Sayfa 255 / 1204 İlkİlk ... 155205245253254255256257265305355755 ... SonSon
7,621 ile 7,650 arası toplam 36115 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri | Ryan Donk

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Bence mantıklı madem Elano'yu Juve istiyo bizde bununla takas edelim süper olur işte

Bu arada Grafite için GS'nin uğraştığı haberi gördüm ama duyan varmı

Nesil
    2007
    Yer
    34

Diego ile anlaşılırsa mutlaka bi sponsor sağlanır diye düşünüyorum Elano + para şeklinde.

Del Piero_10 Misafir

Quote Originally Posted by izmer96 View Post
    Diego'ya yanlis hatirlamiyorsam 45 m a yakin para odedi Juve gecen sezon , saticagi en dusuk ucret 20 - 25 dir , galatasaray o ucretin yarisini karsilayamaz diyelimki Juventus birakti Diego'yu
    24 milyon ödemişti.

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Diego mu ahaha

Nesil
    2006
    Yer
    2 kıtada birden olandan;)

Quote Originally Posted by Suicider View Post
    Pinoymuş Canaymış kandırılıyoruz resmen ben hiçbirşey beklemiyorum bu sezon cana dediğimiz adam bildiğimiz dümdüz bir adam sadece artı olarak biraz agresifliği var pino kaç maç oynamış belli değil bir hareket olacakta oynıyacakta bilmemnede.. Şuana kadar kimler gitti leo franco,topal,keita,santos,jo unuttuğum olabilir peki bunların yerine gerçekten direk ilk 11 oynar dediğimiz kaç adam alındı bir cana oda yani şöle böle diğerlerinin hepsi rotasyon oyuncusudur bana göre..

john terry galatasaray'a gelseydi de aynı şeyleri söylermiydin? o da düz oyuncu öyle değil mi?...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ne kadar karamsarsınız yahu.Daha lig başlamadı 1 tane bile maç yapmadan şimdiden transferler, şuna buna eleştirler başlamış.Valla pes diyorum kendi adıma...

Nesil
    2007
    Yer
    Raccoon City

Quote Originally Posted by Del Piero_10 View Post
    24 milyon ödemişti.

Diego (Juventus) - İlk 3 sırayı kapatan Juventus'un en büyük fiyaskosu. Sezona muhteşem başlayan Brezilyalı orta saha, haftalar ilerledikçe sahadan silinmeye başladı. Juvenutus'un düşüşünceki başrol oyuncuları arasında yer alan Diego, toplamda takıma yaklaşık 45 milyon avroya mâl olmuştu. Juventus'un büyüklüğünü kaldıramayan oyun kurucunun sonunun ne olacağı ise tam bir muamma...

Nesil
    2006
    Yer

Diego (Juventus) - İlk 3 sırayı kapatan Juventus'un en büyük fiyaskosu. Sezona muhteşem başlayan Brezilyalı orta saha, haftalar ilerledikçe sahadan silinmeye başladı. Juvenutus'un düşüşünceki başrol oyuncuları arasında yer alan Diego, toplamda takıma yaklaşık 45 milyon avroya mâl olmuştu. Juventus'un büyüklüğünü kaldıramayan oyun kurucunun sonunun ne olacağı ise tam bir muamma...

yıllık ücretlerinin toplamını da hesaba katmışlardır.

transfermarkt'a göre 22 milyon pound bonservis ödemiş juve ...

Del Piero_10 Misafir

Belki ForCimbom'un dediği gibi kendi aldığı ücreti(yıllık 3.5 milyon) katmış olabilirler. Resmi rakam 24.5 milyon - 3 taksit.

