Sayfa 256 / 439 İlkİlk ... 156206246254255256257258266306356 ... SonSon
7,651 ile 7,680 arası toplam 13150 sonuç

Konu: Transfer Haberi Çöplüğü

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Hakan Şükür, para, huzursuzluk falan bunlar bahane.. En mantıklısı Ümit Karan'ın açıklama yapmasını beklemek..

Yerli transferini kapatmış Beşiktaş, 1 yabancı daha alıp transferi noktalayacaklar, öyle gözüküyor. Navarro'yu alıp transfer sezonunu kapatacaklar.

Serhat Akın Ocak'ta gelecekti aslında Beşiktaş'a ama pürüz çıktı, bakalım şimdi gelecek mi, ama yerli transfer etmeyeceğiz dediklerine göre Serhat da alınmaz.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ümit Karan'dan inşallah beklediğimiz haber gelir.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Eray Dengiz View Post
    Galatasaray formasının kutsal olduğunu, Galatasaray taraftarının, futbolcularını her koşulda bağırlarına bastığını aramızdan bazıları anlayamamış..

Ümit efendi yolun açık olsun, para veya kendi isteğinle hiç farketmez sen bu formanın kutsal olduğuna inanmadıktan sonra senin bu kulüple bundan sonra işin olamaz.

Ayrıca bana hikaye fln anlatmayın, paraydı, oydu, buydu ben anlamam.
    Başka söze ne gerek var..Ümit giderse de gitmezse de artık böyle..
    O bir defa yeşil ışık yaktı çünkü..

5. Default

ya bnce artık gitsin ya bu kadar haberlerden sonra artık ümit gs ye faydalı olamaz ama gs den bi tane bomba transfer bekliyorum

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Beyler lig tv de altyazı geçti çok önemli bir gelişme olmuş az sonra ayrıntılı bilgi verilecek merakla bekliyorum

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Bizede aktar, gelişmeleri..

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Ümit F.Bahçe'ye çok yaklaştı

Fenerbahçe, Galatasaraylı Ümit Karan'ın transferi için sarı kırmızılı kulüp ile tecrübeli futbolcunun yapacağı görüşmeyi bekliyor. Yeni sezonda hem Avrupa'da, hem de Türkiye Ligi'nde iddialı bir takım kurmak isteyen Fenerbahçe, forvet bölgesine transfer etmeyi düşündüğü Ümit Karan'la anlaşmaya vardı. Fenerbahçe ile Ümit Karan arasında herhangi bir problem bulunmazken, bu transferin önündeki en büyük engel ise milli futbolcunun, kulübü Galatasaray ile 3 yıllık sözleşmesinin bulunması. Ümit Karan, kulübünü ikna edebilirse ödenecek bonservis ücretinden sonra Fenerbahçe'ye transfer olabilecek.
    29.06.2007
    Kaynak : DHA

İŞTE ÜMİT KARAN'IN OLAY AÇIKLAMALARI (1 SENE ÖNCEKİ)

"Tümer'in yaptığını ben de yapabilirim"
    Galatasaray'ın golcü oyuncusu Ümit Karan, DHA'ya özel açıklamalarda bulundu. Şampiyonluk kutlamalarında sorularımızı yanıtlayan Karan, Tümer'in Fenerbahçe'ye transfer olmasının gayet normal olduğunu belirterek, "Buna benzer hareketi ben de yapabilirim. Çünkü biz profesyoneliz" dedi.

Golcü oyuncu, Tümer'in Fenerbahçe'ye transferini "Profesyonel futbolcular istediği takımlara gider" diye değerlendirirken, "Tümer'in yaptığı profesyonelce bir hareket. Her profesyonel futbolcu, istediği takıma gider. Ancak, Beşiktaş'ın tepkisini de normal karşılıyorum" şeklinde konuştu.

Galatasaray Kulübü ile 1 yıl daha sözleşmesinin olduğunu vurgulayan Ümit Karan, "Benim bir sezon daha sözleşmem var. Ama, Beşiktaş yada Fenerbahçe'den transfer teklifi alsam, değerlendirmeye alırdım" ifadelerini kullandı.

Şampiyonlar Ligi, Süper Lig ve Türkiye Kupası olmak üzere 3 kulvarda mücadele edeceklerini ifade eden Ümit Karan, "Yöneticilerimiz ve hocamız görüştükten sonra bazı transferler yapılacaktır. 3 Kulvarda mücadele edeceğiz. Bu yüzden transfer şart. Ama, kesinlikle forvet hattına transfere gerek yok. Çünkü Dünya'nın en iyi golcülerine sahibiz. Bu yüzden bu bölgeye transfere gerek yok." diye konuştu.

