Petrov bonservizsiz olduğu için iyi bir transfer olabilir.Ama Muhammed abinin de dediği gibi bu Dzsudzsak transferini engelleyecek ise karşıyım.Umarım ikiside alınır Petrov solda Dzsudzsak sağda oynar.
Petrov bonservizsiz olduğu için iyi bir transfer olabilir.Ama Muhammed abinin de dediği gibi bu Dzsudzsak transferini engelleyecek ise karşıyım.Umarım ikiside alınır Petrov solda Dzsudzsak sağda oynar.
Bencede sag kanada transfere pek gerek yok.Mehmet,Ozer,(Donerse Kazim) o kanadi iyi gotururler.Tabi Krasic alinirsa harika olur o ayriAma sol kanada ve forvete transfer sart.Yonetimde bunun bilincinde.
Hollanda Birinci Futbol Ligi takımlarından PSV Eindhoven'in sportif direktör Marcel Brands, Balazs Dzsudzsak ile ilgili Fenerbahçe'den bir teklif gelmediğini açıkladı.
Brands, son iki haftadan bu yana Macar futbolcunun Fenerbahçe'ye transferiyle ilgili yazılanlar hakkında De Telgraaf Gazetesine açıklamalarda bulundu. 25 yaşındaki Dzsudzsak, Fenerbahçe'ye seve seve gideceği yönünde beyanlar verirken, Brands,
Fenerbahçe'den hiç bir kişinin şimdiye kadar transferle ilgili kendilerini aramadığını belirterek, ''Dzsudzsak'ı almak isteyen kulüplerin, bonservis için bize başvurması gerekiyor. Ancak yazılanların aksine Fenerbahçe'den şimdiye dek böyle bir talep gelmedi. Kendisi bu sezon da bizde forma giyecek'' diye konuştu.
Sporx
Sezonun belli bölümlerinde Selçuk ve yine ilk devre Christian Baroni iyi maçlar çıkarmakla birlikte bence orta sahanın göbeğine çok önemli bir oyuncu lazım... İyi zamanlarındaki bir Appiah standartında olmalı; en az... Hedef büyük olacaksa...
Spor iks yalan yazmaz diye düşünüyorum.
Last edited by Börk : 08.Haziran.2010 at 23:15 Reason: Önceden paylaşılmış
Dzudzsak-Petrov olayi bana Marcos Senna-Josico olayini hatirlattiSenna,Alonso gibi isimler basinda yer aliyorken yönetim gidip Josico'yu getirmisti simdide Petrov'u getirirlerse hic sasirmam.
Yedek bekleyecekse Petrov olabilir.
Dszudszak transferinin kesinleştiğinden emin olmak istiyorum.Petrov iyi bir isim sol kanat için,ancak bizim almamız gereken bir oyuncu değil.
Bana kalırsa yönetimin kimseyle görüştüğü felan yok. Gecen senelerde olduğu gibi transferler yine geç yapilacak
psv nin sportif direktörü Dszudszak ile ilgili fenerbahçeden teklif gelmediğini sölemiş
Krasic'ten olumsuz yanıt alan Fenerbahçe yöneticisi Cihan Kamer Londra'ya geçerek Stoch için Chelsea'yle görüşmelere başladı. Ntvspor
Fenerbahçe Cumhuriyeti
bonserviste anlaşabilirsek, stoch'un bizi tercih edeceğini düşünüyorum.
(/s)
Eğer Stoch'la gerçekten ilgileniliyorsa demek ki yönetim her 2 kanat için de oyuncu arıyor. Biri Dzsudzsak diğeri Stoch şeklinde düşünüyor olabilirler.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Stoch la gerçekten ilgileniyorsak bence alırız, Chelsea 7-8 arası bi bonservis bedeli istiyor bizde onu verebilecek güçteyiz.İş Stoch'a kalır ki Stoch'un da bizi tercih edebileceğini düşünüyorum.
Bir ihtimal daha var o da Joe Cole mu dersin?
Joe Cole milli takıma seçilmediyse ve Londrada ise Cihan Kamer belki onun için de gitmiş olabilir.
TariboWest
Joe Cole imkansız.
Ntvspor'un sitesinde Stoch haberinin altında şöyle bir ekleme var:
Cihan Kamer ile birlikte Aykut Kocaman'ın da İngiltere'ye gittiği ve daha önce randevu alınan 4 futbolcuyla görüşmeler yapılacağı ifade edildi.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Görüşülecek 4 oyuncudan 1 tanesi Santa Cruz olsa isabet olur.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
petrov olmasın. stoch iyidir. stoch'un fenerbahçe'yi tercih etmesi daha yüksek ihtimal. çünkü fenerbahçe daha çok para verebilir ve şampiyonlar ligi'nde oynama ihtimali var.
Olmamış bir transfer için başka muhabbetlere girmeyin boş yere. Eğer doğruysa 2 takımda teklifini yapar. İyi teklifi veren Stochu alır. Ama bu yanıltmaca da olabilir. Bizim İngiltereden ilgilendiğimiz 4 oyuncu varmış.
TariboWest
Galatasaray - Fenerbahçe muhabbetini burada yapmıyoruz. Transfer haberlerini yorumlamaya devam.
stoch çok iyi bir oyuncu kime olduğu fark etmez ülkemize gelsin isterim.arda turandan daha iyi olacaktır bir kaç sene içerisinde yani gs'de ardayı gönderip imkanlarını zorlayıp alabilir.sonuçta arda'da gitmek istiyo.ben kendi takımımda görmeyi çok isterim 20 yaşında bir oyuncuyu transfer etmek avrupadan güzel olur
bu arada sadece sitilleri benzediği için arda turan örneği verdim
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
eğer yönetim iki kanadada yabancı transfer ederse Aykut Kocaman'da Alex'li sistemde devam ederse ya forvetimiz Türk olacak,ya ortasaha yada Defans göbekdekilerden biri Türk olacak ben Güiza'nın gönderilip Semih,Gökhan bi tane daha Türk santrfor alınıp devam edilmesini isterim