Hakan Şükür, para, huzursuzluk falan bunlar bahane.. En mantıklısı Ümit Karan'ın açıklama yapmasını beklemek..
Hakan Şükür, para, huzursuzluk falan bunlar bahane.. En mantıklısı Ümit Karan'ın açıklama yapmasını beklemek..
Yerli transferini kapatmış Beşiktaş, 1 yabancı daha alıp transferi noktalayacaklar, öyle gözüküyor. Navarro'yu alıp transfer sezonunu kapatacaklar.
Serhat Akın Ocak'ta gelecekti aslında Beşiktaş'a ama pürüz çıktı, bakalım şimdi gelecek mi, ama yerli transfer etmeyeceğiz dediklerine göre Serhat da alınmaz.
Ümit Karan'dan inşallah beklediğimiz haber gelir.
ya bnce artık gitsin ya bu kadar haberlerden sonra artık ümit gs ye faydalı olamaz ama gs den bi tane bomba transfer bekliyorum
Beyler lig tv de altyazı geçti çok önemli bir gelişme olmuş az sonra ayrıntılı bilgi verilecek merakla bekliyorum
Bizede aktar, gelişmeleri..
Ümit F.Bahçe'ye çok yaklaştı
Fenerbahçe, Galatasaraylı Ümit Karan'ın transferi için sarı kırmızılı kulüp ile tecrübeli futbolcunun yapacağı görüşmeyi bekliyor. Yeni sezonda hem Avrupa'da, hem de Türkiye Ligi'nde iddialı bir takım kurmak isteyen Fenerbahçe, forvet bölgesine transfer etmeyi düşündüğü Ümit Karan'la anlaşmaya vardı. Fenerbahçe ile Ümit Karan arasında herhangi bir problem bulunmazken, bu transferin önündeki en büyük engel ise milli futbolcunun, kulübü Galatasaray ile 3 yıllık sözleşmesinin bulunması. Ümit Karan, kulübünü ikna edebilirse ödenecek bonservis ücretinden sonra Fenerbahçe'ye transfer olabilecek.
29.06.2007
Kaynak : DHA
İŞTE ÜMİT KARAN'IN OLAY AÇIKLAMALARI (1 SENE ÖNCEKİ)
"Tümer'in yaptığını ben de yapabilirim"
Galatasaray'ın golcü oyuncusu Ümit Karan, DHA'ya özel açıklamalarda bulundu. Şampiyonluk kutlamalarında sorularımızı yanıtlayan Karan, Tümer'in Fenerbahçe'ye transfer olmasının gayet normal olduğunu belirterek, "Buna benzer hareketi ben de yapabilirim. Çünkü biz profesyoneliz" dedi.
Golcü oyuncu, Tümer'in Fenerbahçe'ye transferini "Profesyonel futbolcular istediği takımlara gider" diye değerlendirirken, "Tümer'in yaptığı profesyonelce bir hareket. Her profesyonel futbolcu, istediği takıma gider. Ancak, Beşiktaş'ın tepkisini de normal karşılıyorum" şeklinde konuştu.
Galatasaray Kulübü ile 1 yıl daha sözleşmesinin olduğunu vurgulayan Ümit Karan, "Benim bir sezon daha sözleşmem var. Ama, Beşiktaş yada Fenerbahçe'den transfer teklifi alsam, değerlendirmeye alırdım" ifadelerini kullandı.
Şampiyonlar Ligi, Süper Lig ve Türkiye Kupası olmak üzere 3 kulvarda mücadele edeceklerini ifade eden Ümit Karan, "Yöneticilerimiz ve hocamız görüştükten sonra bazı transferler yapılacaktır. 3 Kulvarda mücadele edeceğiz. Bu yüzden transfer şart. Ama, kesinlikle forvet hattına transfere gerek yok. Çünkü Dünya'nın en iyi golcülerine sahibiz. Bu yüzden bu bölgeye transfere gerek yok." diye konuştu.
01.06.2006
Kaynak: DHA
altyazı geçti haberlerde ama Ali Bilgin transferini veriyor gelişmeleri az sonra vericekler
Ümit akşam idmanında da yok!
Galatasaray, yeni sezon hazırlıklarını, bu akşam yaptığı antrenmanla sürdürürken, Fenerbahçe ile anlaştığı iddiaları gündeme bomba gibi düşen Ümit Karan, çalışmada yer almadı.
Florya Metin Oktay Tesisleri'nde, teknik direktör Karl Heinz Feldkamp yönetiminde gerçekleştirilen ve 2 saat 20 dakika süren antrenmanda sarı-kırmızılı futbolcular, 3 grup halinde kondisyon çalıştı. Dönüşümlü olarak bir grup koşu, bir grup açma-germe hareketleri çalışırken, bir grup da tesislerde ağırlık çalışması yaptı. Galatasaray ile bu sabah sözleşme imzalayan Volkan Yaman, takımdan ayrı koşu yaparken, bugün İstanbul'a geleceği belirtilen Carrusca, 2 Temmuz'da takıma dahil olacak Song ve sabah koşunun ardından çalışmayı bırakan Ümit Karan, akşam antrenmanında yer almadı. Sakatlıkları bulunan Uğur ve Aydın ise tesislerde çalıştı.
Bu arada antrenman sonrasında teknik direktör Feldkamp ve kimi oyuncular, çalışmayı izleyen taraftarlara imza dağıttı.
Sarı-kırmızılılar, yeni sezon hazırlıklarını yarın yapacağı çift antrenmanla sürdürecek.
egemen dedigin gibi bir oyuncu alıp kapatırlarsa bence kötü olur besıktasın cünkü bazıık eksiklikleri yine var sampiyonlar ligide var ona göre takım kurulması lazım
Ümit yarın basın toplantısı düzenleyecekmiş, kalıyor herhalde..
ya kaç senedir formasını giydiğin takımı bırak en ezeli rakibine gitmek nasıl profesyonellik ya.Sonra bi de diyicek kişi türkiyenin en iyi klubüne geldim diyicek sonra noolucak
Ümit Karan'ın geçen seneki açıklamaları, bu çıkan haberler, 2 idmana da katılmayışı, insanı düşündürüyor gerçekten, bakalım sonu ne olacak, merakla bekliyorum.
Valla Fazil Abi (Biliyorum sıkıldınız ama..) kalıyor yazdı.. Menajerinin oyununa gelmedi diyor..
hep az sonra az sonra diye geçiyor heyecanlandım kalıcak mı gidecek mi bakalım...
Kalıyor diyende, toplantı olacak diyende Fazıl Ünverdi..
Eğer ümit kalırsa çok okkalı bir laf söyliyecek bence fenere.
Eğer giderse bi bahane bulmaya çalışıcak
Eğer bir toplantı olacaksa kalacağım diyecektir. Yoksa Fenerle anlaşır ve açıklamayı öyle yapardı. 1 günde de bu anlaşma olmayacağına göre, muhtemelen kalıyor...
"YÜCE ATATÜRK"
Yazar, 4-4-2 dergisi editörü..
Pınar Argun'un haberine göre Ümit Karan kararını verdi KALIYOR...
Bu Fazıl abi gündüz "Ümit Fener ile anlaştı" dememiş miydi? FotoMaç'ın ayaklı versiyonu sanırım.
ohh biraz yüreğime su serpildi![]()
ya bence yarın kesinleşir bu karar
Şimdi Ümit'e sallayanlar ne diyecek? İki taraf içinde iyi oldu bence