İbrahim Akın tarzından nefret ettiğim bir oyuncu.Bildiğin uyuz yahu.Teknik var deniyor da ağır hareket ediyor,basit bir tekniği var bana göre.Gol vuruşu da vasat bence.Kendini ne kadar geliştirdi ki tekrar adı bizle anılıyor? Kalsın.
İbrahim Akın tarzından nefret ettiğim bir oyuncu.Bildiğin uyuz yahu.Teknik var deniyor da ağır hareket ediyor,basit bir tekniği var bana göre.Gol vuruşu da vasat bence.Kendini ne kadar geliştirdi ki tekrar adı bizle anılıyor? Kalsın.
Bir de Almanya'dan takip edilen gurbetçi elemanlar varmış.Birkaç tane yetenekli gurbetçi katsak kadroya çok iyi olur gerçekten.
So what?
Saike
İbrahim Akın Beşiktaş'tan gittiği günden çok farklı değil. Burak gibi parlak bir performans sergilemiş olsa geri istenmesi normal derim ama İbrahim Akın'da hiçbir değişiklik yok. Ya gönderirken hata yapıldı ya da geri alınırsa hata olur.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Her şekilde hata var yani ortadaO yüzden hiç gerek yok
Birkaç kolpa olma ihtimali yüksek kaynakta çıktı, ciddiye almamıştım, tv röportajı ise olabilir o zaman. Kadronun son haliyle Nihat her ne kadar birşey veremese de kanada alternatif olarak düşünülüyordu sezon başı. Aynı şekilde İsmail de yeri gelirse sol açık oynar diyorduk ama şu an Q7 ve Simao dan başka sol açık oynayabilecek kimse yok. İkisinin birden olmadığı durumda kanatlarımızda pek alternatif göremiyorum. O yüzden düşünülüyor olabilir ama bende pek gelmesi taraftarı değilim. Şu an için kanatlarda oynayabilen 3 oyuncumuz var, ben gurbetçilerden birinin alınmasını bekliyorum kanada.
Önümüzdeki sezon Ali Kuçik kadroda tutulacak büyük ihtimalle. O oynar.
O da mantıklı aslında ama sanki sol ayaklı bir oyuncuya ihtiyacımız var gibi. Alsın gelsinler 3-5 tane gurbetçi, gurbetçi iyidir
Selçuk konusunda ise, henüz hala bir takımla anlaşmamış ya da sözleşmemişse, Fernandes transferinin olmaması durumunda direk ona yönelirler, oldukça yüksek fiyatlara da çıkacaklarını düşünüyorum Beşiktaş yönetiminin çünkü o mevkiden boşalacak bir yabancı kontenjanı daha takıma derin bir nefes aldırır. Sağ bek transferi rahatlıkla yapılabilir hale gelir. Hatta ekstra bir stoper bile düşünülebilir. Bknz: İleri 4 lü yabancı, bir sağbek bir stoper yabancı tercihiyle takım tamamen değişir.
Kadromuza baktigimda Ibrahim Akin yararli olur, ama Ibb'nin en degerli oyuncularindan ve az paraya birakmazlar. Ibrahim Akin yerine baska oyuncular bulsunlar.
"İBRAHİM AKIN'I İSTERİM"
19.Mayıs.2011 0:00
Beşiktaş Teknik Direktörü Tayfur Havutçu, çarşamba akşamı Trt Spor ekranlarında yayınlanan Basın Tribünü programına telefon bağlantısıyla konuk oldu. Tayfur Havutçu Beşiktaş ve kariyeri ile ilgili açıklamalarda bulundu.
İşte Havutçu'nun açıklamaları;
-NİHATA BAŞARILAR DİLİYORUM -
"Nihat yaklaşık iki sezondur bizimle beraberdi. Nihat Türk futbolunu Beşiktaş’ı yurt dışında çok iyi temsil eden kardeşimizdi. Ama buraya geldikten sonra istediği performansı bir türlü sergileyemedi. Bunda tabi sakatlıkların da büyük etkisi oldu. Beşiktaş’tan ayrılması karşılıklı verilen bir karardı. Kendisinin talebi üzerine yöneticilerimizle bir görüşmesi oldu. Bu doğrultuda bir karar alındı. Nihat özel bir oyuncuydu. Ben iki taraf için de konuşuyorum, hem Beşiktaş camiası için hem de Nihat için beklenen performans ortaya koyulmadı. Beklentiler büyüktü ama iki tarafta memnun kalmadı. Nihat’a bundan sonraki futbol yaşantısında başarılar diliyorum."
