Chelsea'nin Essien'i satacağını hiç mi hiç sanmıyorum.Real Madrid elindeki orada oynayan oyuncuları değerlendirsin..
Chelsea'nin Essien'i satacağını hiç mi hiç sanmıyorum.Real Madrid elindeki orada oynayan oyuncuları değerlendirsin..
So what?
Saike
İleride belki Barca olmaz ama başka bir büyük kulüp olabilir..
Bu arada sanırsam Laporta Jose'yi getirecek takımın başına..
So what?
Saike
Essien gibisi bulunmaz pek kolay.Chelsea'nin satacağını düşünmüyorum bende.Keza Real Madrid Diarra'yı iyi kullanmalı bence![]()
Barca Man Unt maçlarında isterse Zambrotta'ya rağmen ne kadar iyi oynayabileceğini gösterdi yeni gelen menejer ile R10'da dönüş yapabilir ama ßu ßlanc değil şu an için...
Kendisi de yeterli tecrübesi olmadığını belirtmiş zaten. Olayı bu kadar büyütmeye ne gerek var ?
Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.
Barça'yı ben de çalıştırmak isterdim..![]()
Barçaya gelirse büyük işler yapar hatta sağ bekin banko ismi olur.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
David Villa daha kaliteli Huntelaar dan alınacaksa o alınmalı.
İyi futbolcuydu güle güle Şota umarım teknik direktör olur.
David Villa bencede Huntelaar'dan daha kaliteli alınacaksa Villa alınmalı
Portekiz medyasında yer alan haberlere göre Real Madrid, ezeli rakibi Atletico Madrid’in de talip olduğu Portolu Ricardo Quaresma için para artı oyuncu teklif etmeye hazırlanıyor.
Portekiz günlük gazetelerinden 'Diario de Noticias'ın haberine göre Real Madrid, 23 yaşındaki futbolcu için 25 milyon avro nakit para, artı 12 milyon avro değerindeki golcüsü Roberto Soldado’yu gözden çıkardı.
Madrid takımı, geçtiğimiz sezon da Quaresma’yı transfer etmek istemiş; ancak Porto başkanı Nuno Pinto da Costa’nın talep ettiği yüksek bonservis ücreti nedeniyle Chelsea’den Arjen Robben’i tercih etmişti.
Porto kulübü is,e takımdan ayrılmak istediği bilenen Quaresma’ya gelecek teklifleri bu kez değerlendireceğini açıkladı. Kulüp, yıldız futbolcu için 40 milyon avro civarında bi bonservis bedeli istese de, Madrid’in para artı oyuncu teklifinin cazibe değeri de yüksek kabul ediliyor.
Eğer Soldado ismi Portekiz kulübü tarafından kabul görmezse Real Madrid; Esteban Granero, Ruben de la Red ve Javi Garcia gibi genç oyuncularını bu transferde kullanabilir.
goal.com
Porto Soldado'yu adam eder valla
Çok güzel transfer olur...
Real'in Sağ kanadına iyi bir hamle olabilir
Raelin sağ kanadında sıkıntı vardı zaten abna göre cuk otuuru bu transfer
Quaresma kendine çeki düzen vermezse realde iş yapmaz..
Bencede Quaresma Realde iş yapmaz.İstikrarsız oyuncunu Real'e pek faydası olmaz.Ama gelişirse iş yapabilir.
" Sizler işiniz değilsiniz.. Sizler paranız kadar değilsiniz.. Sizler bindiğiniz arabalarınız değilsiniz.. Kredi kartlarınızın limitleri değilsiniz.. Sizler iç çamaşırı değilsiniz.. Sizler dünyanın dans edip şarkı söyleyen pisliklerisiniz. "
Tyler Durden- Fight Club
Quaresma'nın şu anki istikrarsız performansı ile Real Madrid'in ağırlığını kaldıracağını sanmıyorum.Yanlış bir transfer olur diye düşünüyorum Los Galacticos için![]()
Trabzonspor'un unutulmaz futbolcularından Şota hakikaten de.Tam zamanında bırakıyor tecrübeli oyuncu.Teknik direktörlük kariyerinde başarılı olur umarım![]()
Gerçekten çok istikrarsız bir futbolcu.. Ama kendisini %100 verirse Real'e ilaç gibi gelir..
40 milyon çok para ama gene de değer![]()
Villa Real'in bir numaralı forveti olur eğer giderse..
Dani Alves Barca'nı sağ bekine cuk diye oturur![]()
Valencia zorluk çıkarmazsa gerçekleşir bu transfer![]()
Villa, Huntelaar'dan 2 kat daha iyi bir oyuncu. Real alabilirse müthiş olur.
Saçma bir transfer olur. Robben, Robinho gibi isimler o bölgelerde oynayabiliyor.Real Quaresma'yı alsa hata yapmış olur.
Real Madrid sükse için transfer yapma huyundan vazgeçmeli..
So what?
Saike
Barça'ya ilaç gibi olur.Harika da bir transfer olur.
Quaresma'nın şu anlık performansıyla büyük takım oyuncusu olduğunu düşünmüyorum gelirse başarısız olur bence.
Mourinho Barça'yı neden reddetti?
Chelsea'den ayrıldıktan sonra birçok takımın gündemine gelen Jose Mourinho, Barcelona'nın teklifini kabul etmedi. Marca gazetesinin haberine göre Portekizli teknik adam sezona kötü başlanması durumunda yönetimin arkasında durmasını istedi. Ancak Katalan ekibinin yöneticileri bu teklife soğuk bakınca, Mourinho, Inter'in teklifini kabul etti. Portekizli teknik adam sezon bitiminde göreve başlayacak. Barcelona'nın ise Getafe Teknik Direktörü Michael Laudrup'a teklif yapacağı iddia ediliyor.