01.06.2006

Kaynak: DHA

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Maksic View Post
    Beyler lig tv de altyazı geçti çok önemli bir gelişme olmuş az sonra ayrıntılı bilgi verilecek merakla bekliyorum
    güzel haberlerini bekliyoruz.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

altyazı geçti haberlerde ama Ali Bilgin transferini veriyor gelişmeleri az sonra vericekler

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Ümit akşam idmanında da yok!

Galatasaray, yeni sezon hazırlıklarını, bu akşam yaptığı antrenmanla sürdürürken, Fenerbahçe ile anlaştığı iddiaları gündeme bomba gibi düşen Ümit Karan, çalışmada yer almadı.

Florya Metin Oktay Tesisleri'nde, teknik direktör Karl Heinz Feldkamp yönetiminde gerçekleştirilen ve 2 saat 20 dakika süren antrenmanda sarı-kırmızılı futbolcular, 3 grup halinde kondisyon çalıştı. Dönüşümlü olarak bir grup koşu, bir grup açma-germe hareketleri çalışırken, bir grup da tesislerde ağırlık çalışması yaptı. Galatasaray ile bu sabah sözleşme imzalayan Volkan Yaman, takımdan ayrı koşu yaparken, bugün İstanbul'a geleceği belirtilen Carrusca, 2 Temmuz'da takıma dahil olacak Song ve sabah koşunun ardından çalışmayı bırakan Ümit Karan, akşam antrenmanında yer almadı. Sakatlıkları bulunan Uğur ve Aydın ise tesislerde çalıştı.
    Bu arada antrenman sonrasında teknik direktör Feldkamp ve kimi oyuncular, çalışmayı izleyen taraftarlara imza dağıttı.
    Sarı-kırmızılılar, yeni sezon hazırlıklarını yarın yapacağı çift antrenmanla sürdürecek.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

egemen dedigin gibi bir oyuncu alıp kapatırlarsa bence kötü olur besıktasın cünkü bazıık eksiklikleri yine var sampiyonlar ligide var ona göre takım kurulması lazım

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Ümit yarın basın toplantısı düzenleyecekmiş, kalıyor herhalde..

15. Default

ya kaç senedir formasını giydiğin takımı bırak en ezeli rakibine gitmek nasıl profesyonellik ya.Sonra bi de diyicek kişi türkiyenin en iyi klubüne geldim diyicek sonra noolucak

Ümit Karan'ın geçen seneki açıklamaları, bu çıkan haberler, 2 idmana da katılmayışı, insanı düşündürüyor gerçekten, bakalım sonu ne olacak, merakla bekliyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Valla Fazil Abi (Biliyorum sıkıldınız ama.. ) kalıyor yazdı.. Menajerinin oyununa gelmedi diyor..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    kaynak verebilirmisin?

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

burak nerde yazıyor saat kacta bence gec kalınmıs bir karar amaneyse bakalım ne dıyecek

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

hep az sonra az sonra diye geçiyor heyecanlandım kalıcak mı gidecek mi bakalım...

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Kalıyor diyende, toplantı olacak diyende Fazıl Ünverdi..

Eğer ümit kalırsa çok okkalı bir laf söyliyecek bence fenere.

Eğer giderse bi bahane bulmaya çalışıcak

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Kalıyor diyende, toplantı olacak diyende Fazıl Ünverdi..
    Fazil Abi dediğin kişi spor yazarımı

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Eğer bir toplantı olacaksa kalacağım diyecektir. Yoksa Fenerle anlaşır ve açıklamayı öyle yapardı. 1 günde de bu anlaşma olmayacağına göre, muhtemelen kalıyor...
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Yazar, 4-4-2 dergisi editörü..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Pınar Argun'un haberine göre Ümit Karan kararını verdi KALIYOR...

Bu Fazıl abi gündüz "Ümit Fener ile anlaştı" dememiş miydi? FotoMaç'ın ayaklı versiyonu sanırım.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

ohh biraz yüreğime su serpildi

29. Default

ya bence yarın kesinleşir bu karar

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Şimdi Ümit'e sallayanlar ne diyecek? İki taraf içinde iyi oldu bence