Sayfa 253 / 439 İlkİlk ... 153203243251252253254255263303353 ... SonSon
7,561 ile 7,590 arası toplam 13150 sonuç

Konu: Transfer Haberi Çöplüğü

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

çok büyük bi camia galatasaray camiası hiç bi zaman gidenin yeri boş kalmaz doldurulur..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

ümit bunları göz önünde bulundur

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Quote Originally Posted by Çağrı Zorkol View Post
    zaten profesyonellik budur. çünkü sen insan olarak aile ve kendini bu oundan kazandığın parayla geçindiriyosun. hangi kulüp daha iyi teklif verirse doğal olarak onu seçmen gerekcek. bunun fb'si gs'si bjk'si ts'si diye bişey yok. ama türkiye, arjantin, iskoçya gibi ülkelerde bu biraz duygusallığa giriyor. örneğin g'den fb'ye, celtic'ten rangers'a, boca'dan river'a oyuncu gidince adam çıkarcı oluyor.

bnce bu sorun yok. gitmek istiyorsa gidebilir kendi bileceği iş. ama gidecekse de gittikten sonra olacaklara katlanması lazım. çünkü taraftarın tepkisiyle karşılaşacak. bunları önceden iyice düşünmeli.

ayrıca bu aralar gs yönetiminde para var galiba. yani nası buldular ettiler tam bilmiyorum detaylarını amaben iyi bir santrafor alınabileceğini düşünüyorum ümitin yerine..
    Güzel yazmışsın Çağrı cidden. Ama artık aşmalıyız bunları. Gerçi bizde sadece tribün tepkiside değil yöneticilerde fanatik taraftarlar gibi davranıyor. Taraftar elbet kızacak oyuncusunun rakip takıma gitmesine tepkisini elbet gösterecek ama tepkiyi yanlış yerlere gösteriyorlar bence.

Oyuncu yerine yönetime gösterilmeli tepki bence.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

İsteyen unutur bana göre sonuçta Fenerbahçe'de başka bir dünya ile karşılaşacak.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by MeMo View Post
    İsteyen unutur bana göre sonuçta Fenerbahçe'de başka bir dünya ile karşılaşacak.
    Önce kafasını yar, sonra bağrına bas.. Önce Jeep içinde döv, sonra başka takıma gitti diye, satıcı de, utan de..

Ayrıca yönetim suçsuzdur, mukaveleye imza atarken aklı nerdeymiş..

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by 1502005 View Post
    Güzel yazmışsın Çağrı cidden. Ama artık aşmalıyız bunları. Gerçi bizde sadece tribün tepkiside değil yöneticilerde fanatik taraftarlar gibi davranıyor. Taraftar elbet kızacak oyuncusunun rakip takıma gitmesine tepkisini elbet gösterecek ama tepkiyi yanlış yerlere gösteriyorlar bence.

Oyuncu yerine yönetime gösterilmeli tepki bence.
    sadece yönetim değil ki. aslında herkes suçlu. bence başta basın suçlu çünkü ortalığı ateşe veren onlar. türk spor basını kadar kötü bi basın ben daha görmedim şahsen. bu kada çok ortalığı kızıştırmak isteyen sürekli kulüpleri birbirlerine düşürmek isteyen başka bir basın yok diğer ülkelerde. öncelikle basınınyerinin değişmesi gerekiyor. tabii bu konular bu konu altında konuşulmaz lütfen transfer haberlerine devam edelim...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Adnan Sezgin: ''henüz resmi teklif yok'' dedi....

Olayın ilginç tarafıda ;

Mahmut Uslu'da :'' Onlar Revivo'yu alırken bizle görüştülermi? '' dedi

Leoucwhsua Misafir

yapmayin allah askina.Okumayi bilmeyen , 2 kelimeyi yanyana getiremeyen insanlari goklere cikaripta . alt tarafi futbolcu olduklarini unutupta , ulkeye en buyuk katkiyi onlar sagliyormus gibi gosteripte sonra da baska kulube gitti diye kisliksiz diyerek adami 1 darbede yariglamak ne kadar dogru.Asil yanlis bizlerde alt tarafi futbolcu bunlar ama biz ne yapiyoruz 500 sayfa yazi yaziyoruz sanki ulkeyi kurtriyoruz.O adaminda isi bu , eger biz onlari tanri yerine koymayip islerinin bu oldugunu , hepsinin bos insanlar oldugunu duzeunseydik bunlari soylemzdik zaten. kendi yucelttigimiz kisleri kendimiz kisiliksiz yapiyoruz.Sende 300 mesaj atmissin der simdi biri.Ben burda ozelestirimide yapiyorum ayni zamanda

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

ya şu transferi yalanlasalarda bizde bi rahat nefes alsak.Ümit'i Türkiye'deki hiç bi forvete değişmem.onun gidişi forvetimizin bitişidir.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

3 milyon euro bonservisi varms

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by erdemzorer10 View Post
    3 milyon euro bonservisi varms
    Yok öyle birşey, Adnan Sezgin madde yok sözleşmesinde dedi..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

fenerbahçe yönetimi adriano'yuda yaşlanlamadı ne oldu ? Ümit Karan büyü ihtimalle bize gelecek özellikle Kalli'nin onu antrema almamaı çok büyük etken bu transfer için

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

bence futbolu bu hale getirenler suçlu kendimi bir anda aşiret kavgalarında hissettim kan davasında döndürdüler futbolu artık hiç maç izleyesim gelmiyor türkiye liglerinde.
    I'm back...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by welet View Post
    Abi ne demek hepten Fenerli olacak ? Ne alaka Beşiktaşlı oluyo adamlar
    sen buna inanıyor musun

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Mahmut Uslu'ya bayılıyorum zaten, her hareketi her demeci ayrı komedi.. Revivo'nun bonservisi mi vardı ?

