Bence mantıklı madem Elano'yu Juve istiyo bizde bununla takas edelim süper olur işte
Bu arada Grafite için GS'nin uğraştığı haberi gördüm ama duyan varmı![]()
Bence mantıklı madem Elano'yu Juve istiyo bizde bununla takas edelim süper olur işte
Bu arada Grafite için GS'nin uğraştığı haberi gördüm ama duyan varmı![]()
Diego ile anlaşılırsa mutlaka bi sponsor sağlanır diye düşünüyorum Elano + para şeklinde.
Diego muahaha
Ne kadar karamsarsınız yahu.Daha lig başlamadı 1 tane bile maç yapmadan şimdiden transferler, şuna buna eleştirler başlamış.Valla pes diyorum kendi adıma...
Diego (Juventus) - İlk 3 sırayı kapatan Juventus'un en büyük fiyaskosu. Sezona muhteşem başlayan Brezilyalı orta saha, haftalar ilerledikçe sahadan silinmeye başladı. Juvenutus'un düşüşünceki başrol oyuncuları arasında yer alan Diego, toplamda takıma yaklaşık 45 milyon avroya mâl olmuştu. Juventus'un büyüklüğünü kaldıramayan oyun kurucunun sonunun ne olacağı ise tam bir muamma...
Belki ForCimbom'un dediği gibi kendi aldığı ücreti(yıllık 3.5 milyon) katmış olabilirler. Resmi rakam 24.5 milyon - 3 taksit.
The contract, effective as of 1 July 2009, envisages the payment by Juventus of € 24.5 million in three instalments: € 14 million on 1 July 2009, € 5.5 million on 1 July 2010, € 5 million on 1 July 2011.
http://juventus.com/site/eng/MEDIA_c...42EFB9FC02.asp
Karamsar olmamak için bir sebep yok. Bir ara transfere hız verdik şimdi tekrar tekliyoruz. Acil ortasahaya takviye lazım. Ama Ağustos geldi ortada birşey yok. Hazırlık maçları 4. lig takımlarıyla filan. Rijkaard basın toplantısında elimde oyuncu yok ben raporu sundum almazlarsa kendi bilirler şeklinde bir açıklama yapıyor. Ben artık çok umutlu değilim açıkçası bu sene de şampiyonluk gelmezse bir de teknik direktör getirmekle uğraşacağız. Rijkaard'ın bu sene mutlak şampiyon yapması lazım yoksa bu yönetim onu gönderecek. Her ne kadar biz onun arkasındayız dense de bu işler böyle Türkiye'de...
Maddi konuda anlaşıldıysa heyecanlı günler bizi bekliyor demek..Baptista gelirse Elano büyük ölçüde gider herhalde.
Galiba transferde geç kalınmasının bir sebebide Elano.Büyük ihtimal Elano'yu satmak ve onun parasıyla başka bir ortasaha oyuncusu alınmak isteniyordur.Elano satıldığı anda bence transferler hemen sonrasında açıklanır.Açıkçası Elano'nun gitmesini dört gözle bekliyorum...
kalmis ligin baslamasina 3 haftadan az bir sure , orta sahada iki yonlu oyniycak adam , defansda neill e eslik edicek adam forvet arkasinda oyniycak adam yok , 10 kisi kalan Fenerbahce'ye gol atamamis bir takim , goz boyamak amacli diye dusundugum amator kume takimlari ile yapilan maclar , ve sen bizim nasil karamsar oldugumuzu soruyorsun , sana pes vallahi , Rijkaard cikip almiyorlar istedigim adamlari ben ne yapabilirim diyor , gecen sezondan hic ders alinmamis anlasilan
İyide zaten başkan dedi 3 transfer daha yapcaz diye.Büyük ihtimal senin dediğin mevkilere.Bizim bilmediğimiz şeyler vardır illaki.Haa deyince transfer olmuyor belliki.Takım olamadıktan sonra defansa Puyol'u,orta sahaya Kaka'yı getirsen ne fayda.Transfer herşey değil.Sadece sabretmeliyiz.