The contract, effective as of 1 July 2009, envisages the payment by Juventus of € 24.5 million in three instalments: € 14 million on 1 July 2009, € 5.5 million on 1 July 2010, € 5 million on 1 July 2011.

http://juventus.com/site/eng/MEDIA_c...42EFB9FC02.asp

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by C h A o S View Post
    Ne kadar karamsarsınız yahu.Daha lig başlamadı 1 tane bile maç yapmadan şimdiden transferler, şuna buna eleştirler başlamış.Valla pes diyorum kendi adıma...
    Karamsar olmamak için bir sebep yok. Bir ara transfere hız verdik şimdi tekrar tekliyoruz. Acil ortasahaya takviye lazım. Ama Ağustos geldi ortada birşey yok. Hazırlık maçları 4. lig takımlarıyla filan. Rijkaard basın toplantısında elimde oyuncu yok ben raporu sundum almazlarsa kendi bilirler şeklinde bir açıklama yapıyor. Ben artık çok umutlu değilim açıkçası bu sene de şampiyonluk gelmezse bir de teknik direktör getirmekle uğraşacağız. Rijkaard'ın bu sene mutlak şampiyon yapması lazım yoksa bu yönetim onu gönderecek. Her ne kadar biz onun arkasındayız dense de bu işler böyle Türkiye'de...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Revolution View Post
    Karamsar olmamak için bir sebep yok. Bir ara transfere hız verdik şimdi tekrar tekliyoruz. Acil ortasahaya takviye lazım. Ama Ağustos geldi ortada birşey yok. Hazırlık maçları 4. lig takımlarıyla filan. Rijkaard basın toplantısında elimde oyuncu yok ben raporu sundum almazlarsa kendi bilirler şeklinde bir açıklama yapıyor. Ben artık çok umutlu değilim açıkçası bu sene de şampiyonluk gelmezse bir de teknik direktör getirmekle uğraşacağız. Rijkaard'ın bu sene mutlak şampiyon yapması lazım yoksa bu yönetim onu gönderecek. Her ne kadar biz onun arkasındayız dense de bu işler böyle Türkiye'de...
    Valla transferde geç kalındığı doğru.İnşallah iyi bir adam için uğraş içindeyizdirde beklediğimize değer.

Bu arada Cnntürk'de izledim.Baptista için kulüp ile maddi konularda anlaşılmış,oyuncuyu ikna etmeye çalışıyormuşuz.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Maddi konuda anlaşıldıysa heyecanlı günler bizi bekliyor demek.. Baptista gelirse Elano büyük ölçüde gider herhalde.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Galiba transferde geç kalınmasının bir sebebide Elano.Büyük ihtimal Elano'yu satmak ve onun parasıyla başka bir ortasaha oyuncusu alınmak isteniyordur.Elano satıldığı anda bence transferler hemen sonrasında açıklanır.Açıkçası Elano'nun gitmesini dört gözle bekliyorum...

Nesil
    2007
    Yer
    Raccoon City

Quote Originally Posted by C h A o S View Post
    kalmis ligin baslamasina 3 haftadan az bir sure , orta sahada iki yonlu oyniycak adam , defansda neill e eslik edicek adam forvet arkasinda oyniycak adam yok , 10 kisi kalan Fenerbahce'ye gol atamamis bir takim , goz boyamak amacli diye dusundugum amator kume takimlari ile yapilan maclar , ve sen bizim nasil karamsar oldugumuzu soruyorsun , sana pes vallahi , Rijkaard cikip almiyorlar istedigim adamlari ben ne yapabilirim diyor , gecen sezondan hic ders alinmamis anlasilan

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

İyide zaten başkan dedi 3 transfer daha yapcaz diye.Büyük ihtimal senin dediğin mevkilere.Bizim bilmediğimiz şeyler vardır illaki.Haa deyince transfer olmuyor belliki.Takım olamadıktan sonra defansa Puyol'u,orta sahaya Kaka'yı getirsen ne fayda.Transfer herşey değil.Sadece sabretmeliyiz.

Nesil
    2006
    Yer

müthiş takımız ya zaten, bozulmasın diye transfer yapmıyoruz...

