Başka formayla çıkınca kirli mi olacaklar?
Başka formayla çıkınca kirli mi olacaklar?
Fernando Muslera, Eboue, Semih, Dany, Hakan Balta, Engin, Selcuk, Hamit, Emre Colak, Necati, Elmander..
Engin Baytar sakatlandı ve Amrabat girdi. Emre Çolak göbeğe geçti
48' Selcuk Inan'in pasiyla topla bulusan Umut Bulut top gelir gelmez topa vuruyor. Kalecinin hatasi sonucu top aglarda! Skor simdi 1-0..
Umut atmış 1-0 öndeyiz.
Yalniz mukemmel top oynuyoruz rakibin 1 kez tehlikeli pozisyonu var onuda muslera tuttu.
Hi GS fans!following the friendly game against Fiorentina with my bags ready to fly to Istanbul!i will land at 14:25 at Ataturk!
Melo yarin 14.25"de istanbula geliyormus
Direkten döndü Muslera tabi önce müdahale etti...
Muslera reyiz ya refleskleri iyi.
37.250 kisi izlemis maci neyse maç bitti 1-0 kazandik. fiorentina bi 10 dakika etkiliydi toplamda 1 sutlari direkten dondu falan vesaire neyse iyi oynadigimizi dusunuyorum bu takima melo"da geldim mi....
Harika oynadık İnşallah bu sene ŞL'de çeyrek final ligdede bir kez daha şampiyonluk görürüz.
Büyük Başarılar Yakın Meşaleyi Yakın! | Galatasaray SK - Kariyerime Beklerim ...
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=108961
Yeni geldim maçtan. Çok güzel geçti yine. Çok özlemişim Arena'yı. Amrabat ve Burak oyuna girerken baya bi alkış koptu statta. Birde onların kalecisi sakatlanınca baya bi alkışladık. Dostluk maçına yakışır bir maç oldu yani
He bu arada stat çok doluydu. 40 bine yakın kişi vardı. Hazırlık maçı fiyatının 40-50 lira olması önemli değil, kombineliler doldurur demiştim
Umut Bulut çok fena oynadı. Adam aşırı pres yapıyor, kedi gibi yapışıyor rakibe. Yedek felan kalmaz bu adam![]()
Last edited by Nedvedmania : 09.Ağustos.2012 at 03:12
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Arenada soyunma odaları çıkısında bir şeyler yazıyor mu şu anfield road daki gibi hep istemişimdir böyle bir çalışma yapılmasını bir stat kapısı tabi şöyle yazsa çok güzel olabilir: Galatasaray adının olduğu her yerde umut vardır
Süper Kupa iddaa oranları: Galatasaray 2.10 X 3.00 Fenerbahçe 2.55 alt 1.75 üst 1.60 Kg var 1.45 Kg yok 1.95
Çılgın çocuk Melo.
![]()
Ünal Başgan @UnalBasgan
Taksiciyle pazarlık yapma atla gel neyse parası veririz. @_FelipeMelo_
![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Büyük Başarılar Yakın Meşaleyi Yakın! | Galatasaray SK - Kariyerime Beklerim ...
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=108961
Şu adamı iyice tempra yaptık. hayırlısıyla oynasa bari.