- AVRUPADA BAŞARILI OLMAYI İSTİYORUZ -
"Ben göreve başlarken kendime güvendiğimi en önemlisi takımıma güvendiğimi belirttim. Sezon başından beri takımın içindeyim. Schuster döneminde çoğu maçı tribünden izlediğim için takımın eksiklerini çok iyi biliyordum. Bizim göreve geldiğimizde temel amacımız takımın birlikteliğini arttırmaktı. Bunu da kollektif bir oyunla sahaya yansıtmak oldu. Bunu da başarıyla arkadaşlarımızın yaptığına inanıyorum. Takım savunmasında sıkıntılarımız vardı. Oyunun belirli bölümlerinde baskı kuramıyorduk. Ama oynadığımız karşılaşmalarda bunu iyi yaptığımıza inanıyorum. Bunun neticesinde de ligde iyi sonuçlar aldık. En önemli olan bizim için Türkiye Kupasıydı. Onu da aldığımız için mutluyuz. Beşiktaş için en önemli şey Avrupa kupalarına katılmaktı bunu başardık. Önümüzdeki sezon Avupada başarılı olmayı çok istiyioruz."
- DUYGULARIMI BELLİ EDEN BİRİ DEĞİLİM-
"Çok zorlu bir süreçten geçtik. İki ay boyunca üzerimizde büyük bir baskı vardı. Onun rahatlığından dolayı kupayı aldığımızda sevinç ifadesi olmamış olabilir yüzümde. Ben zaten duygularımı pek belli eden bir insan değilim ama inanılmaz derecede mutlu oldum. Basın toplantısında da aynı şeyi söyledim. Daha önce oyuncu olarak kupalar kaldırdım, şampiyon oldum ama teknik direktör olarak kupa kazanmanın mutluluğu bambaşka. O gece o mutluluğu yaşadım."
- TEREDDÜTÜNÜZ VARSA BAŞLAMAYALIM -
"Beni göreve getirdikleri için öncelikle Başkanımız Yıldırım Demirörene ve yönetim kurulumuza teşekkür ediyorum. Ben başkanımızla son görüşemizde anlaşmadan önce, ben kendime son derece güveniyorum ama onların kafalarında en ufak bir tereddüt varsa bu birlikteliğe başlamayalım dedim. Başkanımızda bana bizim hiçbir şekilde bir tereddütümüz yok dedi. Sana sonsuz derecede güveniyoruz dedi. Bu doğrultuda anlaşmamız oldu. Camianın beklentileri büyük, taraftarımızın beklentileri büyük bunları karşılayacağımıza inanıyorum. Dediğim gibi ben takımımıza çok güveniyorum. Tabi ki gerekli transferler yapılacak. Önümüzdeki senenin planlamaları yöneticilerimiz ile birlikte devam ediyor. Önümüzdeki sezonda hem Beşiktaş camiasının hem de taraftarın gurula seyrediceği bir Beşiktaş oluşturacağız. Bundan kimsenin şühpesi olmasın. Teknik direktörlükte ister istemez baskı oluyor. Ama dediğim gibi biz bu baskının üstesinden geleceğiz. "
- 100. YILDA DAHA SORUNLU ARKADAŞLARIMIZ VARDI-
"Ben oyuncu olarak da uzun yıllar bu takımın kaptanlığını yaptım. Çok yıldız oyuncu ile oynadım. Şu anda da yıldızları yönetmekle görevliyim. Ben ilk göreve geldğimde de oyucularıma giydikleri formanın ağırlığını belirttim. Beşiktaş camiası çok büyük bir camia. Sahaya çıkan hangi oyuncumuz olursa olsun bu beklentilere en iyi şekilde cevap vermek zorunda olduğunu söyledim. Şuanda dışarıdan belki takım içinde çok sorunlu arkadaşımızın olduğu gösteriliyor ama ben size şunu söyleyebilirim, bizim 100. yıldaki kadromuzda daha çok sorunlu arkadaşlarımız vardı. O yüzden şu anda takımımızda bulunan oyuncular bu formayı gururla taşıyabilecek isimler. Bundan da kimsenin şüphesi olmasın. "
- YARDIMCILARIM BELLİ DEĞİL -
"Yardımcılarımın kim olacağını, Serdal Adalı ve Cengiz Zülfikaroğlu yurtdışından döndüklerinde beraber konuşucağız. Şu anda belirlenmiş hiçbir isim yok."
