin yani yeter abartmayın =)

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Gelecek ortasaha oyuncusu Avrupalı olmalı bence. Disiplin çok önemli artık..

Nesil
    2007
    Yer
    Raccoon City

NOT : Transfer yapilmadigindan yakindigi icin bu bolume ekledim bu haberi

Galatasaray'da sansür mü var!?

Hollandalı hocanın yönetim hakkındaki sözleri Türkçe'ye çevrilmedi...

Galatasaray teknik direktörü Frank Rijkaard ilk basın toplantısında (Galatasaray)

Harry Kewell'ın Galatasaray TV'deki sözlerinin Türkçe'ye çevrilmemesi konuşulurken daha büyük bir tercüme skandalı patlak verdi.

Vatan'ın haberine göre Fenerbahçe ile oynanan hazırlık karşılaşması sonrası düzenlenen basın toplantısında Hollandalı bir gazetecinin sorusuna Flemenkçe yanıt veren Frank Rijkaard'ın cevapları Mustafa Yücedağ tarafından Türkçe'ye çevrilmedi. Çevrilmeyen soru ve cevapların yönetim ve transfer ile ilgili olması kafada sansür şüphelerinin bir kez daha uyanmasına neden oldu.

Basın toplantısında çevrilmeyen soru ve cevap ise şöyle;

* Soru:4-3-3 sisteminden bir vazgeçiş var sanki. Artık tekrar 4’lü orta sahaya mı döneceksiniz ya da farklı oyuncular mı almayı düşünüyorsunu

* Cevap: “Bakın transferler hakkında konuşmak istemiyorum. Bu benim elimde olan birşey değil. Ben ne yapayım? Alırlarsa da alırlar, bu yönetimin bileceği bir iş. Eksiklerimiz var ve daha gayretli çalışmalıyız. Ayrıca oyun sistemini etkileyen eksiklerimiz de var. Mesela Kewell ve Baros gibi oyunculardan şu anda faydalanamıyorum. Evet, şu anda 4’lü orta sahaya geri döndük gibi. Ben de aslında 3’lü orta saha ile oynamak isterim. Ancak şu anda bunu yapacak oyuncu kadrosu elimde mevcut değil.”

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bende okudum bugün Vatan Gazetesi'nde adam haklı beyler

Nesil
    2006
    Yer
    2 kıtada birden olandan;)

felemenkçe bilen bir gs taraftarı bu haberin doğru olduğunu söylemiş fcn'nin sayfasında...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Elano gitmeden transfer yapamayacağız bence kaynak yok..

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

ekşi sözlükte şöyle birşey okudum:

arda turan gstv canlı yayınında dedi ki:"ben galatasaray'da oynayan her futbolcuya çok saygı ve sevgi duyuyorum, bunlara giden keita ve elano'da dahildir."
    yani, takım kaptanının ağzından elano'nun galatasaray'dan ayrıldığını öğrenmiş oluyoruz.
    İzleyen varsa söylesin var mı böyle bir lafı Arda'nın?

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

* Cevap: “Bakın transferler hakkında konuşmak istemiyorum. Bu benim elimde olan birşey değil. Ben ne yapayım? Alırlarsa da alırlar, bu yönetimin bileceği bir iş. Eksiklerimiz var ve daha gayretli çalışmalıyız. Ayrıca oyun sistemini etkileyen eksiklerimiz de var. Mesela Kewell ve Baros gibi oyunculardan şu anda faydalanamıyorum. Evet, şu anda 4’lü orta sahaya geri döndük gibi. Ben de aslında 3’lü orta saha ile oynamak isterim. Ancak şu anda bunu yapacak oyuncu kadrosu elimde mevcut değil.”

Tabiki Rijkaard yapilan transferlerde etkisiz. Türkiye'de hangi hocaya sorulup transfer yapiliyor ki Rijkaard'a sorulsun adam ihtiyaci olan bölgeleri söyler en fazla onlarda gider bulduklari bir oyuncuyu getirirler bu Türkiye'de maalesef böyle kulüp baskanlari ne zaman futbolu profesyonellere emanet eder o zaman futbol olarak daha ileriye gideriz. Bu arada Elano'nun bu sene patlayacagini düsünüyorum dünya kupasinda cok iyi oynadi takimdan gönderilmemeli.

Quote Originally Posted by Hugo View Post
    Fatih Tekke de 10 Milyon TL'ye gittiydi Zenit'e bu arada.

Ben Arfa'yı Marsilyanın bırakması imkansıza yakın bana göre.
    Milyon TL ise Mehmet Topal ile yaklaşık aynı paraya gitmiş. Onu unutmuştum teşekkürler.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Elano'nun gitmesine karşıyım aslında ama gönderilmesi zorunlu oldu artık.. Ondan en az 10-12 Milyon bonservis alırız ve 2 bölgeye birden kaliteli transfer yapabiliriz..

Quote Originally Posted by Revolution View Post
    Elano'nun gitmesine karşıyım aslında ama gönderilmesi zorunlu oldu artık.. Ondan en az 10-12 Milyon bonservis alırız ve 2 bölgeye birden kaliteli transfer yapabiliriz..
    Adnan Polat "3 yabancı oyuncu alacağız, bunların 2'si gelecek vaadeden oyuncular olacak." Gibi bir açıklama yaptı ben flaş bir transfer beklemiyorum amaç yine birkaç sene sonra oyunculardan para kazanmak olacak gibi. Yavaş yavaş senin dediğine geliyorum kadromuz yetersiz gibi görünüyor.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

şimdi Elano gittiyse minimum geldiği fiyata gitmiştir yani 8M€ bu yüzden Kallström açıklanabilir ardından ama 10-12M€ ya gittiyse SporX'deki Ben Arfa işi gerçek olabilir..
    Screw you guys, I'm goin' home

Mesaj Yetkileri