Sayfa 256 / 447 İlkİlk ... 156206246254255256257258266306356 ... SonSon
7,651 ile 7,680 arası toplam 13405 sonuç

Konu: Fenerbahçe Sohbet Alanı

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

Aykut Kocaman'ın katıldığı programı izledim.
    Tatmin edici açıklamaları, olaylara bakış açısı, Türkiye deki yanlışları görüp bunları doğru yorumlaması, samimiyeti güzel şeylerdi.
    Gerçekten böyle izleyince Aykut Kocaman'ın Fenerbahe'ye yakışan bir karakter olduğu gerçek.
    Ama sahada yaptıkları ile bu profili arasında farklar var.
    Teknik direktör olarak yaptığı hatalara tekrar girmek istemiyorum.

Aykut Kocaman Fenerbahçe'ye başkan olsun, asbaşkan olsun, futbol şube sorumlusu olsun, tff başkanı olsun.
    Bu görevleri layıkıyla taşıyabilecek niteliklerinin daha baskın olduğunu düşünüyorum teknik direktörlüğüne kıyasla.
    Kesinlikle esas devrimi oralarda yapabilecek bir karakter.
    Keşke keşke diyorum esas yönetim kademesinde böyle adamlara ihtiyacımız var.

Ancak bu sezon başımızda kendisi, yeniden bir umut deryasına kattı bizi özellikle Meireles transferi ile.
    İnşallah başarılı olur önceki hatalarından uzaklaşır en büyük arzusu Fenerbahçe'yi iyi yerlere taşıma görevinin üstesinden gelir.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Selçuk Şahin sen Fenerbahçe'de yedek futbolcu olabilirsin fakat asla ilk 11 futbolcusu değilsin. Yeteneğin bu kadar. Bu yüzden ilk 11 oynatıldığında taraftarın tepkisini çekiyorsun.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Aziz Yıldırım'ın katılacağı program iptal olmuş.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

fırat günayer ‏@firatgunayer
    Alex'le ilgili haberleri çok soran var..Haber doğru..Çocuklarını okula yarım dönem için kaydetmiş..
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2007
    Yer
    Uzaklar

Aykut Kocaman Ne Dedi?

Dün akşam Maraton Özel'de Şansal Büyüka'nın konuğuydu Aykut Kocaman. Yaklaşık 3 saat, dolu dolu konuştu.

Beğenin, beğenmeyin,
    Sevin, sevmeyin,
    Yine; doğru bildiğini, eğilip bükülmeden, kimseye yaranmaya veya populizm yapmaya çalışmadan söyledi Aykut Kocaman.

Özelde Fenerbahçe'ye, genelde Türk futboluna dair, eminim herkesin hemfikir olacağı tespitler yaptı.

Ben anladıklarımı aşağıya madde madde not ediyorum. Katılan ve katılmayanların yorumuna açık.

Ama önce, avukatı bilmeyin beni diye "Hatalar Zinciri" adlı yazıda, Hoca'ya atfettiğim hataları aşağıda tekrarlıyorum:

- Bir kadro planlaması muhakkak vardı. Ama anlaşılan tutmadı. Müdahil olanları ya da engelleri bertaraf etmeliydi. Ya da kalkan olmamalıydı, transfer konusunda mesela. Egemen ve Krasic'i Aykut Hoca mı aldı acaba?

- Attığı her adımda kararlı olmalıydı. Öyleydiyse, takıma yansıtmalıydı.

- Saha içinde direksiyonu alamadı eline hiç. Tabiri caizse proaktif rol alamadı. Örneğin; 3 kez 10 kişi takımlara mücadele ederken, bir kez bile 3'lü savunmaya dönüp, taşları yerinden oynatmadı.

- Hazır futbolcuyu oynatma sevdasına, olmayacak duaya amin dedi sıkça. Mesela; Topal-Selçuk olmaz, olamaz yan yana.

- Emre ve Alex konuları. İkisinde de prensip olarak haklı buluyorum. Ama her ikisini de daha iyi yönetebilirdi Hoca.

Gelelim dün akşam söylediklerine ve benim anladıklarıma;

10 madde ile fotoğrafını çekmeye çalıştım, buyrun:

1. Koşu mesafesi ve sprint:

"Futbolculuğundaki Aykut Kocaman, bugün kadromda oynayamazdı."