-FORLAN VE İBRAHİM AKIN ÖNEMLİ OYUNCULAR-
"Savunma hattında sıkıntılarımız var. Alternatif oyuncular bulmak zorundayız. Belirlediğimiz isimler var yurtdışında, onlarla görüşülecek. Özellikle Almanya’da uzun süredir izlediğimiz gurbetçi oyuncular vardı. Onlarla görüşülecek. Türkiye liginden takip ettiğimiz, kadromuzda görmek istediğimiz oyuncular var. Onlarla da dönüşte son nokta koyulacak. Forlan ve İbrahim Akın çok önemli oyuncular. Forlan zaten dünyanın saydığı isimlerden bir tanesi. Forlan’la daha önceden de bir temasta bulunulmuştu ama şu anda tamamen neticelenmiş değil. Dediğim gibi yöneticilerimiz görüşüyor. İbrahim Akın daha önce bizde görev aldı benim beğendiğim oyuncuların başında geliyor. Mümkün olursa kadromuzda görmeyi arzularız. Hugo Almeida ve Bobo’nun durumları netlik kazanmış değil. Bobo ile görüşmeler devam ediyor. Bunlar netlik kazandıktan sonra forvet hattına bir oyuncu alabiliriz. "
-UMARIM GUARDIOLA KADAR BAŞARILI OLURUZ-
"Guardiola Barcelonalı Guardiola, ben de Beşiktaşlı Tayfur Havutçu’yum. O takımında başarlı olmuş, saygı duyduğum bir teknik adam bizim de hedeflerimiz büyük umarım biz de onun kadar başarılı oluruz. "
-YABANCI HOCALAR TÜRKİYE LİGİNİ HAFİFE ALIYOR-
"Bir çok yabancı hocayla çalıştım. Oyunculuk dönemimde de antrönörlük dönemimde de. Yabancı hocalar Türkiye ligini biraz hafife alıyorlar. Türkiye ligi zor bir lig kendine has özellikleri olan bir lig. Sayın Schuster geldiğinde de kamp döneminde bunu ona söyledim. Zannediyorum o kadromuzun zenginliğine güvendi istenilen sonuçlar olmadı. Bu kadro daha iyi yerlerde olabilirdi. Benim yabancı hocalarda gördüğüm Türkiye ligini basit görüyorlar. Maalesef öyle değil." diyerek sözlerini tamamladı.
- HABER1903 -
Fernandes'i 1 yıl daha kiralamış olabilirmişiz.Facebook![]()
TRANSFERDE SON DURUM
18.Mayıs.2011 22:37
![]()
İspanya'da bulunan Beşiktaş Transfer Komitesi Başkanı Serdal Adalı ve Futbol Komitesi Üyesi Cengiz Zülfükaroğlu Beşiktaş'ın transfer gelismelerini HABER1903'e değerlendirdi.
Beşiktaşlı yöneticiler yaptıkları açıklamada;
" Bu gece Başkan Yıldırım Demirören'in yanımıza gelmesi ile yarın Fernandes ve Forlan ile ilgili görüşmeleri başlatacağız. Fernandes ile ilgi şuanda olumsuz hiç bir şey yok. Amacımız fiyatını aşağıya çekebildiğimiz kadar çekmek. Forlan ile yarın yada Cuma günü birebir görüşeceğiz. Once kendisinin Beşiktaş'ta oynamayı istemesi lazım, Forlan kalitesinde oyuncuların transferi kolay bitmez, hemen bitmesini kimse beklemesin. Gerçekten çok zor bir transfer. Taraftarlarımızın içi ferah olsun. Beşiktaş menfaatleri doğrultusunda gerekli futbolcular Beşiktaş'a kazandıralacaktır" diyerek sözlerini tamamladılar.
- HABER1903 -
Not: Haber1903.com Özel Haberidir. Kaynak gösterilmeden kullanılamaz
Last edited by vego : 19.Mayıs.2011 at 13:30
Forlan'a ugrasacagimiza bu tur oyunculari alsak keske.
Dentinho, Corinthians'tan ayrıldı
Brezilya'nın Corinthians takımının forvetlerinden Dentinho, Ukrayna'nın Shakhtar Donetsk takımına transfer oldu. Corinthians kulübünün açıklamasında, 22 yaşındaki Brezilyalı futbolcunun 2 gün önce Ukrayna'ya gittiği ve sağlık kontrolünden geçtikten sonra yeni takımına katılacağı belirtildi.
Brezilya basınında Dentinho'nun Shakhtar Donetsk'e 6,5 milyon avroya transfer olduğu haberleri yer aldı.
Fernandes'in hala alınabilme ihtimali beni bi hayli mutlu etti yahuİbrahim Akın'ı ise istemiyorum şahsen,kalsın...
KEMAL TOKAK İLE ANLAŞILDI MI?
19.Mayıs.2011 14:10
![]()
Geçtiğimiz günlerde basında çıkan Samsunspor'un genç yıldızı "Kemal Tokak Kartal'a doğru" haberlerinin ardından ulaştığımız Samsunspor kulüp başkanı İsmail Erkut Tutu, HABER1903'e konu ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.
