Aslında düşününce Arsenal ve Henry'nin ayrılması gerektiği kanısına vardım.Çünkü takım olarak Henry bağımlı bir hale gelmişti Arsenal.Henry'siz oynamaya alışmaları lazım.Eğer ki bunuda atlatırlarsa güzen günler Arsenal'i bekliyor.
Aslında düşününce Arsenal ve Henry'nin ayrılması gerektiği kanısına vardım.Çünkü takım olarak Henry bağımlı bir hale gelmişti Arsenal.Henry'siz oynamaya alışmaları lazım.Eğer ki bunuda atlatırlarsa güzen günler Arsenal'i bekliyor.
So what?
Saike
Henry'nin yerini doldurabilecek bi adam alsalardı da bu açıklamayı yapsaydı belki normal karşılanabilirdi ama takım daha kötü oldu.İyi oyuncularını gönderdikleri gibi gelen parayla da ilk 11'e girebilecek oyuncu almadılar.Bu sene işleri zor hemde çok zor..
[SIGPIC][/SIGPIC]
Manchester United’ın Portekizli yıldızı Cristiano Ronaldo Carrington’daki kampa döndüğünde takım arkadaşları tarafından ilginçbir sürprizle karşılandı
Transfer sezonu başından beri Real Madrid'e gitmek istediğini belirten ama son anda Manchester United takımında kalan Ronaldo'yu geldiği ilk idmanda bir sürpriz bekliyordu.
Manchester United’lı futbolcular Real Madrid'e transfer olamayan arkadaşları Ronaldo’ya üzerinde adının yazdığı 7 numaralı bir Real Madrid forması armağan ettiler.
Portekizli futbolcu hediyeyi gördükten sonra gülmekten kendini kaybetti. Ve futbolcu arkadaşlarına verdiklerini hediyeyi sonsuza dek saklayacağını söyledi.
The Sun gazetesinin haberine göre futbolcuların oldukça neşeli olduğu ve bu şaka karşısında kimsenin gerilmediği belirtilirken muzipliklerin antreman boyunca sürdüğü kaydedildi.
Kaynak: İnternetspor
Ben hala anlayailmiş değilim Henry'nin nasıl 23 Milyon Euro'ya transfer olduğunu.Daha fazla etmesi gerektiğini düşünüyorum.
So what?
Saike
Tıpkı Vieira gibi.![]()
Henry siz Arsenal... Tuzsuz Yemek...
Çok arıyacaklar Henry i...
Pek bi ihtiyaçları olduğunu sanmıyorum![]()
Ashley Cole un ayrıLma sebebide takımın Henry nin ardında kaLması,ön pLanda tutuLmasıydı..
Hatırladım kadarıyla A.Cole nin sorunu Henry nin önünde olmak değil Wenger ile olan anlaşmazlıkları...
Lig maçlarının sonuçlarını ve ligin puan durumunu lig ile ilgili genel değerlendirmeleri bu başlıkta yapıyoruz.
Premier League'e 'merhaba'
İngiltere Premier Ligi, yarın oynanacak 7 maçla start alacak. Transfere en çok para harcayan ve dünyanın en prestijli ligi olarak gösterilen İngiltere Premier Ligi, yarın başlıyor.
Türk futbolculardan Tugay Kerimoğlu, Emre Belözoğlu ve Tuncay Şanlı'nın da forma giydiği Premier Lig'de yarın 7 karşılaşma oynanacak. Fenerbahçe'den Middlesbrough'a transfer olan milli futbolcu Tuncay Şanlı, sezonun ilk hafta maçında, milli takıma bu sene veda eden tecrübeli futbolcu Tugay Kerimoğlu'nun takımı Blackburn Rovers karşısına çıkacak. Karşılaşma, yarın Middlesbrough'nun sahasında oynanacak.