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Diego = Elano + 6M€ diyorum başka bişey demiyorum
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Quote Originally Posted by Spy.94 View Post
    Diego = Elano + 6M€ diyorum başka bişey demiyorum
    İmzamı atarım öğlen yazmaya çalıştığım şey buydu

Nesil
    2007
    Yer
    Bilecik/Bozüyük

Juve Elanoyla ilgileniyodu zaten.Diego'yu da gözden çıkardıklarını duydum.Elano + Para = Diego Süper olur

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Siz ne diyorsnuz muhtesem olur muhtesem
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

diego burda karı kız peşinde koşmassa hırslı olursa yeni hagi olabilir (tabi gelirse ve haginin yerini doldurması hiç bi zaman tam olarak olmaz o ayrı )
    Last edited by Facx : 26.Temmuz.2010 at 01:59

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Diego haberi yalan..
    Sentugo.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by sentugo View Post
    Diego haberi yalan..
    Galatasaray yönetiminden tanıdığın mı var? Her Galatasaray hakkında çıkan habere net bir yorum yapıyorsun da merak ettim.
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    Raccoon City

Diego'yu ne Juve satar , ne GS'nin parasi yeter , ne Diego Turkiye'ye gelir , nede Lincoln ve Elano fiyaskolarindan sonra GS alir Diego'yu

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Ne Diegosu abi ya

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

yapmayın gözünüzü seveyim diego ne turkiyesi ya galatasaraya forvet lazım fazla ugrasmasın bence gitsin tükürdüğünü yalasın nondayı geri getirsin
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Marsilya Ben Arfa icin 7-8 milyon euro civari bir para istiyormus, West Ham ve Newcastle'in gundemindeymis. Gayet iyi bir rakam Ben Arfa gibi bir oyuncu icin bence, GS birseyler denemeli en azindan....

CSKA Elano için 9milyon €'yu gözden çıkarmış durumda, Galatasaray 12 istiyormuş. Haberi burada

birde yine goal.com'da Michael Bradley ile ilgili haber çıkmış.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

10 milyona bunu satıp 2 tane sağlam çift yönlü orta saha alsınlar. 1 tane de genç alsınlar işte ileriye dönük. Türkiyeden başka yerde kalmadı zaten Elano ,Alex , Tabata,Delgado tarzı forvet arkası oyunculu sistemler... Herkes 4-3-3 diye tabir edilen tek forvet ve kanat forvetlerinden oluşan sisteme ya da 4 lü savunma 2 kanat ve orta alanda çift yönlü 2 adamla ilerde 2 forvetten oluşan 4-4-2 ile oynuyor. Avrupada hangi takımda var yaww AMC? FM de başarılı olunuyor ama gerçek günümüz futbolunda 4'lü savunma önünde 2 çift yönlü orta saha (Bayern Münih Bastian ve Van Bommel) ya da 4 lü savunma önünde 1 tek yönlü DMC, 2 çift yönlü MC'den oluşan Bacelona Busquets, Xavi ,İniesta) sistemler kurmazsanız kalbura çeviriyor rakipler. Şimdi bizim bu 2 sistemden birine gücümüz yeter. O da bahsettiğim ikinci sistem çünkü Lorik Cana gibi tek yönlü bir adamı almışız şu anda Yanına koyacak 2 tane çift yönlü lazım elde var "sıfır" 4-2-3-1 oynucam diyorsun ama ordaki 2'nin ikisi de çift yönlü olmazsa orta alanda Mustafa Sarp'la , Barış'la pas trafiği yürümez.Aldığın AMC oyuncusu topu alacam diye kendi sahamıza kadar gelir.Sonra 50 metre koşar. Dk 60 da biter. Yani madem Lorik Cana alındı,Elano'yu satıp 2 tane Kim Xavi tarzı tarzı ama onun 1-2 gömlek altı adam alacaksın.Sağa Pino ya da Serdar, Sola Kewel ya da Arda,ilerde de baros ile sistemi kuracaksın. Bunlar Elano satıp yine AMC allırlarsa aynı tas aynı hamam Elano gibi o da DMC oynamaya alışsın gelmeden Ben Artık AMC istemiyorum Galatasaray'a açıkcası...
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Saike View Post
    Galatasaray yönetiminden tanıdığın mı var? Her Galatasaray hakkında çıkan habere net bir yorum yapıyorsun da merak ettim.
    yok bir tanıdığımın var haberler ondan geliyor
    Sentugo.

Mesaj Yetkileri