Sayfa 252 / 896 İlkİlk ... 152202242250251252253254262302352752 ... SonSon
7,531 ile 7,560 arası toplam 26862 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri | Lazar Markovic

Nesil
    2006
    Yer
    Elazığ

Petrov bonservizsiz olduğu için iyi bir transfer olabilir.Ama Muhammed abinin de dediği gibi bu Dzsudzsak transferini engelleyecek ise karşıyım.Umarım ikiside alınır Petrov solda Dzsudzsak sağda oynar.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Since-1907 View Post
    Petrov bonservizsiz olduğu için iyi bir transfer olabilir.Ama Muhammed abinin de dediği gibi bu Dzsudzsak transferini engelleyecek ise karşıyım.Umarım ikiside alınır Petrov solda Dzsudzsak sağda oynar.
    Bu dediğin bana göre imkansız. Topuz,Kazım,Özer varken sağ taraf için futbolcu almaz yönetim. Aman diyorum Petrov gelmesin, hali hazırda anlaşılmış Dzsudzsak varken.

Bencede sag kanada transfere pek gerek yok.Mehmet,Ozer,(Donerse Kazim) o kanadi iyi gotururler.Tabi Krasic alinirsa harika olur o ayri Ama sol kanada ve forvete transfer sart.Yonetimde bunun bilincinde.

Default PSV'den Dzsudzsak açıklaması!

Hollanda Birinci Futbol Ligi takımlarından PSV Eindhoven'in sportif direktör Marcel Brands, Balazs Dzsudzsak ile ilgili Fenerbahçe'den bir teklif gelmediğini açıkladı.

Brands, son iki haftadan bu yana Macar futbolcunun Fenerbahçe'ye transferiyle ilgili yazılanlar hakkında De Telgraaf Gazetesine açıklamalarda bulundu. 25 yaşındaki Dzsudzsak, Fenerbahçe'ye seve seve gideceği yönünde beyanlar verirken, Brands,

Fenerbahçe'den hiç bir kişinin şimdiye kadar transferle ilgili kendilerini aramadığını belirterek, ''Dzsudzsak'ı almak isteyen kulüplerin, bonservis için bize başvurması gerekiyor. Ancak yazılanların aksine Fenerbahçe'den şimdiye dek böyle bir talep gelmedi. Kendisi bu sezon da bizde forma giyecek'' diye konuştu.

Sporx

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Sezonun belli bölümlerinde Selçuk ve yine ilk devre Christian Baroni iyi maçlar çıkarmakla birlikte bence orta sahanın göbeğine çok önemli bir oyuncu lazım... İyi zamanlarındaki bir Appiah standartında olmalı; en az... Hedef büyük olacaksa...

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Spor iks yalan yazmaz diye düşünüyorum.
    Last edited by Börk : 08.Haziran.2010 at 23:15 Reason: Önceden paylaşılmış

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Dzudzsak-Petrov olayi bana Marcos Senna-Josico olayini hatirlatti Senna,Alonso gibi isimler basinda yer aliyorken yönetim gidip Josico'yu getirmisti simdide Petrov'u getirirlerse hic sasirmam.

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Yedek bekleyecekse Petrov olabilir.

Dszudszak transferinin kesinleştiğinden emin olmak istiyorum.Petrov iyi bir isim sol kanat için,ancak bizim almamız gereken bir oyuncu değil.

Bana kalırsa yönetimin kimseyle görüştüğü felan yok. Gecen senelerde olduğu gibi transferler yine geç yapilacak

psv nin sportif direktörü Dszudszak ile ilgili fenerbahçeden teklif gelmediğini sölemiş

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Krasic'ten olumsuz yanıt alan Fenerbahçe yöneticisi Cihan Kamer Londra'ya geçerek Stoch için Chelsea'yle görüşmelere başladı. Ntvspor
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

bonserviste anlaşabilirsek, stoch'un bizi tercih edeceğini düşünüyorum.
    (/s)

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by TR.CaPTaiN View Post
    Krasic'ten olumsuz yanıt alan Fenerbahçe yöneticisi Cihan Kamer Londra'ya geçerek Stoch için Chelsea'yle görüşmelere başladı. Ntvspor
    İnşallah gerçekleşir bu transfer. Bi de Duşşakı aldık mı tamamdır Twente ile oynadığımız maçlardan beri antuda stoch Stoch diye bağırdık. Galiba yönetim sonunda duydu sesimizi
    TariboWest

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Eğer Stoch'la gerçekten ilgileniliyorsa demek ki yönetim her 2 kanat için de oyuncu arıyor. Biri Dzsudzsak diğeri Stoch şeklinde düşünüyor olabilirler.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    Elazığ

Stoch la gerçekten ilgileniyorsak bence alırız, Chelsea 7-8 arası bi bonservis bedeli istiyor bizde onu verebilecek güçteyiz.İş Stoch'a kalır ki Stoch'un da bizi tercih edebileceğini düşünüyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Bir ihtimal daha var o da Joe Cole mu dersin?