Milli futbolcu Emre Belözoğlu'nun formasını giydiği Newcastle United, Fenerbahçe'nin eski futbolcusu Nicolas Anelka'nın top koşturduğu Bolton Wanderers ile karşılaşacak. Geçen sezonun şampiyonu Manchester United ise, Pazar günü kendi evinde Reading ile karşı karşıya gelecek. İngiltere Premier Ligi'nde ilk hafta maçlarının programı şöyle:
YAZ DÖNEMİNDE EN PAHALI TRANSFERLER
OYUNCU NEREDEN NEREYE ÜCRET (POUND)
Fernando Torres At. Madrid Liverpool 20.2m
Owen Hargreaves Bayern Munich Man United 16.8m
Darren Bent Charlton Ath. Tottenham H 16.5m
Thierry Henry Arsenal Barcelona 16.2m
Florent Malouda Olympique Lyon Chelsea 13.5m
Ryan Babbel Ajax Amsterdam Liverpool 11.5m
Rolando Bianchi Reggina Man City 8.8m
Nigel Reo-Coker West Ham United Aston Villa 8.5m
Eduardo da Silva Dynamo Zagreb Arsenal 8.0m
Djibril Cisse Liverpool Marseille 8.0m
Anderson Porto Man United 8.0m
Nani Sporting Lisbon Man United 8.0m
MART 2007'DEN BERİ HOCA DEĞİŞİKLİKLERİ
MENAJER NEREDEN NEREYE
Sam Allardyce Bolton Wanderers Newcastle United
Sammmy Lee Bolton (deputy) Bolton Wanderers
Lawrie Sanchez N.Ireland Fulham
Chris Coleman Fulham Real Sociedad
Stuart Pearce Manchester City England Under-21
Sven-Goran Eriksson - - - Manchester City
Glenn Roeder Newcastle United - - -
Paul Jewell Wigan Athletic - - -
Chris Hutchings Wigan A (deputy) Wigan Athletic
1. Hafta Fikstür
11 Ağustos 2007
Bolton - Newcastle Utd
Derby County - Portsmouth
Middlesbrough - Blackburn
Aston Villa - Liverpool
Everton - Wigan
Sunderland - Tottenham
West Ham United - Manchester City
12 Ağustos 2007
Arsenal - Fulham
Chelsea - Birmingham
Manchester Utd. - Reading
Alex Ferguson kızmadı mı acaba![]()
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Cidden kızmadı mı?Ben olsam kızardım açıkçası![]()
şu transferlere ve fiyatlarına bakın..darren bent;malouda ve özellikle henry den daha pahalı..ingilizlerin eli açık galiba..ayrıca burdan anlaşılıyoki ingilizler transfer den 1gram anlamıyor...bak barçaya henry gibi bir topçuyu ne kadar düşük bir fiyata hatta bedavaya almış..
çok haklısın aga.....
Ben Ronaldo yerınde olsam Bozulurum.
gercektende haklisin.
Ronaldo'ya anlamlı bir mesaj vermişler takım arkadaşları![]()
Tevez sonunda Manchester United'da
Transferindeki tüm pürüzler giderilen Arjantinli golcü Carlos Tevez, resmen Manchester United'lı oldu.
Bonservis hakkı MSI Menajerlik Şirketi'nde bulunan ve Manchester United'a iki yıllığına kiralanması beklenen Carlos Tevez, İngiltere Futbol Federasyonu tarafınca yürütülen transferde usulsüzlük incelemeleri biter bitmez Manchester United'ın resmi kadrosunda yer aldı.
Bu yaz Copa Amerika'da forma giyen ve kısa bir tatil sonrası Manchester'a gelen 23 yaşındaki yıldızın önümüzdeki hafta Manchester City ile oynanacak derbi karşılaşmasında forma giymesi bekleniyor.
Transferin federasyon tarafından onaylanması üzerine basın açıklaması yapan Alex Ferguson, "Tevez beni şaşırttı. Copa Amerika sonrası kısa bir tatil yaptı. Fizik-kondisyon olarak çok daha zayıf olmasını bekliyordum fakat, antremanlarda gücünün yerinde olduğunu gösterdi" dedi.
Öte yandan, İngiltere Futbol Federasyonu tarafından West Ham United Kulübü'ne transferde usulsüzlük sebebiyle 5.5 milyon pound ceza verildi.
NTVSpor
Ferguson yerinde olsam kızarım yada yönetim![]()
İsviçreli milli oyuncu, bu sezon Premier Lig’de iyi yerlere gelecek bir takım kurmak isteyen Birmingham teknik direktörü Steve Bruce’un kadroya kattığı sekizinci isim oldu.
Djourou geçen sezon 21 lig maçında forma giydi ve bu açıdan Birmingham’a faydalı olabilecek tecrübesi var. 20 yaşındaki genç oyuncu Ocak 2008’e kadar Birmingham’a kiralansa da bu sürenin uzatılabileceği söyleniyor. Bacary Sagna’nın transferinden sonra Wenger takımda yeteri kadar oyuncusu olduğunu düşünmüş olacak ki Djourou’nun Birmingham’a gitmesine izin verdi
Steve Bruce’un yetenekli defansı kadrosuna katmaktan dolayı mutlu olduğu gözlerden kaçmadı. İngiliz hoca, “Öyle düşünüyorum ki Djourou en az 10 yıl boyunca Arsenal defansında görev yapabilecek kapasitede bir oyuncu. Arsene Wenger’e böyle bir oyuncuyu kadromuza katma fırsatı verdiği için minnettarım. Güçlü, hızlı ve topla oynayabilen bir oyuncu. Defansta ve orta sahada görev yapabiliyor” şeklinde konuştu.