Bu konuya kesinlikle Alex ile ilgili sorularda girmediğini belirtmeliyim. Zira mevzuu takımın toplam koşu mesafesi ile ilgili. Alex, dün olduğu gibi bugün de takım arkadaşlarından az koşabilir, bunu Kocaman da biliyor. Ancak kaleci hariç 10 kişinin belli bir ortalamanın üzerine çıkması; yıllardır izleyegeldiğimiz gibi, Alex'i daha da parlatacaktır.

Evet, takımının daha çok koşan, mesafe kat eden ve sprint ile boş alana kaçan bir takım olmasını istiyor Kocaman. Kötü birşey mi bu? Anlamsızca taraf tutanlardan, "Koşmak" kelimesi telaffuz edildiğinde, Alex havliyle üzerlerine alındığını görüyorum zira. Sanki "Koşmak" dediğinde Alex'e laf sokuyormuş gibi. Önce bu garabetten kurtulalım isterseniz.

Diyor ki; Şampiyonlar Ligi seviyesindeki üst düzey takımlar, Fenerbahçe'ye eşit ve/veya üzerinde oyuncu kalitesine sahipken, Fenerbahçe'den fazla koşuyorlar. Biz asgari olarak rakibimiz kadar koşmalıyız. Çünkü hiçbirşeyi beceremesek/yapamasak bile, bu temel olguyu gerçekleştirebiliriz.

Haksız mı? Real Madrid; en uçtaki oyuncusundan, en geridekine; Spartacus filminden çıkmışçasına kuvvetli "Los Galacticos" bile bu denli koşarken, Fenerbahçe'nin plaj futbolu oynama şansı var mı?

İşin kolayına kaçmayın lütfen, bu konu Alex'den bağımsız. Toplam 125-130 km koşu mesafelerine ulaşmak istiyor Hoca. Bir futbolcu bu toplamı en fazla birkaç kilometre etkileyebilir. En fazla birkaç da sprint az olur. Ama Alex, o açığı diğer meziyetleriyle zaten doldurur.

Özetle, Hoca'nın Alex ile bir derdi yok. Takımı taşımak istediği seviye ile sorunu var.

2. Merak edilen konu, Alex meselesi:

Sezon başlarken bir tasarrufu olmadığını, üstüne basa basa söyledi. Ne demek bu?

Son 2 sezon olduğu gibi, Alex; sahip olduğu rol ile bu takımın değişmez oyuncularından biri, demek.

Bir not da düştü Hoca; Alex, yaşı ilerlemesine rağmen en iyi istatistiklerine onun zamanında ulaştı.

Haksız mı Hoca?

Hazırlık maçları ve ilk resmi maçlarda hep görev verdi 10'a. Spartak Moskova maçına verdiği aşırı önem sebebiyle, deplasmanda oynatmayacağını da Alex'e maçtan 10 gün önce vurguladığını söyledi.

Buraya kadar hiçbir problem yoktu.

Zaten 50-55 maçlık maratonda, Alex'in sadece 1 maçta oynamaması neden problem olsundu?

Hoca'nın, Alex'e gücendiği ortada. Ama bugün hala takımdaysa Alex; onu tek suçlu olarak görmediği de muhakkak. İki kere üzerine bastığı için söylüyorum, günahını almak istemem; bir tercüme hatası ya da manipülasyona kurban gitmiş olabilir ilişkileri. Alex'in çevresi de göz önüne alındığında, ortada bir fitne olduğuna şüphe yok kanımca.

Gaziantepspor maçındaki "Aykut söyle, Alex nerede?" tezahüratı için ise, herkesin kurabileceği basit bir mantıkla, organize olabileceğini belirtti Aykut Hoca. Maç başlamadan 40-50 kişilik bir gruptan duyduğunda şaşırdığını ve 70. dk.'dan sonra, tüm stada yayıldığını söyledi. Haksız mı?

Bundan sonrası için de, sezon sonuna kadar Alex'ten faydalanacağını belirtti Hoca. Hatta bana kalırsa, birçok maçta yine ilk 11 oynayacak Alex. Başka bir fitne kopmazsa.

