Sayfa 256 / 476 İlkİlk ... 156206246254255256257258266306356 ... SonSon
7,651 ile 7,680 arası toplam 14383 sonuç

Konu: Beşiktaş Transfer Haberleri

Hybrid View

Nesil
    2005
    Yer
    Hollanda

Quote Originally Posted by Revolution View Post
    Besiktas insallah gurbetcileri ortasahaya almaz. Eger alirsa yedekte curuyecekler yuksek ihtimal. Oncelikli kisiler bekler ve stoperdir zaten.
    Ofansif olarak pek Türk oyuncumuz yok ve yabanci kontenjani oldugu için forma sansi bulurlar.

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir

Kısmen haklısın ama gelecek oyuncular zaten 11 oyuncusundan ziyade 18-20 yaş aralığında gelişmeye müsait oyuncular olacaklardır muhtemelen. Ayrıca o mevkiye alınsa bile 1 sene sonra Aurelio oynayabilecek düzeyde olmaz. Ernst de yavaş yavaş kariyerinin sonuna doğru yaklaşır.

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir

Transfermarkt sitesine göre Veli nin 31.12.2011 de kontratı bitiyor. Bakalım kaça almışlar.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Yerli kanat alternatiflere ihtiyacımız var.Veli ve İbrahim Akın bu yüzden iyi olur bence.Bir de Ekrem'in bu takımda bek olarak 3. alternatif olması gerekiyor.Bu sezon çok sırıttı bekte ki normal,adam bek değil.
    So what?
    Saike

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

"ANLAŞTIĞIMIZ TAKDİRDE YUVAYA DÖNECEK"

23.Mayıs.2011 21:08

Beşiktaş Kulübü ile adı geçen ve Haber1903'e yaptığı açıklama ile Beşiktaş'a yeşil ışık yakan İbrahim Akın transferini Beşiktaş Transfer Komitesi Başkanı Serdal Adalı'ya sorduk.

Adalı HABER1903'e yaptığı açıklamada;

"İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne İbrahim Akın için teklifimizi yaptık.Kendilerinin cevabını bekliyoruz, İbrahim bizim eski futbolcumuz, kulübüyle anlaştığımız taktirde yuvaya dönecek." diyerek sözlerini tamamladı.

- HABER1903 -
    Not: Haber1903.com Özel Haberidir. Kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Adem Büyük: "4 büyük takımdan bir tanesine transferim gerçekleşmezse, önceliğim Mersin İdman Yurdu’dur."

Tribun Dergi

Adem Büyük: "Beşiktaş’a bir gün tekrar döneceğimi biliyorum. Siyah beyazlı formayı bir gün tekrar giyeceğim."

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

İbrahim Akın iyi bir yedek olabilir. Yusuf etkisi yaratır belki Ama Adem gelirse forma şansı bulacağını sanmıyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Quote Originally Posted by Revolution View Post
    İbrahim Akın iyi bir yedek olabilir. Yusuf etkisi yaratır belki Ama Adem gelirse forma şansı bulacağını sanmıyorum.
    Aynı kanaatteyim...

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

İbrahim Akın: "Kulübüm ile anlaşıldığı taktirde seve seve Beşiktaş'a gelirim. Taraftara olan borcumu ödemek istiyorum."

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bursa transfer haberlerinde görünce yazayım dedim. Beşiktaş yerinde olsam İbrahim Akın'la beraber Ali Tandoğan'ı da geri getiririm. Sağ bekte kaliteli bir isim.

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Tandoğan Antalya'da.Yüksek ihtimal.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

İyi yola girdik transfer konusunda diyoruz ne Ali Tandoğan'ı arkadaşlar

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir

Ali Tandoğan ı bizden gönderirken yaşlı diye gönderdik, İ. Akın ı oynayamıyor diye... İbrahim gençti, toparlandı geri geliyor ama Ali daha da yaşlandı, gençken de bizde oynayabilecek düzeyde değildi, şimdi hiç değil.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Rehavi View Post
    Ali Tandoğan ı bizden gönderirken yaşlı diye gönderdik, İ. Akın ı oynayamıyor diye... İbrahim gençti, toparlandı geri geliyor ama Ali daha da yaşlandı, gençken de bizde oynayabilecek düzeyde değildi, şimdi hiç değil.
    Olay budur işte. İbrahim'in bile akıllandığı muamma ancak yaşı itibariyle olabilitesi olan bir transfer.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

İbrahim Akın'ın akıllanacağını sanmıyorum. Sergen Yalçın gibi adam at hastası.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by KaPaLı View Post
    İbrahim Akın'ın akıllanacağını sanmıyorum. Sergen Yalçın gibi adam at hastası.
    nokta.....

