Sayfa 253 / 483 İlkİlk ... 153203243251252253254255263303353 ... SonSon
7,561 ile 7,590 arası toplam 14489 sonuç

Konu: Büyük Şike Soruşturması

Hakan Şükür dışarıda tahliye bekleyen taraftarlara Ulusalcı bunlar duyarsız gibi ithamlarda bulundu Şamil Tayyar denen adamla birlikte. Aynı zamanda "Aziz Yıldırım Ergenekoncu" diyen Tayyar içinde iyi konuştu dedi. Ağzından çıkmasına gerek yok. Ebru Köksaldı denen kadının kalitesinin yanına yanaşamaz buradaki iki beyefendi de. Provakatör olan Tayyar efendidir.

Ayrıca biliyoruzki tutuksuz yargılanan insanlar genelde beraat ederler bu ülkede. O zaman şikeyi biz Saraçoğlu'nda kendi kendimize falan yaptık demekki.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Trabzonsporun sike/tesvik yaptigi daha net ifadelerle belli oluyormus. Parayi kimin teklif ettigi belli degil "Trabzonlular" adi verilmis.

Ve bunu Mehmet Yildiz gelip Mecnuna soyluyor ve Mecnun kimin yolladigini bile sormuyor cok komik.

Quote Originally Posted by Xsnoopkarl View Post
    Hakan Şükür dışarıda tahliye bekleyen taraftarlara Ulusalcı bunlar duyarsız gibi ithamlarda bulundu Şamil Tayyar denen adamla birlikte. Aynı zamanda "Aziz Yıldırım Ergenekoncu" diyen Tayyar içinde iyi konuştu dedi. Ağzından çıkmasına gerek yok. Ebru Köksaldı denen kadının kalitesinin yanına yanaşamaz buradaki iki beyefendi de. Provakatör olan Tayyar efendidir.

Ayrıca biliyoruzki tutuksuz yargılanan insanlar genelde beraat ederler bu ülkede. O zaman şikeyi biz Saraçoğlu'nda kendi kendimize falan yaptık demekki.

Yok öyle birşey tutuksuz yargılanan herkes beraat etmez.Mahkeme bugün açıklama yapsa deseki Bülent Uygun şike yapmıştır 1 yıl hapis cezası ile cezalandırılmasına (6222 de 1 şike 1 yıldır) ek olarak derki 9 ay içerde tutuklu olduğu için o 9 ay 1 yıllık ceza olarak sayar ve Uygun'u tahliye eder peki Uygun suçsuz olduğu içinmi tahliye etmiş olur HAYIR 9 ay içerde yatmayı 1 yıllık hapisle eş değer gördüğü için tahliye olur .Siz zaten UEFA-TFF-Mahkeme-CAS ta dese FB şike yaptı ,Yıldırım şike yaptı yine inamıyacaksınızki,tabi bende kendi klübüm yaptı deseler inanırmıyım inanmam herhalde o ayrı mevzu ,saygılarla.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Quote Originally Posted by Bordo61Mavi View Post
    Trabzonsporun sike/tesvik yaptigi daha net ifadelerle belli oluyormus. Parayi kimin teklif ettigi belli degil "Trabzonlular" adi verilmis.

Ve bunu Mehmet Yildiz gelip Mecnuna soyluyor ve Mecnun kimin yolladigini bile sormuyor cok komik.
    Mehmet Yıldız " Kim olduğunu sormayın arkadaşlarımı satamam." dediği için sormamış olabilir mi?

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by Bordo61Mavi View Post

İşte bu tür komiklikler hatta daha da komik olanları Fenerbahçe adı geçtiği için ciddi bir iddia gibi ortaya atılırken, Trabzonspor adı geçince sadece komik diye karşılanıyor.

Fenerbahçe'den para teklif eden, bunu söyleyen, para alır/verirken görüntü, para alış verişi olacağına dair ses kaydı, hiç bir şey yok ama bunlar olmadan da suçlanabiliyor Fenerbahçe.

Savcının amacı Türk futbolundaki şike ve teşviği temizlemekse, herkese eşit yaklaşmalıydı.

Ülkemizde, tutuklu yargılananların %54'ü beraat eder. Yani her tutuklu yargılanan suçlu denemez tabi aynı şekilde her tutuksuz yargılanana da suçsuz denemez.