3. Fenerbahçe bir değişim içerisinde:

"Hoca 3 sezondur takımın başında, neden hala istediği/miz seviyede değiliz." eleştirileri malum.
    İlk teknik direktörlük senesinde şampiyon oldu. Özellikle ligin 2. yarısında modern futboldan çok güzel örnekler sunarak hem de.

Ertesi yıl, yaptığı ve yapacağı transferlerle üzerine koyacakken 17'de 16'nın, "Darbe" oldu.
    İlk 11'in değişmez oyuncularını kaybettik. Son dakika transferleri yaptık. Değişmek zorunda kaldık, plansız bir değişim.

Geçen yıl, eldekilerle, karga tulumba ilerledik. Ona rağmen neler elde ettik?
    Ve bu yıl başa sarmak zorunda kaldık. 3 yıl öncesine gittik.

Sow, Egemen, Kuyt, Krasic, Topal, Meireles, Hasan Ali; ilk 11'de 7 yeni oyuncu, takımın kaleci hariç % 70'i.

Keyfinden mi?

Lugano, Andre Santos, Niang, Emenike gitmeseydi; bugün bu 4 oyuncunun katkısının üzerine yapılacak 1-2 takviyeyle, takım bu seviyede mi olurdu?

Elinizi vicdanınıza koyun, bu zorunlu değişimden Aykut Kocaman mı sorumlu?

Özetle; dün akşam birkez daha çürüdü bu "Hoca 3 sezondur takımın başında, neden hala istediği/miz seviyede değiliz." martavalı.

4. Yalancı fırtına/bombardıman:

Haksız mı?
    Vira bismillah, hazırlık maçlarıyla birlikte başladı Kocaman'a yaylım ateş.

Ortada henüz hiçbirşey yokken, yeni transferlerin takıma uyum sağlama süreci aşikarken, bir bardak suda fırtına koptu, koparıldı.

Taraftar her ne kadar medyadan etkilenmediğini söylese de; Aykut Kocaman masaya getirildikçe yalama oldu pozisyonu.

Üzerine Alex balonu.

Oysa henüz hiçbir kayıp yoktu.

Ve Alex krizi patlamayıp konsantrasyon dağılmasa, belki Spartak Moskova da geride kalacaktı.

Haksız mı?

5. Hazır oyuncular / Rotasyon:

Benim de sıkça yaptığım eleştirilerden biriydi. Ama Hoca'nın cevabı tatmin ediciydi.
    Yukarıda saydığımız adette ve oranda zorunlu değişiklik var takımda.

Eski oyunculardan form durumu yukarıda olanları, oyunun akışını bozmamak için kullanmak istiyor Hoca. Yeni katılanları da yavaş yavaş ısındırmak.

Mesela "Krasic neden solda?" sorusuna cevabı gayet anlaşılırdı. Topuz formda ve sağ kanadın oyuncusu. Takımın oyun alışkanlığını bozmadan, Krasic'i ısındırmak ve ısındırırken de enerjisinden yararlanmak için, işleyen yapıyı bozmadan, pekala oynayabileceği sol kanatta oynattı Krasic'i Hoca.

Ve denemeler yaptığını, belki kısa bir süre daha bu denemeleri yapmak zorunda olduğunu belirtti.

Benim için de ilginç birşey oldu yayında. Geçen hafta Twitter'da paylaştığım aşağıdaki "İdeal kadro" Hasan Çetinkaya vasıtasıyla iletilmiş Hoca'ya. Hoşuna gitmiş sanırım. Kimi oynatsa, oynatmadığı oyuncu soruluyor zira.

6. Cristian, Topuz, Krasic, Topal, Meireles, Sezer, Stoch üzerine söyledikleri:

Antremanlarda yeni kullanmaya başlanılan "Çip" ile, kimin kaytarıp, kimin çalıştığı artık daha net çıkıyor ortaya. İlk Fenerbahçe kullanmaya başladı bu sistemi yanılmıyorsam. Galatasaray'ın da kullanacağı yazıldı bu hafta basında.

Cristian: Sezona kötü başlamasından belliydi "kaytardığı". Ama o bile Hoca'nın aleyhinde kullanıldı, speküle edildi; ki başarısını ve Fenerbahçe'deki günlerini borçlu olduğu kişi Aykut Kocaman'dı.

