çok büyük bi camia galatasaray camiası hiç bi zaman gidenin yeri boş kalmaz doldurulur..
çok büyük bi camia galatasaray camiası hiç bi zaman gidenin yeri boş kalmaz doldurulur..
ümit bunları göz önünde bulundur![]()
Güzel yazmışsın Çağrı cidden. Ama artık aşmalıyız bunları. Gerçi bizde sadece tribün tepkiside değil yöneticilerde fanatik taraftarlar gibi davranıyor. Taraftar elbet kızacak oyuncusunun rakip takıma gitmesine tepkisini elbet gösterecek ama tepkiyi yanlış yerlere gösteriyorlar bence.
Oyuncu yerine yönetime gösterilmeli tepki bence.
İsteyen unutur bana göre sonuçta Fenerbahçe'de başka bir dünya ile karşılaşacak.
sadece yönetim değil ki. aslında herkes suçlu. bence başta basın suçlu çünkü ortalığı ateşe veren onlar. türk spor basını kadar kötü bi basın ben daha görmedim şahsen. bu kada çok ortalığı kızıştırmak isteyen sürekli kulüpleri birbirlerine düşürmek isteyen başka bir basın yok diğer ülkelerde. öncelikle basınınyerinin değişmesi gerekiyor. tabii bu konular bu konu altında konuşulmaz lütfen transfer haberlerine devam edelim...
Adnan Sezgin: ''henüz resmi teklif yok'' dedi....
Olayın ilginç tarafıda ;
Mahmut Uslu'da :'' Onlar Revivo'yu alırken bizle görüştülermi? '' dedi![]()
yapmayin allah askina.Okumayi bilmeyen , 2 kelimeyi yanyana getiremeyen insanlari goklere cikaripta . alt tarafi futbolcu olduklarini unutupta , ulkeye en buyuk katkiyi onlar sagliyormus gibi gosteripte sonra da baska kulube gitti diye kisliksiz diyerek adami 1 darbede yariglamak ne kadar dogru.Asil yanlis bizlerde alt tarafi futbolcu bunlar ama biz ne yapiyoruz 500 sayfa yazi yaziyoruz sanki ulkeyi kurtriyoruz.O adaminda isi bu , eger biz onlari tanri yerine koymayip islerinin bu oldugunu , hepsinin bos insanlar oldugunu duzeunseydik bunlari soylemzdik zaten. kendi yucelttigimiz kisleri kendimiz kisiliksiz yapiyoruz.Sende 300 mesaj atmissin der simdi biri.Ben burda ozelestirimide yapiyorum ayni zamanda
ya şu transferi yalanlasalarda bizde bi rahat nefes alsak.Ümit'i Türkiye'deki hiç bi forvete değişmem.onun gidişi forvetimizin bitişidir.
3 milyon euro bonservisi varms
fenerbahçe yönetimi adriano'yuda yaşlanlamadı ne oldu ? Ümit Karan büyü ihtimalle bize gelecek özellikle Kalli'nin onu antrema almamaı çok büyük etken bu transfer için
bence futbolu bu hale getirenler suçlu kendimi bir anda aşiret kavgalarında hissettim kan davasında döndürdüler futbolu artık hiç maç izleyesim gelmiyor türkiye liglerinde.![]()
I'm back...
Mahmut Uslu'ya bayılıyorum zaten, her hareketi her demeci ayrı komedi.. Revivo'nun bonservisi mi vardı ?
Bu olay tıpkı şeye benziyor arkadaşlar :
Düşünün Koç Holding'in Genel Müdürüsünüz diyelim ve size Sabancı Holding'den bir teklif geliyor. Türkiye'deki en büyük rakip firmalardanbir tanesi. ve Koç'un verdiği tekliften sunduğu olanaklardan belki de çok çok daha iyi bir teklif...
İşte Ümit'in bu transfer haberi de aynı buşekilde özetlenebilir bana göre...
ya şu transfere bitmiş gözüyle bakmayın![]()
İspanyol Navarro ile anlaşıldı sanırım.
Ya beyler sonuçta hepsi profesyonel oyuncular ne oluyor yani eskiden fbde oynamış şimdi beşiktaşta oynuyormuş nedir yani çok mu garip??
Arkadaslar ümit bu takımda kalırsa artık oynaması zor bak bunu yazıyorum buraya oynasa bıle onu kaptan yapmazlar cok zor en kısa zamanda ümit gitsin bence
bence alman takımlarına satarlar ümitin awrupada piasası war fenere satmazlar ümitte adam gibi adam gidersede fenere gitmez bence 3 milyon euro da ümitin için çok az öle bi forewti ybancı olsa 10 milyon eurodan aşağı alamassın bugün 6 ay sora sözleşmesi biten lincolne 8 milyon euro weren gs 3 yıllık kontratı olan ümiti 3 milyon euro ya satmaz ama büyük ihtimalle fenere gitmez yabancı santrofor almayan fenerde fatih tekkeyi alır bence
İspanyol navarro sevilla da oynayanmı
arkadaslar su anda kayserispor nasıl bizi mahkemeye veriyorsa bence bizde verebiliriz feneri çünkü bakın gerek fenerbshce yönetimi olarak gerek menajerler olarak galatasaray taciz ediliyor resmen sezona bu kadar iyi transferlerle giren bir takım içinde karısıklık çıkarmak istiyorlar gercekten fb yönetimi forum olmasa bişeyler yazardım ama......
Fenerbahce birde shalkeyi tehdit etti iste kontratı var görüsemessin diye 2 gün sonra onlar ümitle konusuyor anlasıyor
Ümit gitse bile gelen para ile savıolaya nakit para sunarlar bizde saviolayı alırız
Neyse beyler iyigeceler şimdi gs tvde sabahki antremanın tekrarını izlicem