Mahkemenin vermiş olduğu herhangi bir beraat yok henüz zaten bu kadar kısa sürede olamaz da.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Quote Originally Posted by barahir View Post
    Mehmet Yıldız " Kim olduğunu sormayın arkadaşlarımı satamam." dediği için sormamış olabilir mi?
    Cok sacma bulmuyorum, insan meraktan sorar kaldiki o adam o takimin baskani.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by sebofanmemo View Post

Yok öyle birşey tutuksuz yargılanan herkes beraat etmez.Mahkeme bugün açıklama yapsa deseki Bülent Uygun şike yapmıştır 1 yıl hapis cezası ile cezalandırılmasına (6222 de 1 şike 1 yıldır) ek olarak derki 9 ay içerde tutuklu olduğu için o 9 ay 1 yıllık ceza olarak sayar ve Uygun'u tahliye eder peki Uygun suçsuz olduğu içinmi tahliye etmiş olur HAYIR 9 ay içerde yatmayı 1 yıllık hapisle eş değer gördüğü için tahliye olur .Siz zaten UEFA-TFF-Mahkeme-CAS ta dese FB şike yaptı ,Yıldırım şike yaptı yine inamıyacaksınızki,tabi bende kendi klübüm yaptı deseler inanırmıyım inanmam herhalde o ayrı mevzu ,saygılarla.
    burada her fenerbahçeli, ilk günden beri, eğer suçluysak gerekeni zaten biz yaparız, ama suçluluklarına inanmıyoruz dedi zaten.

sadece burada değil, her mecrada denildi bu.

o bölümleri çoktan geçtik biz...
    (/s)

Quote Originally Posted by sebofanmemo View Post
    genelde=bir olayın çoğunlukla gerçekleşme biçimi.

herkes yazmadım ben.Suçlularsa en ağır cezayı devlette fenerbahçe camiası da verir merak etmeyin.

Quote Originally Posted by Xsnoopkarl View Post
    genelde=bir olayın çoğunlukla gerçekleşme biçimi.

herkes yazmadım ben.Suçlularsa en ağır cezayı devlette fenerbahçe camiası da verir merak etmeyin.
    Daha fazla uzatmayalım boşver ,hayırlı günler (:

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

hakan sükürü bir fenerbahceli olarak cok sever sayardim efendi birisi fakat milletvekili olduktan sonra yaptiklari yüzünden gözümden düstü..

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

TFF başkan adayı Erdal Çilek' den sert açıklamalar: "Zaman, darağacında son sözünü söyleyenlerin taburelerine tekme vurma zamanıdır"

Bu adama destek veren oldumu kulupler arasinda, bilmedigimden soruyorum? Bildigim kadari ile Demiroren ve Aksu arasinda gececek ama bu adamin hic bir sansi varmi acaba ?

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

desteği üzerine çekmeye çalışan birisi.
    (/s)

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by meddah View Post
    Sanıyorum "suç vasfının değişmesi" ifadesi, tutuklu kalanlar için değil, tahliye edilenler için gerekçe.
    Takip ettiğim sitede öyle yazılmıştı. Doğrusu senin yazdığın şekildeymiş. Benim hatam.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2005
    Yer
    Çanakkale-17

Şike davasının ne davasına döndüğü belli oldu. Anlayan anlamııştır. Zaten 3 Temmuz'un ertesinde 1 milletvekili Aziz Yıldırım'ın başka dava ile bağlantılı çıkacağını söylemişti ancak Fenerbahçe taraftarı bunu dillendirince bir daha böyle bir yorum yapmadılar. Ancak iş oraya gidecek. Kısacası Aziz Yıldırım şikeden aklanacak ancak sözde Suç Örgütüne üyelikten ceza yiyecek. 3 Temmuz'un ertesinde de aynı yorumu yapmıştım şaşırtan bir seyir yok benim açımdan davada.
    Bir Dost

Hellbells

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Quote Originally Posted by KanaKe View Post
    hakan sükürü bir fenerbahceli olarak cok sever sayardim efendi birisi fakat milletvekili olduktan sonra yaptiklari yüzünden gözümden düstü..
    Hakan Şükür'ün dün twitter da çıkan sözlerinden bahsediyosan ben hiçbiyerde bulamadım o sözleri.Diğer takım taraftarlarının takip ettiği kişiler paylaşmıştır belki gören varsa koyabilir mi? Ben öyle birşey söyleyeceğini pek sanmıyorumda.

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Trabzonspor, şike davasında Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ve Sivasspor Başkanı Mecnun Odyakmaz'ın savunmalarındaki bazı iddialara, resmi internet sitesi üzerinden cevap verdi.

http://www.ntvspor.net/haber/futbol/...dyakmaza-cevap

Nesil
    2010
    Yer
    Rize #53, Mersin #33

Quote Originally Posted by Suicider View Post
    Hakan Şükür'ün dün twitter da çıkan sözlerinden bahsediyosan ben hiçbiyerde bulamadım o sözleri.Diğer takım taraftarlarının takip ettiği kişiler paylaşmıştır belki gören varsa koyabilir mi? Ben öyle birşey söyleyeceğini pek sanmıyorumda.
    Öyle bir şey söylememiş ama Şamil Tayyar söylemiş o da onaylamış sanırım.

