Benim verdiğim 50 lira olmasa döner sermaya dönemez hale gelir be.
Dersler geçen hafta başlamış ama ben yarın gideceğim inşallah.Genel Toprak Bilgisi, 1. sınıf dersi ben 3'e geçtim. Yaz okulunda veremezsen normalde hiç veremem.
![]()
"YÜCE ATATÜRK"
@Emre abi İyi bakalım![]()
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=47409
Sayın yönetici şu konuya bir el atsan baya geyik oldu
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Benim nickim 1502005 Ertan alıntı yapacaksan @1502005 yapmalısın.![]()
Teorik dersler çok gereksiz zaten her ders uygulamalı olmalı ki uygulayabilelim.![]()
Peyzaj mimarı ne demek Serkan abi?, bu konuya biraz uzağım da.
Kumlarla ne işiniz var?![]()
Evet 2 saat uygulama 1 kredi oluyor. Yarın 8 saat aynı ders var, ben 2 saate dayanamıyordum ne olacak bakalım?
Evet, hep uygulayalım, kumdan kale yapalım.
Araştır kardeşim, herşeyi devletten beklemeyin.
Doğal ve kültürel çevreyi, insanların kullanımı kolaylaştırması açısından ve güzelleştirmesi açısından planlama ve tasarım yapan kişi diyebiliriz kısaca...![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Ben yavaştan kaçsam mıki?
Yarın sabahtan hastaneyegitmem gerekiyor ne berbat birşey.
Bunu nereden (Ç)alıntı yaptın Serkan.Doğal ve kültürel çevreyi, insanların kullanımı kolaylaştırması açısından ve güzelleştirmesi açısından planlama ve tasarım yapan kişi diyebiliriz kısaca...![]()
![]()
Bir nevi çevre moderatörü yaniAraştır kardeşim, herşeyi devletten beklemeyin.
Doğal ve kültürel çevreyi, insanların kullanımı kolaylaştırması açısından ve güzelleştirmesi açısından planlama ve tasarım yapan kişi diyebiliriz kısaca...![]()
Ne çalıntısı yahu, 2 senedir bunları öğretiyorlar. Peyzajın tanımını tam 1 sene gösterdiler değişik derslerde.
Ülkemizde pek öyle olmasa da sokağa çıktığında gördüğün her alanı planlayan kişi. Karayolları düzenlemesi bile yapabiliyorz mesela. Ülkemizde daha çok çiçekki ve bahçe düzenleme işiyle uğraşan kişiler olarak biliniyoruz maalesef...
"YÜCE ATATÜRK"
Ben ne zaman hastane'ye gitsem bana bişeyler olur hasta değilsem hasta olurum.
Selamlar..
Kimsede yok (:
Hadi geçmiş olsun, Emre abi, görüşmek dileğiyle
Anladım, Serkan abi.Zaten ülkemizde çoğu şey olmadığı gibi algılanıyor.
Hahaha gülüyorum sadece Emre. Bizdeki hocaları görsen, aynı şeyleri tekrar tekrar anlatıyorlar, sorun bizde değil onlarda.
Siz kimdiniz, sen ne okuyordun yahu?
Ertan işin siyasi kısmı da var, bizim önümüzün kesilmesiyle ilgili, şimdi burada buna hiç girmeyelim.![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Ben biraz tuhafımdır zaten Oğuz.
Gitmiyorum yahu buralardayım daha uykum yok hiç.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
İşte anlayanlar almayanlara anlatmadığından dolayı hocalarda tekrar tekrar anlatmak zorunda kalıyorlar.
Ben kütüphanecilik okuyorum. Valla kıymetimi bir üniversite öğrencileri anlıyor.
Bizim önümüzü kesmeye çalışanda çok.![]()