Tutu yaptığı açıklamada;
- KEMAL HABERLERİ HABER KİRLİLİĞİ -
Bizlerde Kemal Tokak transferini sizler gibi basından takip ediyoruz. Bize gelen resmi bir teklif yok. Samsunspor genel kurul sürecini yaşıyor. Genel kurul sürecine kadar kesinlikle hiç bir futbolcumuzun gönderilmesini düşünmüyoruz. Bugüne kadarda şahsım ve yönetim kurulumuz adına Beşiktaş Kulübü ile hiç bir görüşme yapmadık. Medyada çıkan Kemal haberleri tamamen haber kirliliği olarak görebiliriz.
- KEMAL İLE SÖZLEŞME UZATMAK İSTİYORUZ -
Samsunspor'un önümüzdeki sezon iyi bir istikrar yakalaması gerekiyor. Bununda başlangıcında Kemal Tokak gibi futbolcumuz var. Diğer futbolcularımız gibi Kemal'de bizim için çok önemli bir futbolcu. Sözleşmesi bitmeden kendisine sözleşme imzalatmak istiyoruz. Samsunspor şehiri ve kulübü olarak Kemal'i çok seviyoruz. Tekrar sölüyorum Kemal'i bu sezon bir yere göndermeyi düşünmüyoruz.
- HABER1903 -
Not: Haber1903.com Özel Haberidir. Kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Kontratı bitiyor mu? Bitmiyorsa bu adamlar ucuza bırakmayacak gibi![]()
Fernandes'e şiir yazmış taraftar![]()
Kul fanidir yol mukaddes,
Elbet bir gün verilecek bu son nefes,
Ne makam kalıcı, ne heves,
Orta sahada tek adres…
MANUEL FERNANDES…
EV ALMA FERNANDES AL…
Yazalım kardeşim yazalım yeridir yani
Şaka bir yana Serdal baba ne yapsın etsin makul bir fiyata indirsin yahu. Gerçi 8 milyon euro bu yaşta bu kalitede bir oyuncu için hiçbir şey değil ama işte..
BU ADAM NEYİN NESİ - TARAFTARIN ORTAK SESİ - İSTEMİYORUZ BAŞKAN LİONEL MESSİ -AL BİZE MANUEL FERNANDESİ
Facebook'da Beşiktaşlı bir arkadaşım yazmış![]()
O da iyi![]()
Az evvel Barcelona'nın scout ekibinin twitter sayfasından gelen bir tweet:
"Atletico players Forlan (31) and Aguero (22 ) have been offered to Barcelona, that has postponed all transfer talks until after CL final [md]"
Barça Forlan'ı değil de Agüero'yu alır bence. Forlan oynamak istediği takıma gidecektir.
FERNANDES'TE İŞLEM TAMAM
20.Mayıs.2011 14:18
![]()
Beşiktaş Kulübü Manuel Fernandes'in kulübü Valencia ile her konuda anlaştı.
Beşiktaş Kulübünün birazdan konu ile ilgili oyuncu ile temasa başladığını resmi siteden duyurması bekleniyor.
DETAYLAR HABER1903'DE
Bu müthiş bir haber işte. Fernandes'in kalacak olması çok önemli Beşiktaş için.
SON DAKİKA: Beşiktaş, Manuel Fernandes için Valencia ile görüştügünü borsaya bildirdi. http://goo.gl/12phl
TUNCAY BEŞİKTAŞ'TA
20.Mayıs.2011 0:00
![]()
Beşiktaş'tan sürpriz atak... Siyah- Beyazlı yönetim bir yandan yabancı yıldızları kadrosuna katmanın hesaplarını yaparken diğer taraftan ses getirecek Türk oyuncularının peşinden koşuyor.
ADALI DÜĞMEYE BASTI
Egemen, İbrahim Öztürk ve Kemal'le yeni sezon için büyük ölçüde anlaşan yönetimin listesine bir anda milli futbolcu Tuncay Şanlı da girdi. Beşiktaşlı sanatçı Hakan Altun'un bu transferde büyük rol oynadığı ortaya çıktı. Altun, Tuncay ve Beşiktaş Yönetimi arasında aracılık yaparak görüşmelerin başlamasını sağladı. Teknik Direktör Tayfur Havutçu'nun da onay vermesi üzerine Futbol Komitesi Başkanı Serdal Adalı'nın Tuncay Şanlı ile bir görüşme gerçekleştirdiği öğrenildi.
İKNA EDİLDİ
Tuncay'ın Beşiktaş'a gitme konusunda ikna edildiği ortaya çıktı. Sezon başında Wolfsburg'la 3.5 yıllık sözleşme imzalayan milli futbolcunun Almanya'da pek mutlu olmadığı
da biliniyor.
- TAKVİM -
Oley be.Çok sevindim valla Fernandes haberine.
So what?
Saike