Ünal Aysal: ''Ana Hedef Şampiyonlar Ligi Şampiyonluğu''
ERZURUM'A GİTMİYORUM
"Radyospor'da Senad Ok ile Haber Merkezi" programına katılan Aysal; "Süper Kupa finali için Erzurum'a gitmeyeceğini söylerken "Erzurum’a ikinci başkan Ali Dürüst ve CEO’muz Lütfi Arıboğan gidecek. Yurtdışında olacağım. Neticeden ümitliyim. Prensip olarak İstanbul dışında oynanan maçlara nadiren gidiyorum”
MELO PAHALI BİR OYUNCU
Transferi mutlu son ile biten Felipe Melo'nun pahalı bir oyuncu olduğunu söyleyen; “Melo pahalı bir oyuncuydu. Juvetus’a pahalıya mal olmuş bir oyuncu. Juventus’un bilançosunda yüksek rakamlarda görünen oyuncuyu bize uygun fiyata vermekte zorlandı. Tüm gecikme buna bağlı. Melo’nun aldığı ücret yüksek. Üst üste koyunca takım içindeki dengeleri düşündük.Takım içindeki dengeleri bozabilirdi. Şu anda ideal bir noktaya geldik.Melo’nun maliyeti geçen seneki maliyetin biraz altında"
BAŞARISIZ OLMA ŞANSIMIZI YOK SAYIYORUM
Bu sezon başarısız olma şanslarının olmadığını dile getiren Aysal; “Benim isteyip hocanın istemediği oyuncular oldu. Ama neticede kurulan ekip ideal oldu. Çok sık konuştuk. Sonunda ideal bir kadro çıkardık. Bu sene Galatasaray’ın başarısız olma şansını hemen hemen yok sayıyorum”
YURT DIŞINDAKİ BAŞARI BENİ MUTLU EDER
Ünal Aysal, yurtdşındaki başarılarını kendisini mutlu edeceğini söylerken; “Beni mutlu edecek yurtdışındaki başarılar. Kesin ve devamlı bir başarı sürecini yakalamamız lazım. Yurtdışında bir şampiyonluk şu an için bekmiyorum ama onu yakşalan bir kademeye çıkabileceğimez inanıyorum”
ANA HEDEFİMİZ ŞAMPİYONLAR LİGİ ŞAMPİYONLUĞU
Müzelerindeki tek eksiğin Şampiyon Ligi kupası olduğunu söyleyen Aysal; “Bizim için ana hedef Şampiyonlar Ligi Şampiyonluğu’dur. 3 sene de mi olur 5 sene de mi olur o önemli değil. Bu yola girip gerekli yatırımları yapmak zorundayız. Müzemizde eksik olan tek kupa Şampiyonlar Ligi Kupası’dır”
SEKSİ "CAZİP" ANLAMINA GELİYOR
Çok konuşulan seksi ifadesine de açıklı getiren Aysal; “Bugün “Seksi” kelimesi şoke eden bir kelime olarak algılandı ama uluslararası literatürde cazip kelimesinin Avrupa’da kullanılan terminolojisi budur. Bir projede seksi olabilir kâr getiren bir arazi de. Bu terminojiler yavaş yavaş yerleşecek ülkemize”
PASTANIN ÜSTÜNDE BİR SÜRÜ KİRAZ VAR GEREKİRSE ÇİLEK DE KOYARIZ
Çok konuşulan "Çilek" transferi hakkında da açıklamalar yapan Aysal; “Bizim pastamız hazır. Transfere ihtiyacımız kalmadı. Şu saatten sonra çilek Avrupa Ligi’ne hazırlanan kulübün içinde olabilecek iyi bir isim olabilir. Şu anda bir mecburiyet değil. Olursa olur. Imkan ve şartlara bağlı. Bizim pastanın üstünde bir sürü kiraz var. Gerekirse bir tane de çilek de koyarız”
HESAP KİTAP YAPILDI
“Galatasaray kurumsallaşma yolunda adımlarını atmış bir müesesedir. Hesap kitap ciddi yapılır. Ödenemeyecek borçlar alınmaz. Ödenecek paralar ve kontralar bedelleri rahatça ödenebilecek yatırımlardır. Bunlar yatırımlardır. Önümüzdeki senede karşılıklları hazırdır. Bu tip çıkan bilgiler rakiplerin ya da duygusal taraftarın endişeleri. Fazla ciddiye almamak lazım”
ŞAMPİYONLAR LİGİ’NE GİTMESEK BU KADAR TRANSFER YAPMAZDIK
“Şampiyonlar Ligi’ne gitmeseydik bu transferler yapılmazdı. Orda ayrı bir bütçe yapılacaktı. Şmapiyonyar Ligi için daha seçici ve biraz daha bonkör davrandık”
TARAFTARA ÇAĞRI
“Bütün taraftara geçen seneki sağduyaları ve destekleri için teşekür ediyorum. Bu sene de stadamızı bir şölen yerine çevirsinler. Futbol zevkini beraberce yaşamalarını tavsiye ediyorum. Her türlü imkanı sağlayacağız. Rakiplerle de dostluğumuz koruyalım
http://www.radyospor.com/Futbol/1561...el-aciklamalar
Satılan kombine birilerinin nasıl zoruna gitmiş, yok kötü günde neredelerdi, yok 3 yıllık satış var.
