Sayfa 253 / 492 İlkİlk ... 153203243251252253254255263303353 ... SonSon
7,561 ile 7,590 arası toplam 14753 sonuç

Konu: İngiltere Premier Lig Geçmiş Sezonlar

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Bence doğru bir karar.En tepede iken takım değiştirmek çok riskli,adaptasyon dönemi uzun sürerse bir daha toparlanamayabilirdi bence..Ayrıca Man.U'da görevini tamamladığını düşünmüyorum.Lig + ŞL'ye rağmen..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Default Ljunberg West Ham'dan Ayrıldı

Fradrik Ljungberg, West Ham United ile sözleşmesini feshe ederek kulüpten ayrıldı.

Kulübün resmi internet sitesine açıklama yapan başkan Scott Duxbury, “Freddie Ljungberg’e saygı duyuyoruz ve anlaştığımız için mutluyuz. İleride onun için en iyisini diliyoruz.” dedi.

Ljungberg ise konuyla ilgili “West Ham için her şeyimi verdim ve güzel zaman geçirdim ama verdiğim karar iki taraf içinde en iyisi oldu. Şimdi ise futbol geleceğimi düşüneceğim.” dedi.

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Türkiye'ye gelmeyi düşünse keşke çok güzel olur.Ayrıca farklı bir deneyim olur ancak geleceğini hiç zannetmiyorum.Premier lig'de olmazsada yine Avrupa'da kalır yada ülkesine döner..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

bence realde manudaki performansı gösteremez..kalması daha doğruydu zaten..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

İnşallah bu onun son kararı olur

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Manu zaten Avrupanın en büyük 3-5 kulübünden biri, futbolu bırakana kadar orda oynasın.Efsane olsun, kulüp tarihine adı altın harflerle yazılsın...Real Madrid'e gidince ne olcak sanki

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Real'de kendine yer bulacağını düşünmüyorum kalması iyi oldu
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Manu ile Ronaldo özdeşleşti neredeyse, R.Madrid'e gitmemesine sevindim.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Real Madrid sömürgesinden kurtarılmış bir futbolcu daha.Umarım bu kararının arkasında durur.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Onlarda zaten kollarını açmış kendisini bekliyolardı.Hayal aleminde yaşıyo.Tottenham ilgileniyor diye duymuştum ben Tottenham onun için ideal takım zaten orda kendini gösterirse Anelka gibi büyük bir takıma transfer olur.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Çok zor bence oynaması..2 gol atar 10 kaçıran bir forvet

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Chelsea'ye gidebilir Abrahamoviç faktörü var ne de olsa
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Turnuvada kendini gösterdi ama o takımlarda direk banko oynaması çok zor.Kendini biraz daha geliştirmesi lazım.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Default Andrew Johnson, Fulham'a İmzayı Attı

Fulham Boby Zamora'nın yanına Everton'dan Andrew Johnson'ı transfer etti.

Everton'ın golcü oyuncusu Andrew Johnson, 12.5 milyon avro karşılığında Fulham'a transfer oldu.

Dört yıllık sözleşmeye imza atan 27 yaşındaki oyuncu bu sezon Fulham'ın bir diğer transferi Bobby Zamora'yla beraber forvet hattını oluştaracak.

Bu transferi gerçekleştirdikleri için çok mutlu olduğunu belirten menajer Roy Hodgson kulübün resmi sitesinde yaptığı açıklamada şunları söyledi: "Andy Jonson'ı takımımda görmek istediğimi hiç bir zaman inkar etmedim. Kendisinin önümüzdeki sezon gerçekleştirmek istediğimiz hedeflere ulaşmamızda yardımcı olacağına inanıyorum.

Johnson ise artık gelecek endişesinin kalmadığını belirterek "Fulham'a transfer olduğumdan ötürü çok mutluyum. Artık yeni kulübüm için oynayıp, faydalı olmaya odaklanabilirim" diye konuştu.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Default Shorey, Aston Villa'da

Geçtiğimiz sezon küme düşen Reading'de forma giyen Nick Shorey Aston Villa'ya transfer oldu.

Aston Villa, Reading'den Nick Shorey'i transfer ederek bu yaz dördüncü transferini gerçekleştirdi.

Shorey'in geçtiğimiz sezon küme düşen Reading'den ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor ve bir çok kulübün kendisiyle ilgilendiği biliniyordu.

Shorey'i transfer edip üç yıllık sözleşmeye imza attırdıkları için çok mutlu olduklarını belirten Martin O'Neill kulübün resmi sitesinde yaptığı açıklamada Aston Villa kadrosunu güçlendirmeye çalıştıklarını ifade ederek şunları söyledi: "Nicky Shorey'le her konuda anlaşmış bulunmaktayız. Kendisi sol bekte oldukça iyi oynamakta ve 18 ay önce İngiltere forması giyerek de kalitesini kanıtlamış bir oyuncu. Geçtiğimiz sezon harika bir performans gösteren Bouma'nın sakatlanması elbetteki bu transferde bir etken. Ama Shorey bir yedekten daha fazlası. "

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Fulham için yararlı olabilecek bir transfer hayırlı olsun Fulham'a ve Andrew'e
    Futbolcu Bilgileri

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bence fazla forma şansı bulamaz ve çok iyi bir alternatif olur
    Futbolcu Bilgileri

Nesil
    2006
    Yer
    Yozgat

KraLımıza yeni kuLübünde başarıLar diLiyorum.Forvet hattımızda probLem yok.Anichebe-Vaughan estiririz yine Ligi.

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Shorey çok kaliteli bir oyuncu.İyi bir transfer yaptı Aston Villa.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

beşiktaşın sağ açık sorunu vardı geçen sene keşke Türkiye ye gelse..

Nesil
    2006
    Yer
    22 - 07

yarın haberler çıkar : galatasaray'ın transferinin gecikme nedeni ortaya çıktı diye

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Bence Arap ülkelerine yada Amerikaya gider.Orada yıllık iyi ücretler alıp futbolu orada bırakır;diye düşünüyorum.

Kocaelispor'un yıldız avcısı başkanı düşmüşdür bile peşine

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Default Ivan Campo, Ipswich'te

Bolton'ın deneyim savunma oyuncus Ipswich Town'a transfer oldu.

Bir dönem Real Madrid'de forma giyen deneyimli savunma oyuncusu Ivan Campo, Ipswich Town'a transfer oldu.

34 yaşındaki Bask kökenli oyuncu 1993-2003 yılları arasında İspanya'da Alaves, Valencia, Valladolid, Mallorca ve Real Madrid'de oynamıştı. 2003-2004 sezonunda Bolton'a bir yıllığına kiralanan oyuncu ertesi sezon İngiliz ekibine bonservisiyle transfer olmuştu.

Ivan Campo bu sezon Ipswich Town'da Premier Lig'e çıkma mücadelesi verecek.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bence de Kocaelispor'a gelebilir.. Ne de olsa başkanın yıldız sözü var..
    Futbolcu Bilgileri

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Real Madrid'deyken hiç sevmezdim onu; kendisi için iyi olan kararı vermiş hayırlısı olsun!
    Futbolcu Bilgileri

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Hayırlı olsun.Ipswich tecrübeli bir oyuncu almış.Faydası dokunur.

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Hayırlı olsun ipswiche faydası olur

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Hayırlı olsun çok yararlı bir transfer olur

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

Johnson Everton'da kalır diye düşünüyodum, sürpriz oldu benim için.Fulham çok iyi transfer yaptı Johnson'u alarak.Diğer mevkilerede takviyeler yaspmalılar ama her senede düşmemeye oynamamalılar..
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Mesaj Yetkileri