Topuz: Hoca'nın istediği futbolcu tipi. Takımı, kendisinin önünde gören, iki yönlü futbolcu. Topuz'a bu sebeple özel bir teşekkürü olduğunu da belirtti Kocaman. Bence vazgeçilmezi, ki bence de vazgeçmemeli.

Krasic: Daha önce yazmıştım, Hoca'nın belirlediği ilk rotada yoktu Krasic. Uygun maliyetle alınma durumu ortaya çıkınca, kaçırılmamış, tahmin ettiğimiz gibi. Kalitesinden şüphesi yok, kullanacak ve umarım faydalanacak Krasic'ten.

Topal: Formunun giderek yükseldiğinden bahsetti. Valencia'da oynadığı 2 yılda, takımın en fazla forma şansı bulan oyuncusu olduğunu açıkladı. Beğeniyor, güveniyor. O da değişmezleri arasında demek ki.

Meireles: Elenince alınanlar kervanından olmadığını gayet net açıkladı. 1 hafta önce alınsa da çok fazla birşey değişmeyeceğini belirtti. Haksız mı? Bu bilgisayar oyunu değil ki.

Meireles'e güveniyor. İki ceza sahası arasında her rolü layıkıyla yürütebilceğini düşünüyor. Sahada önemli ve kritik bir rol vereceği açık.

Sezer: Taraftarın haklı olarak en çok sorduğu isimlerdendi. Kesinlikle bir sorunu yok Hoca'nın. Ağır sakatlık sonrası, yeni yeni yükseliyor form durumu. Ve sanırım "Çip" iyi şeyler söylüyor ki, önümüzdeki haftadan itibaren rotasyona gireceğinin işaretini verdi.

Stoch: Direk olarak girilmedi bu konuya. Ama kadroya solda onu oturtmaya çalıştıklarını, satır arasında ifade etti. Bu da benim için yeterli.

7. Teknik direktör takımı olmak:

Zurnanın zırt dediği yer.

O kadar güzel birşey söyledi ki;

"Gelecekte Alex de, Emre de burada teknik direktör olduklarında; özgür ve kararlılıkla işlerini yapabilecekleri bir ortam yaratma amacındayım."

Ortalama 25 kişilik oyuncu kadrolarına sahip futbol takımlarında; takımın kaderini teknik direktörler çizmeli. Ya da şöyle söyleyelim; 2000'li yıllarda, kulüpler ve milli takımlar düzeyinde başarılı olan takımların neredeyse tamamı "Teknik direktör takımı".

Bu ne demek?

Bir oyuncunun varlığıyla ya da yokluğuyla gel-gitler yaşamayan; sistemi, rolleri, kimyası ve akışı belirgin bir takım.

Bireysellikten uzak, kollektif olgunluğu üst düzey bir takım.

Haksız mı?

8. "Gruptan çıkarsak, ilerleyebiliriz":

Şu ana kadar ki Avrupa karnesi soruldu Hoca'ya.
    Kıvırmadan, başarısız buldu.
    Ama, gelecek maçlarla bu istatistiğin düzeleceğini ve belli bir ortalamaya ulaşacağını umduğunu söyledi.

Bu bağlamda; Marsilya, Gladbach ve Limasol'ün arasından yukarı çıkabilirsek; ki bu süreçte takım da oturacak, arzu ettiği seviyeye gelecektir, kaliteli oyuncu grubumuzla UEFA'da üst turlara ilerleyebileceğimize inandığını söyledi Aykut Hoca.

Avrupa hedeflerinin olduğunu, Başkan'ın da, futbolcuların da bu konuda amaç birliği içinde olduğunu belirtti.

9. Emre:

Emre'yi zedelememek için, neden gittiğini anlatmadı Hoca.
    Soyunma odasında yaşananlar artık malum. Hoca, kibarca pas geçti bu konuyu. Emre'yi ateşe atmadı.
    Haksız mı?

10. 3 Temmuz Darbesi:

Hiç telaffuz etmedi Aykut Kocaman 3 Temmuz'u.
    Süreci herkesin bildiğini düşünerek, etrafından dolaştı hep.

Geçen yılın nasıl bir yıl olduğunu, herkesin kendi içinde değerlendirmesi gerektiğini söylerken haksız mıydı?

Bunu da mı söylemesin Hoca?