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Quote Originally Posted by welet View Post
    Abi ne demek hepten Fenerli olacak ? Ne alaka Beşiktaşlı oluyo adamlar
    yani fenerden eski oyuncular daha

bence savunmaya güclü fizikli hızlı bir adam lazım bekler lazım bakalım neler olacak

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Bu olay tıpkı şeye benziyor arkadaşlar :

Düşünün Koç Holding'in Genel Müdürüsünüz diyelim ve size Sabancı Holding'den bir teklif geliyor. Türkiye'deki en büyük rakip firmalardanbir tanesi. ve Koç'un verdiği tekliften sunduğu olanaklardan belki de çok çok daha iyi bir teklif...

İşte Ümit'in bu transfer haberi de aynı buşekilde özetlenebilir bana göre...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

ya şu transfere bitmiş gözüyle bakmayın

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Yok öyle birşey, Adnan Sezgin madde yok sözleşmesinde dedi..
    ama zaten satarsak da 3 ün altında satmayz bence en az 3 -4 ödetiriz fenere

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by Çağrı Zorkol View Post
    Bu olay tıpkı şeye benziyor arkadaşlar :

Düşünün Koç Holding'in Genel Müdürüsünüz diyelim ve size Sabancı Holding'den bir teklif geliyor. Türkiye'deki en büyük rakip firmalardanbir tanesi. ve Koç'un verdiği tekliften sunduğu olanaklardan belki de çok çok daha iyi bir teklif...

İşte Ümit'in bu transfer haberi de aynı buşekilde özetlenebilir bana göre...
    Yanlız burda taraftar etkisi yok..

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

İspanyol Navarro ile anlaşıldı sanırım.

Ya beyler sonuçta hepsi profesyonel oyuncular ne oluyor yani eskiden fbde oynamış şimdi beşiktaşta oynuyormuş nedir yani çok mu garip??

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by erdemzorer10 View Post
    ama zaten satarsak da 3 ün altında satmayz bence en az 3 -4 ödetiriz fenere
    En az 5, altı kurtarmaz.. Yönetimde ezeli rakibine, kolay kolay satmaz zaten..

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Arkadaslar ümit bu takımda kalırsa artık oynaması zor bak bunu yazıyorum buraya oynasa bıle onu kaptan yapmazlar cok zor en kısa zamanda ümit gitsin bence

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

bence alman takımlarına satarlar ümitin awrupada piasası war fenere satmazlar ümitte adam gibi adam gidersede fenere gitmez bence 3 milyon euro da ümitin için çok az öle bi forewti ybancı olsa 10 milyon eurodan aşağı alamassın bugün 6 ay sora sözleşmesi biten lincolne 8 milyon euro weren gs 3 yıllık kontratı olan ümiti 3 milyon euro ya satmaz ama büyük ihtimalle fenere gitmez yabancı santrofor almayan fenerde fatih tekkeyi alır bence

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

İspanyol navarro sevilla da oynayanmı

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    En az 5, altı kurtarmaz.. Yönetimde ezeli rakibine, kolay kolay satmaz zaten..
    aslnda dogru söylyorsn burak kardes en az bi 5 -6 istememz lazm..fenerbahcenin deivid e ödedigi paraya baknca ümt karan gibi bi oyncu içn 5-6 milyon ödemeyi kabl ederler

arkadaslar su anda kayserispor nasıl bizi mahkemeye veriyorsa bence bizde verebiliriz feneri çünkü bakın gerek fenerbshce yönetimi olarak gerek menajerler olarak galatasaray taciz ediliyor resmen sezona bu kadar iyi transferlerle giren bir takım içinde karısıklık çıkarmak istiyorlar gercekten fb yönetimi forum olmasa bişeyler yazardım ama......

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Fenerbahce birde shalkeyi tehdit etti iste kontratı var görüsemessin diye 2 gün sonra onlar ümitle konusuyor anlasıyor

Ümit gitse bile gelen para ile savıolaya nakit para sunarlar bizde saviolayı alırız

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Quote Originally Posted by alman View Post
    bence alman takımlarına satarlar ümitin awrupada piasası war fenere satmazlar ümitte adam gibi adam gidersede fenere gitmez bence 3 milyon euro da ümitin için çok az öle bi forewti ybancı olsa 10 milyon eurodan aşağı alamassın bugün 6 ay sora sözleşmesi biten lincolne 8 milyon euro weren gs 3 yıllık kontratı olan ümiti 3 milyon euro ya satmaz ama büyük ihtimalle fenere gitmez yabancı santrofor almayan fenerde fatih tekkeyi alır bence
    ne 8 milyon €'su kardeş eminmisin ? 4,5 milyon€'ya alındı 3,5 milyon€'da oyuncuya verilcek
    I'm back...

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Neyse beyler iyigeceler şimdi gs tvde sabahki antremanın tekrarını izlicem

Mesaj Yetkileri