Nesil
    2005
    Yer
    Sakarya

Dünden beri;

Sabah gazetesi "tahliye talepleri reddedildi" diye yanlış bir manşet attı, "ikinci Samanyolu vakası" diye kızdınız, gazetenin attığı manşetin tam tersi vuku buldu.

Tahliye talebi reddedilenler için "suçun niteliğinin değişmesi" nin gerekçe gösterildiğini zannettiniz, kızdınız, meğer tahliye talebi kabul edilenler için gerekçeymiş.

"Hakan Şükür Ergenekon dedi" diye bir rivayet üfürüldü piyasaya, çok fena kızdınız, bugün olay "Hakan Şükür demedi, ama onayladı" oldu.

Biraz sakin olun yahu.
    "Beşerin taptığı bir kendisinin heykelidir"

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Kendi kendine şike yapabilen ilk ve tek takım " Fenerbahçe " . Var ol yüce Adalet : )

Nesil
    2005
    Yer
    Sakarya

Bu Hakan Şükür de, futbolu bıraktı bırakalı bilfiil konuşuyor. İşin ne artık senin? Git meclise, iki laf et, bir parmak kaldır; ama yok, nerede kamera, nerede mikrofon, orada Hakan Şükür.

Galatasaray'dan nasıl uzaklaştırıldığını, Lincoln'ün aldığı parayı falan da anlatmış mı acaba yine?
    "Beşerin taptığı bir kendisinin heykelidir"

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Dünden beri;

Sabah gazetesi "tahliye talepleri reddedildi" diye yanlış bir manşet attı, "ikinci Samanyolu vakası" diye kızdınız, gazetenin attığı manşetin tam tersi vuku buldu.

Tahliye talebi reddedilenler için "suçun niteliğinin değişmesi" nin gerekçe gösterildiğini zannettiniz, kızdınız, meğer tahliye talebi kabul edilenler için gerekçeymiş.

"Hakan Şükür Ergenekon dedi" diye bir rivayet üfürüldü piyasaya, çok fena kızdınız, bugün olay "Hakan Şükür demedi, ama onayladı" oldu.

Biraz sakin olun yahu.
    Dışardan kolay görünebilir sakin olmak. Ama değil, hiç değil.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Quote Originally Posted by TR.CaPTaiN View Post
    26 - 30 Mart arasında yapılacak.

Nişanlısını öldürme iddiasıyla tutuklu olan ve nişanlısını Aziz Yıldırım'ın öldürttüğünü iddia edecek kadar uçuk bir adam olan Cihan Oskay'dan medet uman bir şike davası.
    Ben işin siyasi olduğunu düşünüyorum.Bu da kanıtlıyıcı yöndedir belki.Aziz Yıldırım'ın katılmak istediği ihale 20 Mart'taydı galiba.Bilerek tarihi oraya çektiler heralde.Bundan sonra salınırlarsa şaşırmam.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Dünden beri;

Biraz sakin olun yahu.
    Ben Sabah gazetesi olayına hala masum bakamıyorum maalesef. Sabah gazetesinin haberi patladıktan 20-30 dakika sonra hakim avukatları çağırıyor ve haber doğru değil diyor. İyi de bu mahkeme heyeti içerde televizyon mu izliyor, internet sitelerini mi takip ediyor yoksa talepleri mi karara bağlamaya çalışıyor ? Nerden haberleri oldu böyle bir haberin çıktığından ?

Hakan Şükür meselesine gelince; aslında Hakan Şükür'ün isminden ziyade görevinden kaynaklanan sıkıntı doğuyor o sözlerle ilgili. Yani iktidar partisinden bir vekil çıkıp; rahat rahat Fenerbahçe başkanını Ergenekon gibi büyük bir davayla bağdaştırmaya kalkıyor. Hatta ötesine geçiyor, orda bulunan taraftarları da ulusalcı diye tek bir zümrenin elemanları olarak nitelendiriyor. Halbuki birçok Fenerbahçeli için kulübü siyasi görüşünden de ötedir. Bunları yapan Hakan Şükür değil, Şamil Tayyar. Yani Hakan Şükür'le şuan eşit statüde bir insan. Hakan Şükür de Tayyar'ın dediklerini onaylayarak kendisine yakışmayan bir harekette bulunmuş.

Bakanların ve milletvekillerinin böylesine hassas konularda bu kadar rahat yorum yapmamaları lazım. Oturdukları yerden insanları değişik örgütlere bağlamaları ve bunlara başbakanın çıkıp" artık bir durun arkadaş" dememesi çok garip.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Fenerbahçe benim gözümde masumiyetini kaybetti bu süreçte.