Fenerbahçe'nin ve Aykut Kocaman'ın başına gelen/getirilen onca şey; çok merak ediyorum Fatih Terim'in başına gelse, Terim'i ne hallerde, neler söylerken görürdük kim bilir.

Öyle de olmadı mı zaten?

Fatih Terim'in, buhar olmuş suda kopardığı fırtınaları izlemedik mi geçen sene.
    Hala konuşacak asilzade değil mi?

Sonuç olarak;

Ben, yaptığı tüm açıklamalardan tatmin oldum.
    Fenerbahçe'nin kulüp ve takım olarak gelmesi gereken yere, bizi Aykut Kocaman'ın götüreceğine olan inancım tam.
    Fenerbahçe menfaatlerini herkesten fazla düşündüğü ortada; yararlı olamayacağını düşündüğü an görevi devredecek kadar da dürüst, dobra.

Ama;

Konuşulan herşey teoriden ibaret. Umuyor ve diliyorum ki; hepimizin katıldığı yukarıdaki bu düşünceler, pratiğe dönüşebilsin, kararlılıkla uygulansın.

Ancak bunun için tüm teknik direktörler gibi, özgür bir çalışma ortamına ihtiyacı var Hoca'nın.

Destek olur, sabredersek; Fenerbahçe'yi çok güzel bir geleceğe taşıyacağına eminim.

Hoca söyledi, sırasını savdı.

E artık sıra bizde.

Haksız mıyım?

http://noavas.blogspot.com/
    Paylaşmak istediğim bir yazı...
    Not: Yazıda tek hoşuma gitmeyen taraf F.Terim'e yer verilmesi olmuş.Gereksiz bir sataşma olmuş; olmasa daha iyiymiş...
    Last edited by vuque : 10.Eylül.2012 at 04:50 Reason: Uygunsuz ifade düzeltildi.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

@FurkanToraman1
    "Tarafsız gözle bakarsan sen mi , Pablo Martin Batalla mı?"
    -Batalla

@sadik_80
    "heykel işi ne oldu alex"
    -Ben bu heykel hic bilmiyorum.

@alperenkpln
    "Kaptan sence en iyi teknik direktör kim? Zico mu?"
    -Luxemburgo

@fenerbahce1907_
    "Kaptan Galatasaray'a gideceğini söyleyenlere ne diyorsun?Komikler değil mi? "
    -Çok komik. Burasi sadece FB.

@CyaTemur
    "Kaptan sen buyuk topcu..ama fenerbahce cok daha buyuk..taraftar seni seviyor yaptiklarin icin ama sen yinede sozlerine dikkat"
    -Sen dogru Soyledi. FB Cok ama Cok buyuk.ben sadece 1 oyuncu..

@johnnycgoode_
    "Kaptan sen mi daha iyi, Murat Hacioglu mu? Bence Murat Hacioglu"
    -Bence de. Ben onu cok seviyorum.

@gfbfirat12
    "Aykut kocamanın yardımcılığını yapmak istermisin kaptan...?"
    -istemiyorum...

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

@johnnycgoode_

ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    @johnnycgoode_

ben sabri mi sen mi diye sormuştum cevap vermemişti kaptan demedim diye heralde

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

Başkan perşembe günü saat 21 de Ntv ve Ntvsporda olacak, Futbol Aktüel programında

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

fıratorhan ‏@gfbfirat12
    @Alex10combr aykut kocamanın yardımcılığını yapmak istermisin kaptan... ?

Alex10combr ‏@Alex10combr
    @gfbfirat12 istemiyorum...

Sir Aykut Kocaman ‏@SirKocaman
    niye la? @Alex10combr

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Adam iyi dayanıyor bizimkilere. Ben olsam çoktan küfürü basmıştım.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

aykut hocadan ne ögrenecekki? istememesi normal..

alex çok uzatıyor efsane olarak kalmak istiyorsa ona göre konuşsun

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

2013-2014 sezonunda kalmak istermisin sorusuna "evet,devam" yazdı twitterdan.. Bence bu cevap bi çok kişiyi susturmaya yeter..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Alex'in en kısa sürede "düzgün" bir şekilde takımdan ayrılması gerekiyor, başka türlü olmayacak her türlü zarar. Aykut Kocaman ile alakası yok bu başlı başına Alex sorunu .