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

at yüzünden istden dışarı çıkmayan bi adam ibrahim akın bide fernandesin bonservisi 2.2ye hallolmuş diye okudum
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2005
    Yer
    Hollanda

Quote Originally Posted by kalemci View Post
    at yüzünden istden dışarı çıkmayan bi adam ibrahim akın bide fernandesin bonservisi 2.2ye hallolmuş diye okudum
    2,2 iyise Euro yada TL farketmez büyük basari

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

2.2 mi ?????? Sen benim başıma gelen en güzel şeeeeyyyy........... (Serdal Adalı)

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

O rakamın kesinliği yok ve bence çok zor.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bence de 2.2 milyon euro çok çok az. Ama eğer böyle bir fiyata alındıysa muazzam bir iş.

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir

4 ya da 5 diye okumuştum bende birkaç yerde. 2.2 ye almışlarsa Serdal Adalı yı daha elimizde tutamayız, Real Madrid falan talip olur

Alsınlar kardeşim, Veli'yi de alsınlar, İbrahim Akın'ı da alsınlar, hatta 2 tane daha o tarz oyuncu alsınlar. Geçen sene başında bir yerlerimizi yırttık 2-3 tane çalım atabilen yerli kanat oyuncusu alın diye, hiç oralı olmadılar. Bütün sene Quaresma-Simao yokken yerlerini Erhan Güven, Aurelio, Nobre gibi adamlarla doldurup kaç maça kanatsız çıktık. En iyi ihtimalle Hilbert-Ekrem oynadı ki bunların da adam geçip skor üretme olasılıkları malum.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

İbrahim Akın'ın Beşiktaş'ta yeri yok bence.

Hçibir katkı sağlamz. Simao ve Quaresma oyundan çıkartılıp yerine girer 85'de afra tafra yapar. Ben yedek kalacak oyuncumuyum diye.

1-2 maç böyle girer 3. maçta oyuna girmek dahi istemez.

Benim görüşüm budur. Bu saatten sonra İbrahim Akın dikiş tutturamaz.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by LaigLeNoiR View Post
    İbrahim Akın'ın Beşiktaş'ta yeri yok bence.

Hçibir katkı sağlamz. Simao ve Quaresma oyundan çıkartılıp yerine girer 85'de afra tafra yapar. Ben yedek kalacak oyuncumuyum diye.

1-2 maç böyle girer 3. maçta oyuna girmek dahi istemez.

Benim görüşüm budur. Bu saatten sonra İbrahim Akın dikiş tutturamaz.
    Tam da anlatmaya çalıştığım buydu işte. Murat abi sonuna kadar haklı..

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

İbrahim Akın ın bu şekiLde bir davranış göstereceğini sanmıyorum. KaLdı ki zaten en amaçLa geLdiği kendisine anLatıLmıştır, ya da anLatıLmasa biLe en azından biLmesi gerekiyor. Kanadın bir tarafında Simao, diğer tarafında Quaresma var. Bir zahmet yedek kaLsın. Ondan bekLenen zaten bu adamLar yokken oyuna girip katkı vermesi. Bu biLinçte ki bir adam böyLe sorun çıkarmaz. Simao ve Quaresma yokken oyuna giren adamLarı ve verdikLeri katkıyı gördük. HiLbert, Ekrem gibi adamLar oyuna gireceğine o mevki adamLarı potansiyeLLeri ve yeteneği oLan VeLi girsin, İbrahim Akın girsin.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir

Ya birde şu var... Zaten bizim Tayfur Hoca geldiğinden beri gol sıkıntımız yok ki... Schuster varken de yoktu aslında ama 60-70 e kadar atamayınca daha da riskli oynamaya başlıyorduk, Aurelio ve Guti nin de yorulmasıyla gol yiyorduk maçlar gidiyordu. Dikkat edin Tayfur Hoca geldiğinden beri en azından daha dengeli oynuyor ve 70-80 de bile olsa bir tane sıkıştırıyor, kalan sürede de 1-2 tane daha bulup rahatlıyoruz. İ. Akın bu takım için alternatif bir oyuncu olacağının farkındadır bencede... Ayrıca eskisi gibi mutsuz diye bütün takımın etkilenmesi de söz konusu olamaz çünkü eskiden ondan büyük şeyler bekliyorduk, takımda üretken oyuncu azdı, adam oynayamayınca kadroya giremiyordu, sonradan oyuna girince de tribünden ıslığı yiyordu. İşte o zaman takımı olumsuz etkiliyordu. Bence boşuna bu kadar kafa yoruyoruz, eskiden o mevkideki alternatifimiz Ekrem di, şimdi İ. Akın oldu. Ekrem den beter olacak değil ya

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Beşiktaş Egemen'i borsaya bildirmiş.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Beşiktaş Egemen Korkmaz için görüşmelere başlandığını borsaya bildirdi.

Son dakika geçti Ntvspor'da.

30. Default

Hayırlı olsun Egemen Beşiktaş'a , Egemen'in yanına Ersan Gülüm'ü takımda tutabilirlerse ya da Bursaspor'dan İbrahim Öztürk'ü alabilirse Beşiktaş yabancı stoper almasına gerek kalmaz bana kalırsa .

Mesaj Yetkileri