Joe Cole milli takıma seçilmediyse ve Londrada ise Cihan Kamer belki onun için de gitmiş olabilir.
    TariboWest

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Joe Cole imkansız.

Ntvspor'un sitesinde Stoch haberinin altında şöyle bir ekleme var:

Cihan Kamer ile birlikte Aykut Kocaman'ın da İngiltere'ye gittiği ve daha önce randevu alınan 4 futbolcuyla görüşmeler yapılacağı ifade edildi.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Ümit View Post
    Bir ihtimal daha var o da Joe Cole mu dersin?

Joe Cole milli takıma seçilmediyse ve Londrada ise Cihan Kamer belki onun için de gitmiş olabilir.
    Joe olacağını zannetmiyorum, ki zaten kendisi Arsenal ile anlaştı büyük ihtimalle.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Joe Cole milli takımda.

Bir ihtimal daha var oda Martin Petrov'mu dersin

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Görüşülecek 4 oyuncudan 1 tanesi Santa Cruz olsa isabet olur.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Goosfraba View Post
    bonserviste anlaşabilirsek, stoch'un bizi tercih edeceğini düşünüyorum.
    neden fenerbahçe'yi seçiyor anlamadım.
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

petrov olmasın. stoch iyidir. stoch'un fenerbahçe'yi tercih etmesi daha yüksek ihtimal. çünkü fenerbahçe daha çok para verebilir ve şampiyonlar ligi'nde oynama ihtimali var.

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by BleedingMoon View Post
    petrov olmasın. stoch iyidir. stoch'un fenerbahçe'yi tercih etmesi daha yüksek ihtimal. çünkü fenerbahçe daha çok para verebilir ve şampiyonlar ligi'nde oynama ihtimali var.
    Daha çok para verebilir kısmına katılmıyorum.Fenerbahçe'nin şampiyonlar ligi'nde oynama ihtimalinden dolayı belki tercih eder.
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Quote Originally Posted by Börk View Post
    neden fenerbahçe'yi seçiyor anlamadım.
    Fenerbahce'nin Sampiyonlar Ligi'ne katilma ihtimali ve daha fazla para verme imkani oldugu icin..

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Olmamış bir transfer için başka muhabbetlere girmeyin boş yere. Eğer doğruysa 2 takımda teklifini yapar. İyi teklifi veren Stochu alır. Ama bu yanıltmaca da olabilir. Bizim İngiltereden ilgilendiğimiz 4 oyuncu varmış.
    TariboWest

Del Piero_10 Misafir

Galatasaray - Fenerbahçe muhabbetini burada yapmıyoruz. Transfer haberlerini yorumlamaya devam.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

stoch çok iyi bir oyuncu kime olduğu fark etmez ülkemize gelsin isterim.arda turandan daha iyi olacaktır bir kaç sene içerisinde yani gs'de ardayı gönderip imkanlarını zorlayıp alabilir.sonuçta arda'da gitmek istiyo.ben kendi takımımda görmeyi çok isterim 20 yaşında bir oyuncuyu transfer etmek avrupadan güzel olur
    bu arada sadece sitilleri benzediği için arda turan örneği verdim
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

eğer yönetim iki kanadada yabancı transfer ederse Aykut Kocaman'da Alex'li sistemde devam ederse ya forvetimiz Türk olacak,ya ortasaha yada Defans göbekdekilerden biri Türk olacak ben Güiza'nın gönderilip Semih,Gökhan bi tane daha Türk santrfor alınıp devam edilmesini isterim

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by KaPaLı View Post
    Joe Cole milli takımda.

Bir ihtimal daha var oda Martin Petrov'mu dersin
    Elimizde patlayabilir. Ama değer. Denemek lazım, adı sanı bilinmeyen G.Amerikalılar yerine, bu transfer daha mantıklı.

Mesaj Yetkileri