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

UEFA Finansal Fair-Play kriterlerinden dolayı Fenerbahçe ve Eskişehirspor'un 2012-2013 ödül paraları donduruldu. Tabii geçici süreyle olduğunu eklemek lazım.

http://www.uefa.com/uefa/footballfir...d=1857626.html

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bu kulüplerin diğer kulüplere veya oyunculara ödenmemiş paraları bulunduğu tespit edilmiş. Bu paralar açıklanana kadar Uefa'dan verilen paralar askıya alınmış.

sıkıntı yokmuş raad olun bizde para bitmez eksilir

iskandiyar zülfikari varken hiç birşey olmaz

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Fenerbahçe'de sorun çıkacağını sanmıyorum ancak en büyük sorun Malaga'da çıkacak gibi görünüyor. Adamlar batma noktasına geldi nerdeyse.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Borcu olduğu için değil, istenen evraklar verilmediği için, evraklar gönderilene kadar dondurulmuş, 30 Eylül'e kadar süresi var.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

"Bugün UEFA resmi sitesinde yayınlanan, kulübümüzün de adının geçtiği rutin değerlendirmelere dair haberde, 23 kulübün ödül paralarının bekletildiği (Prize money for 23 clubs withheld ) belirtilmektedir.Takımımızın eski oyuncularından biriyle ilgili borç-alacak müzakerelerinin sürmesi nedeniyle ortaya çıkan bu duruma dair bilgilendirme, 383.407,- Euro'luk alacağın ödendiğini tevsik eden belgenin UEFA'ya ulaştırılmasıyla yapılacaktır."
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre, Volkan Demirel açıklamasının bir bölümünde "İnşallah biz UEFA Kupası'nı, Galatasaray da Şampiyonlar Ligi Kupası'nı alır ve Süper Kupa'da karşılaşırız. Takım olarak UEFA Kupası'na talibiz" dedi ancak bu sözler Fenerbahçe Kulübü tarafından sansürlendi.

Fenerbahce.org'da yayınlanan açıklamalar içerisinde Volkan'ın sarfettiği "İnşallah biz UEFA Kupası'nı, Galatasaray da Şampiyonlar Ligi Kupası'nı alır ve Süper Kupa'da karşılaşırız" cümlesi yer almadı.
    Fenerbahçe resmi sitesini yönetenlerin Galatasaray sansürleri son sürat devam ediyor, oyuncu transferlerinde Galatasaray geçmişlerinin yok sayılmasından sonra gayet samimi bir açıklamanın sansürlenmesini çok mantıksız buldum.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre, Volkan Demirel açıklamasının bir bölümünde "İnşallah biz UEFA Kupası'nı, Galatasaray da Şampiyonlar Ligi Kupası'nı alır ve Süper Kupa'da karşılaşırız. Takım olarak UEFA Kupası'na talibiz" dedi ancak bu sözler Fenerbahçe Kulübü tarafından sansürlendi.

Fenerbahce.org'da yayınlanan açıklamalar içerisinde Volkan'ın sarfettiği "İnşallah biz UEFA Kupası'nı, Galatasaray da Şampiyonlar Ligi Kupası'nı alır ve Süper Kupa'da karşılaşırız" cümlesi yer almadı.
    Haber ne kadar doğrudur bilemem ama eğer doğruysa ayıp gerçekten. Artık bunları aşmamız gerekiyor. Fenerbahçelilerin Galatasaray, Galatasaraylıların Fenerbahçe demekten çekinmemesi lazım.
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