3 yıllık kombine 1 sezonluk fiyatına mı satıldı, bizim niye haberimiz yok ? Çünkü böyle bir satış yok.
Geçen sezondan 20.000 civarı kombine sahibi bu sezon yenilemiş, yenilemek demek yeniden para vermek demek haliyle satış oluyor bu. Bunun dışında da satılan rakamlar ortada. Resmi şekilde duyuruldu, hala haber oluyor olması çekemeyenlerin çokluğunun bir habercisi.
Yaptığımız transferlerde hemen 4-5 yıllık maliyetin yazılması gibi...
Ujfalusi 17 numarayı Burak'a vermiş![]()
Ujfa iyiydi yahu 17 numara ile.
Edit:
Burak Yılmaz @byilmaz17
Kendisi için değerli olan birşeyi bana verdi ve benim burada değerli ve önemli oldugumu bir kez daha hissettirdi. Çok Teşekkürler UFA.
Burak Yılmaz @byilmaz17
Kendisi için "17"nin ne kadar önemli oldugunu biliyorum. Bu yüzden Kaptanın bu davranışı onun büyük karakterinin ve cömertliğinin işaretidir
Burak Yılmaz @byilmaz17
Bugün idmandan sonra Ujfalusi bana "17 Numaralı formayı senin giymeni istiyorum" dedi , bana sarıldı. Çok duygulandım. Çok teşekkür ettim.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
FCN Blog @fcnblog
Burak Yılmaz: Kendisi için çok değerli birşeyi bana verdi ve benim buradaki değerimi, önemimi bana bir kez daha hissettirdi.
Burak Yılmaz: 17 numaranın Ujfalusi için ne kadar önemli olduğunu biliyorum. Kaptanın bu davranışı onun nasıl bir insan olduğunu gösteriyor.
Burak Yılmaz: Bugün antremandan sonra Ujfalusi yanıma gelip "17 numarayı senin giymeni istiyorum" dedi ve sarıldı. O an çok duygulandım.
Ve Melo antrenmana çıktı
![]()
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Kombine Satın Almak İçin Son Günler
Satışa sunulduğu günden itibaren rekor sayıda satılan kombinelerimizin satışını 13 Ağustos Pazartesi günü saat 17:00’de sonlandırıyoruz.
Yukarıda belirtilen tarihe kadar resmi kombine satış sitemiz www.gucumuzsizsiniz.com'dan 7/24, satış ofisimizden ise aşağıda belirtilen tarih ve saatlerde kombinenizi satın alabilirsiniz.
Kombine satışlarına göstermiş olduğu ilgi ve kulübümüze verdiği destekten dolayı tüm taraftarlarımıza teşekkür ederiz.
Satış ofisimizin bu hafta sonu çalışma saatleri:
10 Ağustos Cuma 9:00-17:00
11 Ağustos Cumartesi 10:00-17:00
12 Ağustos Pazar – Kapalı
13 Ağustos Pazartesi 9:00-17:00
Galatasaray SK
Her zaman sırt numarası olarak 17 yazdırırdım bu güzel oldu ve çok büyük jest olmuş burak'a