Bence Sunderland müthiş bir kaleci aldı.
Bence Sunderland müthiş bir kaleci aldı.
yeni çıkan takımlara bayagı bi para veriliyor ingiltere'de..Sunderland'te bu parayı cömertce kullanmış anlaşılan
SunderLand bu sezon Premier Lige renk katacak takımLardan birisi oLucak bence.Çok iyi ve yerinde transferLeri var.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Arsenal Henry siz daha iyi olacaktır.Vieira gittikten sonrada buna benzer şeyler ortaya atıldı ama Francesc Fabregas Diye biri geLdi ve Vieira nın adı anılmaz oldu.Biliyorum Henry-vieira karşılaştırması saçma olabilir ama...Gene aynı şeyin olacağına inanıyorum ve umut ediyorum...Robin van Persie golcü boşluğunu en iyi şekilde dolduracaktır...Henry ayrılırken yaptığı açıklamada yeni yıldız konusunda Van Persie yi üstüne basa basa vurgulamıştı...
Çok vermişler iyi kaleci ama etmez o kadar...
ihtiyaç yok bence
Arsenal iyi değerlendirir bu oyuncuyu alınsa iyi olur
İngiliz klüpleri için para sıkıntısı yok doğal karşılamak lazım
Bu sene görücez daha mı iyiler daha mı kötüler
Henry siz işleri çok zor... Çok arıyacak Arsenal Henry...
Ztn gecen sene aradılar sakatlığından dolayı..
thierry henry ya damin adi baskaydi plase vuruslari dribblingleri top teknigi joga bonito reklamindaki hareketleri herseyiyle henry o takimin herseyiydi ama henrysiz oynamaya alismalari lazim takimin en buyuk eksigi bir lider oyuncu bunuda fabregas ustlenecek gibi duruyor
Henry gibi birisinin eksikligini mutlaka hissedecektir Arsenal.Onun gibi bir lideri kaybettikten sonra Arsenal`in daha güclü olacagini düsünmek cok sacma.
Ayrılışından doğan boşluğun paranoyaya dönüşü sonucu olsa gerek...
Zira bunu dillendiren şahsın bir klinik psikoloğa yönlenmesi esefle tavsiyemdir.![]()
Züğürt tesellisi mi desem ne desem bilemedim![]()
Kesin bilgisi olan var mı ... man utd sitesinde alındı olarak gözükmüyor transfermarkt sitesinde alındı gözükmüyor ???
İngiltere Premier Lig kulüplerinden Fulham, Watford’dan Hameur Bouazza’yı kadrosuna kattı.
Bouazza’nın yaklaşık olarak 4 milyon sterlin karşılığında Fulham’la 4 yıllığına anlaştığı belirtildi.
22 yaşındaki oyuncu, teknik direktör Lawrie Sanchez’in bu dönem kadroya kattığı sezkinci isim oldu. Sanchez, milli oyuncunun takımın vazgeçilmezleri arasına girip takıma büyük katkı sağlayacağına inanıyor.
Sanchez konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Bouazza takım hücumuna hız ve güç katacaktır,” diyerek bu oyuncuya olan güvenini gösterdi.
Bouazza da yeni takımıyla ilgili olarak, “Takıma alışmak için birkaç gün antremana çıkmalıyım. Umarım ki Çarşamba günü Arsenal’e karşı forma giyeceğim. Gerçekten çok büyük bir maç olacak. Fulham’a gelmekten dolayı çok mutluyum. Uzun bir transfer sürecinden sonra buraya geldim. Antremana çıkmak için can atıyorum” diye konuştu.
Yazı çok hareketli geçiren Fulham şimdiye kadar Diomansy Kamara, Aaron Hughes, Steven Davis, Chris Baird, David Healy, Paul Konchesky and Lee Cook gibi oyuncuları transfer etti.
Sanchez yeni sezon öncesi, “İlk maçımıza birkaç gün kaldı ve bu sezon Premier Lig’de bizi başarıya taşıyacak oyuncular var. Bu transfer sezonunda kadromuza iyi oyuncular kattık,” dedi.
Bouazza'yı Arsenal maçında oynatmaları hata olur.Zaten kadroları yeterince geniş.Biraz takıma alışması lazım...
Şahsen her zaman Fulham'ın transferlerini beğenen biri olmuşumdur.
4mSterlin 5-6m€ civarı bişey yahu çok para veriyolar bu takımlar...
Hayırlı olsun ...
İngiltere Premier Lig'in yeni ekibi Derby County, Hamburg'da forma giyen A.B.D.'li Milli futbolcu Benny Feilhaber'i renklerine bağladı.
Cumartesi günü ligin ilk maçında Portsmouth ile oynanacak maçta forma giyemeyecek olan 22 yaşındaki futbolcuyla ilgili konuşan Derby teknik direktörü Billy Davies, "Bir başka genç ve Milli takımda gelişen çok iyi bir futbolcuyu daha kadromuza kattık. Benny'nin Premier Lig'de mücadele etmeye hazır bir potansiyeli olduğunu düşünüyorum" dedi.
Brezilya doğumlu olan ortasaha futbolcusu, 8 defa giydiği A.B.D. Milli takım formasında, Haziran ayında Meksika ile oynanan CONCACAF Gold Cup finalinde attığı golle ülkesine şampiyonluğu getiren futbolcu olmuştu.
Genç futbolcu geçtiğimiz sezon Hamburg formasıyla, 1'i Arsenal'le deplasmanda oynanan Şampiyonlar Ligi maçı olmak üzere toplam 9 maçta görev almıştı.
Derby gibi bir takım için iyi sayılabilecek bir oyuncu.
Arsenal'de daha fazla forma şansı bulur.Kendini daha çok geliştirir Arsenal'de.
So what?
Saike
transfer ücreti çok güzel
diarrada arsenalde kazanır
Tırtılın : " Dünyanın sonu " dediğine ,
Usta : " Kelebek " der ..
Vasat Bi Adam Bence
Gereksiz Olur ArsenaL İçin
ArsenaL Tam Fm Kadrosu Gibi
Hasta Oluorum KadroLarına
O Yuzden Bence Diarra'ya Gerek Yok
İyi transfer diye düşünüyorum hayırlısı.![]()
Gereksiz diye düşünüyorum.![]()
Diaby'den pek farkı yok.