Adalet süreci de bir garip işliyor zaten, dava sonunda Galatasaray küme düşecek diye korkuyorum

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Ergenekon davasına bağlanır yakında hatta orada da zirveye oynar Aziz Yıldırım.

Başbakanın her konuda yargı devam etsin etmesin, yargıya müdahale diye anlaşılsın anlaşılmasın sürekli yorum yaptığını gördük ama bu konuda nedense hiç yorum yapmadı.

Mecliste yasa değişirken çıkıp bir yorum yapar diye bekledim, yapmadı. Aziz Yıldırım, bizim başbakanla aramız iyi, sanki sorun varmış gibi gösteriliyor dedi, yine bu açıklamalardan sonra başbakandan yorum gelmedi.

Acaba başbakanda mı 20 Mart'ı bekliyor diye düşünmeden edemiyor insan???

Fenerbahçe'nin masum olduğuna inanıyordum, inanmak ayrıdır ama bu süreci gördüm, şimdi Fenerbahçe masumiyetini kazandı benim gözümde.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

3 Temmuz sürecini göz önüne getirsin herkes, Rasin Ozan, Ahmet Altan, Şamil Tayyar ve Mehmet Baransu daha önce kaç kere futbol yorumu yaptılar da bu süreçten sonra futbol yorumcusu kesildiler. Her kritik noktada gündemi belirliyorlar. Sadece bu bile oynanan oyunların çok açık göstergesi değil mi? Ondan sonra neden Fenerbahçe ve Fenerbahçeliler direniyor diyorlar.

Ben hala çevremde "Fenerbahçe bir şeyler yapmış ama bu kulube maal edilemez Aziz Yıldırım gitsin kurtulalım" diyen BEKLENEN o tatlısu taraftarını göremedim. Göremeyeceğiz de göremeyecekler de.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by Fernando Gago View Post
    3 Temmuz sürecini göz önüne getirsin herkes, Rasin Ozan, Ahmet Altan, Şamil Tayyar ve Mehmet Baransu daha önce kaç kere futbol yorumu yaptılar da bu süreçten sonra futbol yorumcusu kesildiler. Her kritik noktada gündemi belirliyorlar. Sadece bu bile oynanan oyunların çok açık göstergesi değil mi? Ondan sonra neden Fenerbahçe ve Fenerbahçeliler direniyor diyorlar.

Ben hala çevremde "Fenerbahçe bir şeyler yapmış ama bu kulube maal edilemez Aziz Yıldırım gitsin kurtulalım" diyen BEKLENEN o tatlısu taraftarını göremedim. Göremeyeceğiz de göremeyecekler de.
    Ve şimdi, bu silahşörler yine yönlendirme peşinde, Ergenekon davasındaki gizli tanık Poyraz'ın saçmalıklarını Aziz Yıldırım'ın savunmasında görebilir herkes.

Ve şimdi bu adamlar, bu 1 aylık süreçte, dozu arttıra arttıra Şike davasıyla Ergenekon davasını aynı cümlede kullanacaklar.

Ve söylediğin gibi, bu düzeni, işleyişi bozan da, yaptıklarını/yapamadıklarını zamanında eleştirse de, başkanına sahip çıkan camia ve taraftar oldu. Ve bu taraftar ne kadar gazlanmaya çalışsa da, birlik beraberliğini bozmayıp, varsa suçu sabit görülene kadar desteğe devam edecektir. (Suç nedir? Şike/Teşvik. Kim bakar? Asliye Hukuk Mahkemeler. Göndersinler dosyayı oraya, o zaman ben de tüm bu sadece şike/teşvik değil, Fenerbahçe'yi bitirmek planı bu düşüncemden vazgeçeyim, acaba yapmışlar mı böyle bir şey diye kendi yöneticilerimi kafamda yargılayayım)
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

20 Mart denilmişken, ne olacak o tarihte?

Nato ihalesi...

Diğer duruşma 26-30 mart tarihlerinde.

İnsan acaba demekten alamıyor kendini.
    (/s)

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

O işin 'acaba'sı mı kaldı yahu
    Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Savcı Galatasaray'ın kayıp 1 milyonunu bulamamış, Adnan Polat bunu belgelendiremediği için de dosyayı Asliye Hukuk Mahkemesi'ne göndermiş ve 7 yıl hapsini istemiş.

Yani spor ile ilgilenecek mahkemeye. Fenerbahçe tüm para giriş çıkışlarını, harcamaları belgelerle ispatlarken, kafa karıştırıcı bir sürü saçmalıkla gündem yaratıldı, Fenerbahçe'nin şike ve teşvik ile alakalı suçlamalarına da bakması gereken Asliye Hukuk Mahkemeleri'dir. Mahkeme bu yönde karar alacak gibi durmuyor ama.
    "YÜCE ATATÜRK"

Mesaj Yetkileri