Premier Lig ekiplerinden Aston Villa, İngiltere milli takımında da forma giyen Scott Carson’u bir sezon için Liverpool’dan kiraladı.
Geçen sezonu Charlton’da kiralık olarak geçiren Carson’un bu sezon Liverpool’da kalması bekleniyordu. Fakat Rafa Benitez, Jose Reina’nın formsuzluğuna rağmen bu oyuncuyu kiralık gönderme kararı aldı.
Leeds United’da da forma giyen genç eldivenin Villa’ya maliyeti sezonluk 2 milyon sterlin olacak fakat oyuncu, Premier Lig kurallarına göre sezonun ilk maçında forma giyemeyecek.
Villa kaptanı Gareth Barry bu transferle ilgili şöyle konuştu: “Bizim için gerçekten çok önemli bir transfer. Scott, kendini ispatlamış bir Premier Lig oyuncusu. Charlton’da gösterdiği performans gerçekten mükemmeldi. Aynı zamanda Şampiyonlar Ligi tecrübesi de var. Scott, her zaman ihtiyacınız olan tipte bir futbolcu. Teknik direktörümüzün takımın her hattına böyle kaliteli oyuncular almak istemesinin en güzel örneği. Scott, İngiltere milli takımında ilk kaleci olmak için Paul Robinson’u zorlamak istediğini de söylemişti. Bütün sezon Villa’da Martin O’Neill ile çok büyük işler başaracağına eminim.”
Tevez transferi sonunda bitti ayrıca 32 numarayı giyecekmiş
Dikkatimi cekti bu West Ham'da ceza almaktan bir türlü kurtulamadi ne yapsalar ceza aliyorlar adamlar![]()
FA Cup şampiyonu Portsmouth ile Premier League şampiyonu Manchester United 90 dakikada birbirlerine üstünlük sağlayamadılar. Karşılaşma golsüz berabere bitti. Uzatma oynanmayan karşılaşmada direk penaltılara geçildi.
Manchester United'da Tevez, Giggs ve Carrick Portsmouth'ta ise sadece Defoe penaltı atışlarını gole çevirebildi. Portsmouth'ta Diarra, Mvuemba ve Glen Johnson penaltıları kaçırdı.
Penaltı atışları sonucunda Portsmouth'a 3-1 üstünlük sağlayan Manchester United toplamda 17. kez Community Shield'i müzesine götürdü.
Maçı seyrettim Portsmouth tek pozisyona giremedi
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Manchester’dan Henry’e 28 milyon €
Mail on Sunday’a göre Manchester United Barcelona’nın yıldızı Thierry Henry için yaklaşık 30 milyon €’yu gözden çıkardı.
Habere göre United menajeri Sir Alex Ferguson Dimitar Berbatov’un transferinden vazgeçti ve eski Arsenalli oyuncuya yöneldi.
Ferguson bu yaz oyuncuya karşı olumlu yönde açıklamalar yapmış ancak bir türlü transfer girişiminde bulunmamıştı. Premier Lig şampiyonu yaz boyunca Berbatov, Klaas Jan Huntelaar ve Roque Santa Cruz ile ilgilenmişti. Şimdi ise Thierry Henry bir numaralı transfer hedefi haline geldi.
Halen Londra ekibi için bir efsane olan Henry 200’ün üzerinde gol atmış ve 3 FA Cup ve 2 lig şampiyonluğu yaşamıştı. Fransız oyuncu ayrıca her fırsatta ömrünün sonuna kadar Arsenal taraftarı kalacağını söylemişti.
Buna rağmen Mail on Sunday Henry’nin Manchester’a gidebileceğini belirtiyor. Geçen sezon pek parlak bir performans göstermese de Henry 19 golle takımın en golcü ismi olmuştu.
Goal.com
Madem adamı böyle süründüreceksiniz her yıl neden aldınız
Stoke City Zigic için görüşüyor
Bu sezon Premier Lig'de boy gösterecek olan Stoke City, 2 metrelik forvet Zigic'le ilgilendiklerini resmen açıkladı.
Premier Lig'in yeni ekiplerinden Stoke City'nin menajeri Tony Pulis, Valencia'nın sırp forveti Nikola Zigic'i transfer etmeye çalıştıklarını açıkladı.
Pulis, kulübün yöneticilerinden Tony Scholes'un İspanya'da olduğunu ve iki metrelik forveti için Valencia yöneticileriyle görüştüğünü dile getirdiği açıklamasında "Zigic son derece kaliteli bir forvet. Ama kendisi ilgilendiğimiz tek oyuncu değil" dedi.
Goal.com