Bence doğru bir karar.En tepede iken takım değiştirmek çok riskli,adaptasyon dönemi uzun sürerse bir daha toparlanamayabilirdi bence..Ayrıca Man.U'da görevini tamamladığını düşünmüyorum.Lig + ŞL'ye rağmen..
Bence doğru bir karar.En tepede iken takım değiştirmek çok riskli,adaptasyon dönemi uzun sürerse bir daha toparlanamayabilirdi bence..Ayrıca Man.U'da görevini tamamladığını düşünmüyorum.Lig + ŞL'ye rağmen..
Fradrik Ljungberg, West Ham United ile sözleşmesini feshe ederek kulüpten ayrıldı.
Kulübün resmi internet sitesine açıklama yapan başkan Scott Duxbury, “Freddie Ljungberg’e saygı duyuyoruz ve anlaştığımız için mutluyuz. İleride onun için en iyisini diliyoruz.” dedi.
Ljungberg ise konuyla ilgili “West Ham için her şeyimi verdim ve güzel zaman geçirdim ama verdiğim karar iki taraf içinde en iyisi oldu. Şimdi ise futbol geleceğimi düşüneceğim.” dedi.
Türkiye'ye gelmeyi düşünse keşke çok güzel olur.Ayrıca farklı bir deneyim olur ancak geleceğini hiç zannetmiyorum.Premier lig'de olmazsada yine Avrupa'da kalır yada ülkesine döner..
bence realde manudaki performansı gösteremez..kalması daha doğruydu zaten..
İnşallah bu onun son kararı olur![]()
Manu zaten Avrupanın en büyük 3-5 kulübünden biri, futbolu bırakana kadar orda oynasın.Efsane olsun, kulüp tarihine adı altın harflerle yazılsın...Real Madrid'e gidince ne olcak sanki![]()
Real'de kendine yer bulacağını düşünmüyorum kalması iyi oldu
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Manu ile Ronaldo özdeşleşti neredeyse, R.Madrid'e gitmemesine sevindim.
Real Madrid sömürgesinden kurtarılmış bir futbolcu daha.Umarım bu kararının arkasında durur.
Onlarda zaten kollarını açmış kendisini bekliyolardı.Hayal aleminde yaşıyo.Tottenham ilgileniyor diye duymuştum ben Tottenham onun için ideal takım zaten orda kendini gösterirse Anelka gibi büyük bir takıma transfer olur.
Çok zor bence oynaması..2 gol atar 10 kaçıran bir forvet![]()
Chelsea'ye gidebilir Abrahamoviç faktörü var ne de olsa![]()
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Turnuvada kendini gösterdi ama o takımlarda direk banko oynaması çok zor.Kendini biraz daha geliştirmesi lazım.
Fulham Boby Zamora'nın yanına Everton'dan Andrew Johnson'ı transfer etti.
Everton'ın golcü oyuncusu Andrew Johnson, 12.5 milyon avro karşılığında Fulham'a transfer oldu.
Dört yıllık sözleşmeye imza atan 27 yaşındaki oyuncu bu sezon Fulham'ın bir diğer transferi Bobby Zamora'yla beraber forvet hattını oluştaracak.
Bu transferi gerçekleştirdikleri için çok mutlu olduğunu belirten menajer Roy Hodgson kulübün resmi sitesinde yaptığı açıklamada şunları söyledi: "Andy Jonson'ı takımımda görmek istediğimi hiç bir zaman inkar etmedim. Kendisinin önümüzdeki sezon gerçekleştirmek istediğimiz hedeflere ulaşmamızda yardımcı olacağına inanıyorum.
Johnson ise artık gelecek endişesinin kalmadığını belirterek "Fulham'a transfer olduğumdan ötürü çok mutluyum. Artık yeni kulübüm için oynayıp, faydalı olmaya odaklanabilirim" diye konuştu.
Geçtiğimiz sezon küme düşen Reading'de forma giyen Nick Shorey Aston Villa'ya transfer oldu.
Aston Villa, Reading'den Nick Shorey'i transfer ederek bu yaz dördüncü transferini gerçekleştirdi.
Shorey'in geçtiğimiz sezon küme düşen Reading'den ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor ve bir çok kulübün kendisiyle ilgilendiği biliniyordu.
Shorey'i transfer edip üç yıllık sözleşmeye imza attırdıkları için çok mutlu olduklarını belirten Martin O'Neill kulübün resmi sitesinde yaptığı açıklamada Aston Villa kadrosunu güçlendirmeye çalıştıklarını ifade ederek şunları söyledi: "Nicky Shorey'le her konuda anlaşmış bulunmaktayız. Kendisi sol bekte oldukça iyi oynamakta ve 18 ay önce İngiltere forması giyerek de kalitesini kanıtlamış bir oyuncu. Geçtiğimiz sezon harika bir performans gösteren Bouma'nın sakatlanması elbetteki bu transferde bir etken. Ama Shorey bir yedekten daha fazlası. "
Fulham için yararlı olabilecek bir transfer hayırlı olsun Fulham'a ve Andrew'e![]()
Futbolcu Bilgileri
Bence fazla forma şansı bulamaz ve çok iyi bir alternatif olur
Futbolcu Bilgileri
KraLımıza yeni kuLübünde başarıLar diLiyorum.Forvet hattımızda probLem yok.Anichebe-Vaughan estiririz yine Ligi.![]()
Shorey çok kaliteli bir oyuncu.İyi bir transfer yaptı Aston Villa.
beşiktaşın sağ açık sorunu vardı geçen sene keşke Türkiye ye gelse..
yarın haberler çıkar : galatasaray'ın transferinin gecikme nedeni ortaya çıktı diye![]()
Bence Arap ülkelerine yada Amerikaya gider.Orada yıllık iyi ücretler alıp futbolu orada bırakır;diye düşünüyorum.
Kocaelispor'un yıldız avcısı başkanı düşmüşdür bile peşine![]()
Bolton'ın deneyim savunma oyuncus Ipswich Town'a transfer oldu.
Bir dönem Real Madrid'de forma giyen deneyimli savunma oyuncusu Ivan Campo, Ipswich Town'a transfer oldu.
34 yaşındaki Bask kökenli oyuncu 1993-2003 yılları arasında İspanya'da Alaves, Valencia, Valladolid, Mallorca ve Real Madrid'de oynamıştı. 2003-2004 sezonunda Bolton'a bir yıllığına kiralanan oyuncu ertesi sezon İngiliz ekibine bonservisiyle transfer olmuştu.
Ivan Campo bu sezon Ipswich Town'da Premier Lig'e çıkma mücadelesi verecek.
Bence de Kocaelispor'a gelebilir.. Ne de olsa başkanın yıldız sözü var..
Futbolcu Bilgileri
Real Madrid'deyken hiç sevmezdim onu; kendisi için iyi olan kararı vermiş hayırlısı olsun!
Futbolcu Bilgileri
Hayırlı olsun.Ipswich tecrübeli bir oyuncu almış.Faydası dokunur.
Hayırlı olsun ipswiche faydası olur
Hayırlı olsun çok yararlı bir transfer olur
Johnson Everton'da kalır diye düşünüyodum, sürpriz oldu benim için.Fulham çok iyi transfer yaptı Johnson'u alarak.Diğer mevkilerede takviyeler yaspmalılar ama her senede düşmemeye oynamamalılar..
[SIGPIC][/SIGPIC]