Ertan olm nereye yahu daha maç yapacaktık.![]()
Artık 2008'in sonlarında yaparız.![]()
Ertan olm nereye yahu daha maç yapacaktık.![]()
Artık 2008'in sonlarında yaparız.![]()
Kanas alsa ne olur yahu. Ben onu tek elimle gözlerim kapalı yemek yerken yenerim.![]()
Çözmeye gerek yok Ertan ben seni zaten yeniyorum.![]()
Neyse kardeşim başarılar dilerim şimdiden. Göğsümüzü kabartacak bir derece yaparsın inşallah değil mi?
Gel gell buyur beklerim Ertan.
Ozaman ben Beşiktaş'ı almam adil olmaz yahu.![]()
bizim burda yağmur yağyor yahu temmuz ortasında![]()
dün erzurum'da da yağdı, burası için garip değil..![]()
Daha önce ki Turkuaz adLı kuLLanıcı iLe aynı oLduğu tespit ediLdiğinden uzakLaştırıLmıştır.
Baki Mercimek.![]()
![]()
bizim burası için garipözlemiştik uzun zamandır doğru düzgün yağmur izlemeyi... Sanki uzaylı görnüş gibi olduk yahu
![]()
ben pek şaşırmadım..
bir konuda size danışayım bari ;
PSG ile oynuyorum. Kafa ve zıplaması en az 18 olan bir stoper lazım bana. Para 22 milyon sterlin, kimleri önerirsiniz ?![]()
Daha önce ki Turkuaz adLı kuLLanıcı iLe aynı oLduğu tespit ediLdiğinden uzakLaştırıLmıştır.
Sammy Traore al Auxerre'den.
Bu arada merhaba herkese.Yorucu bir geceden sonra yeni uyanabildim![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
sizin orası mubarek yer Fırat![]()
valla aßi bi anımı eklim ßir gün Erzincan'dan tek ßaşıma İstanbul'a dönüyorum yanımda yaşlı ßir amca hacı sakallı felan belli dindar ßir amca yaşlıda baya dedi oğlum nerde oturuyon istanbul'da dedim amca Eyüp adam ßi ooo dedi istanbul'a gelen kadar sevgi seline ßoğdu valla
![]()
Eyüp güzeldir yahu özellikle hemen caminin yanında meydanda sultan center'e giderken sağ taraftaki güveççi. Offf 3 güveç bir ayran müthiş menü.![]()
Ertan nereye yahu???
Allah yardımcın olsun Ertan seni hep yeniyorum diye bana kızgın değilsindir umarım![]()
O sayılmaz
Fenerbahçe-Trabzon dengesizlik oluyor![]()
Başarılar dilerim ÖSS'de.Ertan abi senden birincilik bekliyoruz![]()
20alex20...
Hayattan canlı ölüm, günahtan baskın rahmet;
Beyoğlu tepinirken ağlar Karacaahmet...
Necip Fazıl Kısakurek
Merhabalar bu aralar durgun gördüm kafeyiİmam nerde acaba
Aygünde yok
![]()
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
Merhaba Turgut... Onlar tatilde... Bu arada yeni kariyer yokmu???