müthiş takımız ya zaten, bozulmasın diye transfer yapmıyoruz...![]()
Diego = Elano + 6M€ diyorum başka bişey demiyorum![]()
Screw you guys, I'm goin' home
Juve Elanoyla ilgileniyodu zaten.Diego'yu da gözden çıkardıklarını duydum.Elano + Para = Diego Süper olur![]()
Siz ne diyorsnuz muhtesem olur muhtesem![]()
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
diego burda karı kız peşinde koşmassa hırslı olursa yeni hagi olabilir(tabi gelirse
ve haginin yerini doldurması hiç bi zaman tam olarak olmaz o ayrı
)
Last edited by Facx : 26.Temmuz.2010 at 01:59
Diego haberi yalan..
Sentugo.
Diego'yu ne Juve satar , ne GS'nin parasi yeter , ne Diego Turkiye'ye gelir , nede Lincoln ve Elano fiyaskolarindan sonra GS alir Diego'yu
Ne Diegosu abi ya![]()
yapmayın gözünüzü seveyim diego ne turkiyesi yagalatasaraya forvet lazım fazla ugrasmasın bence gitsin tükürdüğünü yalasın nondayı geri getirsin
![]()
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Marsilya Ben Arfa icin 7-8 milyon euro civari bir para istiyormus, West Ham ve Newcastle'in gundemindeymis. Gayet iyi bir rakam Ben Arfa gibi bir oyuncu icin bence, GS birseyler denemeli en azindan....
CSKA Elano için 9milyon €'yu gözden çıkarmış durumda, Galatasaray 12 istiyormuş. Haberi burada
birde yine goal.com'da Michael Bradley ile ilgili haber çıkmış.
10 milyona bunu satıp 2 tane sağlam çift yönlü orta saha alsınlar. 1 tane de genç alsınlar işte ileriye dönük. Türkiyeden başka yerde kalmadı zaten Elano ,Alex , Tabata,Delgado tarzı forvet arkası oyunculu sistemler... Herkes 4-3-3 diye tabir edilen tek forvet ve kanat forvetlerinden oluşan sisteme ya da 4 lü savunma 2 kanat ve orta alanda çift yönlü 2 adamla ilerde 2 forvetten oluşan 4-4-2 ile oynuyor. Avrupada hangi takımda var yaww AMC? FM de başarılı olunuyor ama gerçek günümüz futbolunda 4'lü savunma önünde 2 çift yönlü orta saha (Bayern Münih Bastian ve Van Bommel) ya da 4 lü savunma önünde 1 tek yönlü DMC, 2 çift yönlü MC'den oluşan Bacelona Busquets, Xavi ,İniesta) sistemler kurmazsanız kalbura çeviriyor rakipler. Şimdi bizim bu 2 sistemden birine gücümüz yeter. O da bahsettiğim ikinci sistem çünkü Lorik Cana gibi tek yönlü bir adamı almışız şu andaYanına koyacak 2 tane çift yönlü lazım
elde var "sıfır"
4-2-3-1 oynucam diyorsun ama ordaki 2'nin ikisi de çift yönlü olmazsa orta alanda Mustafa Sarp'la , Barış'la pas trafiği yürümez.Aldığın AMC oyuncusu topu alacam diye kendi sahamıza kadar gelir.Sonra 50 metre koşar. Dk 60 da biter. Yani madem Lorik Cana alındı,Elano'yu satıp 2 tane Kim Xavi tarzı tarzı ama onun 1-2 gömlek altı adam alacaksın.Sağa Pino ya da Serdar, Sola Kewel ya da Arda,ilerde de baros ile sistemi kuracaksın. Bunlar Elano satıp yine AMC allırlarsa aynı tas aynı hamam
Elano gibi o da DMC oynamaya alışsın gelmeden
Ben Artık AMC istemiyorum Galatasaray'a açıkcası...
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc