Sayfa 257 / 578 İlkİlk ... 157207247255256257258259267307357 ... SonSon
7,681 ile 7,710 arası toplam 17312 sonuç

Konu: Galatasaray Sohbet Alanı

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    E takım 9.yken de 50 bin kişinin gelmesini beklemeyin zaten
    Ondan önceki sezonlarda da durum farksızdı tamam 9.lukta beklenemez ama samiyendeki son maçlardan biri hatta son maçtı sanırım, ankaragücü maçı bir avuç taraftar gelmişti onlarda stada zarar vermekten başka birşey yapmadı ligin daha ilk yarısıydı.
    Sezon başları da hemen hemen aynı şekildeydi.Geçen sezon ki başarı bu yıl havaya soktu taraftarı.Taraftarlık benim görüşümce başarıya bu şekilde endeksli olmamalı.
    96 lı yıllardan önce de büyüklerin abilerimizin anlattığı ve okuduğumuz Galatasaray tribünlerinin çok zayıf Fenerbahçe ve Beşiktaş tribünlerinin gölgesinde olduğu.O dönemki başarı rüzgarı yine bir Galatasaray taraftar kitlesi oluşturdu.Ve şimdi yine onunla karışık bir kitle var bir sonraki sallantıda sınavlarını verecekler benim görüşüm.
    Elbette her zaman takımın peşinde ne şartta olursa olsun koşulsun destek veren 2 bin 3 bin kişilik gerçek tribüncü grubu olayın dışında tutuyorum

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Fenerbahçe son 10 yılda hep şampiyonluk yarışında olduğu için belirli bir ortalamanın üzerinde oldu taraftarı hep ama bu böyle sürmeyecektir. Türkiye'nin taraftar profili budur eğer takım kötüyse kemik kadronun dışında kimse gelmez. Mesela sürekli övülen Beşiktaş taraftarına bakarsak geçen sezon bile 3-4 bin kombine satıldı nitekim bu sene de öyle. Ha taraftar profili değişir hepimiz Dortmund taraftarı gibi oluruz o ayrı ama böyle devam edecekse başarısız sezonda bile taraftar toplanacak sanmasın kimse.
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

Quote Originally Posted by TeNaciOUS MidFieLdeR View Post
    fenerbahce 2000den bu yana hep sampiyonluk mucadelesi verdi 1 sezon disinda. o yuzden sportif bir basarisizlikta neler olucak bilemeyiz. ama GS icin ne olduysa FB icin de o olur. iki taraftar da ayni halktan ayni kulturden. farkli bir sey olmasini beklemeyin :]
    Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Bizim yaşadığımız gibi sportif başarıdan uzak olan büyük bir takım olursa Fenerbahçe'de Beşiktaş'ta boş tribünlere oynar.Sportif başarısızlık seyirciyi normal olarak stadtan uzuklaşktırır, hele hele bu takım çok büyük beklenti olan Türk futbol tarihinin en başarılı kulübüyse hayli hayli boşalır tribünler.

Quote Originally Posted by Spy.94 View Post
    Fenerbahçe son 10 yılda hep şampiyonluk yarışında olduğu için belirli bir ortalamanın üzerinde oldu taraftarı hep ama bu böyle sürmeyecektir. Türkiye'nin taraftar profili budur eğer takım kötüyse kemik kadronun dışında kimse gelmez. Mesela sürekli övülen Beşiktaş taraftarına bakarsak geçen sezon bile 3-4 bin kombine satıldı nitekim bu sene de öyle. Ha taraftar profili değişir hepimiz Dortmund taraftarı gibi oluruz o ayrı ama böyle devam edecekse başarısız sezonda bile taraftar toplanacak sanmasın kimse.

Fenerbahçe takımı her sene şampiyonluğa oynuyorsa taraftarı sayesindedir.
    Bu ülkede acaba hangi taraftar bizim yaşadığımız travmaları yaşadı.
    Yıllar sonra ilk kez geçen yıl çok iyi sorunsuz bir sezon başı yapacaktık ki şike davası patladı takım parçalandı.
    Her sene ama her sene Fenerbahçe nin sezon öncesi kötüdür takımın eksikleri sıkıntıları vardır şampiyonluk için direk aday gösterilmeyecek noktaları vardır.
    Ama her sezon taraftarı her ne pahasına olursa olsun arkasında olmuş sahip çıkmış kombinesini almış elinden geldiği kadar maddi desteğini olmuştur.
    Bu sayede de takım hep potaya tutunabilmiştir.
    Bu Aragones zamanı da böyle oldu o gittiğinde de oldu Denizli faciasından sonra da oldu Bursa şampiyonluğundan sonra da oldu şike davasından sonra daha da bi güzel oldu.

Geçen sene klup şampiyonlar ligine alınmayınca taraftar elinden geldiğince maddi destek için kombine fenerium ve taraftar karta yöneldi.
    350 bin taraftar kart sayısına ulaşıldı, feneriumlar boşaldı.33 bin kombine satıldı.Kadro sürekli kan kaybederken.
    -Bu arada bu yılda 32 bin kombine sattık 33 bin kombine açıyor zaten yönetim, kalan bin tane de eriyecektir yavaş yavaş -
    Galatasaray ise tv ye cıkıp para toplama kampanyası yaptı yine istedğini bulamadı.
    Çok kötü top oynasak da takımın arkasında duruldu şampiyonluk yarışının içinde adeta oyuncularla bütüneleşilerek sokuldu.
    Ondan önceki sene şampiyon olduğumuz dönem 9 puan geride takım hiç umut vermeyen futbol oynuyordu, yeni malatya ya elenmiştik falan.Ama taraftar yine itici güç olmayı bildi takımın arkasında durdu.
    Beşiktaşın ardından geldiğimiz sezon yine aynı.
    Örnekler daha çoğaltılır ama pek gerek yok.

Biraz konunun dışına çıktım kusra bakmayın ama takıma sahip çıkma ve taraftarlık konusunda Fenerbahçe ve Galatasaray taraftar profilinde büyük fark olduğunu görmek gerekiyor

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Zaten bu iki taraftar arasındaki farka itiraz eden yok. Ben geçen seneyi ekstra bir durum olarak görüyorum. Eğer o şike davası patlak vermeseydi stada gelecek taraftar sayısının da satılan ürün sayısınında daha az olacağına %100 eminim. Benim yaptığım ülkenin genel taraftar durumuyla alakalı. Fenerbahçe son 10 yılda sürekli ilk 2'de yerini aldı. Satılan kombine, ürün vs adedini bir önceki sezonun durumu belirler. Fenerbahçe 8.-9. olduğu zaman 30bin kombine satmaz ama 25 bin satar. Bizde bu sene kötü olursak seneye 40 bin değil 30 bin satarız zaten. Artık belirli, bilinçli ve sadece başarılı olmayan bir taraftar profili oluşmaya başladı. Böyle gidilirse başarısızlıkta sırtını dönen taraftar sayısı azalır zaten. Ben böyle devam etmezse kimse stadı dolu görürürüm sanmasın dedim.

Bu arada bu konuyu da fazla uzatmayalım yine tartışmalar çıkar burada
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

Quote Originally Posted by Spy.94 View Post
    Zaten bu iki taraftar arasındaki farka itiraz eden yok. Ben geçen seneyi ekstra bir durum olarak görüyorum. Eğer o şike davası patlak vermeseydi stada gelecek taraftar sayısının da satılan ürün sayısınında daha az olacağına %100 eminim. Benim yaptığım ülkenin genel taraftar durumuyla alakalı. Fenerbahçe son 10 yılda sürekli ilk 2'de yerini aldı. Satılan kombine, ürün vs adedini bir önceki sezonun durumu belirler. Fenerbahçe 8.-9. olduğu zaman 30bin kombine satmaz ama 25 bin satar. Bizde bu sene kötü olursak seneye 40 bin değil 30 bin satarız zaten. Artık belirli, bilinçli ve sadece başarılı olmayan bir taraftar profili oluşmaya başladı. Böyle gidilirse başarısızlıkta sırtını dönen taraftar sayısı azalır zaten. Ben böyle devam etmezse kimse stadı dolu görürürüm sanmasın dedim.

Bu arada bu konuyu da fazla uzatmayalım yine tartışmalar çıkar burada
    Fenerbahçe taraftarının yaptıkları ortada Galatasaray içinse sadece varsayım var.
    Galatasaray ın ne kadar kötü zamanlardan geldiğini biliyoruz geçen yıl varlık satışı yaparak biraz toparlanabildiniz.
    Fak fuk fondan para alırken galatasaray yada tvlere çıkıp para toplayana kadar neredeydi taraftar diye sorasım geliyor.
    Fenerbahçe her sene yarışın içinde olduysa taraftarı bunda çok büyük etkendir diyorum.
    her sene bir önceki sene sonuç ne olursa olsun takımına sahip çıkıp tüm kombineleri bitirmiş hep en fazla formayı almış ve maç günü gelirleri en yüksek klup haline getirmiştir takımını.
    Denizli faciası gibi facia yaşasaydınız 2-2 rezaletini görseydiniz veya şike davası sizin üzerininze oynansaydı aynı reaksiyon olurmuydu ?
    Arda turan ın bizzat demeçleri var bu konuda camianın içinden başka kişilerinde aynı doğrultuda fikirleri var Fenerbahçe taraftarının bütünlüğünü ve klup sevgisini kıskandığına dair.
    Neyse çok uzadı ne değişecekse

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

@GebzeLi1907 Büyük ihtiaml bu söylediklerin önümüzdeki 10 sene boyunca gs için geçerli olucak yani maddi destek sağlayan taraf gs olucak taraftarın yaş ortalamasına baktıkmı gs taraftarı daha genç bir nesile sahip (73-87 arası 13 sene şampiyon olamama ve malum 96-2000 arası gelen şampiyonluklar ve uefa kupası) büyük bir çoğunluğu ekonomik bağımsızlığını kazanamıştır bu nesil büyüdükçe kendi ayakları üstünde durmaya başlayınca zaten kendi klübüne ekonomik katkıyı sağlıycaktır.

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

Quote Originally Posted by Önder HOCA View Post
    @GebzeLi1907 Büyük ihtiaml bu söylediklerin önümüzdeki 10 sene boyunca gs için geçerli olucak yani maddi destek sağlayan taraf gs olucak taraftarın yaş ortalamasına baktıkmı gs taraftarı daha genç bir nesile sahip (73-87 arası 13 sene şampiyon olamama ve malum 96-2000 arası gelen şampiyonluklar ve uefa kupası) büyük bir çoğunluğu ekonomik bağımsızlığını kazanamıştır bu nesil büyüdükçe kendi ayakları üstünde durmaya başlayınca zaten kendi klübüne ekonomik katkıyı sağlıycaktır.
    Bende onu dedim zaten bir sınav verecek yeni bir kitle oluştu diye, hem de o uefa kupasının getirdiği kitle ile kaynaştı.Bundan önceki sınavları veremediğini söyledim bundan sonrasını bakalım göreceğiz çok uzun vadede çıkacak tabi ortaya.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Yahu konuştuğumuz şeye bak Takım şampiyon olmuş, 40 bin kombine satarak rekor kırmışız ama "Acaba takım kötü halde olsaydı ne olurdu" yu konuşuyoruz. Ölümcül hastalıktan kurtulan, sevinen bir adama " Ya hastalığın daha beter olsaydı, ya ölseydin" demek gibi birşey
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Yarın (Hatta bugün) maça gelen var mı beyler başka ? Pegasusta olacağım ben.

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2011
    Yer
    adana

süper kupa maçına hala bilet satımı var mı

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by zeck17 View Post
    süper kupa maçına hala bilet satımı var mı
    Daha başlamadı ki Perşembe satışa çıkıyor.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Galatasaray’a döneceği söylentileri de sorulan Arda, “Şu an Atletico’da mutluyum. Galatasaray’ın beni istediği şeklinde haber çıkması normal. Şu an için böyle bir planım yok. Fernando Torres’in buradan ayrılması gibi günün birinde sarı-kırmızılı formayı tekrar giyeceğim. Üç yıl daha burada sözleşmem var. Atletico benim evim ama Galatasaray hayatım. Futbol terimleriyle konuşursak, aktif sporuluğumun öleceği yer de orası olacak” şeklinde konuştu.

http://wap.milliyet.com.tr/News/News...FHomePage.aspx

"Galatasaray, Biletix'den ayriliyor. Bundan sonra Galatasaray SK, kendi mac biletlerini kendi kurdugu altyapi üzerinden satacak."
    -tribündergi-

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Güzel haber..

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Bugun fiorentina maçina beyaz forma ile çikiyoruz.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Hugo View Post
    "Galatasaray, Biletix'den ayriliyor. Bundan sonra Galatasaray SK, kendi mac biletlerini kendi kurdugu altyapi üzerinden satacak."
    -tribündergi-
    Gerçekten iyi haber.İyi bir sistem ile karaborsanın önüne geçilmeli.İzdihamların yaşanmaması lazım.Bunlar olmazsa çok güzel olur.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Galatasaray, Ocak 2013'ten itibaren maca gelmeyecegini bildiren kombine sahiplerinin koltuklarini tek maclik kiralayacak, bilet satacak

Koltugunu kiralatan (tek maclik) taraftar da bilet bedelinin yarisi tutarinda bonus kazanacak. Bonuslari sonrakisezon yenilemede kullanacak

Galatasaray, CL ve Derbiler disinda maca gelen taraftarlara da kartlarina bonus puani isletecek. Bu puanlar kombine yenilerken gececek.

Tribundergi

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

Quote Originally Posted by byariff View Post
    Galatasaray, Ocak 2013'ten itibaren maca gelmeyecegini bildiren kombine sahiplerinin koltuklarini tek maclik kiralayacak, bilet satacak

Koltugunu kiralatan (tek maclik) taraftar da bilet bedelinin yarisi tutarinda bonus kazanacak. Bonuslari sonrakisezon yenilemede kullanacak

Galatasaray, CL ve Derbiler disinda maca gelen taraftarlara da kartlarina bonus puani isletecek. Bu puanlar kombine yenilerken gececek.

Tribundergi
    çok mantıklı ve harika bir sistem, böylece ekstradan daha fazla kazanılacak, stad daha dolu olacak ayrıca kombine alamayanlarada stad kapıları daha fazla açılacak.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

http://mucahitsarnik.blogspot.com/20...meye-baks.html
    Club Brugge ve Feyenoord turu gecerse 3.torbadayiz.Vaslui'nin Fener'i elemeside isimize yariyor.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by LadroN View Post
    http://mucahitsarnik.blogspot.com/20...meye-baks.html
    Club Brugge ve Feyenoord turu gecerse 3.torbadayiz.Vaslui'nin Fener'i elemeside isimize yariyor.
    Feyenoord elendi dün.Fener elenmesin de diğer ihtimalleriniz olsun
    Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by futureless View Post
    Feyenoord elendi dün.Fener elenmesin de diğer ihtimalleriniz olsun
    Dün maçlarin bi kismi oynanmis galiba.Bakayim sonuclarina

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Fio'lular bugün istanbul turu yapmış. GS TV de onlarla beraber. Hepsinin yüzü gülüyordu, hepsi İstanbul'u övdü. Hatta aquilani mi ne nasıl yazılıyorsa artık Türkçe konuştu

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Muhtemelen iki takımımızda 3. torbada olur,tabi biz gruplara kalabilirsek.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by LadroN View Post
    Dün maçlarin bi kismi oynanmis galiba.Bakayim sonuclarina
    2 maç vardı sadece
    Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

[YOUTUBE="niHEcIEZI20"]Terim-Fiorentina[/YOUTUBE]

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

'Formalarımız tertemiz' sloganımızın hemen taklidi gelmiş.Süper kuap maçına beyaz formayla çıkıp 'Sezonu tertemiz açıyoruz' demişler.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by Trabzonspor View Post
    'Formalarımız tertemiz' sloganımızın hemen taklidi gelmiş.Süper kuap maçına beyaz formayla çıkıp 'Sezonu tertemiz açıyoruz' demişler.
    Süper kupa değil o. Fio maçı. Demekki bizimde formalarımız tertemizmiş

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Başka formayla çıkınca kirli mi olacaklar?

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by MeMo View Post
    Beyaz renk temizliği,saflığı temsil ediyor ya ondan.Ama bence hiç sportmence değil Trabzonspor'dan farkımız kalmamış.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Quote Originally Posted by MeMo View Post
    Onların mantığına göre öyle olucak sanırım.

Mesaj Yetkileri