- SPORX ÖZEL - UEFA'nın Finansal Fair Play kapsamında 23 takımın Avrupa Kupaları'ndaki gelirlerine geçici olarak koyması gündeme bomba gibi düştü.
    Sarı - lacivertli kulüp gündüz saatlerinde yaptığı açıklama ile takımın eski oyuncularından biriyle ilgili borç-alacak müzakarelerinin sürmesi nedeniyle böyle bir gelişme yaşandığını duyurdu. Bu oyuncuya 383.407,- Euro'luk alacağın ödendiği duyuruldu fakat isim belirtilmedi.
    Bu ödemenin yapıldığını açıklamadan dakikalar önce duyuran ve Fenerbahçe'den bir açıklama yapılacağını özel haberiyle okuyucularına ulaştıran Sporx sarı-lacivertli kulüpte ismi açıklanmayan bu oyuncunun bilgilerine de ulaştı. Bu isim Jose Joaquin Moreno Verdico, yani Josico.
    2008-2009 sezonunda sarı-lacivertli takıma Villarreal'den transfer edilen ismin sözleşmesini Fenerbahçe Spor Kulübü sakatlığı sebebiyle feshetmişti ve ardından oyuncu ile davalık olmuştu.
    Sarı-lacivertli cephe Josico'nun sözleşmesini feshettikten sonra gerekçe olarak futbolcunun sağ dizinden olan sakatlığını gösterirken, İspanyol futbolcu Fenerbahçe'ye karşı sol dizinde sakatlığı olduğu sebebiyle karşı bir dava açmış ve bu davayı kazanmıştı.
    Fenerbahçe kaybettiği bu davanın ardından yaklaşık 4 milyon euroluk bir rakam ödemeye mahkum edilmişti. Bu rakamın taksitlendirildiği ve oyuncunun alacakları içinde yer alan 383 bin euroluk taksidin ödenmesinde yaşanan belge sıkıntısı sebebiyle UEFA'ya takıldığı öğrenildi.

Josico ve Villarreal'e yapılan ödemeler ise 2011 yılı içinde gerçekleştirildi. Oyuncunun son taksidi Haziran 2011'de yapılan 1 milyon euroluk rakamdı. Sezon içinde 200 bin ve 430 bin euroluk taksitlerle F.Bahçe Josico'nun alacaklarını ödüyordu.

Sarı-lacivertli kulüp bu ödemeyi yaparken ödeme belgesinin UEFA'ya ulaştırılmasında bir takım sorunlar yaşandığı belirtildi.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

4 milyon € tazminat ödedik mi gerçekten bu adama?

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Spy.94 View Post
    Haber ne kadar doğrudur bilemem ama eğer doğruysa ayıp gerçekten. Artık bunları aşmamız gerekiyor. Fenerbahçelilerin Galatasaray, Galatasaraylıların Fenerbahçe demekten çekinmemesi lazım.
    Aferin Volkan. Bir sporcunun kendisine rakip olan bir başka sporcuya başarı dilemesinden daha medeni ve daha centilmen bir davranış olamaz. Güreş, judo, boksta bile rakipler biribirine başarı dileyip tebrik ediyor. Fenerbahçe yönetimi çok ayıp etmiş.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

emre ve topal'ı yanyana izlediğimde üzüldüm bugün ne kadar da muhteşem bir ikili olurlardı emre kalsa.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

Quote Originally Posted by sananes View Post
    emre ve topal'ı yanyana izlediğimde üzüldüm bugün ne kadar da muhteşem bir ikili olurlardı emre kalsa.
    aynen öyle bende çok ah çektim.
    Emre harika oynadı.
    Fiziği üst düzeydeydi.
    Kişisel meseleler yüzünden gönderildi Emre Aykut Kocaman'ı yetersiz buluyordu sonrasında da aralarında bir takım sürtüşmeler iyice ipleri kopardı.

Şimdi yine saldıraya maruz kalabilirim ama Aykut hocanın takımı çok da iyi çalıştırdığını düşünmüyorum
    Özellikle fiziksel anlamda çok zayıf sanırım antreman konusunda.
    Zaten bu fikrim vardı Emre yi bu halde görünce iyice arttı.
    Emre hazırlık kampını orada geçirdi harika bir fiziksel hale ulaşmış bizde iken böyle görmedim pek Emre yi.
    Kampı dışarda yapıp gelen oyuncular da genelde düşüş gösteriyor, maç içinde de 70 lerden sonra düşen bir takımız.
    Çok sık adale sakatlığı yaşıyor olmamız da destekler nitelikte.
    Umarım daha sonra toparlanırız ben yanılıyorumdur, bu kadar yatırım yapıldı..

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Sarı-lacivertli cephe Josico'nun sözleşmesini feshettikten sonra gerekçe olarak futbolcunun sağ dizinden olan sakatlığını gösterirken, İspanyol futbolcu Fenerbahçe'ye karşı sol dizinde sakatlığı olduğu sebebiyle karşı bir dava açmış ve bu davayı kazanmıştı.
    Yok artık yuh.
    Football is simple,but Football Manager is not

Mesaj Yetkileri